- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.161
ARKADAŞLAR BURADA YENİ ARKADAŞLARIMIZ ÇOĞALDI BEN DİYORUMKİ HERKES KENDİNİ KISACA Bİ TANITSA YENİDEN TANIŞSAK.
BEN 28 YAŞINDA MUHASEBECİ İLK ÇOCUĞUNA KAVUŞMAK İÇİN EŞİYLE ÇABALAYAN BİR AİLEYİM.
İLK DENEMEM KLOMEN + OVİTRELLE İDİ OLMADI.
İKİNCİDE DİREKT AŞILAMAYA GEÇTİK TURIZM PERSONELİ OLDUĞUM İÇİN HIZLI HAREKET ETMELİYDİM.
YÜCE RABBİM İNŞALLAH BU AY ANNELİĞİ HEPİMİZE TATTIRIR.
AŞILAMA İÇİN 5+2 BUGÜN SON GÜNÜM GONAL F 112,5 MG VURUYORUM. YARIN SABAH KONTROLÜM VAR YENİDEN. OVİTRELLE İLE ÇATLATACAĞIM Bİ BÜYÜSÜNLER. BU ARADA SEBEPSİZ İNFERTİLİTE. EŞİMİN DURUMU ÇOK İYİ SANIRIM BENİM TEMBELLİĞİM.BENDE SON DURUM BU MUHTEMELEN CUMARTESİ GÜNÜ AŞILAMA OLABİLİR ALLAHIMIN İZNİ İLE. HERKES DUA EDİYORUM. İNŞ. MUTLU HABERLERE EN KISA ZAMANDA KAVUŞURUZ.ANTALYA.
canım hayırlı olsun, Rabbim müjdeli haberler verir inşallah sana da. ben önceki aşılamamda 13. günde idrarda bakmıştım negatif çıktı, yıkıldım... ertesi gün kanda 46 çıktı, iyi mi? en garantisi kan tahlili canım, biraz sabırArkadaşlar hepinize merhaba. yüce Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur înşallah. Ben 24 Ocak'ta aşılandım. Bugün 12. Günüm. Dün şu erken gebelik testlerinden aldım tek çizgiyi gördüm. Sizce daha idrarda erken mi ümidimi kaybetmiş durumdayım. Adet günüme 6 gün var.
canım ben genetik laboratuvarında yaptırmıştım 4 yıl önce biraz yüksekti fiyatı 350 civarında yapmışlardıÖZEL HASTANELERDE YAPILMIYORMU Kİ BU TAHLİL
kaç yaşındasın canım? benim de yaşım fena sayılmaz, 39Amiiin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ben yaştan dolayı aşılama oldum. Bir oğlum var ancak ikinci için çooook geç kaldım diye düşünüyorum.
canım hemen hemen aynı seyleri yasamısız benim 7 sene oldu.bende doktor doktor gezdim ve madden ve manen tükendik artık.neyse ki her ay Allah yine insanın içine bi umut veriyor.ve yine bir umutla bekleyiş.inş dualarımız kabul olur ve bizim de hep bir yanımız eksik kalmaz.
Insallah canim dktr pazartesi adet olmazsan bi bakalim dedi hayirlisi insallah oyledir. Cok uzuldum cunku. Kimseyi bu tolda sinamasin. Ben uzulunce esim de kizdi olmazsa bi daha deneriz yipratma kendini dedicanım hamilesin ama daha çok yeni 2 gün sonra tekrarla 2 katına cıkmışsa sağlıklı demektir. inş. kavuşursun bebeğine.
çok zor değil cnm, benim ikisi de kapalıydı. laparoskopi hem tanı hem de tedavi amaçlı yapılan bir işlem. sol tüpüm açıldı, yapısal bozukluk varmış düzeltildi çok şükür. 2-3 gün istirahat ettim, o da zorlamayın dedikleri için. zaten işlem de genel anestezi ile yapılıyor. bana anestezisiz rahim filmi ölüm gelmişti valla.canım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.
yaşın çok da fazla değilmiş canım, ben 35imde aşılama yaptırdım tuttu.Herkese merhabalar aranıza bugün katıldım bende aşılama yaptırmak istiyorum yaşım 29 benim ve eşimin bütün tetkikleri iyi çıktı şimdiye kadar hiç aşılama yaptırmadım ama burda hep olumsuz yorumları okudum ne yapacağımı bilemiyorum
ALlah en kisa zamanda nasip etsin beklemek aramak cok zor.inşallah en kısa zamanda annelık tatmak nasıb olur bende 7 yıl olacak bu hafta asılama yaptım inşallah tutar her ay husrana uğramaktan yoruldum
teşekkür ederim arkadaşımBen kullanıyorum canım bana doktorum tüp bebek katına yolladı ve ordaki hemsireye doktorun yazdığı kağıdı verdim onlarda bana önce nasıl kullanilicagini anlattı sonrada kartuş kalemi verdi ilk başta ordaki hemşire nasıl kullancagini uygulayıp gösteriyor ha bu arada ben iğneden aşırı korkardım ama o iğneler çok ince olduğu için artık kendim yapıyorum aynı hemşirenin uyguladığı gibi çok konuştum
ALlah en kisa zamanda nasip etsin beklemek aramak cok zor.
Bende 5 yıl oldum evleneli hiç hamile kalamadım.daha önce 2 defa menegon iğne ve çstlatma iğnesiyle dogal denedik olmadı.sadece yumurta tembelligim var eşiminde sperm hareketi düşük biraz dr çok sorun değil dedi bu ayın 26 sında ilk aşılamamı beklemekteyim hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın.
Amın Rabbım aratmasın inşallh tutarBende 5 yıl oldum evleneli hiç hamile kalamadım.daha önce 2 defa menegon iğne ve çstlatma iğnesiyle dogal denedik olmadı.sadece yumurta tembelligim var eşiminde sperm hareketi düşük biraz dr çok sorun değil dedi bu ayın 26 sında ilk aşılamamı beklemekteyim hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın.
cnm ben fransada yasiyorum turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum.gonal f 300 luk 5 gun gitti bana cnmRabbim hayırlısıyla versin inşaallah gonal f 75 lik olarak mı satılıyor toplamda kaç kutu kullanılıyor birde toplam ne kadar tuttu ilaçlar
KIZLA BİŞİ SORCAM BU KAN PIHTILAŞMA SORUNU HANGİ TEST İLE TESPİT EDİLİYOR NE ZAMAN YAPILMASI GEREKİYOR VARSA BENDE ÖNCEDEN YAPTIRAYIMDA SONRA SIKINTI OLMASIN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMIŞ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIMIN İZNİ İLE İNŞ. ANNE OLACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM
slm kızlar ben 3. aşılamamı bugün oldum öncekiler tutmadı tabi. aşılamadan sonra eve geldiğimde birkaç damla kan geldi internette bir sürü şey yazıyor hangisine inanayım bilemedim aranızda bu durumu yaşayan var mı????
Teşekkür ederim canım. Dr 14 15 günü yaptır dedi. Şindi folik asit+ crimone jel+ coasprin kullanıyorum. 11 de test yaptırmayyı düşünüyorum. Allah isteyen herkeze versin.. Herkez için hayırlısı olsun..CANIM İNŞ. DUALARIN KABUL OLUR BUGÜN 7 GÜNÜN YANLIŞ ANLAMADIYSAM PAZARTESİ KAN TESTİNDE ÇIKABİLİR İSTERSEN SEN NE ZAMAN TEST YAPACAKSIN PEKİ DOKTOR NE DEDİ
HERŞEYİN EN GÜZELİ EN HAYIRLISI OLSUN İNŞ. HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR.
Yapılıyor canım ama araştırma hastanesi olacak. ( ben şifa hastahanesinde yaptırdım.) ama biraz pahalı..ÖZEL HASTANELERDE YAPILMIYORMU Kİ BU TAHLİL
Canim sonuc ne cok merak ettim..öğrenir öğrenmez sonucu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?