Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

39 yaşındayım, öğretmenim Allahım bağışlasın 3 yaşında bir kızım var Rabbim isteyen herkese eeeennnnn kısa zamanda nasip etsin. kızım da aşılama ile olmuştu. (1. aşılamada) neden aşılama derseniz, tüplerim kapalıymış laparoskopiyle 1 tanesi açıldı, yapısal bozukluk varmış, düzeltildi, çok şükür aşılamada olumlu sonuç aldık.
15 ay öne 7,5 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtaj oldum. kızımın yoğun kardeş isteği ve bizim 2. çocuk istememiz nedeniyle, doğal yolla hamiş kalamadığım için 26 ocakta aşılamam yapıldı. sabırsızca beklemedeyim. bazılarına ilginç geliyor, Allah 1 tane nasip etmiş, niye hala uğraşıyorsun diye. Rabbime sonsuz hamd olsun ben anneliği yaşıyorum, neden kızım da kardeş duygusunu tatmasın? yıllar sonra bana sorarsa neden 1 kere daha tedaviyi denemediniz diye, ne cevap veririm. İnşallah O'nun tertemiz yüreğinin hürmetine nasip olur. hepimizin tedavileri, tedavi olamayanların da duaları bebişlerimize kavuşmak için vesile olur.

canım hayırlı olsun, Rabbim müjdeli haberler verir inşallah sana da. ben önceki aşılamamda 13. günde idrarda bakmıştım negatif çıktı, yıkıldım... ertesi gün kanda 46 çıktı, iyi mi? en garantisi kan tahlili canım, biraz sabır

ÖZEL HASTANELERDE YAPILMIYORMU Kİ BU TAHLİL
canım ben genetik laboratuvarında yaptırmıştım 4 yıl önce biraz yüksekti fiyatı 350 civarında yapmışlardı

Amiiin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ben yaştan dolayı aşılama oldum. Bir oğlum var ancak ikinci için çooook geç kaldım diye düşünüyorum.
kaç yaşındasın canım? benim de yaşım fena sayılmaz, 39 3 yaşında bir kızım var. biz de nasipse kardeş istiyoruz

inşallah en kısa zamanda annelık tatmak nasıb olur bende 7 yıl olacak bu hafta asılama yaptım inşallah tutar her ay husrana uğramaktan yoruldum

canım hamilesin ama daha çok yeni 2 gün sonra tekrarla 2 katına cıkmışsa sağlıklı demektir. inş. kavuşursun bebeğine.
Insallah canim dktr pazartesi adet olmazsan bi bakalim dedi hayirlisi insallah oyledir. Cok uzuldum cunku. Kimseyi bu tolda sinamasin. Ben uzulunce esim de kizdi olmazsa bi daha deneriz yipratma kendini dedi

canım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.
çok zor değil cnm, benim ikisi de kapalıydı. laparoskopi hem tanı hem de tedavi amaçlı yapılan bir işlem. sol tüpüm açıldı, yapısal bozukluk varmış düzeltildi çok şükür. 2-3 gün istirahat ettim, o da zorlamayın dedikleri için. zaten işlem de genel anestezi ile yapılıyor. bana anestezisiz rahim filmi ölüm gelmişti valla.
yaşın çok da fazla değilmiş canım, ben 35imde aşılama yaptırdım tuttu.

teşekkür ederim arkadaşım

Bende 5 yıl oldum evleneli hiç hamile kalamadım.daha önce 2 defa menegon iğne ve çstlatma iğnesiyle dogal denedik olmadı.sadece yumurta tembelligim var eşiminde sperm hareketi düşük biraz dr çok sorun değil dedi bu ayın 26 sında ilk aşılamamı beklemekteyim hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın.

arkadaslar asılama yaptıranlar sorum olacak bana yardımcı olurmusunuz?
pazartesı aşılamam yapıldı fıtıl jel verdı kullanaıyorum ama gun içinde akıntı hem yogun hemde sarımsı bu ılk denemem ve belırtılerı olusan degısıklıklerı merak edıyorum

a

Amin inşallah tutar Rabbım aratmasın

Amın Rabbım aratmasın inşallh tutar

Rabbim hayırlısıyla versin inşaallah gonal f 75 lik olarak mı satılıyor toplamda kaç kutu kullanılıyor birde toplam ne kadar tuttu ilaçlar
cnm ben fransada yasiyorum turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum.gonal f 300 luk 5 gun gitti bana cnm

slm kızlar ben 3. aşılamamı bugün oldum öncekiler tutmadı tabi. aşılamadan sonra eve geldiğimde birkaç damla kan geldi internette bir sürü şey yazıyor hangisine inanayım bilemedim aranızda bu durumu yaşayan var mı????

Canıö

Canım bende kan pıhtlaşması var. Benîm 2 düşükten sonra yaptılar. Oyle yapmıyorlar mutlaka araştırma hastanesinde yapılıyor..

Ca

Canım bende de ilk günü kan geldi. Dr aradım normal dedi.. Dinlen. İçin rahat olacaksa da doktorunu ara. Stres yapma..

Teşekkür ederim canım. Dr 14 15 günü yaptır dedi. Şindi folik asit+ crimone jel+ coasprin kullanıyorum. 11 de test yaptırmayyı düşünüyorum. Allah isteyen herkeze versin.. Herkez için hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…