- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.181
ilk gün için olabilir demişti dr.um, benim de oldu 1-2 damla.slm kızlar ben 3. aşılamamı bugün oldum öncekiler tutmadı tabi. aşılamadan sonra eve geldiğimde birkaç damla kan geldi internette bir sürü şey yazıyor hangisine inanayım bilemedim aranızda bu durumu yaşayan var mı????
bu arada hayırlı olsun tedavin, müjdeli haberler alırsın inşallah sonucundailk gün için olabilir demişti dr.um, benim de oldu 1-2 damla.
Rica ederim canım herzamanteşekkür ederim arkadaşım
teşekkürler canım inşallah o müjdeli haberleri hep birlikte veririz.bu arada hayırlı olsun tedavin, müjdeli haberler alırsın inşallah sonucunda
canım aşılama öncesinde klomen artı ovitrelle tedavisi var onu yaptınızmı direkt aşılamamı olacak. ayrıca olumlu şeylerde var canım herşey allahın izni ileHerkese merhabalar aranıza bugün katıldım bende aşılama yaptırmak istiyorum yaşım 29 benim ve eşimin bütün tetkikleri iyi çıktı şimdiye kadar hiç aşılama yaptırmadım ama burda hep olumsuz yorumları okudum ne yapacağımı bilemiyorum
yok canım bence direkt söyle çok sancım var bebek işin uğraşıyoruz birşey olmuş olabilir diye söyleyebilirsin o zaman kan tahlili yaparlar ama işte bilemiyorum kiacile gitmek istememin sebebi 14. günümün pztsiye gelmiş olmasından. ben pazar günü yaptırmak istiyorum testi. sanırım hatırı sayılır bir tanıdık bulmak gerek acildeki dr'u ikna etmek için. ya da numara mı yapsam? düştüm de elimi incittim deyip, röntgenden önce "ama ben hamile olabilirim", desem mi ki? ya beceremezsem, bi de komik duruma düşmek var rezilce
inş allahım gönlüne göre versin canım benim39 yaşındayım, öğretmenim Allahım bağışlasın 3 yaşında bir kızım var Rabbim isteyen herkese eeeennnnn kısa zamanda nasip etsin. kızım da aşılama ile olmuştu. (1. aşılamada) neden aşılama derseniz, tüplerim kapalıymış laparoskopiyle 1 tanesi açıldı, yapısal bozukluk varmış, düzeltildi, çok şükür aşılamada olumlu sonuç aldık.
15 ay öne 7,5 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtaj oldum. kızımın yoğun kardeş isteği ve bizim 2. çocuk istememiz nedeniyle, doğal yolla hamiş kalamadığım için 26 ocakta aşılamam yapıldı. sabırsızca beklemedeyim. bazılarına ilginç geliyor, Allah 1 tane nasip etmiş, niye hala uğraşıyorsun diye. Rabbime sonsuz hamd olsun ben anneliği yaşıyorum, neden kızım da kardeş duygusunu tatmasın? yıllar sonra bana sorarsa neden 1 kere daha tedaviyi denemediniz diye, ne cevap veririm. İnşallah O'nun tertemiz yüreğinin hürmetine nasip olur. hepimizin tedavileri, tedavi olamayanların da duaları bebişlerimize kavuşmak için vesile olur.
canım hayırlı olsun, Rabbim müjdeli haberler verir inşallah sana da. ben önceki aşılamamda 13. günde idrarda bakmıştım negatif çıktı, yıkıldım... ertesi gün kanda 46 çıktı, iyi mi? en garantisi kan tahlili canım, biraz sabır
canım ben genetik laboratuvarında yaptırmıştım 4 yıl önce biraz yüksekti fiyatı 350 civarında yapmışlardı
hayırlısı olsun inş. güzel haberlerleTeşekkür ederim canım. Dr 14 15 günü yaptır dedi. Şindi folik asit+ crimone jel+ coasprin kullanıyorum. 11 de test yaptırmayyı düşünüyorum. Allah isteyen herkeze versin.. Herkez için hayırlısı olsun..
anladım canım neyse moralim bozuk saten o durumlar sonraya kalacak gibi.Yapılıyor canım ama araştırma hastanesi olacak. ( ben şifa hastahanesinde yaptırdım.) ama biraz pahalı..
Canım migrenim var başım çok ağrıyor ama gebelik şüphem var diyebilirsinacile gitmek istememin sebebi 14. günümün pztsiye gelmiş olmasından. ben pazar günü yaptırmak istiyorum testi. sanırım hatırı sayılır bir tanıdık bulmak gerek acildeki dr'u ikna etmek için. ya da numara mı yapsam? düştüm de elimi incittim deyip, röntgenden önce "ama ben hamile olabilirim", desem mi ki? ya beceremezsem, bi de komik duruma düşmek var rezilce
Ben aşılıma için florance nightangale e gidicem sanırım, Çağlayan'da. Kendi doktorum memorial hizmet hastanesinde. Nerede oturduğunu bilmiyorum ama Halkalı Acıbadem de tek sgk geçen Acıbadem hastanesi aklında olsun. Baya yoğun oluyor ama sgk geçtiği için.istanbul avrupa yakasında özeel hastane tavsıye edebılırmısınız
Canım hiç iğne yapmadım, maalesef bilmiyorumkızlar az önce kontrolüm vardı.
benim yumurtamın sadece bir tanesi 13,5 mm olmuş diğerleri yerinde sayıyor allahın izni ile ama hiç büyümemişler doktor dozu artırdı cumartesi tekrar gel cevap verip vermeyeceğini ona göre konuşalım dedi.
moralim çok bozuldu niye büyümüyorlar iğneyi yanlış yapıyor olabilirmiyim ben ya videodaki gibi yapıyorum aynen.
3 parmak sağdan ve soldan karışık yapıyorum sürekli bir taraftanmı yapmak gerekiyor acaba yanlış birşeymi yapıyorum.
allahın hikmetinden sual olunmaz ama ne olabilir bir önceki ay sadece klomen hap ile 1 yumurtam 18 mm olmuştu şimdi yumurta 7-8 tane ama büyümüyor çok şükürki halime sadece 1 tane 13,5 mm var dua edin ve cevap verin nolur sizler sadece tek taraftanmı yaptınız iğneyi ki allahım yardım et bana
canım aşılama öncesinde klomen artı ovitrelle tedavisi var onu yaptınızmı direkt aşılamamı olacak. ayrıca olumlu şeylerde var canım herşey allahın iz
klomen falan kullanmadım direkt aşılama yaptırmak istiyorum doktor arayışı içindeyim
KIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
amin canım benimm çok tşk ederim allahım sizlerede nasip etsin bu duyguyuCanıımm Çok sevindiimm... İnşallah sağlıkla, sorunsuz devam eder de, sağlıkla da kucağına alırsın minik meleğiniii
canım inanılmaz çok sevindim allahım sağsalim kucaına almayı nasip etsin inş.KIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
Amin canııımm.. Kısmet.. İnşallahamin canım benimm çok tşk ederim allahım sizlerede nasip etsin bu duyguyu
kızlar yukarıdaki mesajımla birlikte bu mesajıma da cevap verebilirmisiniz çk araştırdım ama net bişi bulamadım yapan var sa veya bile yardımcı olabilirmikızlar az önce kontrolüm vardı.
benim yumurtamın sadece bir tanesi 13,5 mm olmuş diğerleri yerinde sayıyor allahın izni ile ama hiç büyümemişler doktor dozu artırdı cumartesi tekrar gel cevap verip vermeyeceğini ona göre konuşalım dedi.
moralim çok bozuldu niye büyümüyorlar iğneyi yanlış yapıyor olabilirmiyim ben ya videodaki gibi yapıyorum aynen.
3 parmak sağdan ve soldan karışık yapıyorum sürekli bir taraftanmı yapmak gerekiyor acaba yanlış birşeymi yapıyorum.
allahın hikmetinden sual olunmaz ama ne olabilir bir önceki ay sadece klomen hap ile 1 yumurtam 18 mm olmuştu şimdi yumurta 7-8 tane ama büyümüyor çok şükürki halime sadece 1 tane 13,5 mm var dua edin ve cevap verin nolur sizler sadece tek taraftanmı yaptınız iğneyi ki allahım yardım et bana
amin canım tşk ederim. adetime daha 5 gün var 20,64 değer normalmidir sizcecanım inanılmaz çok sevindim allahım sağsalim kucaına almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?