Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk gün için olabilir demişti dr.um, benim de oldu 1-2 damla.

canım aşılama öncesinde klomen artı ovitrelle tedavisi var onu yaptınızmı direkt aşılamamı olacak. ayrıca olumlu şeylerde var canım herşey allahın izni ile

yok canım bence direkt söyle çok sancım var bebek işin uğraşıyoruz birşey olmuş olabilir diye söyleyebilirsin o zaman kan tahlili yaparlar ama işte bilemiyorum ki

inş allahım gönlüne göre versin canım benim

hayırlısı olsun inş. güzel haberlerle

kızlar az önce kontrolüm vardı.
benim yumurtamın sadece bir tanesi 13,5 mm olmuş diğerleri yerinde sayıyor allahın izni ile ama hiç büyümemişler doktor dozu artırdı cumartesi tekrar gel cevap verip vermeyeceğini ona göre konuşalım dedi.
moralim çok bozuldu niye büyümüyorlar iğneyi yanlış yapıyor olabilirmiyim ben ya videodaki gibi yapıyorum aynen.
3 parmak sağdan ve soldan karışık yapıyorum sürekli bir taraftanmı yapmak gerekiyor acaba yanlış birşeymi yapıyorum.
allahın hikmetinden sual olunmaz ama ne olabilir bir önceki ay sadece klomen hap ile 1 yumurtam 18 mm olmuştu şimdi yumurta 7-8 tane ama büyümüyor çok şükürki halime sadece 1 tane 13,5 mm var dua edin ve cevap verin nolur sizler sadece tek taraftanmı yaptınız iğneyi ki allahım yardım et bana

Canım migrenim var başım çok ağrıyor ama gebelik şüphem var diyebilirsin Bende gerçekten migren var da. İlaç vermeden önce mutlaka soruyorlar hamilelik şüphesi var mı diye, ama sonra ağrı kesici iğneyi yersin yoksa :))
En iyisi adet sancısı gibi sancım var, çok ağrım var. Adet günüm de geldi, ama ilaç içemiyorum, hamilelik şüphem var çünkü dersin. Mutlaka test yaparlar
Hayırlısıyla vardır inşallah bebişiiiinn

istanbul avrupa yakasında özeel hastane tavsıye edebılırmısınız
Ben aşılıma için florance nightangale e gidicem sanırım, Çağlayan'da. Kendi doktorum memorial hizmet hastanesinde. Nerede oturduğunu bilmiyorum ama Halkalı Acıbadem de tek sgk geçen Acıbadem hastanesi aklında olsun. Baya yoğun oluyor ama sgk geçtiği için.

Canım hiç iğne yapmadım, maalesef bilmiyorum ama inşallah büyür yumurtan Allah'ın izniyle. Allah yardımcın olsun canım.

kızlar yukarıdaki mesajımla birlikte bu mesajıma da cevap verebilirmisiniz çk araştırdım ama net bişi bulamadım yapan var sa veya bile yardımcı olabilirmi
tarçın bal çörek otu ve arı poleni bugün adetimin 10 günü ama olsun herkes adetin 2 veya 3 günü başalmış ben bugün başlıcam olur heralde en azından büyümeye yardımcı olurmu diyorum nasıl yapılıyor bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…