- 26 Aralık 2011
- 796
- 416
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.201
hayırlısı olsun canım benim ama ne dicem devamı geliyormu eminmisin regl olduğuna yani aşılamanın 9 veya 10 günü tutunma yerleşme kanamasıda oluyor takip et bakalım bi .regl oldum aşılamamın 9. gününde. bu seferde olmadı
canım 2 gün sonra testi tekrarlayacaksınya 2 katlarsa normaldir. inş. sağsalim kcacığına alırsın.amin canım tşk ederim. adetime daha 5 gün var 20,64 değer normalmidir sizce
Canim sonuc ne oldu belli olmadimi dahaCANIM İNŞ. GEÇ DÖLLENMEDİR AMA BİRAZ UMUTSUZ GİBİ 2 GÜNDEN KAN TAHLİLİNİ TEKRARLAT DÜŞEBİLİR ÇÜNKÜ
Simdi gordum canim cok sevindim hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasib etsin ins bi belirtin varmiydi hicKIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
Evt canim ben kullandim tarcin bal corek otu cekilmis olacak adetin ikinci gun baslanip 12 gun kullanacaksin aayda 12 gun kullanilmis oluyo sadece ise yariyo dene derim canim polende olabilir icindekızlar yukarıdaki mesajımla birlikte bu mesajıma da cevap verebilirmisiniz çk araştırdım ama net bişi bulamadım yapan var sa veya bile yardımcı olabilirmi
tarçın bal çörek otu ve arı poleni bugün adetimin 10 günü ama olsun herkes adetin 2 veya 3 günü başalmış ben bugün başlıcam olur heralde en azından büyümeye yardımcı olurmu diyorum nasıl yapılıyor bilen varmı
canım tam ölçüleri ile nasıl yapıldığını anlatırmısın birde bugün adetimin 10 günü yumurtalarım çok yavaş büyümüyor haatta kullansam faydası olurmu.Evt canim ben kullandim tarcin bal corek otu cekilmis olacak adetin ikinci gun baslanip 12 gun kullanacaksin aayda 12 gun kullanilmis oluyo sadece ise yariyo dene derim canim polende olabilir icinde
KIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
canım ben gonal f kullandım geçen hafta pazartesi doktoruma gittim 2 tane yumurtam oluşmuş ve çatlamış aşılama bu ay iptal dedi normal yolla deneyeceksiniz dedi aşılama olamadım yani. allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat versinRabbim tamamına erdirsin çok sevindim ilk aşılaman mıydı nerde yaptırdın birde kaç yumurta oluştu ve kaç mm di
Benimde buyumuyo canim pco var bi ay kullandim 23 mm yumurta olmustu o ay 12 yemek kasigi bal 12 cay kasigi tarcin 10 tatli kasigida cekilmis corek otu hepsini karistiracaksan gunde sabah aksam bi tatli kasigi ac karna yiyeceksin canim ins faydasini gorursun corek otu kuranda bile gectigini duymustum faydalarini nettende arastira bilirsin kullanan arkadaslar faydasini goren cok basla kullan bisey olmaz diger adetinde ikinci gunu baslarsincanım tam ölçüleri ile nasıl yapıldığını anlatırmısın birde bugün adetimin 10 günü yumurtalarım çok yavaş büyümüyor haatta kullansam faydası olurmu.
canım tarif için tşk ederim hmeen bu akşam başlayacağım hakiki bal olması şartmı peki migrostan alsak olurmu .Benimde buyumuyo canim pco var bi ay kullandim 23 mm yumurta olmustu o ay 12 yemek kasigi bal 12 cay kasigi tarcin 10 tatli kasigida cekilmis corek otu hepsini karistiracaksan gunde sabah aksam bi tatli kasigi ac karna yiyeceksin canim ins faydasini gorursun corek otu kuranda bile gectigini duymustum faydalarini nettende arastira bilirsin kullanan arkadaslar faydasini goren cok basla kullan bisey olmaz diger adetinde ikinci gunu baslarsin
Canım.. Hayırlısı olsun.. Biraz erken olmuş. Normal adet gibi mi? Moralini bozma, umudunu kaybetmeregl oldum aşılamamın 9. gününde. bu seferde olmadı
amin canım tşk ederim. adetime daha 5 gün var 20,64 değer normalmidir sizce
AY GOZUN AYDIN CNM GORDUNMU BAK ASILAMAM IPTAL OLDU DEMISTIN YUMURTAN CATLAMISTI HEMEN TUTUMUS DEMEKKI. RABBIM BUYUKTUR.SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAHKIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
ö.d canim inss faydasini gorursun hakiki bali bulmak imkansiz canim ama iyi bi yerden bula bilirsen iyi olur tabi ama normal marketten al bi sorun olmaz bende marketten almistim canim pco olunca yymurtlama olmuyo kendiliginden ilaclarla oluyom yada arada kendiliginden oluyo benim bekarligimdan beri adetlerim duzensiz ilk oldugum gunden beri sende sanmiyorum yoktur duzenli adetlerin bi iki gun erken gec olmak onemli degil nirmal seninkisi takma kafani dr lar pco var demediyse yoktur tahlil yapip anliyolar fsh yuksek oluyo yanilmiyosam pco olunca kismet canim bbi sorun olmasi sart degil cocuk olmamasi icin rabbim ol diyecek olacak ins rabbim older bi an once tum isteyenlerin icindede bizim bebeklerimiz olur İnsallahcanım tarif için tşk ederim hmeen bu akşam başlayacağım hakiki bal olması şartmı peki migrostan alsak olurmu .
birde bu pko neki ya benim rahastızlığımın ne olduğunu bile bilmiyorum tahliller herşey çok normal eşimde de bende de adetim düzenliydi son 5-6 aydır 28 günde 30 gğnde 32 günde değişiyor ama hemen hemen yakın tarihlerde oluyorum eskiden her ay 3 gün önce gelirdi şimdi değişiyor bu belirti olabilirmi pko için.
evet caım ben pko değilim o zaman bütün tahliller temiz çıktı tek yumurtalık tembelliği kalıyor demi geriye görünüşü göre allahım ol der olur bilirim yüca rabbimin izni ile inş. hepimiz anne olacağız.ö.d canim inss faydasini gorursun hakiki bali bulmak imkansiz canim ama iyi bi yerden bula bilirsen iyi olur tabi ama normal marketten al bi sorun olmaz bende marketten almistim canim pco olunca yymurtlama olmuyo kendiliginden ilaclarla oluyom yada arada kendiliginden oluyo benim bekarligimdan beri adetlerim duzensiz ilk oldugum gunden beri sende sanmiyorum yoktur duzenli adetlerin bi iki gun erken gec olmak onemli degil nirmal seninkisi takma kafani dr lar pco var demediyse yoktur tahlil yapip anliyolar fsh yuksek oluyo yanilmiyosam pco olunca kismet canim bbi sorun olmasi sart degil cocuk olmamasi icin rabbim ol diyecek olacak ins rabbim older bi an once tum isteyenlerin icindede bizim bebeklerimiz olur İnsallah
AMİN GERÇEKTEN ALLAHIM OL DERSE OLUYORAY GOZUN AYDIN CNM GORDUNMU BAK ASILAMAM IPTAL OLDU DEMISTIN YUMURTAN CATLAMISTI HEMEN TUTUMUS DEMEKKI. RABBIM BUYUKTUR.SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH
AMİN CANIM HAYIRLISIYLA SİZLEREDE İNŞALLAHHCanım.. Hayırlısı olsun.. Biraz erken olmuş. Normal adet gibi mi? Moralini bozma, umudunu kaybetmeOlana kadar devam.. İnşallah kavuşucaazz
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
Şu anda 3 haftalık gibi falan oluyorsun. İyi görünüyor değer canım. MaşallahArkadaşın da dediği gibi katlanarak yükselmesi gerekiyor.. İnşallah sağlıkla kavuşursun
doktora gittim ultrasonla bakıldı. rahmin incelmiş hamile değilsin dedi.hayırlısı olsun canım benim ama ne dicem devamı geliyormu eminmisin regl olduğuna yani aşılamanın 9 veya 10 günü tutunma yerleşme kanamasıda oluyor takip et bakalım bi .
anladım canım nasip kısmet değilmiş benim de yumurtalarım büyümüyo demekki var zamanı allahım bizi seviyo hayırlısı ne zaman ise o zaman olsundoktora gittim ultrasonla bakıldı. rahmin incelmiş hamile değilsin dedi.bende bişi anlamadım. devamı geliyo hemde çokk.
Ne diyelim canım.. Elden de bir şey gelmiyor.. Hayırlısı olsun diyebiliyoruz.. İnşallah zamanı gelir bir an önce de, bebişlere kavuşuruz..doktora gittim ultrasonla bakıldı. rahmin incelmiş hamile değilsin dedi.bende bişi anlamadım. devamı geliyo hemde çokk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?