Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN

Ay çok sevindim canım gözün aydın inşallah Rabbim sağlıklı hamisler nasip eder inşallah bebeğini sağlıklı kucağına alirsin canım inşallah sizlerden sonra bizlerde güzel haberler veririz

Canım bu konuda bi bilgim yok ama iğneyi fark etmiyor ben 3 parmak sekilde birgün sağ birgün sol tarafa yapıyorum iğneden korkan ben bi cesaret kendim yapıyorum iste inşallah bizlerde güzel haberler veririz

Kızlar bugün doktordan geldim geçen ay iğneden sonra aşılama yapmıştım tutmamıştır ve adetinin 3 uncu günü gittiğimde yumurtalarim baya bi gelişmiş ve catlamisti ee tutmadığı için yumurtalarim yine eskisi gibi oldu ama iyi durumda igneme 4 gün devam edip doktora gideceğim biz normal yolla deneyeceğiz inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eder bizlerde bebislerimize kavusuruz çok nazlandilar

Kizlarr yarin asilamada 12.gunum sizce sabah kan versem sonuc belli olmaz mi?
Pazartesine kadar beklemek istemiyorum

İyi akşamlar kızlar, hatırlarsanız aşılamam tutmamıştı, şimdi normal periyodum ve regli oluyorum sanırım. Sanırım çünkü kahverengi ve çok sıvı bir şeyler geliyor bunu yaşayan var mı? Normal mi bu, doktoruma ulaşamadım ilk defa yaşadığım için korkuyorum açıkçası

İnşa
Ne diyelim canım.. Elden de bir şey gelmiyor.. Hayırlısı olsun diyebiliyoruz.. İnşallah zamanı gelir bir an önce de, bebişlere kavuşuruz..
inşallah hepimiz kavuşuruz. Yalnız ilginç olan şey bi telaşla başka doktora gittim ben . Aşılamamın 9 günü dedim kahverengimsi kan geldi dedim. Kan testi yaptı hamilelik yok regli olmuşsun rahim duvarın ince dedi. Bi daha kanama gelmedi Parça parça bişiler oluyo. Bi iğne adı söyledi adını unuttum onu vurun dedi. Salıverdi beni :)

İnşallah bişilerin zamanı gelmiştir. Hayırlı haberler getir

Doktorum şimdi aradı, ilk başlamasında böyle olabilirmiş, asıl önemli olan yarın normale dönmesiymiş, yarın tekrar haberleşicez , vücudumuz afallıyor belki de, hakkımızda hayırlısı inşallah

Doktorlara yazık ya bizim gibi evhamlılarla uğraşıp duruyolar :) ama insanın elinde değil ki

Doktorlara yazık ya bizim gibi evhamlılarla uğraşıp duruyolar :) ama insanın elinde değil ki

Evet yaa, kedi misali her şeyi yara sanıyoruz. Kisttir bir şeydir, hemen bir evham, bir korku. Geri döndü rahatım şimdilik ( ya yarın normale dönmezse diye düşünüp rahatlayamadı)

doğru yapıyorsundur mutlaka cnm, üzme kendini, psikoloji çok öemli bu süreçte. hep güzel şeyler düşün. en fazla bi kaç gün fazladan hormon alırsın, naapalım gerekiyorsa? ben ilkinde incir kürü yapmıştım, coşturuyor tavsiye ederim şimdikinde yapmadım kür. benim de senin gibi 1. hafta sonunda yeteri kadar gelişmemiş dedi 2 gün daha 2 dozda iğne yaptık sonra oldu. çok şükür ki geliştirilebilecek yumbiklerimiz var da bunları konuşabiliyoruz

KIZLAR HAMİLEYİM 20,64 ÇIKTI DEĞERİM YARIN YİNE YAPTIRACAM DUA EDİYORUM DEĞER DÜŞMESİN DİYE. ALLAHIM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
yaşasınnnnnn.... çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. demek ki neymiş? dr, tedavi hepsi vesile... Rabbim "ol" dedi çooookkkk şükür

regl oldum aşılamamın 9. gününde. bu seferde olmadı
canım bunda da vardır bir hayır, inşallah Allahım daha hayırlı kapılar açar sana da

aman naapalım? dr olmasaymış onlar da. normal şeyler yaşamıyoruz ki :)

Canım bence çıkar ama doktorun ne zaman kan testi yap dedi veya çağırdı inşallah bebeğin anne burdayım der ve peş peşe güzel haberler veririz ben heyecanlandım
Doktor 14 yada 15. Gun test yap dedi ama beklemek istemiyorum canim yaa icim kipir kipirrr Insallah benim,senin ve isteyen butuuuun anne adaylarimizin bebisleri tutunurrr pespese veririz guzel haberlerii

Evet bence ver. Bende haftaya cumaya vericem benimde seninki gibi pzt ama ben beklemeyi düşünmüyorum
Beklemek insanii psikolojikk olarak bitiriyoor bende beklemek istemiyorum sabah vericem.. Insallah Rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine hepimizin dualarini kabul eder pozitif sonuclar alirizzz

Aşılama yaptırdım ve vajinal jel ikide hap verdi bu jel agri yapar mi çok hassalasti ve devamlı bir akinti oluyor fazlasıyla ilk kez yaptırdım bunlar normalmidir

canım haklısın saten moralimi düzelttim biraz meditasyon yaptım kendimi dinledim şimdi iyiyim. ben 5+2+2 son 2 günlük süreçteyim bugün 9 iğneyi vuruyorum .
dün akşamda bal tarçın çörekotunu karıştırıp yedim şimdi sabahta yedim bakalım bir mucize olacakmı yarın doktora gideceğim tekrar merak ettiğim adetin kaçıncı gününe kadar bu iğneye devam edebiliyoruz kaçıncı gününe kadar en geç gelişmesi gerekiyor hani doktorların bu ay aşılama yapmayalım gelişim yok bitti artık dediği sürece adetten kaç gün sonra oluyor. ya doktorda iken sormak gelmiyor aklıma bunları sonra kendimle cebelleşiyorum.
inş. yarın güzel şeyler söyler doktorum sen de içim rahatlattın valla saolasın canım benim .
bir de bu incir kürünü nasıl yapıyorsun hangi gün başladın nasıl hazırlanır.bilgi verebilirmisin inş. bu ay olurda gerek kalmaz ama olursa bileyim. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Canim o akintinin nedeni kullandigin jelden. Adet belirtilerin ayni belirtiler oluyormus ben de daha once hic hamile kalmadim ama cevremde bicok kisi var. Herkes ozellikle gogus acisindan sikayet ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…