- 20 Ağustos 2013
- 130
- 122
- 33
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.241
Ben kullandim canim bende ise yaramadi ama tabi herkesin bunyesi farkli yalniz yumurtan catladiktan sonra kesinlikle kullanmaman gerekiyorkızlar yukarıdaki mesajımla birlikte bu mesajıma da cevap verebilirmisiniz çk araştırdım ama net bişi bulamadım yapan var sa veya bile yardımcı olabilirmi
tarçın bal çörek otu ve arı poleni bugün adetimin 10 günü ama olsun herkes adetin 2 veya 3 günü başalmış ben bugün başlıcam olur heralde en azından büyümeye yardımcı olurmu diyorum nasıl yapılıyor bilen varmı
c anım çok sevindim hayırlısı inş. sağ salim kucağına alırsın bebeğini btanem çok dikkat et artık kendinekızlar bugün sabah 7 de özel hastaneye gidip kan verdim 20 den 60,48 çıkmış çok şükür bu sefer tutundu bebeğim
Cok iyi canim inss boyle devam eder dikkat et iyice tutunana kadar ama deger cok iyi cikmis hayirli olsun canimmkızlar bugün sabah 7 de özel hastaneye gidip kan verdim 20 den 60,48 çıkmış çok şükür bu sefer tutundu bebeğim
npalım nerede bi çare duysak hemen yapma gereğide duyuyoruz ya olursa diye dediğin gibiBen kullandim canim bende ise yaramadi ama tabi herkesin bunyesi farkli yalniz yumurtan catladiktan sonra kesinlikle kullanmaman gerekiyor
inşallah canım darısı sizlere hayırlısıylaCok iyi canim inss boyle devam eder dikkat et iyice tutunana kadar ama deger cok iyi cikmis hayirli olsun canimm
Canım çokk sevindim gözün aydın Allahım sağlıklı hamisler nasip etsin Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallahkızlar bugün sabah 7 de özel hastaneye gidip kan verdim 20 den 60,48 çıkmış çok şükür bu sefer tutundu bebeğim
Doktorlar doğal karşılıyorlar, çok görüyorlar ya bu tür şeyler.. Benim bir adetim kahverengi ve hatta siyah gibi olmuştu. Parça parça dökümlüştü yani afedersiniz hem de hayatımda görmediğim büyük büyük parçalar.. Böyle böyle dedim doktora. Olabilir yaaa, falan dedi. İlaçlardan mıdır dedim, evet olabilir dedi, yüzüme bile bakmamıştı :)inşallah hepimiz kavuşuruz. Yalnız ilginç olan şey bi telaşla başka doktora gittim ben . Aşılamamın 9 günü dedim kahverengimsi kan geldi dedim. Kan testi yaptı hamilelik yok regli olmuşsun rahim duvarın ince dedi. Bi daha kanama gelmedi Parça parça bişiler oluyo. Bi iğne adı söyledi adını unuttum onu vurun dedi. Salıverdi beni :)
Canım benim adetlerim genelde öncesinde kahverengi akıntıyla geliyor. Ben de doktora sormuştum normal dedi. Sen de ulaşmışsın zaten doktoruna. bu ay kavuşursun inşallah bebişineİyi akşamlar kızlar, hatırlarsanız aşılamam tutmamıştı, şimdi normal periyodum ve regli oluyorum sanırım. Sanırım çünkü kahverengi ve çok sıvı bir şeyler geliyor bunu yaşayan var mı? Normal mi bu, doktoruma ulaşamadım ilk defa yaşadığım için korkuyorum açıkçası
Ay şükürler olsuuunnnkızlar bugün sabah 7 de özel hastaneye gidip kan verdim 20 den 60,48 çıkmış çok şükür bu sefer tutundu bebeğim
incir kürü için yanlış ya da eksik bişey söylemek istemem. "İbrahim Saraçoğlu yumurta geliştirici incir kürü" yazarsan pek çok yerde ayrıntılarıyla anlatıyor. inşallah gerek kalmaz canım, sana ilave bilgi olmuş olurcanım haklısın saten moralimi düzelttim biraz meditasyon yaptım kendimi dinledim şimdi iyiyim. ben 5+2+2 son 2 günlük süreçteyim bugün 9 iğneyi vuruyorum .
dün akşamda bal tarçın çörekotunu karıştırıp yedim şimdi sabahta yedim bakalım bir mucize olacakmı yarın doktora gideceğim tekrar merak ettiğim adetin kaçıncı gününe kadar bu iğneye devam edebiliyoruz kaçıncı gününe kadar en geç gelişmesi gerekiyor hani doktorların bu ay aşılama yapmayalım gelişim yok bitti artık dediği sürece adetten kaç gün sonra oluyor. ya doktorda iken sormak gelmiyor aklıma bunları sonra kendimle cebelleşiyorum.
inş. yarın güzel şeyler söyler doktorum sen de içim rahatlattın valla saolasın canım benim .
bir de bu incir kürünü nasıl yapıyorsun hangi gün başladın nasıl hazırlanır.bilgi verebilirmisin inş. bu ay olurda gerek kalmaz ama olursa bileyim. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
gözün aydın canımmm....kızlar bugün sabah 7 de özel hastaneye gidip kan verdim 20 den 60,48 çıkmış çok şükür bu sefer tutundu bebeğim
ederim tabi etmezmiyim :)gözün aydın canımmm....sağlıkla gelsin bebişin. darısı tüm bekleyenlerin başına
hamişlerin duası kabul olurbizi unutma sakınnnn
Kızlar incir kürünü ben yapıyorum geçen aydan beri her sabah taze taze 2.5 su bardağı suya 7-8 incir ikiye bölüp kaynamis suya atıyorum ve 20 dakika ağzı kapalı kaynatiyorum ve soğumaya birakiyorum ve incir suyunu iki yada üç öğün yani sabah öğle ve akşam yemeklerinden 15 dakika önce soğumuş incir suyunu içiyorum gerçi 2.5 su bardağı suyla fazla Bisi çıkmıyor su fazla koyarsanız misal 3 bardak o zaman incirleri 10-11 tane ikiye bölünmüş olarak kaynayan suya atın geçen ay bata bi ise yaramıştı yumurtlarim çok tembel olduğu için iğne ve kür le hızlı gelişti çok uzun oldu tam anlatabildimmi acabaincir kürü için yanlış ya da eksik bişey söylemek istemem. "İbrahim Saraçoğlu yumurta geliştirici incir kürü" yazarsan pek çok yerde ayrıntılarıyla anlatıyor. inşallah gerek kalmaz canım, sana ilave bilgi olmuş olur
dr'a giderken benim de aklımda binlerce soru olurdu, ama sormadan gelirdim ben de. sonra not almaya başladım ve bir de eşimi tembihliyordum, bana hatırlat diye
NOT ALMA YÖNTEMİNİ DENEYECEĞİM HATTA AKLIMDAKİ SORULARI ŞİMDİ TAMAMEN YAZIYORUM.incir kürü için yanlış ya da eksik bişey söylemek istemem. "İbrahim Saraçoğlu yumurta geliştirici incir kürü" yazarsan pek çok yerde ayrıntılarıyla anlatıyor. inşallah gerek kalmaz canım, sana ilave bilgi olmuş olur
dr'a giderken benim de aklımda binlerce soru olurdu, ama sormadan gelirdim ben de. sonra not almaya başladım ve bir de eşimi tembihliyordum, bana hatırlat diye
CANIM PEKİ NE ZAMAN BAŞLADIN SÜRESİ NE KADAR OLMALIKızlar incir kürünü ben yapıyorum geçen aydan beri her sabah taze taze 2.5 su bardağı suya 7-8 incir ikiye bölüp kaynamis suya atıyorum ve 20 dakika ağzı kapalı kaynatiyorum ve soğumaya birakiyorum ve incir suyunu iki yada üç öğün yani sabah öğle ve akşam yemeklerinden 15 dakika önce soğumuş incir suyunu içiyorum gerçi 2.5 su bardağı suyla fazla Bisi çıkmıyor su fazla koyarsanız misal 3 bardak o zaman incirleri 10-11 tane ikiye bölünmüş olarak kaynayan suya atın geçen ay bata bi ise yaramıştı yumurtlarim çok tembel olduğu için iğne ve kür le hızlı gelişti çok uzun oldu tam anlatabildimmi acaba
( kuru incir kullanıyorum )
haklısın canım ınsan ne duyarsa uyguluyor bende onu kullandım cıvan percemı hayıt aslan pencesı kullandım adacayı ıctımmm ıncır kuru denedımm ınsan yapıyor ısteenpalım nerede bi çare duysak hemen yapma gereğide duyuyoruz ya olursa diye dediğin gibi
şçcanım aşılama öncesinde klomen artı ovitrelle tedavisi var onu yaptınızmı direkt aşılamamı olacak. ayrıca olumlu şeylerde var canım herşey allahın izni ile
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim.. çok sevindimmm.. bize de dua et:))))kızlar bugün sabah 7 de özel hastaneye gidip kan verdim 20 den 60,48 çıkmış çok şükür bu sefer tutundu bebeğim
inşallah canım agrı yumurtanın catladıgının belırtısı benım de hem sag hem solda bırer tane olmustu adet sancısı gıbı cektım 12:00 dan akşam saat 18'e kadar sonra gectı anladımkı catladı 2 gün sonra baktırdımm catlamıss gercektenKızlar bende bugün aşılamamı oldum herşeyin hayırlısı Şubat'ın 20 Sine kadar hastalanmazsam test yapcam yani 14 ÇÜ gün ilk aşılamam ...
Tek yumurta oluşmuş doktorlar iyi dedi Çoğul gebelik riski yok dedi ama Çarşamba günü akşam ovitrelle Yaptım dün ve bugün sol tarafımda gelişmiş zaten o yumurtada çok ağrım var sol tarafımda dünde beri çatlarsa Yada çatlarken böyle olurmu kistten korkuyorum inşallah öyle bişi olmaz :)
Benim dünden beri var Ağrı dün çok ince bi Ağrı bugün daha fazla bilmiyoruminşallah canım agrı yumurtanın catladıgının belırtısı benım de hem sag hem solda bırer tane olmustu adet sancısı gıbı cektım 12:00 dan akşam saat 18'e kadar sonra gectı anladımkı catladı 2 gün sonra baktırdımm catlamıss gercekten
Sen nezaman yaptırdın durumlar nasılinşallah canım agrı yumurtanın catladıgının belırtısı benım de hem sag hem solda bırer tane olmustu adet sancısı gıbı cektım 12:00 dan akşam saat 18'e kadar sonra gectı anladımkı catladı 2 gün sonra baktırdımm catlamıss gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?