- 6 Aralık 2012
- 185
- 180
- 103
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.261
NE YAPALIM ELİMİZDEN GELENİ YAPMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZMİ VAR EVLAT İSTEĞİ HERŞEYDEN ÖNDE GELİYOR YİNEDE ŞÜKÜR HALİMİZE ÇOK ŞÜKÜR.haklısın canım ınsan ne duyarsa uyguluyor bende onu kullandım cıvan percemı hayıt aslan pencesı kullandım adacayı ıctımmm ıncır kuru denedımm ınsan yapıyor ıstee
CANIM İNŞ. HAYIRLISI İLE GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN İNŞ. ÇOK YUMURTA YOKYA SATEN KİST RİSKİ DE AZDIR BÖYLE ŞEYLERİ KAFAYA TAKMA ŞİMDİ POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN CANIM BENİM.Kızlar bende bugün aşılamamı oldum herşeyin hayırlısı Şubat'ın 20 Sine kadar hastalanmazsam test yapcam yani 14 ÇÜ gün ilk aşılamam ...
Tek yumurta oluşmuş doktorlar iyi dedi Çoğul gebelik riski yok dedi ama Çarşamba günü akşam ovitrelle Yaptım dün ve bugün sol tarafımda gelişmiş zaten o yumurtada çok ağrım var sol tarafımda dünde beri çatlarsa Yada çatlarken böyle olurmu kistten korkuyorum inşallah öyle bişi olmaz :)
CANIM BENİM DOKTORUM ÇATLADIMI DİYE BAKMADI İĞNEDEN SONRA 36 SAAT İÇİNDE ÇATLAR DEDİ BEN İLK DEFA BU AY AŞILAMA DENEYECEĞİM NASİP KISMET İNŞ. YUMURTALARIM ÇOK YAVAŞ BÜYÜOYOR GİBİ YARIN BELLİ OLACAK O YÜZDEN TAM BİŞİ DİYEMEM AMA İĞNEDEN 2 GÜN SONRA BAKTIĞINDA ÇATLAMIŞ OLDUGUNU GÖREBİLİYORLAR DİYE BİLİYORUM SADECE. AMA İĞNE ÇATLATIYOR SATENkızlar benim aşılamadan bir gün önce dr. baktı bir yumurta var 17 mm olmuş dedi aşılama günü hiç bakmadı bir de yumurtanın çatlamış olduğunu nasıl anlaşılır bende ağrı filan olmadı dr. da hiçbir tetkik yapmadı sizin doktorlarınız yumurtanın çatladığını nasıl anlıyordu.
ben de çarşamba günü aşılama oldum sanırım benim yumurta çatlamadı bu üçüncü olacak benim.inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...CANIM BENİM DOKTORUM ÇATLADIMI DİYE BAKMADI İĞNEDEN SONRA 36 SAAT İÇİNDE ÇATLAR DEDİ BEN İLK DEFA BU AY AŞILAMA DENEYECEĞİM NASİP KISMET İNŞ. YUMURTALARIM ÇOK YAVAŞ BÜYÜOYOR GİBİ YARIN BELLİ OLACAK O YÜZDEN TAM BİŞİ DİYEMEM AMA İĞNEDEN 2 GÜN SONRA BAKTIĞINDA ÇATLAMIŞ OLDUGUNU GÖREBİLİYORLAR DİYE BİLİYORUM SADECE. AMA İĞNE ÇATLATIYOR SATEN
CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME LÜTFEN ALLAHIMDAN HAYIRLISI OLSUN İNŞ. BELKİ ÇATLADI HERKES DE OLAN SENDE OLACAK DİYE BİŞİ YOKKİ LÜTFEN BAŞTAN KARAMSAR OLMAben de çarşamba günü aşılama oldum sanırım benim yumurta çatlamadı bu üçüncü olacak benim.inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...
Hayırlı olsun aşılaman. Güzel sonucu alırsın inşallahKızlar bende bugün aşılamamı oldum herşeyin hayırlısı Şubat'ın 20 Sine kadar hastalanmazsam test yapcam yani 14 ÇÜ gün ilk aşılamam ...
Tek yumurta oluşmuş doktorlar iyi dedi Çoğul gebelik riski yok dedi ama Çarşamba günü akşam ovitrelle Yaptım dün ve bugün sol tarafımda gelişmiş zaten o yumurtada çok ağrım var sol tarafımda dünde beri çatlarsa Yada çatlarken böyle olurmu kistten korkuyorum inşallah öyle bişi olmaz :)
Canım ille ağrı olmayabilir. Benim de bazen oluyor, bazen olmuyor. Doktor muayene ederse, çatlayıp çatlamadığını görür ama aşılama yapmadan önce bakıyor mu doktor bilmiyorum, yaptırmadım daha. Demek sende bir sorun yoktu ve çatlayacağını düşündü. İlle bakması gerekmez. Strese girme. Bir bildiği vardır. İnşallah olumlu sonuç alırsun. Şimdi sen bebişe yoğunlaşkızlar benim aşılamadan bir gün önce dr. baktı bir yumurta var 17 mm olmuş dedi aşılama günü hiç bakmadı bir de yumurtanın çatlamış olduğunu nasıl anlaşılır bende ağrı filan olmadı dr. da hiçbir tetkik yapmadı sizin doktorlarınız yumurtanın çatladığını nasıl anlıyordu.
Canım neden çatlamasın ki..? Daha önce böyle bir sorun var mıydı? Böyle olumsuz düşünme, umutsuz olma ama.. Çatlamıştır ve olacak diye düşünben de çarşamba günü aşılama oldum sanırım benim yumurta çatlamadı bu üçüncü olacak benim.inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...
Canım yaaaAy canlar. Oglusum 3 yaşını devirdi az stresebgirmedim sizler gibi inanın yeri ve zamanı geldiğinde bebisiniz size gelecek si onu görmüyorsunuz ama o sizi izliyor ve gülüyor aa anne bu ay benim ayın değilmi sabret diye... Biraz zor çetin bi süreç ama bebisinize ulaşacaksınız tecrübeyle sabit yaşarken zor elbette yikip delip geçiyor zaman ama gün gelecek sizde şöyle bi geçmişe bakayım dediğinizde ay ne günlerdi diyeceksiniz bugün çıktığınız göz yaşlarını tebessümle anacaksiniz bebisinizi öperken..m
Banada derlerdi ya takma sen şimdi uyumana bak sonra bugünleri ararsin:) ya insan reklamda gorduggu bebek yüzünden ağlar mi aglardim. Tuvalette kaçar otururumdum. Banyo ise dert ortagimdi. Çok aglayacagimi anladığında banyoya giriyorum derdim. Şimdi gülüyorum .... Biz 2010 şubat adı altında burda toplandık. Yirmi kişiden fazla ve içimizde anne kayan kalmadı. Sadece zaman geldiğinde sizde anneliği tafacaksuniz inanınCanım yaaaValla gözlerim dolduu.. Allah razı olsuun Allah oğluna sizlerle beraber sağlıklı mutlu uzuunnn ömürler versin inşallaahh
İnşallah canım yaaBanada derlerdi ya takma sen şimdi uyumana bak sonra bugünleri ararsin:) ya insan reklamda gorduggu bebek yüzünden ağlar mi aglardim. Tuvalette kaçar otururumdum. Banyo ise dert ortagimdi. Çok aglayacagimi anladığında banyoya giriyorum derdim. Şimdi gülüyorum .... Biz 2010 şubat adı altında burda toplandık. Yirmi kişiden fazla ve içimizde anne kayan kalmadı. Sadece zaman geldiğinde sizde anneliği tafacaksuniz inanın
Bi arada benim o günlerden kalma bi gublugun var hergün yazmazdim o günlerde daha karnında bile olmayan bebisime yazıyordum şimdi hala ara ara yazarım niyetim 18. Yas gününde hediye vermek tavsiye ederim. Tavsiye ederim iyi geliyorİnşallah canım yaaBiz de burda böyle senin gibi yazarız inşallaaaah.. Senin gibi umut oluruz.. Zamanı gelince olacak elbet.. İnşallah zamanı bir an önce gelir. Sağlıkla olsun yeter ki.. Çok teşekkürler
21 gün +ara+tekrar 21gün diye hatırlıyorum belki gerek kalmazNOT ALMA YÖNTEMİNİ DENEYECEĞİM HATTA AKLIMDAKİ SORULARI ŞİMDİ TAMAMEN YAZIYORUM.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM DA O İNCİR KÜRÜ 40 KÜSÜR GÜN FALANMI SÜRÜYOR ÖĞLE YAZIYOR
hah... işte aynen böyle :)Kızlar incir kürünü ben yapıyorum geçen aydan beri her sabah taze taze 2.5 su bardağı suya 7-8 incir ikiye bölüp kaynamis suya atıyorum ve 20 dakika ağzı kapalı kaynatiyorum ve soğumaya birakiyorum ve incir suyunu iki yada üç öğün yani sabah öğle ve akşam yemeklerinden 15 dakika önce soğumuş incir suyunu içiyorum gerçi 2.5 su bardağı suyla fazla Bisi çıkmıyor su fazla koyarsanız misal 3 bardak o zaman incirleri 10-11 tane ikiye bölünmüş olarak kaynayan suya atın geçen ay bata bi ise yaramıştı yumurtlarim çok tembel olduğu için iğne ve kür le hızlı gelişti çok uzun oldu tam anlatabildimmi acaba
( kuru incir kullanıyorum )
Kızlar merhaba. Uzun süredir takip ediyorum tecrübelerinizi ve bugün ben de yazmaya karar verdim. Ben de 30/01de yapılan 2. aşılamamla bu başlığı kıl payı yakalayanlardanım :) Bugün 8.günüm. Bu ay bebek haberini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen tüm anne adayları bu güzel duyguyu yaşarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?