Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim aşılamadan bir gün önce dr. baktı bir yumurta var 17 mm olmuş dedi aşılama günü hiç bakmadı bir de yumurtanın çatlamış olduğunu nasıl anlaşılır bende ağrı filan olmadı dr. da hiçbir tetkik yapmadı sizin doktorlarınız yumurtanın çatladığını nasıl anlıyordu.

haklısın canım ınsan ne duyarsa uyguluyor bende onu kullandım cıvan percemı hayıt aslan pencesı kullandım adacayı ıctımmm ıncır kuru denedımm ınsan yapıyor ıstee
NE YAPALIM ELİMİZDEN GELENİ YAPMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZMİ VAR EVLAT İSTEĞİ HERŞEYDEN ÖNDE GELİYOR YİNEDE ŞÜKÜR HALİMİZE ÇOK ŞÜKÜR.

CANIM İNŞ. HAYIRLISI İLE GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN İNŞ. ÇOK YUMURTA YOKYA SATEN KİST RİSKİ DE AZDIR BÖYLE ŞEYLERİ KAFAYA TAKMA ŞİMDİ POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN CANIM BENİM.

CANIM BENİM DOKTORUM ÇATLADIMI DİYE BAKMADI İĞNEDEN SONRA 36 SAAT İÇİNDE ÇATLAR DEDİ BEN İLK DEFA BU AY AŞILAMA DENEYECEĞİM NASİP KISMET İNŞ. YUMURTALARIM ÇOK YAVAŞ BÜYÜOYOR GİBİ YARIN BELLİ OLACAK O YÜZDEN TAM BİŞİ DİYEMEM AMA İĞNEDEN 2 GÜN SONRA BAKTIĞINDA ÇATLAMIŞ OLDUGUNU GÖREBİLİYORLAR DİYE BİLİYORUM SADECE. AMA İĞNE ÇATLATIYOR SATEN

ben de çarşamba günü aşılama oldum sanırım benim yumurta çatlamadı bu üçüncü olacak benim.inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...

ben de çarşamba günü aşılama oldum sanırım benim yumurta çatlamadı bu üçüncü olacak benim.inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...
CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME LÜTFEN ALLAHIMDAN HAYIRLISI OLSUN İNŞ. BELKİ ÇATLADI HERKES DE OLAN SENDE OLACAK DİYE BİŞİ YOKKİ LÜTFEN BAŞTAN KARAMSAR OLMA

Hayırlı olsun aşılaman. Güzel sonucu alırsın inşallah Ağrı yumurta çatladığı için oluyordur, kötü bir şey düşünme.. Olumlu, güzel şeyler düşün

Canım ille ağrı olmayabilir. Benim de bazen oluyor, bazen olmuyor. Doktor muayene ederse, çatlayıp çatlamadığını görür ama aşılama yapmadan önce bakıyor mu doktor bilmiyorum, yaptırmadım daha. Demek sende bir sorun yoktu ve çatlayacağını düşündü. İlle bakması gerekmez. Strese girme. Bir bildiği vardır. İnşallah olumlu sonuç alırsun. Şimdi sen bebişe yoğunlaş

Canım neden çatlamasın ki..? Daha önce böyle bir sorun var mıydı? Böyle olumsuz düşünme, umutsuz olma ama.. Çatlamıştır ve olacak diye düşün

Ay canlar. Oglusum 3 yaşını devirdi az stresebgirmedim sizler gibi inanın yeri ve zamanı geldiğinde bebisiniz size gelecek si onu görmüyorsunuz ama o sizi izliyor ve gülüyor aa anne bu ay benim ayın değilmi sabret diye... Biraz zor çetin bi süreç ama bebisinize ulaşacaksınız tecrübeyle sabit yaşarken zor elbette yikip delip geçiyor zaman ama gün gelecek sizde şöyle bi geçmişe bakayım dediğinizde ay ne günlerdi diyeceksiniz bugün çıktığınız göz yaşlarını tebessümle anacaksiniz bebisinizi öperken..m

Canım yaaa Valla gözlerim dolduu.. Allah razı olsuun Allah oğluna sizlerle beraber sağlıklı mutlu uzuunnn ömürler versin inşallaahh

Catlatma öfkesinden sonra genelde bakılmıyor bakan varmidie duymadım. Sperm 72 saat yaşar onu baz alarak enjekde ediyorlar yani enjekde edildiği gün catlamamis olsa bile sonraki gün spermle bulusabilir ki genelde çatlar catlamaym zaten miyom olarak kalir adetle atılır oda...

Canım yaaa Valla gözlerim dolduu.. Allah razı olsuun Allah oğluna sizlerle beraber sağlıklı mutlu uzuunnn ömürler versin inşallaahh
Banada derlerdi ya takma sen şimdi uyumana bak sonra bugünleri ararsin:) ya insan reklamda gorduggu bebek yüzünden ağlar mi aglardim. Tuvalette kaçar otururumdum. Banyo ise dert ortagimdi. Çok aglayacagimi anladığında banyoya giriyorum derdim. Şimdi gülüyorum .... Biz 2010 şubat adı altında burda toplandık. Yirmi kişiden fazla ve içimizde anne kayan kalmadı. Sadece zaman geldiğinde sizde anneliği tafacaksuniz inanın

İnşallah canım yaa Biz de burda böyle senin gibi yazarız inşallaaaah.. Senin gibi umut oluruz.. Zamanı gelince olacak elbet.. İnşallah zamanı bir an önce gelir. Sağlıkla olsun yeter ki.. Çok teşekkürler

Bi arada benim o günlerden kalma bi gublugun var hergün yazmazdim o günlerde daha karnında bile olmayan bebisime yazıyordum şimdi hala ara ara yazarım niyetim 18. Yas gününde hediye vermek tavsiye ederim. Tavsiye ederim iyi geliyor

hah... işte aynen böyle :)

Kızlar merhaba. Uzun süredir takip ediyorum tecrübelerinizi ve bugün ben de yazmaya karar verdim. Ben de 30/01de yapılan 2. aşılamamla bu başlığı kıl payı yakalayanlardanım :) Bugün 8.günüm. Bu ay bebek haberini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen tüm anne adayları bu güzel duyguyu yaşarlar.

İnsallah Rabbim bu mutluluğu herkese nasib etsin bende ilk asilamami 2 şubatta yaptım arka arkaya inşallah güzel haberler aliriz

arkadaşlar puregon vb. iğnelerinizi saat kaçta vuruyordunuz acaba?

Kizlar gecengun demistim ya pazar gunu test yaptirdim iliskinin uzerinden bi hafta gecmisti negatif cikmisti sonuc uc aydirda 14 gunde bi hasta oluyodum dusukten bu yana ilk defa 28 gun olmustu yarin test yapacaktim gpguslerim sisti akintim vardi belirtiler dun aksam misafirim gelecekti evleri temizledim hali cirptim balkondan 10 dk ora pembe akinti geldi sabaha kadar bisey yoktu yogun sanvmci disinda sabahtan beride lavaboya gittikce iki uc damla kan geliyo gogun kanamada yok ama demin dikkat ettim iki defadir lavaboya girince peceteye dusukte oldugu gibi kucuk kucuk et parcasi geliyo parcalanmis gibi sancim cok hic adet olunca sancim olmazdi normalde sizce ne olabilir :-(

Sonuc negatifff 1. Asilamada tuttu simdi neden olmadii nezaman anne olucamm ben arkadaslarimin cocuklarini gordukce icim yaniyoo Allahim ne olurrr bizede nasip ettt :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…