- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.281
Dirkene canhah... işte aynen böyle :)
Belirli saati yok ben bazen öğlen 11 bazen saat 2-3 sıraları yapıyorum halen de devam kullanıyorumarkadaşlar puregon vb. iğnelerinizi saat kaçta vuruyordunuz acaba?
Yok canim igneyi hergun ayni saat vurman lazim bana iki ayri drlar ikiside ayni saatta vurman cok onemli saatini sasirma demislerdi belkide yumurtan o yuzden yavas buyuyodur canim kesinlikle saatini sasirmi 24 saatta bi hormin almis oluyosun bundan sora oyle yap canim ben hep oyle duymustum istersen arastirBelirli saati yok ben bazen öğlen 11 bazen saat 2-3 sıraları yapıyorum halen de devam kullanıyorum
Hmm benim dktr Bisi demediği için le yapiyorum sende kuru incir kürünů yapiyormusunYok canim igneyi hergun ayni saat vurman lazim bana iki ayri drlar ikiside ayni saatta vurman cok onemli saatini sasirma demislerdi belkide yumurtan o yuzden yavas buyuyodur canim kesinlikle saatini sasirmi 24 saatta bi hormin almis oluyosun bundan sora oyle yap canim ben hep oyle duymustum istersen arastir
banada doktor yan etkilerini en az hissetmek için akşam saatlerinde iğneyi vurmamı istedi. de acaba yatmadan önce daha mı iyi oluyor diye düşündüm. tabi :) benim iğne vuruş saatim 21.30 oldu :) salı günü durumumu öğreneceğim. herhangi bir bulantı başdönmesi vs. hissetmedim . tabi bu ilk dozdu diğerleri nasıl olacak bilemiyorumBelirli saati yok ben bazen öğlen 11 bazen saat 2-3 sıraları yapıyorum halen de devam kullanıyorum
Evt canim onceleri yaptim ama bende proloktin hormonunu yukseltti sut hormonumu o yuzden kullanmayi biraktim saracoglu dedi eger sut hormonunu yukseltiyosa yapmayin demisti o yuzden yapmadim bidaha ama arada incir yedigim zaman bisey olmuyo yine faydasini goruyosunHmm benim dktr Bisi demediği için le yapiyorum sende kuru incir kürünů yapiyormusun
Sonuc negatifff1. Asilamada tuttu simdi neden olmadii nezaman anne olucamm ben arkadaslarimin cocuklarini gordukce icim yaniyoo Allahim ne olurrr bizede nasip ettt :'(
İnsallah Rabbim bu mutluluğu herkese nasib etsin bende ilk asilamami 2 şubatta yaptım arka arkaya inşallah güzel haberler aliriz
RANA50 benimde ilk aşılamam 2 şubatta yapıldı seninle aynıyı nerede yaptırdın?
pek güzel anlatmışsın incir kürünü, Sedalis tarif istemiş yaaa...Dirkene can
aaaa... canım, bunun ortaya çıkması iyi olmuş, doğru diyorlar iğne saati önemli, antibiyotik gibi. benim kullandığım iğne için 15.00-18.00 arası kendine uygun bir saat seç demişti drHmm benim dktr Bisi demediği için le yapiyorum sende kuru incir kürünů yapiyormusun
Valla sizlerde olmasanız hep ayrı ayrı saatte yapardım belkide doktor söylemiştir bende akıl kalmamiski tekrar tsk ederimaaaa... canım, bunun ortaya çıkması iyi olmuş, doğru diyorlar iğne saati önemli, antibiyotik gibi. benim kullandığım iğne için 15.00-18.00 arası kendine uygun bir saat seç demişti dr
Kendimce anlatayım dedim cane Ay inşallah canım Rabbim hepimize kısmet etsin ben şahsen sizin gibi gönlü güzel olan kardeslerimden ayrilamiyorum bazen net olmuyor giremiyorum vian önce net olsada girip yorumları okusam kardeslerimle bi iki bisiler paylassam diyorum iyiki varsınız inşallah bebislerimiz olur ve büyüyünce de bebislerimize hangi tur ek mama vs verdiklerimizi ne bilim her ani paylaşmak isterim sizlerlepek güzel anlatmışsın incir kürünü, Sedalis tarif istemiş yaaa...
dur bak aklıma ne geldi? inşallah peşpeşe bebişlerimiz olur da ek gıda tarifi verelim buralardan birbirimize
Kızlar incir kürünü 21 gün içiliyor ve 7 gün mola sonra yine 21 gün daha toplam 42 gün yumurta catlatmayada yardımcı incir kürü ama o daha farklı yapiliyor sizin için kopyaladim buyrun21 gün +ara+tekrar 21gün diye hatırlıyorum belki gerek kalmaz
canım ilaçlar yapabiliyo bunu. bende bikaç ay önce gonal f kullandım yine. adet olduğumda çok kötüydüm zor söküldü sancı çok fazlaydı. normale döndü mü kanama yoksa hala aynı mıKizlar gecengun demistim ya pazar gunu test yaptirdim iliskinin uzerinden bi hafta gecmisti negatif cikmisti sonuc uc aydirda 14 gunde bi hasta oluyodum dusukten bu yana ilk defa 28 gun olmustu yarin test yapacaktim gpguslerim sisti akintim vardi belirtiler dun aksam misafirim gelecekti evleri temizledim hali cirptim balkondan 10 dk ora pembe akinti geldi sabaha kadar bisey yoktu yogun sanvmci disinda sabahtan beride lavaboya gittikce iki uc damla kan geliyo gogun kanamada yok ama demin dikkat ettim iki defadir lavaboya girince peceteye dusukte oldugu gibi kucuk kucuk et parcasi geliyo parcalanmis gibi sancim cok hic adet olunca sancim olmazdi normalde sizce ne olabilir :-(
Ben 4 aydir hic ilac kullanmiyorum canim kanana ayni dubden bu yana bi pet dolmadi bile icinde ufak ufak parcaciklar var kan pihitisi degil biliyorum dr ne diyecek bakalimcanım ilaçlar yapabiliyo bunu. bende bikaç ay önce gonal f kullandım yine. adet olduğumda çok kötüydüm zor söküldü sancı çok fazlaydı. normale döndü mü kanama yoksa hala aynı mı
bi test alıp yapsana canımBen 4 aydir hic ilac kullanmiyorum canim kanana ayni dubden bu yana bi pet dolmadi bile icinde ufak ufak parcaciklar var kan pihitisi degil biliyorum dr ne diyecek bakalim
Canım üzüldüm seni çok iyi anlıyorum sen istersen yumurtaların iyiyse aşılama yapar ama yumurtaların benim yumoslar gibi tembelse iğne ilaçla geliştirip catlatma igneni olur aşılama için gün verir açıkçası doktor herşeyi söyler sana pazartesi git canım üzülme lütfen kendini bırakma olurmu1. Asilamam tutmadi arkadaslardoktor ikinciye hemen baslar mi ?
Sagolasin cnm cok uzuldum ne aci seyler bunlar yazik bize..ptesi gidicem hemen devam etmek istiyorum cunku beklemek daha kötüCanım üzüldüm seni çok iyi anlıyorum sen istersen yumurtaların iyiyse aşılama yapar ama yumurtaların benim yumoslar gibi tembelse iğne ilaçla geliştirip catlatma igneni olur aşılama için gün verir açıkçası doktor herşeyi söyler sana pazartesi git canım üzülme lütfen kendini bırakma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?