Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belirli saati yok ben bazen öğlen 11 bazen saat 2-3 sıraları yapıyorum halen de devam kullanıyorum
Yok canim igneyi hergun ayni saat vurman lazim bana iki ayri drlar ikiside ayni saatta vurman cok onemli saatini sasirma demislerdi belkide yumurtan o yuzden yavas buyuyodur canim kesinlikle saatini sasirmi 24 saatta bi hormin almis oluyosun bundan sora oyle yap canim ben hep oyle duymustum istersen arastir

Hmm benim dktr Bisi demediği için le yapiyorum sende kuru incir kürünů yapiyormusun

Belirli saati yok ben bazen öğlen 11 bazen saat 2-3 sıraları yapıyorum halen de devam kullanıyorum
banada doktor yan etkilerini en az hissetmek için akşam saatlerinde iğneyi vurmamı istedi. de acaba yatmadan önce daha mı iyi oluyor diye düşündüm. tabi :) benim iğne vuruş saatim 21.30 oldu :) salı günü durumumu öğreneceğim. herhangi bir bulantı başdönmesi vs. hissetmedim . tabi bu ilk dozdu diğerleri nasıl olacak bilemiyorum

Hmm benim dktr Bisi demediği için le yapiyorum sende kuru incir kürünů yapiyormusun
Evt canim onceleri yaptim ama bende proloktin hormonunu yukseltti sut hormonumu o yuzden kullanmayi biraktim saracoglu dedi eger sut hormonunu yukseltiyosa yapmayin demisti o yuzden yapmadim bidaha ama arada incir yedigim zaman bisey olmuyo yine faydasini goruyosun

Sonuc negatifff 1. Asilamada tuttu simdi neden olmadii nezaman anne olucamm ben arkadaslarimin cocuklarini gordukce icim yaniyoo Allahim ne olurrr bizede nasip ettt :'(

Olacak inşallah ümitsizliğe kapılma RAbbim bizlere de nasib edecek sadece vakti zamanı gelmemiş demekki ben 6 sene bitti ama hala umudum var bekliyorum benimde bizimde evlatlarımız olacak Allahım izni ile biraz daha sabir

aaaa... canım, bunun ortaya çıkması iyi olmuş, doğru diyorlar iğne saati önemli, antibiyotik gibi. benim kullandığım iğne için 15.00-18.00 arası kendine uygun bir saat seç demişti dr

aaaa... canım, bunun ortaya çıkması iyi olmuş, doğru diyorlar iğne saati önemli, antibiyotik gibi. benim kullandığım iğne için 15.00-18.00 arası kendine uygun bir saat seç demişti dr
Valla sizlerde olmasanız hep ayrı ayrı saatte yapardım belkide doktor söylemiştir bende akıl kalmamiski tekrar tsk ederim

pek güzel anlatmışsın incir kürünü, Sedalis tarif istemiş yaaa...
dur bak aklıma ne geldi? inşallah peşpeşe bebişlerimiz olur da ek gıda tarifi verelim buralardan birbirimize
Kendimce anlatayım dedim cane Ay inşallah canım Rabbim hepimize kısmet etsin ben şahsen sizin gibi gönlü güzel olan kardeslerimden ayrilamiyorum bazen net olmuyor giremiyorum vian önce net olsada girip yorumları okusam kardeslerimle bi iki bisiler paylassam diyorum iyiki varsınız inşallah bebislerimiz olur ve büyüyünce de bebislerimize hangi tur ek mama vs verdiklerimizi ne bilim her ani paylaşmak isterim sizlerle

21 gün +ara+tekrar 21gün diye hatırlıyorum belki gerek kalmaz
Kızlar incir kürünü 21 gün içiliyor ve 7 gün mola sonra yine 21 gün daha toplam 42 gün yumurta catlatmayada yardımcı incir kürü ama o daha farklı yapiliyor sizin için kopyaladim buyrun
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

--- Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

canım ilaçlar yapabiliyo bunu. bende bikaç ay önce gonal f kullandım yine. adet olduğumda çok kötüydüm zor söküldü sancı çok fazlaydı. normale döndü mü kanama yoksa hala aynı mı

canım ilaçlar yapabiliyo bunu. bende bikaç ay önce gonal f kullandım yine. adet olduğumda çok kötüydüm zor söküldü sancı çok fazlaydı. normale döndü mü kanama yoksa hala aynı mı
Ben 4 aydir hic ilac kullanmiyorum canim kanana ayni dubden bu yana bi pet dolmadi bile icinde ufak ufak parcaciklar var kan pihitisi degil biliyorum dr ne diyecek bakalim

1. Asilamam tutmadi arkadaslar doktor ikinciye hemen baslar mi ?
Canım üzüldüm seni çok iyi anlıyorum sen istersen yumurtaların iyiyse aşılama yapar ama yumurtaların benim yumoslar gibi tembelse iğne ilaçla geliştirip catlatma igneni olur aşılama için gün verir açıkçası doktor herşeyi söyler sana pazartesi git canım üzülme lütfen kendini bırakma olurmu

Sagolasin cnm cok uzuldum ne aci seyler bunlar yazik bize..ptesi gidicem hemen devam etmek istiyorum cunku beklemek daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…