Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi test alıp yapsana canım
Kan verdim canim sabah iliskiden bi hafta sora 1.20 cikmisti kan sonucum simdi sonuc 0.100 cikmis anlayamadim bu parcalar ne ilk defa pluyo bole bisey dr sordum muayene ederken olusmus rahme tutunamamis olabilir dedi sonucu gormezden once hayirlisi kotu bisey olmasinda

inşallah önemli bişey değildir canım

bu sancılı süreçte yalnız olmadığını bilmek çok güzel. Allah razı olsun canım herkesten

Kızlar aşılama niz in maliyeti ne tuttu. Bende 6. Klomen denemesindeyim. 6 yaşında bir kizim var. 2. Icin ugrasiyorum 1.5 senedir. Bu da tutmazsa dr aşılama dedi

kızlar aşılama olduktan 2 gün sonra crinone jel kullanmaya başladım ama kaç gün kullanacağız dr. birşey demedi bilgisi olan var mı

Canım neden o kadar çok tuttu Ben özelde yaptirmama rağmen 600 tl verdim ilaçlarla bir mi hesapladin yoksa ? Dmthly

Bende pek belirti yok arada adet ağrısı oluyo hayırlısı olsun inşallah sen pazartesi test yapıcak mısın?
inşallah arkadaşım, pztsi yaptıracağım. dayanamam pztesiye kadar diyordum ama, şimdi çok korkuyorum negatif çıkarsa diye. ümit etmesi bile güzel sen ne zaman yaptıracaksın?

inşallah arkadaşım, pztsi yaptıracağım. dayanamam pztesiye kadar diyordum ama, şimdi çok korkuyorum negatif çıkarsa diye. ümit etmesi bile güzel sen ne zaman yaptıracaksın?
Bilmiyorum bende korkuma cesaret edemiyorum salı falan yaparım bende sen direk kan mı vericeksin yoksa idrar testi mi yapacaksın?

Bilmiyorum bende korkuma cesaret edemiyorum salı falan yaparım bende sen direk kan mı vericeksin yoksa idrar testi mi yapacaksın?
aynı gün olmadı mı aşılamamız? benim 26sında olmuştu. salı mı istedi dr'un? ben öncekinde bir gün önce idrarda çıkmamıştı. ertesi gün kanda 46 çıktı. idrara güvenemiyorum, daha geç çıkıyor idrarda.

Dr 15 gün sonra dedi bana bugün rüyamda 3 tane idrar testi yaptım 3üde pozitif çıktı inşallah gerçek olur rüyam.evdede 1 tane test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi.bende önce onu yaparım çıksada çıkmasada kan vermeye giderim.Rabbim nasip eder inşallah hepimize

kııızzzzzz....!!!! bi de üçüz oluyomuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…