- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.301
Nasılsın varmı bi belirti az kaldı test günümüzeaaaa... canım, bunun ortaya çıkması iyi olmuş, doğru diyorlar iğne saati önemli, antibiyotik gibi. benim kullandığım iğne için 15.00-18.00 arası kendine uygun bir saat seç demişti dr
Kan verdim canim sabah iliskiden bi hafta sora 1.20 cikmisti kan sonucum simdi sonuc 0.100 cikmis anlayamadim bu parcalar ne ilk defa pluyo bole bisey dr sordum muayene ederken olusmus rahme tutunamamis olabilir dedi sonucu gormezden once hayirlisi kotu bisey olmasindabi test alıp yapsana canım
inşallah önemli bişey değildir canımKan verdim canim sabah iliskiden bi hafta sora 1.20 cikmisti kan sonucum simdi sonuc 0.100 cikmis anlayamadim bu parcalar ne ilk defa pluyo bole bisey dr sordum muayene ederken olusmus rahme tutunamamis olabilir dedi sonucu gormezden once hayirlisi kotu bisey olmasinda
göğüs şişliğim kalmadı gibi, ama kasıklarım ağrıyor bazen. sen de ne var ne yokNasılsın varmı bi belirti az kaldı test günümüze
bu sancılı süreçte yalnız olmadığını bilmek çok güzel. Allah razı olsun canım herkestenKendimce anlatayım dedim cane Ay inşallah canım Rabbim hepimize kısmet etsin ben şahsen sizin gibi gönlü güzel olan kardeslerimden ayrilamiyorum bazen net olmuyor giremiyorum vian önce net olsada girip yorumları okusam kardeslerimle bi iki bisiler paylassam diyorum iyiki varsınız inşallah bebislerimiz olur ve büyüyünce de bebislerimize hangi tur ek mama vs verdiklerimizi ne bilim her ani paylaşmak isterim sizlerle
Bende pek belirti yok arada adet ağrısı oluyo hayırlısı olsun inşallah sen pazartesi test yapıcak mısın?göğüs şişliğim kalmadı gibi, ama kasıklarım ağrıyor bazen. sen de ne var ne yok
Sizlerdende Allah razı olsun biz yanliz değiliz artık hepimiz kardeşiz burda sizler olmasanız bu süreçte napardim bilemiyorum iyiki varsınız canlarbu sancılı süreçte yalnız olmadığını bilmek çok güzel. Allah razı olsun canım herkesten
benim 1.100 tl civarı tuttuKızlar aşılama niz in maliyeti ne tuttu. Bende 6. Klomen denemesindeyim. 6 yaşında bir kizim var. 2. Icin ugrasiyorum 1.5 senedir. Bu da tutmazsa dr aşılama dedi
Ben özel hastanede yaptırdım 600 tl ye ınş ikinci yavruna kavusursun allah bağışlasınKızlar aşılama niz in maliyeti ne tuttu. Bende 6. Klomen denemesindeyim. 6 yaşında bir kizim var. 2. Icin ugrasiyorum 1.5 senedir. Bu da tutmazsa dr aşılama dedi
Kızlar aşılama niz in maliyeti ne tuttu. Bende 6. Klomen denemesindeyim. 6 yaşında bir kizim var. 2. Icin ugrasiyorum 1.5 senedir. Bu da tutmazsa dr aşılama dedi
inşallah arkadaşım, pztsi yaptıracağım. dayanamam pztesiye kadar diyordum ama, şimdi çok korkuyorum negatif çıkarsa diye. ümit etmesi bile güzelBende pek belirti yok arada adet ağrısı oluyo hayırlısı olsun inşallah sen pazartesi test yapıcak mısın?
inşallah gerek kalmaz canım. benim ayrıntılarıyla şöyle: 300 (mua) +430 (iğne)+ 1150 (aşılama)Kızlar aşılama niz in maliyeti ne tuttu. Bende 6. Klomen denemesindeyim. 6 yaşında bir kizim var. 2. Icin ugrasiyorum 1.5 senedir. Bu da tutmazsa dr aşılama dedi
Bilmiyorum bende korkuma cesaret edemiyorum salı falan yaparım bende sen direk kan mı vericeksin yoksa idrar testi mi yapacaksın?inşallah arkadaşım, pztsi yaptıracağım. dayanamam pztesiye kadar diyordum ama, şimdi çok korkuyorum negatif çıkarsa diye. ümit etmesi bile güzelsen ne zaman yaptıracaksın?
aynı gün olmadı mı aşılamamız? benim 26sında olmuştu. salı mı istedi dr'un? ben öncekinde bir gün önce idrarda çıkmamıştı. ertesi gün kanda 46 çıktı. idrara güvenemiyorum, daha geç çıkıyor idrarda.Bilmiyorum bende korkuma cesaret edemiyorum salı falan yaparım bende sen direk kan mı vericeksin yoksa idrar testi mi yapacaksın?
Dr 15 gün sonra dedi bana bugün rüyamda 3 tane idrar testi yaptım 3üde pozitif çıktı inşallah gerçek olur rüyam.evdede 1 tane test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi.bende önce onu yaparım çıksada çıkmasada kan vermeye giderim.Rabbim nasip eder inşallah hepimizeaynı gün olmadı mı aşılamamız? benim 26sında olmuştu. salı mı istedi dr'un? ben öncekinde bir gün önce idrarda çıkmamıştı. ertesi gün kanda 46 çıktı. idrara güvenemiyorum, daha geç çıkıyor idrarda.
benim ilaçlarla toplam ücret canım bende medikalpark da yaptırdımCanım neden o kadar çok tuttu Ben özelde yaptirmama rağmen 600 tl verdim ilaçlarla bir mi hesapladin yoksa ? Dmthly
Dr 15 gün sonra dedi bana bugün rüyamda 3 tane idrar testi yaptım 3üde pozitif çıktı inşallah gerçek olur rüyam.evdede 1 tane test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi.bende önce onu yaparım çıksada çıkmasada kan vermeye giderim.Rabbim nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?