- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.321
Aman Allahım eşimde öyle dedikııızzzzzz....!!!! bi de üçüz oluyomuşşşş
benim 1.100 tl civarı tuttu
Ins. Canim Allah herkesin muradıni versin inş. Ilac lar hariç 600 galiba. Ilacsiz ne kadar tutuyo pekiBen özel hastanede yaptırdım 600 tl ye ınş ikinci yavruna kavusursun allah bağışlasın
Igne çok tutmamis 2 ay önce sorduğumda dr 1000 tl ilaçlar tutar demistiinşallah gerek kalmaz canım. benim ayrıntılarıyla şöyle: 300 (mua) +430 (iğne)+ 1150 (aşılama)
benim 1.100 tl civarı tuttu
ilacsiz 600 tuttu ben iğne kullandım 2 kutuyu raporla aldım 2 kutuyuda raporsuz aldım 1100 felan tuttu toplamIns. Canim Allah herkesin muradıni versin inş. Ilac lar hariç 600 galiba. Ilacsiz ne kadar tutuyo peki
Neden bu kadar çok sigorta yokmu canım benim ve özelde yapılmadimi ??Benim aşılama takibi ve aşılamam 350+800 tuttu. İlaçları saymıyorum.
Neden bu kadar çok sigorta yokmu canım benim ve özelde yapılmadimi ??
Canım bak Allahdan hiç bir zaman umud kesilmez yanında çok kısmet ne zamansa o zaman olur benim iki asilamam tutmadı ve 7 senedir uğraşıyorum canim benim yumurtalarım çok tembel geçen ay yaptim 3 yumurtam çok güzel gelişmişti ama kısmet nasip degilmiski aşılama tutmadı canım kuru incir kürünü dene her sabah taze yapıyorsun 3 su bardagi suyu istersen bi yarım bardak fazla koy kaynat sonra içine 10-11 tane ikiye bölünmüş incirleri at ağzını kapat ve 20 dakika kaynat soguduktan sonra öğünlerden 15 dakika önce iciyorsun 2-3 bardak çıkması lazım ben zor bela 3 bardak çıkardım denemeni tavsiye ederim doktora ne zaman gideceksinKizlar sabahtan beri moralim cok bozuk doktor tedaviyi durdurdu bugun adetimin 13 . Gunu yumurta 7 . 8 tane ama buyumedi 11 mm 10 mm kaldi hepsi 12 gun igne yaptim buyumedi ama doktor bu ay icin birakalim dedi cok uzuldum moralim cok bozuldu bi sonraki ay 250 dozla baslariz dedi yimurtalar cevap vveriyor kalinlasmislar dedi kaliteleri iyi ama buyumedi dedi ben corekotunada basladim bi hafta sonra bidda baksak olmazmi dedim haftaya yine gel ama sonuc degismez dedi yumurtasi adetin 20 gun buyuyen oldumu hic yada gec buyuyen ne olur yardim edin niye olmadi klomen ile 18 mm olmustu igneye cevap vermedi sizce umut varmi
Hadi inşallah canım Evet canım ben şanlıurfa dayım osm hastanesini duymussunuzdur galiba orda yaptırdım ilacsiz 600 tl ilaçlarla 1100 felan di ama ilacı doktor yazıyor ya her ay rapor yazıyor ilaçları Anca öyle ucuza alabiyorumÖzelde yapıldı fakat sgk ile anlaşmaları yok. Tabi ilaçlar milaçlar derken sen düşün canım toplamını :) Mutlu sonla bitsin de gözden çıkardım artık gerisini :) Ben buradaki herkesin mutlu haberi en kısa zamanda alacağından eminim, Allahın izniyle.
Evet canım ben şanlıurfa dayım osm hastanesini duymussunuzdur galiba orda yaptırdım ilacsiz 600 tl ilaçlarla 1100 felan di ama ilacı doktor yazıyor ya her ay rapor yazıyor ilaçları Anca öyle ucuza alabiyorum
Canim adet bekleyecegim artik ama benimki son bi umut haftaya yine baltircam belki sonradan gelisir diye olurmuki 20 gunda gelisen varmidir. Incir kurunu denicemCanım bak Allahdan hiç bir zaman umud kesilmez yanında çok kısmet ne zamansa o zaman olur benim iki asilamam tutmadı ve 7 senedir uğraşıyorum canim benim yumurtalarım çok tembel geçen ay yaptim 3 yumurtam çok güzel gelişmişti ama kısmet nasip degilmiski aşılama tutmadı canım kuru incir kürünü dene her sabah taze yapıyorsun 3 su bardagi suyu istersen bi yarım bardak fazla koy kaynat sonra içine 10-11 tane ikiye bölünmüş incirleri at ağzını kapat ve 20 dakika kaynat soguduktan sonra öğünlerden 15 dakika önce iciyorsun 2-3 bardak çıkması lazım ben zor bela 3 bardak çıkardım denemeni tavsiye ederim doktora ne zaman gideceksin
Canim benimkisi 20 gunde anca buyudu buyuye bilir ilk asilamam 20. gun filan olmustu uzme kendini ama kesin incir kurunu yapmaya basla cunku buyutuyo inss dr gittigin zaman hepsi buyumus olurlar asin yapilir ama her iste bi hayir vardir canim bak burada arkadas yumurta catladi die asisi iptal olmustu ne kadar uzuldu ama sonucu asi yaptiranlardan daha iyi oldu hamile oldugunu ogrendi supriz oldu inss seninde oyle olurhic uzme kendini hakkinda hayirlisi olsunCanim adet bekleyecegim artik ama benimki son bi umut haftaya yine baltircam belki sonradan gelisir diye olurmuki 20 gunda gelisen varmidir. Incir kurunu denicem
Canım ben 10 gün kullanmıştım. Günde iki kez.kızlar aşılama olduktan 2 gün sonra crinone jel kullanmaya başladım ama kaç gün kullanacağız dr. birşey demedi bilgisi olan var mı
Canim haklisin icime sular serptin simdi kendime geldim birinden duymaya ihtiyacim vardi ins bu ay artik asilama yaptirmam ama en azindan buyurse yine catlatma ile denerim ins.dedigin gibi olurda ayy ne gizel olur hayirlisi olsun ins.Canim benimkisi 20duymayaanca buyudu buyuye bilir ilk asilamam 20. gun filan olmustu uzme kendini ama kesin incir kurunu yapmaya basla cunku buyutuyo inss dr gittigin zaman hepsi buyumus olurlar asin yapilir ama her iste bi hayir vardir canim bak burada arkadas yumurta catladi die asisi iptal olmustu ne kadar uzuldu ama sonucu asi yaptiranlardan daha iyi oldu hamile oldugunu ogrendi supriz oldu inss seninde oyle olurhic uzme kendini hakkinda hayirlisi olsun
Canim 20 Gunde kac mm oldu kac tane oldu igne kullanmismiydin kac doz kullandinCanim benimkisi 20 gunde anca buyudu buyuye bilir ilk asilamam 20. gun filan olmustu uzme kendini ama kesin incir kurunu yapmaya basla cunku buyutuyo inss dr gittigin zaman hepsi buyumus olurlar asin yapilir ama her iste bi hayir vardir canim bak burada arkadas yumurta catladi die asisi iptal olmustu ne kadar uzuldu ama sonucu asi yaptiranlardan daha iyi oldu hamile oldugunu ogrendi supriz oldu inss seninde oyle olurhic uzme kendini hakkinda hayirlisi olsun
ben her gün bi tane sonuca kadar kullanacağım. snuca göre doktor karar verecek. 11 de çarşamba günü 15 günüm test yaptıracağım.kızlar aşılama olduktan 2 gün sonra crinone jel kullanmaya başladım ama kaç gün kullanacağız dr. birşey demedi bilgisi olan var mı
inşallah arkadaşım, pztsi yaptıracağım. dayanamam pztesiye kadar diyordum ama, şimdi çok korkuyorum negatif çıkarsa diye. ümit etmesi bile güzelsen ne zaman yaptıracaksın?
Dr 15 gün sonra dedi bana bugün rüyamda 3 tane idrar testi yaptım 3üde pozitif çıktı inşallah gerçek olur rüyam.evdede 1 tane test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi.bende önce onu yaparım çıksada çıkmasada kan vermeye giderim.Rabbim nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?