- 20 Ağustos 2013
- 130
- 122
- 33
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.481
Saol canim insaallah pazartesi gunu haber veririmteşekkür ederim canım, çok şükür öyleyim. dileğim meleğimin hayırlı, sağlıklı bir kardeşi olması. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım, hepimizin gönlüne göre olsun. güç verdin bana, Allah razı olsun canımcım
ay hadi inşallah canım, katlanarak çoğalsın değerlerimiz. bana da umut oldun doğrusu
canım ben sebahattin akyıla gidiyorum ilk aşılamamı yapıcak kısmetse bu hafta çok ümitli değilim tutmazsa tekrarlamayı istemiyorum tüp bebek denerim diyorum onun için merak ettim acıbademi.Özel ümitte kime gidiyorsun? acıbademin labaratuvarına güvendiğimiz için orda başladık canım
bence de yaş hiç önemli değil canım teyzem 46 yaşında doğurdu kızını. Rabbim tez vakitte gönlümüze göre versin inşallahteşekkür ederim desteğin için.. hayırlısı canım ya bunda da vardır elbet bir hikmet. herşey allahtan.. allah hakkımızda hayırlısını versin.. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın.. benim yaş ta var.. 2 senedir uğraşıyoruz.
hayırlı olsun çok çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına inşallahSlm kizlar merhaba gecenlerde de yazmistim 12. Gun bhcg baktirdim degerim 7.1 cikti diyw bu gun 19. Gun yeniDen hcg baktirdim ve supriz 106.4 olmus doktorum cok yeni 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus dedi. Haftaya pazartesi tekrar baktiricaz eger 750 nin uzerinde cikarsa hic korkmayiz dedi cok mutluyum rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin bu duyguyu. Yani kizlar degeriniz dusukte olsa uzulmeyin ve mutlaka adetinizi bekleyin. Hepinize iyi aksamlar
İyi akşamlar canım ben 7 senedir evliyim ve bebegim olmuyordu başlarda o kadar doktora gittim sorun yok duyup yolladı sonrada bi başka doktor tuplerimin tıkalı olduğunu söyleyip kapalı ameliyat yaptı tek tüp açıldı dedi ilaçlarla tedavi oldum ve gelişen birşey yoktu ardından bir başka doktora gittim geçen sene ve tuplerimin tıkalı olduğunu ve ameliyatı bosa olduğumu açıkça söyledi ve rahim filmi çekerken ilaçla her iki tüpümü açtı bununda yanında tedavi oldum ilaçlarla ardından ağustos da ilk asilamami oldum tutmadı 4 ay hiç bi doktora gitmedim sonradan ocak ayinda yeni bir doktor buldum su an yanında tedavi oluyorum geçen ay reglimin üncü günü gittim ve yumurta takibi yaptı puregon 600 iğne verdi 75 ml 150 ml vurulup kontrollere gidiyordum 3 günde bir3-4 kutudan sonra Anca tembel olan yumurtalarim 3 yumurta gelişmişti iyi dedi aşılama oldum kısmet değilmiş tutmadı yine reglin 3 uncu günü doktora gittim ignelere devam ediyorum yumurtalarim tembel olduğu için geç gelişiyor incir kürü yapıp her sabah içiyorum Rabbim ol derse olur Allahın yanında çok kısmet nasip ne zamansa o zaman olur inşallah hepimiz birgün anne oluruz ve güzel haberler veririz biraz uzun oldu kusura bakmayın canım kardesimSorun ne sizin senem, merak ettim?
Insallah canim amin dileyen herkesehayırlı olsun çok çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına inşallah
Canim Allah yardimciniz olsun ve kslbinden gecenlerin olmasini nasip etsin.o kadr iyi niyetli be sabirli duruyosunki yazdiklarindan anladim hic umutsuz ya da buyuk konusmuyosun helal olsun diyorum.ins ins anne olursun birgun ve cok sansli bir cocuk olucak bnce...:)dua edicem...İyi akşamlar canım ben 7 senedir evliyim ve bebegim olmuyordu başlarda o kadar doktora gittim sorun yok duyup yolladı sonrada bi başka doktor tuplerimin tıkalı olduğunu söyleyip kapalı ameliyat yaptı tek tüp açıldı dedi ilaçlarla tedavi oldum ve gelişen birşey yoktu ardından bir başka doktora gittim geçen sene ve tuplerimin tıkalı olduğunu ve ameliyatı bosa olduğumu açıkça söyledi ve rahim filmi çekerken ilaçla her iki tüpümü açtı bununda yanında tedavi oldum ilaçlarla ardından ağustos da ilk asilamami oldum tutmadı 4 ay hiç bi doktora gitmedim sonradan ocak ayinda yeni bir doktor buldum su an yanında tedavi oluyorum geçen ay reglimin üncü günü gittim ve yumurta takibi yaptı puregon 600 iğne verdi 75 ml 150 ml vurulup kontrollere gidiyordum 3 günde bir3-4 kutudan sonra Anca tembel olan yumurtalarim 3 yumurta gelişmişti iyi dedi aşılama oldum kısmet değilmiş tutmadı yine reglin 3 uncu günü doktora gittim ignelere devam ediyorum yumurtalarim tembel olduğu için geç gelişiyor incir kürü yapıp her sabah içiyorum Rabbim ol derse olur Allahın yanında çok kısmet nasip ne zamansa o zaman olur inşallah hepimiz birgün anne oluruz ve güzel haberler veririz biraz uzun oldu kusura bakmayın canım kardesim
hayirlisi olsun canim insallah kavusursun bebegine. Cok istersen ve inanirsan olur hic sikilmaİyi akşamlar canım ben 7 senedir evliyim ve bebegim olmuyordu başlarda o kadar doktora gittim sorun yok duyup yolladı sonrada bi başka doktor tuplerimin tıkalı olduğunu söyleyip kapalı ameliyat yaptı tek tüp açıldı dedi ilaçlarla tedavi oldum ve gelişen birşey yoktu ardından bir başka doktora gittim geçen sene ve tuplerimin tıkalı olduğunu ve ameliyatı bosa olduğumu açıkça söyledi ve rahim filmi çekerken ilaçla her iki tüpümü açtı bununda yanında tedavi oldum ilaçlarla ardından ağustos da ilk asilamami oldum tutmadı 4 ay hiç bi doktora gitmedim sonradan ocak ayinda yeni bir doktor buldum su an yanında tedavi oluyorum geçen ay reglimin üncü günü gittim ve yumurta takibi yaptı puregon 600 iğne verdi 75 ml 150 ml vurulup kontrollere gidiyordum 3 günde bir3-4 kutudan sonra Anca tembel olan yumurtalarim 3 yumurta gelişmişti iyi dedi aşılama oldum kısmet değilmiş tutmadı yine reglin 3 uncu günü doktora gittim ignelere devam ediyorum yumurtalarim tembel olduğu için geç gelişiyor incir kürü yapıp her sabah içiyorum Rabbim ol derse olur Allahın yanında çok kısmet nasip ne zamansa o zaman olur inşallah hepimiz birgün anne oluruz ve güzel haberler veririz biraz uzun oldu kusura bakmayın canım kardesim
kaç yaşındasın canım?teşekkür ederim desteğin için.. hayırlısı canım ya bunda da vardır elbet bir hikmet. herşey allahtan.. allah hakkımızda hayırlısını versin.. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın.. benim yaş ta var.. 2 senedir uğraşıyoruz.
Allah razı olsun canım, yordum seni. bu süreçte daha neler duyacağız, Allah beterinden korusun. sonucun negatif çıkması çok üzücü, bir de böyle arada kalmak var. Allaha şikayet olmasın da. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama bu aradaki dalgalanmalar ruhumu daha çok yorar diye düşünüyorum. yarın kısmetse ve test yaptırmayı düşünüyorum. Allahım, hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.Evet canim malesef oyle oldu iki yillik evliydim ucuncu asiyi yaptirdim eylulde asinin 12.gunu test yaptim cok hafif golge gibi ikinci cizgi gozukuyodu yok bisey dedik negatif gormekten biktigim icin kan yaptirmadim adetimi bekleyeyim dedim tam adet gunum asinin 16. Gunu pembe leke geldi sabaha kafar bisey olmadi dr aradim test yaptir dedi ama dedim eger gebelik varsa yerlesme olsa bile dururu dedim ama her zaman adetlerim ilk boyle geldigi icin adet olacam dedim sora ikinci gun aksam ustu bi test daha yaptim yine cok hafif belirsiz ikinci cizgiyi zorla gordum esim yok dedi bende ustelemedim az az leke ler geliyodu zaten sora aksam ustu birden bi sanci bi kanama basladi esim korktu dedi kotu bisey olmasin beni hemen acile goturdu anlattim asilamayi filan soledik dedim duramiyorum agri kesici yapin dedim yok dediler test yapmamiz lazim test yaptilar sonuca sok oldum 16.27 cikmisti dr dedi hamilesin ama dusuk tehliken var kanaman varsa dedi progestan verdi sabah kendi doktoruma gittik test yapti deger 16.57 cikti dusmemisti deger igne yapti tutunmasi icin hap verdi fitil gibi kullandim kanamam azaldi ikigun arayla testi tekrarladik 27 oldu ikigun sora 56 oldu ikigun sora 92 oldu derken umitlendik dr her zaman diyodu umut etmeyin sagliksiz bi gebelik dusuk olacak diyodu 92 olunca oda umutlandi sora 4 gun sora test yaptirdik deger 94 kalmisti kananamda geliyodu zaten ilaclari kesdik kendiliginden duser dedi dusmezse igne vuracam dedi bu arada banada dedi dis gebelik olabilir buyuk ihtimal defi degerlerin tuaf yukseliyo sagliksiz dedi dis gebelikdede oyle olurmus ben korkudan oldum durdugum yerde bide amaliyatmi olacam tupumude alirlar die odum koptu aptal dr da bisey demedi bu konuyla ilgili igneyi vur dussun dedim neden kendiliginden dusmesini bekliyoruz dedim yok dedi 4 gun bekle deger ayni sekilde yukselmege devam ederse vuracam dedi bende memlekete gittim bayram tatiliydi baska dr gorundum degerim 87 olmustu yavas uavas dustu megerse dis gebelik bile olsa amaliyat olmazmis kucuk oldugu icin igneyle fusermis bana oyle demedi o yuzden cok korktum dusmesi icin dua ettim o ignede zarar veriyomus vucuda zorda kalmadikca vurmuyolarmis kanser hastalarinin ilaciymis simdi gittigim dr soledim degerlerimi dedi kimyasal gebelik olmussun dedi yumurta dollenmis ama rahme tutunamamis dedi bu neden kaynaklanir dedik dedi ya dollenen embriyo sagliksizdir yada rahme yerlesememistir dedi bundan dolayi oluyomus kimyasal gebelik gecen bi arkadasinda tutmustu asisi degeri dusuktu yukselmemis onunda degeri dustu adet oldu bide kimyasal gebelik cikti zorla tutuyo sevincimiz yarida kaliyo rabbim ins tez vakitte guldurur yuzumuzu canim ins degerin katlanarak artar sikma canini hayirlisi senin beklemene gerek yok test yaptirsan anlarsiniz zaten eger degerin ikigunde ikiye katliyosa degerin sorun yoktur canim guzel haberlerini bekliyorum inss
Saol canim sendende razi olsun yorulacak ne var aklina takilan bisey varsa sorabilirsin canim rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin ins hayirlisiyla yukselmistir degerin tabi ki her zaman sukur halimize beterin beteri vardir her zaman cok sukur bunadaAllah razı olsun canım, yordum seni. bu süreçte daha neler duyacağız, Allah beterinden korusun. sonucun negatif çıkması çok üzücü, bir de böyle arada kalmak var. Allaha şikayet olmasın da. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama bu aradaki dalgalanmalar ruhumu daha çok yorar diye düşünüyorum. yarın kısmetse ve test yaptırmayı düşünüyorum. Allahım, hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.
bi sorsana canım ilk görüşmede şaşırdım bende sorayım doktoruma bi ne diyecekler bakalım hayırlısı olsun inş.evet canlar, her iki aşılamamda da 7.gün tekrar çatlatma yapıldı. hatta kızımda değerim 43 çıkmıştı, o gece 3. çatlatma iğnesini önermişti. sebebini inanın hiç sormadım, o da sormadan bir şey söylemez sağ olsun
çok sevindim canım allahım kucacığına alamyıda nasip etsin inş. çok güzel yaaaSlm kizlar merhaba gecenlerde de yazmistim 12. Gun bhcg baktirdim degerim 7.1 cikti diyw bu gun 19. Gun yeniDen hcg baktirdim ve supriz 106.4 olmus doktorum cok yeni 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus dedi. Haftaya pazartesi tekrar baktiricaz eger 750 nin uzerinde cikarsa hic korkmayiz dedi cok mutluyum rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin bu duyguyu. Yani kizlar degeriniz dusukte olsa uzulmeyin ve mutlaka adetinizi bekleyin. Hepinize iyi aksamlar
canım bundada bir hayır vardır nolur isyan etme vardır bir zamanı güçlü olman gerek lütfen biliyorum ne desek boş ama güçlü olman gerek bu yol bazen çok uzun bazen çok kısa ama yorucu o yüzden güçlü olmalısınkızlar benim aşılamam tutmadı(( regly oldum.. İkimizde de sorun yok.. Her ay hüsranna ugramaktan çok yoruldum.. 1 saattan beri ağlıyorum. (((( çok köyüyüm... Eşimde artık tükendi...
hayrlısı cnm tez zamanda bizde mutlu haberi alırız. kaç senelik evlisin? pco da metformin kullanan ve hamile kalan çok fazla ben doktoruma söledim 2.klomeni kullandım ve bu sefer gttigimde metformin vercek. sen kullandınmı metformin?Evet canim ben 3 asilama oldum ucuncu tuttu kimyasal gebelik oldu malesef dorduncuyu dusunuyoruz simdi buda olmazsa tup yapacagiz artik ins gerek kalmaz tupe pco evt cok sayida kiside var pco olan hastalarin ucte buri kendiliginden gebe kalirmis ucte biri tedaviyle digeride tuple gebe kalirmis evt cok buyuk sorun degil aslinda ama benim esimdede morfoloji sorunu oldugu icin ikisi katlaninca zorlasti o yuzden hersey kismet rabbim hayirlisi neyse onu nasib etsin ins napalim bizimde sinavimiz boyleymis inss tez zamanda biter sinavimiz diyelim bizde bian once anne oluruz inss rabbim cumlemize nasib etsin ins Ammiiiiinn
Haziran gelirse uc yil olacqk tam evliligim 28 yasindayim ben bi yila yakin klomen serophene isimli haplari kullandim faydasi olmadi igneyle buyudu sadece yumurtalar dedigin ilaci hic duymadim bi arkadasim femera isimli bi ilac kullaniyidu yanilmiyosam ismi tam aklima gelmedi o onla hamile kaldi kanser hastalarinin kullandigi ilacmis bana hic bi dr vermedi buna benzer ilac klomen serophene disinda hic bisey kullanmadim dr sor dene bi ise yariyodu arkadas ikinci ayinda hamile kaldihayrlısı cnm tez zamanda bizde mutlu haberi alırız. kaç senelik evlisin? pco da metformin kullanan ve hamile kalan çok fazla ben doktoruma söledim 2.klomeni kullandım ve bu sefer gttigimde metformin vercek. sen kullandınmı metformin?
Nasıl oldun? Evet ilk başta üzülüyor insan ama sonra yola devam diyor. Demekki daha zamanı gelmemiş. Daha çok duaya ihtiyaç var belki de. Herkesin sınavı ayrı dediğin gibi, bu da bizim sınavımızmış. Evladı doğup kaybedenler var, ne ağır imtihanlar yaşayanlar var, onları düşünüp şükretmek lazım. Bir şeye ne kadar sancılı ulaşırsak, değerini o kadar biliriz. Şimdi görüyorum arkadaşlarımda, çocuklarından sürekli şikayet ediyorlar. Olan da şikayet ediyor, olmayan da... Her ikisi de imtihan demekki. Belki bizim de hemen oluverseydi şikayet edip duracaktık. İnşallah nimet olarak görüp değerini bileceğiz olduğunda. Üzüldüğümüz günleri hatırlayıp gülümseyeceğiz. İnan buna.desteğin için saol.. siz olmasanız napardık bilmiyorum. iyiki varsınız kızlar.. o kadar karma karışığım ki.. bu da bizim sınavımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?