Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saol canim insaallah pazartesi gunu haber veririm

bence de yaş hiç önemli değil canım teyzem 46 yaşında doğurdu kızını. Rabbim tez vakitte gönlümüze göre versin inşallah

hayırlı olsun çok çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına inşallah

Sorun ne sizin senem, merak ettim?
İyi akşamlar canım ben 7 senedir evliyim ve bebegim olmuyordu başlarda o kadar doktora gittim sorun yok duyup yolladı sonrada bi başka doktor tuplerimin tıkalı olduğunu söyleyip kapalı ameliyat yaptı tek tüp açıldı dedi ilaçlarla tedavi oldum ve gelişen birşey yoktu ardından bir başka doktora gittim geçen sene ve tuplerimin tıkalı olduğunu ve ameliyatı bosa olduğumu açıkça söyledi ve rahim filmi çekerken ilaçla her iki tüpümü açtı bununda yanında tedavi oldum ilaçlarla ardından ağustos da ilk asilamami oldum tutmadı 4 ay hiç bi doktora gitmedim sonradan ocak ayinda yeni bir doktor buldum su an yanında tedavi oluyorum geçen ay reglimin üncü günü gittim ve yumurta takibi yaptı puregon 600 iğne verdi 75 ml 150 ml vurulup kontrollere gidiyordum 3 günde bir3-4 kutudan sonra Anca tembel olan yumurtalarim 3 yumurta gelişmişti iyi dedi aşılama oldum kısmet değilmiş tutmadı yine reglin 3 uncu günü doktora gittim ignelere devam ediyorum yumurtalarim tembel olduğu için geç gelişiyor incir kürü yapıp her sabah içiyorum Rabbim ol derse olur Allahın yanında çok kısmet nasip ne zamansa o zaman olur inşallah hepimiz birgün anne oluruz ve güzel haberler veririz biraz uzun oldu kusura bakmayın canım kardesim

Canim Allah yardimciniz olsun ve kslbinden gecenlerin olmasini nasip etsin.o kadr iyi niyetli be sabirli duruyosunki yazdiklarindan anladim hic umutsuz ya da buyuk konusmuyosun helal olsun diyorum.ins ins anne olursun birgun ve cok sansli bir cocuk olucak bnce...:)dua edicem...

hayirlisi olsun canim insallah kavusursun bebegine. Cok istersen ve inanirsan olur hic sikilma

Allah razı olsun canım, yordum seni. bu süreçte daha neler duyacağız, Allah beterinden korusun. sonucun negatif çıkması çok üzücü, bir de böyle arada kalmak var. Allaha şikayet olmasın da. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama bu aradaki dalgalanmalar ruhumu daha çok yorar diye düşünüyorum. yarın kısmetse ve test yaptırmayı düşünüyorum. Allahım, hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.

Saol canim sendende razi olsun yorulacak ne var aklina takilan bisey varsa sorabilirsin canim rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin ins hayirlisiyla yukselmistir degerin tabi ki her zaman sukur halimize beterin beteri vardir her zaman cok sukur bunada

kızlar gidipte erken gebelik testine bir sürü para vermeyin. pyro clınıce diye test var 3 tl fiyatı kimyasal gebeliğimde ve bu gebeliğimde 10. günde gösterdi 2. çizgiyi haberiniz olsun

bi sorsana canım ilk görüşmede şaşırdım bende sorayım doktoruma bi ne diyecekler bakalım hayırlısı olsun inş.

çok sevindim canım allahım kucacığına alamyıda nasip etsin inş. çok güzel yaaa

kızlar benim aşılamam tutmadı(( regly oldum.. İkimizde de sorun yok.. Her ay hüsranna ugramaktan çok yoruldum.. 1 saattan beri ağlıyorum.(((( çok köyüyüm... Eşimde artık tükendi...
canım bundada bir hayır vardır nolur isyan etme vardır bir zamanı güçlü olman gerek lütfen biliyorum ne desek boş ama güçlü olman gerek bu yol bazen çok uzun bazen çok kısa ama yorucu o yüzden güçlü olmalısın

hayrlısı cnm tez zamanda bizde mutlu haberi alırız. kaç senelik evlisin? pco da metformin kullanan ve hamile kalan çok fazla ben doktoruma söledim 2.klomeni kullandım ve bu sefer gttigimde metformin vercek. sen kullandınmı metformin?

Haziran gelirse uc yil olacqk tam evliligim 28 yasindayim ben bi yila yakin klomen serophene isimli haplari kullandim faydasi olmadi igneyle buyudu sadece yumurtalar dedigin ilaci hic duymadim bi arkadasim femera isimli bi ilac kullaniyidu yanilmiyosam ismi tam aklima gelmedi o onla hamile kaldi kanser hastalarinin kullandigi ilacmis bana hic bi dr vermedi buna benzer ilac klomen serophene disinda hic bisey kullanmadim dr sor dene bi ise yariyodu arkadas ikinci ayinda hamile kaldi

desteğin için saol.. siz olmasanız napardık bilmiyorum. iyiki varsınız kızlar.. o kadar karma karışığım ki.. bu da bizim sınavımız.
Nasıl oldun? Evet ilk başta üzülüyor insan ama sonra yola devam diyor. Demekki daha zamanı gelmemiş. Daha çok duaya ihtiyaç var belki de. Herkesin sınavı ayrı dediğin gibi, bu da bizim sınavımızmış. Evladı doğup kaybedenler var, ne ağır imtihanlar yaşayanlar var, onları düşünüp şükretmek lazım. Bir şeye ne kadar sancılı ulaşırsak, değerini o kadar biliriz. Şimdi görüyorum arkadaşlarımda, çocuklarından sürekli şikayet ediyorlar. Olan da şikayet ediyor, olmayan da... Her ikisi de imtihan demekki. Belki bizim de hemen oluverseydi şikayet edip duracaktık. İnşallah nimet olarak görüp değerini bileceğiz olduğunda. Üzüldüğümüz günleri hatırlayıp gülümseyeceğiz. İnan buna.

Kızlar bugün aşılamamın 16.günü kan vermeye gidemedim evdeki idrar testini yaptım onunda tarihi geçmiş negatif çıktı kontrol çizisi bile çok koyu değil sizce yanlışmıdır yada gerçekten hamile değilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…