- 15 Ocak 2015
- 529
- 697
- 63
- 36
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.501
yanlış olma ihtimali var bence yeni testle yapKızlar bugün aşılamamın 16.günü kan vermeye gidemedim evdeki idrar testini yaptım onunda tarihi geçmiş negatif çıktı kontrol çizisi bile çok koyu değil sizce yanlışmıdır yada gerçekten hamile değilmiyim
Bakalım eşim gelirken getiricek test dua edin nolur .yyarında adet olmazsam kan vericem hayırlısı olsunyanlış olma ihtimali var bence yeni testle yap
Öyle çok negatif gördüm ki inan o korkuyla kan veremiyorum.kkan testi veripte negatif sonucu almak adet olmamdan daha ağır geliyo bana.sonucu veren kişinin yüzüme acıyarak bakıp negatif demesi beni bitiriyor o yüzden cesaret edemiyorum.innşallah sonucu öğrenince yazarım hemen.Canım inşallah allah gönlünün muradını verir. ben olsam şimdiye 100 kere kan tahlili yaptırmıştım iyi duruyon haa çok merak ettim şimdiii sonucuu
Dualrlz seninle hbr et ypinca.Öyle çok negatif gördüm ki inan o korkuyla kan veremiyorum.kkan testi veripte negatif sonucu almak adet olmamdan daha ağır geliyo bana.sonucu veren kişinin yüzüme acıyarak bakıp negatif demesi beni bitiriyor o yüzden cesaret edemiyorum.innşallah sonucu öğrenince yazarım hemen.
HAKLISIN CANIM BENDE ÇOK MERAK ETTİMDE KUSURA BAKMAÖyle çok negatif gördüm ki inan o korkuyla kan veremiyorum.kkan testi veripte negatif sonucu almak adet olmamdan daha ağır geliyo bana.sonucu veren kişinin yüzüme acıyarak bakıp negatif demesi beni bitiriyor o yüzden cesaret edemiyorum.innşallah sonucu öğrenince yazarım hemen.
Haziran gelirse uc yil olacqk tam evliligim 28 yasindayim ben bi yila yakin klomen serophene isimli haplari kullandim faydasi olmadi igneyle buyudu sadece yumurtalar dedigin ilaci hic duymadim bi arkadasim femera isimli bi ilac kullaniyidu yanilmiyosam ismi tam aklima gelmedi o onla hamile kaldi kanser hastalarinin kullandigi ilacmis bana hic bi dr vermedi buna benzer ilac klomen serophene disinda hic bisey kullanmadim dr sor dene bi ise yariyodu arkadas ikinci ayinda hamile kaldi
sen bu ilacı kullanmadınmı? araştırdığıma göre buda bayağı etkili bi ilaçHaziran gelirse uc yil olacqk tam evliligim 28 yasindayim ben bi yila yakin klomen serophene isimli haplari kullandim faydasi olmadi igneyle buyudu sadece yumurtalar dedigin ilaci hic duymadim bi arkadasim femera isimli bi ilac kullaniyidu yanilmiyosam ismi tam aklima gelmedi o onla hamile kaldi kanser hastalarinin kullandigi ilacmis bana hic bi dr vermedi buna benzer ilac klomen serophene disinda hic bisey kullanmadim dr sor dene bi ise yariyodu arkadas ikinci ayinda hamile kaldi
Çok haklısın, ben de günüm geçmeden kan testi falan yapmam hiç.Öyle çok negatif gördüm ki inan o korkuyla kan veremiyorum.kkan testi veripte negatif sonucu almak adet olmamdan daha ağır geliyo bana.sonucu veren kişinin yüzüme acıyarak bakıp negatif demesi beni bitiriyor o yüzden cesaret edemiyorum.innşallah sonucu öğrenince yazarım hemen.
Yok canım ne kusuru iyiki burası var yoksa kiminle dertleşirdim.HAKLISIN CANIM BENDE ÇOK MERAK ETTİMDE KUSURA BAKMA
Bu arada şimdi aklıma geldi. Dr demişti bir hastası testte çıkmamış ama ekranda kocaman bebek vardı dedi.Kızlar bugün aşılamamın 16.günü kan vermeye gidemedim evdeki idrar testini yaptım onunda tarihi geçmiş negatif çıktı kontrol çizisi bile çok koyu değil sizce yanlışmıdır yada gerçekten hamile değilmiyim
Nasıl oldun? Evet ilk başta üzülüyor insan ama sonra yola devam diyor. Demekki daha zamanı gelmemiş. Daha çok duaya ihtiyaç var belki de. Herkesin sınavı ayrı dediğin gibi, bu da bizim sınavımızmış. Evladı doğup kaybedenler var, ne ağır imtihanlar yaşayanlar var, onları düşünüp şükretmek lazım. Bir şeye ne kadar sancılı ulaşırsak, değerini o kadar biliriz. Şimdi görüyorum arkadaşlarımda, çocuklarından sürekli şikayet ediyorlar. Olan da şikayet ediyor, olmayan da... Her ikisi de imtihan demekki. Belki bizim de hemen oluverseydi şikayet edip duracaktık. İnşallah nimet olarak görüp değerini bileceğiz olduğunda. Üzüldüğümüz günleri hatırlayıp gülümseyeceğiz. İnan buna.[/QUOTE
Canım şükür topladım kendimi.. Ne zamandır bana başka dr gitmem gerektiğini söylüyordu herkez. Hatta annem araştırmış. Bu sabah o doktordan yarın sabaha randevu aldım.. Bu tüp bebekte çok iyimiş.. %90 larda başarı oranları.. Ben aşılama düşünmüyorum. Direk tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Yarın görüşlerimi bildiririm size.. İyiki varsınız.. Tekrar herkeze çokkkk teşekkür ediyorum..
Yok canim hic kullanmadim bu ilaci ogrendigimde ben asilamaya gecmistik zaten asida anca igneyle buyuyo yumurtalar hemde cok oluyo kismet sen dene istersen asi ya baslamadiysan inss faydasi olursen bu ilacı kullanmadınmı? araştırdığıma göre buda bayağı etkili bi ilaç
Ben daha başlamadım aşılamaya bakalım artık kısmetYok canim hic kullanmadim bu ilaci ogrendigimde ben asilamaya gecmistik zaten asida anca igneyle buyuyo yumurtalar hemde cok oluyo kismet sen dene istersen asi ya baslamadiysan inss faydasi olur
Saol canim insaallah pazartesi gunu haber veririm[/QUOTE
inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım. hayırlı haberlerini bekleyeceğim
çok şükür canım.Saol canim sendende razi olsun yorulacak ne var aklina takilan bisey varsa sorabilirsin canim rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin ins hayirlisiyla yukselmistir degerin tabi ki her zaman sukur halimize beterin beteri vardir her zaman cok sukur bunada
muhtemelen hormon takviyesidir canım, dr bu ay bizi kendi halimize bırakmış, ev ödevi verdi bizebi sorsana canım ilk görüşmede şaşırdım bende sorayım doktoruma bi ne diyecekler bakalım hayırlısı olsun inş.bi daha görürsem sorayım
Yok çıkmaz bekle bence. Beni de 10. gün çağırdı progesterona bakmak için.Kizlar doktor bguun yani 9. Gun cagrdi beni ymrtam catlamsmi die bakti. Catlams hersy iyi rahmin 9 mm ddi. Heray istdgm gb dedi. Ama rahimde kese yok olsaydi soylerdi dmi. Beta hcg baktrsam bi ise yaramaaz dimi
Sonucta dollendyse ikiye bolunyo bu dmektr ki beta hcg de artyo.Yok çıkmaz bekle bence. Beni de 10. gün çağırdı progesterona bakmak için.
Canim hic sikma canini herseyde bi hayir vardir allah insallah tez zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin dileyen herkese. Insanin icini dokebilecegi biyer burasi bende sizlerle konustugumda cok rahatliyorum kismetten ziyade olmaz derlerkızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
bu süreçte desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun birbirimizi tanımıyoruz ama kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada, çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. veda konuşması gibi oldu yahuuuu... halbuki sadece son durumumu bildirmek istemiştim.
Ben de araştırdım bunu ama kiminin yüksek çıkmış ama gebelik yok, kiminin normal çıkmış ama gebelk var... Eğer çok merak ediyorsan 1, 2 gün sonra baktır betaya?Sonucta dollendyse ikiye bolunyo bu dmektr ki beta hcg de artyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?