Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yanlış olma ihtimali var bence yeni testle yap

Canım inşallah allah gönlünün muradını verir. ben olsam şimdiye 100 kere kan tahlili yaptırmıştım iyi duruyon haa çok merak ettim şimdiii sonucuu

Canım inşallah allah gönlünün muradını verir. ben olsam şimdiye 100 kere kan tahlili yaptırmıştım iyi duruyon haa çok merak ettim şimdiii sonucuu
Öyle çok negatif gördüm ki inan o korkuyla kan veremiyorum.kkan testi veripte negatif sonucu almak adet olmamdan daha ağır geliyo bana.sonucu veren kişinin yüzüme acıyarak bakıp negatif demesi beni bitiriyor o yüzden cesaret edemiyorum.innşallah sonucu öğrenince yazarım hemen.

Dualrlz seninle hbr et ypinca.

HAKLISIN CANIM BENDE ÇOK MERAK ETTİMDE KUSURA BAKMA

sen bu ilacı kullanmadınmı? araştırdığıma göre buda bayağı etkili bi ilaç

Çok haklısın, ben de günüm geçmeden kan testi falan yapmam hiç.

Bu arada şimdi aklıma geldi. Dr demişti bir hastası testte çıkmamış ama ekranda kocaman bebek vardı dedi. Böyle şeyler oluyor yani. En büyük belirti adet gecikmesi derler. Aşılamadan sonra kaç gün gecikti şimdi?

Canı

sen bu ilacı kullanmadınmı? araştırdığıma göre buda bayağı etkili bi ilaç
Yok canim hic kullanmadim bu ilaci ogrendigimde ben asilamaya gecmistik zaten asida anca igneyle buyuyo yumurtalar hemde cok oluyo kismet sen dene istersen asi ya baslamadiysan inss faydasi olur

Kizlar doktor bguun yani 9. Gun cagrdi beni ymrtam catlamsmi die bakti. Catlams hersy iyi rahmin 9 mm ddi. Heray istdgm gb dedi. Ama rahimde kese yok olsaydi soylerdi dmi. Beta hcg baktrsam bi ise yaramaaz dimi

Yok canim hic kullanmadim bu ilaci ogrendigimde ben asilamaya gecmistik zaten asida anca igneyle buyuyo yumurtalar hemde cok oluyo kismet sen dene istersen asi ya baslamadiysan inss faydasi olur
Ben daha başlamadım aşılamaya bakalım artık kısmet

kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
bu süreçte desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun birbirimizi tanımıyoruz ama kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada, çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. veda konuşması gibi oldu yahuuuu... halbuki sadece son durumumu bildirmek istemiştim.

Canim hic sikma canini herseyde bi hayir vardir allah insallah tez zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin dileyen herkese. Insanin icini dokebilecegi biyer burasi bende sizlerle konustugumda cok rahatliyorum kismetten ziyade olmaz derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…