Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim cok uzuldum hic beklemiyodum dusecegini deger yukselmistir diye bekliyodum sokk oldum kismet hayirlisi olsun ne diyelim aslinda senin degerin dahada dusuk cikardi ilk yaptirdiginda catlatma ignesinin etkisiyle yuksek cikmistir bence yoksa 30 du yanilmiyosam degerin cok dusuk sayilmazdi gunune gore catlatma ignesinin eykisiyle o deger cikmistir normalde daha dusuktur degerin dr o yuzden gunune gore dusuk cikmis demistir bence hayirlisi olsun canim ins kendiliginden olur bu ay

Olmadi bnm sanrm ya smdi olsaydi olurdu rahime yerlesrdii
Canim eger gebelik varsaki ilk kanda cikar altinci haftadada rahimde ultrasonla gorulur senin 9 . Gunun heralde asinin yanilmiyosam eger oyleyse kanda bile cikmaya bilir

9.gün ise aşılamanın henüz görünmesi çok zor bence

Canim uzme canini hersey olacagina varir. demekki bizim daha vaktimiz var.. insan cok yipraniyor bu surecte hakkimizda hayirlisi... en kisa zamanda alacagiz yawrularimizi kucagimiza hiccc merak etme... bizim de sinavimiz bu.. allaha daha cok sarilacagiz.. daha cok dua edecegiz..

bana dr um 13. ya da 14. gün kanda görebilirsin demişti. hatta ben 11. gün baktrmk istemştm hayır görünmez kafa karışıklığı olmasın demişti.

Aşılamanın 16. günü bugün

Ayy canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin.

adetimin 7.gnu asilama oldum ben. Oyuzden adetm one gelcekmis yakndr yani
Bence sen yinede 1 2 gün bekle derim sonra kan testi yaptırırsın. geç döllenme olabilir görünmeyebilir. herkeste genelde öyle söylüyor hatta adet geçince baktırın diyorlar dr.larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…