- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.521
Olmadi bnm sanrm ya smdi olsaydi olurdu rahime yerlesrdiiBen de araştırdım bunu ama kiminin yüksek çıkmış ama gebelik yok, kiminin normal çıkmış ama gebelk var... Eğer çok merak ediyorsan 1, 2 gün sonra baktır betaya?
Canim cok uzuldum hic beklemiyodum dusecegini deger yukselmistir diye bekliyodum sokk oldum kismet hayirlisi olsun ne diyelim aslinda senin degerin dahada dusuk cikardi ilk yaptirdiginda catlatma ignesinin etkisiyle yuksek cikmistir bence yoksa 30 du yanilmiyosam degerin cok dusuk sayilmazdi gunune gore catlatma ignesinin eykisiyle o deger cikmistir normalde daha dusuktur degerin dr o yuzden gunune gore dusuk cikmis demistir bence hayirlisi olsun canim ins kendiliginden olur bu aykızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
bu süreçte desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun birbirimizi tanımıyoruz ama kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada, çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. veda konuşması gibi oldu yahuuuu... halbuki sadece son durumumu bildirmek istemiştim.
Canim eger gebelik varsaki ilk kanda cikar altinci haftadada rahimde ultrasonla gorulur senin 9 . Gunun heralde asinin yanilmiyosam eger oyleyse kanda bile cikmaya bilirOlmadi bnm sanrm ya smdi olsaydi olurdu rahime yerlesrdii
bugün aşılamanın kaçıncı günüOlmadi bnm sanrm ya smdi olsaydi olurdu rahime yerlesrdii
kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
bu süreçte desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun birbirimizi tanımıyoruz ama kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada, çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. veda konuşması gibi oldu yahuuuu... halbuki sadece son durumumu bildirmek istemiştim.
9. Gunum. Ne zman usg de gorulur ki9.gün ise aşılamanın henüz görünmesi çok zor bence
Rahme yerleşse bile görünmeyebilir. komşumda gitti geldi bi türlü görünmedi meğer kız hamileymiş.9. Gunum. Ne zman usg de gorulur ki
Inan okdar daraldm ki. Kafam seccadeden kalkmio nefsim acilsn die surkli duadayim. Baktrym mi aksama beta hch blmiyormmRahme yerleşse bile görünmeyebilir. komşumda gitti geldi bi türlü görünmedi meğer kız hamileymiş.
Adet gününe kaç gün var????Inan okdar daraldm ki. Kafam seccadeden kalkmio nefsim acilsn die surkli duadayim. Baktrym mi aksama beta hch blmiyormm
Canim cok uzuldum hic beklemiyodum dusecegini deger yukselmistir diye bekliyodum sokk oldum kismet hayirlisi olsun ne diyelim aslinda senin degerin dahada dusuk cikardi ilk yaptirdiginda catlatma ignesinin etkisiyle yuksek cikmistir bence yoksa 30 du yanilmiyosam degerin cok dusuk sayilmazdi gunune gore catlatma ignesinin eykisiyle o deger cikmistir normalde daha dusuktur degerin dr o yuzden gunune gore dusuk cikmis demistir bence hayirlisi olsun canim ins kendiliginden olur bu ay[/QUOT
kısmet değilmiş, yaş da kemale ermeye başladı. Allahtan gelene amenna... 14. günde 18,9 çıkmıştı canım, Allahtan ümit kesilmez. bu ay çok çalışmam lazım çoooookkkk
Aşılamanın 16. günü bugünBu arada şimdi aklıma geldi. Dr demişti bir hastası testte çıkmamış ama ekranda kocaman bebek vardı dedi.Böyle şeyler oluyor yani. En büyük belirti adet gecikmesi derler. Aşılamadan sonra kaç gün gecikti şimdi?
adetimin 7.gnu asilama oldum ben. Oyuzden adetm one gelcekmis yakndr yaniAdet gününe kaç gün var????
Ayy canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin.kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
Kanda baktrdnmi cnm belkide gec dollenmedrAşılamanın 16. günü bugün
Henüz baktırmadım nasip olursa yarın baktırıcamKanda baktrdnmi cnm belkide gec dollenmedr
Bence sen yinede 1 2 gün bekle derim sonra kan testi yaptırırsın. geç döllenme olabilir görünmeyebilir. herkeste genelde öyle söylüyor hatta adet geçince baktırın diyorlar dr.lardaadetimin 7.gnu asilama oldum ben. Oyuzden adetm one gelcekmis yakndr yani
kaçıncı aşılaman cnm. bnmde bu 2. yarın adet günüm bakalım hayırlısı:/Henüz baktırmadım nasip olursa yarın baktırıcam
Daha ilk aşılamam hakkımız hayırlısı bakalım.kaçıncı aşılaman cnm. bnmde bu 2. yarın adet günüm bakalım hayırlısı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?