- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.741
Hsb canım aramıza inşallah. Canım ben aşılama için gitmeden önce 3 uncu günü gittim ve o gün yumurta takibi yaptı ve puregon iğnesi yazdı yumurtlar gelistikten sonra catlatma iğnesi yaptırdım ve 36 saat içinde yumurtalar catladigi için 4 uncu günü aşılama olmuştum ama malesef benim ikinci asilamam tutmadı su an normal yolla denemeye karar verdik ignee yumurtam büyüdü şimdide doktorun dediklerini uyguluyoruz inşallah senin asilaman tutar sendende güzel haberler alırız dua edicem senin içinde
senemcim 3 yıl önce banada ilk gittiğim doktor önce enfeksiyon var deyip 20 şerden kırk tane iğne verdi. Sonra yara var dondurucam dedi 2 seans yara dondurdu sonra hsg iki tüpte tıkalı dedi laparoskopi yaptı açtım dedi tabi bu arada milyarlar gitti adam muayenehanede yapıyo herşeyi tamamen özel. Sonra başka doktora geçtim yara dondursaydı anlardım yara falan yok dedi hsg çekti açık dedi. 3 aydır başka bi doktora gidiyorum yarında aşılama var. Demek istediğim her ay ne kadar acı çektiğimi ne hayal kırıklıkları yaşadığımı ve yaşadığımızı bile bile böyle oyalayan doktorları Allaha havale ediyorum. İnanıyorumki Rabbim bu sıkıntıyı bitirecek inşalla hepimiz birgün burdan mutluluğumuzuda paylaşıcaz tıpkı şimdi sıkıntımızı paylaştığımız gibiCanım başlarda doktorlara gidiyordum ama hiç biri demediki yumurtaların zayıf tüplerin kapalı öyle böyle derken zaman baya bi geçti en son bi başka doktor tüplerimin tıkalı olduğunu kapalı ameliyat yapıp açacağını söyledi ve ameliyatı oldum bana dedi Anca bi tüpünü acabildim tedavi oldum bi tık yok neyse aylar geçti bi başka doktora yol aldık kisa dan geçiyorum buda ilaç milac önce verdi Bisi yok en son rahim filmi cekicegini söyledi çekti ve dedi ki olduğun ameliyat boşa olmuşsun tüplerin açılmamış rahim filmi çekerken ilaçla her iki tüplerimi açtı ve bunda da ilacla olmadi ağustos ayında aşılama oldum ama tutmadı sinir olmuştum 4 ay hiç bi doktora gitmedim ve ocak ayında bu yeni doktora baş vurdum gider gitmez filmlere baktı ve yumurta takibine aldı dedi yumurtaların çok tembel geçen ay 3kutu puregon kullandım gelişmeye yakın aşılama oldum ama ikincisi de tutmadı anlican canım bu ay yine iğne verdi ve dün sol yumurtam 20 mm olmuş bugün catlatma ignesini vurdum aşılama felan yapmak istemedim bu sefer normal yolla denemeye karar verdim anlatabildimmi ki
Canım hadi hayırlısı inşallah asilaman tutar ve bizlere güzel haberler verirsin yarın ve bi kaç gün dinlenmeye bak fazla ayakta kalma.Anlıyorum seni canım bu süreç bizim sinavimiz inşallah birgün bu çektiğimiz bütün acılar mutsuzluklar hayal kırıklıkları sona erecek ben su anki doktorumdan çok mu cook memnunum ocak ayından beri bu doktor dayım yanındaki hemşireler doktorumun kendisi gittiğimde güler yüzle ve sanki çok eski hastasiymisim gibi hemen tanıyor fazla hastası yoksa arada bi sohbet de ediyor ben sanliurfadan aranıza katılıyorum canım arkadaşım peki sen ve diğer arkadaşlar ha bu arada daha 2 ayın.dolmamis doktorumun sayesinde su an bi yumurta bile olsa 20 mm oldu ve dün güler yüzle sevinçle haberi verdi catlamaya yaklaşmış hemen catlatma iğnesi veriyorum dedi hergün her gece hepimiz için dua ediyorumsenemcim 3 yıl önce banada ilk gittiğim doktor önce enfeksiyon var deyip 20 şerden kırk tane iğne verdi. Sonra yara var dondurucam dedi 2 seans yara dondurdu sonra hsg iki tüpte tıkalı dedi laparoskopi yaptı açtım dedi tabi bu arada milyarlar gitti adam muayenehanede yapıyo herşeyi tamamen özel. Sonra başka doktora geçtim yara dondursaydı anlardım yara falan yok dedi hsg çekti açık dedi. 3 aydır başka bi doktora gidiyorum yarında aşılama var. Demek istediğim her ay ne kadar acı çektiğimi ne hayal kırıklıkları yaşadığımı ve yaşadığımızı bile bile böyle oyalayan doktorları Allaha havale ediyorum. İnanıyorumki Rabbim bu sıkıntıyı bitirecek inşalla hepimiz birgün burdan mutluluğumuzuda paylaşıcaz tıpkı şimdi sıkıntımızı paylaştığımız gibi
Canım etrafındaki insanlara aldırma he diyip geçin esin dahi kulak asmasin sen hangi sehirdensin canım biz milletin lafına baksaydik oooo kim bilir su an ne durumda olurduk Allah bilir onların dedikleri yüzünden moral bozuluyor stres oluyor ALLAHa havale edin canım bu yüzden stres ve moral bozukluğundan da olmuyorBenim klomen tedavisi 3yıldır 15.deneme falan oldu izmirdeyim 4dr degistirdim hepsi hooppala bastan hoppala bastan diye diye bugunlere geldik aralarda 3-5ay ara verdim pkolu oldugum icin ilaclarla hemen kiloda aldim. En son şuanki dr.um şahane 5aydir gidioruz tavsiye uzerine 3kez klomen+ovitrelle denedik bu ay ekstradan 2defa gonalf yaptim öyle catlattik pkodan dolayi yumurtalarimin buyumesi yetersiz oluyor o sebeple dr tutmazsa sonraki ay klomen yerine igne uygulayacak yine igneler asilama muayene derken 1500gidecek Allah herkesin yardimcisi olsun hepimizin derdi baska birde benim esimin sperm sayisi 70milyon cikti dr bile sasirirken bir tanesi bile bende tutmayinca psikolojik olarak çöktüm vallahi. Asıl sorun etrafimizdaki patavatsiz insanlar ben edimin 2.esiyim ilk evliliginde 2kez bebeklerini kaybetmisler bazi gereksiz akrabalar o sebeple esinin cocugu oluyordu sende tutmuyor galiba diyen bile var napalim bizde yalandan daha düşünmüyoruz demek zorunda kaliyoruz. Öyle kötü kalpli insanlar varki biliyorum buradaki cogu kisi yasiyor bunlari aslinda neyse uzun lafin kisasi son gulenler iyi guler gec olsun guc olmasin Allah beterini gostermesin vb. diyelim moralimizi düzeltelim
sağol canım inşallah hepimiz ard arda güzel haberler verelim burdan. Ben eskişehirde öğretmenim aşılamadan hemen sonra okula dönmek zorundayım ama doktor oturarak çalışırsın bişey olmaz dedi. 11 yıl sonra 2 kutu klomen bi aşılamayla hamile kalırsam literatüre girerim herhalde dedim sakın stres yapma dedi.her gün aynı fikirle yatıp kalkıyoruz stres yapmamak elde mi Allah büyük bakarsın ol hepimiz içinCanım hadi hayırlısı inşallah asilaman tutar ve bizlere güzel haberler verirsin yarın ve bi kaç gün dinlenmeye bak fazla ayakta kalma.Anlıyorum seni canım bu süreç bizim sinavimiz inşallah birgün bu çektiğimiz bütün acılar mutsuzluklar hayal kırıklıkları sona erecek ben su anki doktorumdan çok mu cook memnunum ocak ayından beri bu doktor dayım yanındaki hemşireler doktorumun kendisi gittiğimde güler yüzle ve sanki çok eski hastasiymisim gibi hemen tanıyor fazla hastası yoksa arada bi sohbet de ediyor ben sanliurfadan aranıza katılıyorum canım arkadaşım peki sen ve diğer arkadaşlar ha bu arada daha 2 ayın.dolmamis doktorumun sayesinde su an bi yumurta bile olsa 20 mm oldu ve dün güler yüzle sevinçle haberi verdi catlamaya yaklaşmış hemen catlatma iğnesi veriyorum dedi hergün her gece hepimiz için dua ediyorum
ay canım benim, neler yaşamışsın... Allah bildiği gibi yapsın böyle kansız dr'larısenemcim 3 yıl önce banada ilk gittiğim doktor önce enfeksiyon var deyip 20 şerden kırk tane iğne verdi. Sonra yara var dondurucam dedi 2 seans yara dondurdu sonra hsg iki tüpte tıkalı dedi laparoskopi yaptı açtım dedi tabi bu arada milyarlar gitti adam muayenehanede yapıyo herşeyi tamamen özel. Sonra başka doktora geçtim yara dondursaydı anlardım yara falan yok dedi hsg çekti açık dedi. 3 aydır başka bi doktora gidiyorum yarında aşılama var. Demek istediğim her ay ne kadar acı çektiğimi ne hayal kırıklıkları yaşadığımı ve yaşadığımızı bile bile böyle oyalayan doktorları Allaha havale ediyorum. İnanıyorumki Rabbim bu sıkıntıyı bitirecek inşalla hepimiz birgün burdan mutluluğumuzuda paylaşıcaz tıpkı şimdi sıkıntımızı paylaştığımız gibi
canım yaaa... kısmet değilmiş naapalım, benim de olmadı bu ay aşılamayla. herkese de söyledim iyi miİlk aşılamamın tutmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. Hemen 2.ye devam etmeli miyim acaba yoksa 1ay ara mi vermek lazim hem psikolojik olarak insan çöküyor eee birde maddi tarafi söylemeye gerek bile yok. Gerci dr.um olmazsa igne tedavisi ardindan bi daha asilama deneriz demisti bilemiyorum. Normalde klomen+ovitrelle oldugunda testte negatif olsa bile insan oteki ay olur diyor bir sekilde ama iş aşılamaya vb. gelince bilmiyorum fazla mi umutlanmistim noldu da bugun dunyanin sonu gibi geldi çöktüm resmen... pofff bu kafalari degistirmek lazim. Bir arkadasim hic bir sebep yokken 4sene ugrasti ve en umursamadigi zaman hamile kaldi. Şu stres heyecan takinti bitiriyor bugun kan testi yaptirmasam kesin hamileydim kendimce... pko+tiroid+kilo+stres+umutsuzluk.... offff tüm sikintilari burda döküp cevreye hic üzülmüyor gibi davranmak en zoru. Iyiki kimselere soylemedim asilamami. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Allah ne zaman derse o zamani bekliyoruz.
canım ben de öğretmenim, ilk aşılamamı cuma yaptırıp pztsi okula gitmiştim, bak kızım oldu. kafan meşgul olur en azından, kendini çok yorma yalnız. bu aşılamamı şubat tatiline denk getirdik de ne oldu? yattım gezdim- yattım gezdim olmadısağol canım inşallah hepimiz ard arda güzel haberler verelim burdan. Ben eskişehirde öğretmenim aşılamadan hemen sonra okula dönmek zorundayım ama doktor oturarak çalışırsın bişey olmaz dedi. 11 yıl sonra 2 kutu klomen bi aşılamayla hamile kalırsam literatüre girerim herhalde dedim sakın stres yapma dedi.her gün aynı fikirle yatıp kalkıyoruz stres yapmamak elde mi Allah büyük bakarsın ol hepimiz için
aaaa çok sevindim hem kader arkadaşım hemde meslektaşımmışsın :)) ALlah razı olsun canım benim ne güzel bi sıralama yapmışsın bizim için inşallah hepimizin yüzü gülsün artıkcanım ben de öğretmenim, ilk aşılamamı cuma yaptırıp pztsi okula gitmiştim, bak kızım oldu. kafan meşgul olur en azından, kendini çok yorma yalnız. bu aşılamamı şubat tatiline denk getirdik de ne oldu? yattım gezdim- yattım gezdim olmadıçalışmanın zararı olmaz bence. inşallah Rabbim yardımcın olsun
Canım bebek yok mu en so bildiğim hamile idin de şaşırdım. .hhayırlısı çook çalış bencede. ..vbben dw aynı mantıkla Şubat tatili diye aşılama istedim ..Dr normal deneyin dedi ilk gitmiştik bu dr a.. bende tatili fırsat bilmis tim. .aaşılama dedim. Dr tamam dedi. Eşim çook kızdı dr normal diyor sen niye öle yapıyorsun diye..bBugün 5.gun ve hiç belirti yok..aşılama kah ım Hayirlisini versin. .canım ben de öğretmenim, ilk aşılamamı cuma yaptırıp pztsi okula gitmiştim, bak kızım oldu. kafan meşgul olur en azından, kendini çok yorma yalnız. bu aşılamamı şubat tatiline denk getirdik de ne oldu? yattım gezdim- yattım gezdim olmadıçalışmanın zararı olmaz bence. inşallah Rabbim yardımcın olsun
Tsk ederim canım evet ne tahlilsiz başımız varmış neydi bizim eski doktorlardan cektiklerimiz ama çok şükür şimdiki doktorumdan çok çok memnunum ınş bu ay ve diğer ayda olsa hepimiz güzel haberler alırızay canım benim, neler yaşamışsın... Allah bildiği gibi yapsın böyle kansız dr'larıinşallah senin için yarın yeni bir dönem başlayacak, gün sayacaksın test için veeee.... pozitifi görünce bulutlara çıkacaksın. hafta saymacalar başlayacak bu kez, bebiş de gelince yaşadığın tüm sıkıntıları unutacaksın Allahın izniyle senem63 bu söylediklerim bu ay senin için de geçerli doktor maduru canım arkadaşım
evet canım, kısmet olmadı. mutluluğun doruğundayken yere çakıldık. naapalım, hayırlısı böyleymiş. Allahtan önce hayırlısını dileyip, sonra sonucu beğenmemek olmaz di mi?Canım bebek yok mu en so bildiğim hamile idin de şaşırdım. .hhayırlısı çook çalış bencede. ..vbben dw aynı mantıkla Şubat tatili diye aşılama istedim ..Dr normal deneyin dedi ilk gitmiştik bu dr a.. bende tatili fırsat bilmis tim. .aaşılama dedim. Dr tamam dedi. Eşim çook kızdı dr normal diyor sen niye öle yapıyorsun diye..bBugün 5.gun ve hiç belirti yok..aşılama kah ım Hayirlisini versin. .
Oyy canım benim..çok haklısın sonucu beğenme mek olmaz. .ssağol canım tavsiyen için. .ddediğine uyacam. .aAllah hepimiz in yardımcısı olsun.evet canım, kısmet olmadı. mutluluğun doruğundayken yere çakıldık. naapalım, hayırlısı böyleymiş. Allahtan önce hayırlısını dileyip, sonra sonucu beğenmemek olmaz di mi?
5.gün belirti için çok erken canım, söylemesi kolay biliyorum ama, kendini çok dinlememeye çalış banim naçizane fikrim. inşallah nasipse gelir bebişin bu ay. Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar merhaba biraz önce geldim doktordan aşılama yapıldı adet olmazsan 2 martta test yapalım dedi doktor.evettt şimdi kıvranma sırası bende :))
hayırlı uğurlu olsun canım inş. Allah gönlüne göre verir.Arkadaşlar merhaba biraz önce geldim doktordan aşılama yapıldı adet olmazsan 2 martta test yapalım dedi doktor.evettt şimdi kıvranma sırası bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?