Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim:)) ben tahir ozgudre e gidiyorum. Cinarlida yapti asilamami.. 180 yumurta takibi 750 lira hastahane 350 400 arasi ilaclar tuttu..
aslında dr'umdan memnunum, diğer forumlarda benim dr'un ücretlendirmesinin yüksek olduğundan bahsediliyor genelde. çok da farklı değilmiş gördüğüm kadarıyla. zaten yaza kadar kendimi rölantiye alayım diyorum, nasip olmazsa yaza bir de tüp patlatırız artık daha da dener miyim bilmem. Allahım uğraştırmasın bu yollarda bizi inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

7 sene, maşallah ne kadar sabırlısın. Normal yolla mı denemek istedin, ondan mı bekledin o kadar? Ben olsam tüpe geçerdim heralde. Bravo sana gerçekten.

Ne güzel söyledin. İnşallah canım ya. Çok isterim.

Cnm acele etmemin sebebi ben faktoru deil. Esimin sperm skntisi var. Sorun ben deilm yumrtalarm adetm hersym duzenli. Ileri hiz sayisi asilama icn ideal sinirinda. Yani bi sayi alti tup bebek sayisinda. Acele etmyormm. Ayriva radyoloji hemsiresyim bolumum acisindan zamanda skntim vr. Herzman kamufan izn alip tup bebek yapivam radysyndan uzak kalaym dmee sansim yok. Calisan biri olarak esim sebebi ilede zaman kaybtmek istmyorm bilmem sikntimi anlatabildm mi

Anladım canım durumunu bilmediğim için demiştim haklisin acele etmeye inşallah herşey gönlüne göre olur Allah hayirlisini nasip eder bizlere inşallah senin de bütün arkadaslarimizinda benimde bebeklerimiz olur

Hayırlı olsun.. İnşallah her şey güzel gider ve bu ay kavuşursun bebeğine

Canım senin için de hayırlı olsun.. Bu ay herkesten güzel haberler gelsin inşallah

7 sene, maşallah ne kadar sabırlısın. Normal yolla mı denemek istedin, ondan mı bekledin o kadar? Ben olsam tüpe geçerdim heralde. Bravo sana gerçekten.
Canım başlarda doktorlara gidiyordum ama hiç biri demediki yumurtaların zayıf tüplerin kapalı öyle böyle derken zaman baya bi geçti en son bi başka doktor tüplerimin tıkalı olduğunu kapalı ameliyat yapıp açacağını söyledi ve ameliyatı oldum bana dedi Anca bi tüpünü acabildim tedavi oldum bi tık yok neyse aylar geçti bi başka doktora yol aldık kisa dan geçiyorum buda ilaç milac önce verdi Bisi yok en son rahim filmi cekicegini söyledi çekti ve dedi ki olduğun ameliyat boşa olmuşsun tüplerin açılmamış rahim filmi çekerken ilaçla her iki tüplerimi açtı ve bunda da ilacla olmadi ağustos ayında aşılama oldum ama tutmadı sinir olmuştum 4 ay hiç bi doktora gitmedim ve ocak ayında bu yeni doktora baş vurdum gider gitmez filmlere baktı ve yumurta takibine aldı dedi yumurtaların çok tembel geçen ay 3kutu puregon kullandım gelişmeye yakın aşılama oldum ama ikincisi de tutmadı anlican canım bu ay yine iğne verdi ve dün sol yumurtam 20 mm olmuş bugün catlatma ignesini vurdum aşılama felan yapmak istemedim bu sefer normal yolla denemeye karar verdim anlatabildimmi ki

arkaaşlar ben de aranıza yeni katıldım martta aşılama yaptıracam inş sizinkiler hayırlısıyla tutar . ilk ilaç adetten kaç gün önce veriliyor toplam kaç gün sürüyor kızlar bide sperm ne zmn naklediliyor bilgilendirirseniz sevinirim. bn de buradan yazacagım gelişmeleri

bence de çok saçma, ne biçim arkadaşmış o yaaa ona inat bozma kız moralini... bak benim 1. aşılama ile çok şükür kızım var. Rabbim inşallah nasip eder sana ve tabi ki herkese de, böyle şom ağızlılara ders olur. çok sinirlendim şimdi

hadi bakalım, inşallah Rabbim rast getirsin şekerim, çok heyecanlandım birden

senemcim Rabbim rast getirsin canım arkadaşım, inşallah en hayırlı zamanda nasip olacak sana ve hepimize

İlk aşılamamın tutmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. Hemen 2.ye devam etmeli miyim acaba yoksa 1ay ara mi vermek lazim hem psikolojik olarak insan çöküyor eee birde maddi tarafi söylemeye gerek bile yok. Gerci dr.um olmazsa igne tedavisi ardindan bi daha asilama deneriz demisti bilemiyorum. Normalde klomen+ovitrelle oldugunda testte negatif olsa bile insan oteki ay olur diyor bir sekilde ama iş aşılamaya vb. gelince bilmiyorum fazla mi umutlanmistim noldu da bugun dunyanin sonu gibi geldi çöktüm resmen... pofff bu kafalari degistirmek lazim. Bir arkadasim hic bir sebep yokken 4sene ugrasti ve en umursamadigi zaman hamile kaldi. Şu stres heyecan takinti bitiriyor bugun kan testi yaptirmasam kesin hamileydim kendimce... pko+tiroid+kilo+stres+umutsuzluk.... offff tüm sikintilari burda döküp cevreye hic üzülmüyor gibi davranmak en zoru. Iyiki kimselere soylemedim asilamami. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Allah ne zaman derse o zamani bekliyoruz.

Amin, amin inşallah. Çok haklısın, takmaya değmez.

Hayırlısı olsun. Bence bir kere daha dene. Dr ne tavsiye ediyor? Bu ay en az bir tane olumlu sonuç alacak olan var mı acaba... Herkes dökülüyor tek tek.

Hsb canım aramıza inşallah. Canım ben aşılama için gitmeden önce adetin 3 uncu günü gittim ve o gün yumurta takibi yaptı ve puregon iğnesi yazdı yumurtlar gelistikten sonra catlatma iğnesi yaptırdım ve 36 saat içinde yumurtalar catladigi için 4 uncu günü aşılama olmuştum ama malesef benim ikinci asilamam tutmadı su an normal yolla denemeye karar verdik ignee yumurtam büyüdü şimdide doktorun dediklerini uyguluyoruz inşallah senin asilaman tutar sendende güzel haberler alırız dua edicem senin içinde

bencede hiç üzme kendini hepimiz yıllardır bekliyoruz düşün benim 11.yılım daha ne olsun :)aşılamada başarı şansı tekrarlandıkça %55 i buluyormuş. Bir de klomenle iğneler aynı işi görüyor demişti doktor bana. O konuyuda araştır istersen iğneler pahalı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…