Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün 11.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım malesef negatif pazartesi kanda baktıracağım.

bugün 11.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım malesef negatif pazartesi kanda baktıracağım.

Merhaba canim, 14 gunden once yapmamak lazim diye biliyorum ama o sureyi beklemk cok zor dimi idrarda daha gec ciktigi icin erken insallah kanda gorursun pozitifi, moral bozmak yok..
bu arada ilk asilamanmiydi, hangi ilaclari kullandin?

Merhaba canim, 14 gunden once yapmamak lazim diye biliyorum ama o sureyi beklemk cok zor dimi idrarda daha gec ciktigi icin erken insallah kanda gorursun pozitifi, moral bozmak yok..
bu arada ilk asilamanmiydi, hangi ilaclari kullandin?
evet canım çok haklısın aslında bende biliyorum idrarda daha geç çıkar ama insan dayanamıyor bir türlü bu 3. aşılamam buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz artık

Kizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm

Masallah masallah dmthly simdi konustuk bak guzel bir haber geldi canimm cook tebrik ederim hayirli olsun, saglikla, mutlulukla kucagina aldigin gunleride gor insallah darisi basimiza diyelim, bizlere de dua et olur mu?

Masallah masallah dmthly simdi konustuk bak guzel bir haber geldi canimm cook tebrik ederim hayirli olsun, saglikla, mutlulukla kucagina aldigin gunleride gor insallah darisi basimiza diyelim, bizlere de dua et olur mu?
Meryem suresini hergun iki kez okuyp cocuk isten herkese gondryorum
Rabbk szlerede bekleyen herkese hayrlayla sagsalm vrsn ins bebeklermizi

Kizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
Bak oluyormuş demekki aşılamayla, gördün mü. Bir de diyordun aşılama bir işe yaramıyor, tüpe geçeceğim. Demekki ümit kesmemek gerekiyor. Hayırlı olsun. Nihayet bir hamile haberi geldi, ben de kim yazacak diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…