- 6 Aralık 2012
- 185
- 180
- 103
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.761
bugün 11.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım malesef negatif pazartesi kanda baktıracağım.
evet canım çok haklısın aslında bende biliyorum idrarda daha geç çıkar ama insan dayanamıyor bir türlü bu 3. aşılamam buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz artıkMerhaba canim, 14 gunden once yapmamak lazim diye biliyorum ama o sureyi beklemk cok zor dimiidrarda daha gec ciktigi icin erken insallah kanda gorursun pozitifi, moral bozmak yok..
bu arada ilk asilamanmiydi, hangi ilaclari kullandin?
Anliyorum canim, muhtemelen bende dayanamayip erken bakicams
senin kaçıncı gün. ben pregun 300ml iğne + pregnly çatlatma kullandım
hayırlı olsun canım inş. tutar böyle göbişli bebişliAnliyorum canim, muhtemelen bende dayanamayip erken bakicamilk asilama daha yeni basladim igne oluyorum. Ganal f 450 75 doz verdi dr. Bakalim kismet ignede 2. Gunum. P.tesi kontrole gidicem
aaayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaşasınnn bir hamişimiz var maşallah diyelimKizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
hiç belirtin varmıydı çok merak ettim benimde 11.gün ama hiç mi hiç bir belirtim yok.Kizlar 11.gunummmm betahcg 16.90 2 gun once yani 9.gun 0.98 di..... ilk asilamammmm
Amiinn canim hepimiz boylee gezelimhayırlı olsun canım inş. tutar böyle göbişli bebişlioluruz hepimiz
Kizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
btanem asilamamin ilk gunlrnden beri acayp bel agrm vardi. Iki hundur de adet olcak gbi sanci vr belimde. Bide cok ymeye basldmmm bukdarhiç belirtin varmıydı çok merak ettim benimde 11.gün ama hiç mi hiç bir belirtim yok.
Meryem suresini hergun iki kez okuyp cocuk isten herkese gondryorumMasallah masallah dmthly simdi konustuk bak guzel bir haber geldicanimm cook tebrik ederim hayirli olsun, saglikla, mutlulukla kucagina aldigin gunleride gor insallah darisi basimiza diyelim, bizlere de dua et olur mu?
Ben de çok sevindim saglikla alırsın ins kucağına kaç gün sürdü aşılama süreciKizlar 11.gunummmm betahcg 16.90 2 gun once yani 9.gun 0.98 di..... ilk asilamammmm
Insallah.. adetimn 6.gunu oldum asilamami bgunfe asilamamin 11.gnu yani adetn 17.gnuBen de çok sevindim saglikla alırsın ins kucağına kaç gün sürdü aşılama süreci
Sağol canım Allah yardımcımız olsunHayirlisi olsun canim, haydi bismillah geri sayim basladi
amin canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallahhayırlı uğurlu olsun canım inş. Allah gönlüne göre verir.
hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasipKizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
Bak oluyormuş demekki aşılamayla, gördün mü. Bir de diyordun aşılama bir işe yaramıyor, tüpe geçeceğim. Demekki ümit kesmemek gerekiyor. Hayırlı olsun. Nihayet bir hamile haberi geldi, ben de kim yazacak diyordum.Kizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?