Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle iyi diye biliyorum ya, yani daha faydalıymış

inşallah tutar canım Allah gönlüne göre versin..evet haklısın ben bu ay bi daha kontrole gitmeyi planlıyorum..artık dr nasıl yönlendirirse..sen hangi doktora gidiyorsun..birde özel sigorta karşıladıktan sonramı 700 tl ödediniz

Canim ben Tunç beye gidiyorum tavsiye üzerine bulduk inanılmaz memnunum biz ücretli gidiyoruz herhangi bir yere bagli degiliz o şekilde 700tl

kızlar size bişey sorcam bnde aşılama tedavisine başlıycaktım adetn 2. günü gel kan wercen dedi ama bnm adetim gelmedi hamilelik testi yaptırdım umutlanarak ama negatif tarlusal kullan dedi bu tarlusalı bn öncede kullandım ama fayda etmemişti sizde bi fikir werin bu normal mi ki ?

i

arkadaşlar mart 04 de aşılama yaptırdım adetimin 19. günüydü yarın aşılamadan sonra 12. gün yani test günüm dr. progestron jel kullanmamı söyledi bebeğin yerleşmesini sağlıyomuş karnımda ağrımı var gaz mı sancımı bişiler oluyor ama çözemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Niye 19. Gün yaptılar ki canım cok geç degil mi ?

İnsallah canim ilk ve son olur bende ilk gün kanama oldu canım sendede oldu mu? Bi de benim anestezili oldu cok korkağım da ben kaç tane yumurtan oluşmuştu canım kaçar mm lik ?
Allah tan anestezi olmussun cok ağrılı geçti benimde hatta biraz oynattım kendimi bağardım :) ilk gün birkaç kez kahverengi akıntı oldu o kadar solda 1 tane vardı 10mm kaldı sağda iki tane vardı biri çatlama iğnesi yaptıracagım gece çatlamıstı acilde baltırdım biri 20 mm di ... senin kaç yumurta vardı

inş. hamilesindir ... bnmde 19. günü yapıldı bugün 3. günü .... çok heycanlıyım sen 12 günü devirmissin.

Benimde sol tüpüm kapalı zaten sağda da bi tane olusmus 19 mm senin de cok gec olmus aşılaman benim 14. Günü yapildi

olsun canım umudunu kaybetme Allah herseyin hayırlısını versin bende ümitlenmiyorum artık hersey olacağına varıyo zaten

ewet hatta 2 yumurtadan biri çoktan çatlamıstı acildeki dr de öyle dedi cinsl perhizde oldugumuz için ilişkide olmadı ama napalım nasip kısmet.belkide hayırlısı budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…