- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 158
- 35
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.961
Bende öyle iyi diye biliyorum ya, yani daha faydalıymışEvt aslinda bi sorun olmaz bencede sonucta mecburi saglik icin ama ben yinede garanti olsun die ikiside ayni etkiyi ediyo die agizdan aldim simdi lekem oldugu icin dedim abdes yok namaz kilamiyom fitilgibi kullaniyom aslinda bi hocaya sormak lazim yinede bence hassas bi konu rabbim biliyo ins kabul eder kendi ibadetlerimizi canim arastirdim kimi dr fitil olarak daha iyi diyomus mide asiti etkisini bitiriyomusfitil olarak dogrudan rahme etki ediyomus
inşallah tutar canım Allah gönlüne göre versin..evet haklısın ben bu ay bi daha kontrole gitmeyi planlıyorum..artık dr nasıl yönlendirirse..sen hangi doktora gidiyorsun..birde özel sigorta karşıladıktan sonramı 700 tl ödedinizMerhaba canım bende kente gidiyorum pazartesi 2.asilamam yapildi tum islem 700tl tutuyor bakalim tutacak mi? Ben hic vakit kaybetmeyin derim suan her 5 ciftten 4ü tedavi görüyor artik günümüzde. Bizde ilk kendimiz deneyelim dedik o dr bu dr derken yillar cabucak geciyor. Hakkinizda hayirlisi olsun
Canim ben Tunç beye gidiyorum tavsiye üzerine bulduk inanılmaz memnunum biz ücretli gidiyoruz herhangi bir yere bagli degiliz o şekilde 700tlinşallah tutar canım Allah gönlüne göre versin..evet haklısın ben bu ay bi daha kontrole gitmeyi planlıyorum..artık dr nasıl yönlendirirse..sen hangi doktora gidiyorsun..birde özel sigorta karşıladıktan sonramı 700 tl ödediniz
canım hayırlı olsun inşallah tutmuştur...kızlar dün ilk aşılamam yapıldı ok stresliyim
canım hayırlı olsun inşallah tutmuştur...[/Q
inş inş inş .. kızlar bu arada 3 aydır klomen tedavisi görüyorum ilk kullandıgım ay kimyasal gebelik oldu solda 1 yumos vardı onunla hamile kaldım ama 1 haftada düştü bir ay ara verdik sonra yine güne 1 doz klomen kullandım ve baltarçın çörek otu ile destekledim 3 yumos gelişti solda 1 tane sağda 2 tane soldaki 10 mm de kaldı sağdakiler iyi dedi dr ve onlar üzerinden aşılama yaptık. btç herkese tavsiye ederim tabi kisti olanlar hariç..
Benimde dün ilk aşılamam oldu canim hayırlı olsunkızlar dün ilk aşılamam yapıldı ok stresliyim
o zman beraber gün sayalım:) ben 10 gün snra kan testi vermeyi düşünüyorum...Benimde dün ilk aşılamam oldu canim hayırlı olsun
İnsallah canim ilk ve son olur bende ilk gün kanama oldu canım sendede oldu mu? Bi de benim anestezili oldu cok korkağım da benbu arada seninde hayırlı olsun inş. ilk ve son olur bebişler gelir artık..
Niye 19. Gün yaptılar ki canım cok geç degil mi ?arkadaşlar mart 04 de aşılama yaptırdım adetimin 19. günüydü yarın aşılamadan sonra 12. gün yani test günüm dr. progestron jel kullanmamı söyledi bebeğin yerleşmesini sağlıyomuş karnımda ağrımı var gaz mı sancımı bişiler oluyor ama çözemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Allah tan anestezi olmussun cok ağrılı geçti benimde hatta biraz oynattım kendimi bağardım :) ilk gün birkaç kez kahverengi akıntı oldu o kadar solda 1 tane vardı 10mm kaldı sağda iki tane vardı biri çatlama iğnesi yaptıracagım gece çatlamıstı acilde baltırdım biri 20 mm di ... senin kaç yumurta vardıİnsallah canim ilk ve son olur bende ilk gün kanama oldu canım sendede oldu mu? Bi de benim anestezili oldu cok korkağım da benkaç tane yumurtan oluşmuştu canım kaçar mm lik ?
inş. hamilesindir ... bnmde 19. günü yapıldı bugün 3. günü .... çok heycanlıyım sen 12 günü devirmissin.arkadaşlar mart 04 de aşılama yaptırdım adetimin 19. günüydü yarın aşılamadan sonra 12. gün yani test günüm dr. progestron jel kullanmamı söyledi bebeğin yerleşmesini sağlıyomuş karnımda ağrımı var gaz mı sancımı bişiler oluyor ama çözemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Benimde sol tüpüm kapalı zaten sağda da bi tane olusmus 19 mm senin de cok gec olmus aşılaman benim 14. Günü yapildiAllah tan anestezi olmussun cok ağrılı geçti benimde hatta biraz oynattım kendimi bağardım :) ilk gün birkaç kez kahverengi akıntı oldu o kadar solda 1 tane vardı 10mm kaldı sağda iki tane vardı biri çatlama iğnesi yaptıracagım gece çatlamıstı acilde baltırdım biri 20 mm di ... senin kaç yumurta vardı
bilmem ki dr sorun olmaz dedi yumurtaların geç oluştu bu arada kan testi yaptırdım bugün 1.31 çıktı sonuç negatif yaniNiye 19. Gün yaptılar ki canım cok geç degil mi ?
bilmem ki dr sorun olmaz dedi yumurtaların geç oluştu bu arada kan testi yaptırdım bugün 1.31 çıktı sonuç negatif yanioysa bu sefer her şey çok güzeldi. bu üçüncü aşılamam tüp bebek yolu göründü bana sanırım ...
ewet hatta 2 yumurtadan biri çoktan çatlamıstı acildeki dr de öyle dedi cinsl perhizde oldugumuz için ilişkide olmadı ama napalım nasip kısmet.belkide hayırlısı budurbilmem ki dr sorun olmaz dedi yumurtaların geç oluştu bu arada kan testi yaptırdım bugün 1.31 çıktı sonuç negatif yanioysa bu sefer her şey çok güzeldi. bu üçüncü aşılamam tüp bebek yolu göründü bana sanırım ...
test yaptırdım değer 1.31 çıktıinş. hamilesindir ... bnmde 19. günü yapıldı bugün 3. günü .... çok heycanlıyım sen 12 günü devirmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?