Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saol canim ins bi mucize olur bu uzuntunun ustune demin aradim drumu hemsiresi cikti kendi baya yogun ona anlattim dedi progestana devam et dedi adet olana kadar dedi olmazsa gel bide burada testi tekrarla yanlis cikmis olabilir dedi benim kafama takilan dun idrarda yaptim hafifte olsa silik cizgi cikti olmasa cikmaz dedim bide sabah bes gibi lavaboya kalktim az bisey akinti seklinde pembe kahvemsi renkte az akinti gelmisti dedim baslayacak heralse dedim ama bu saat oldu hala bisey yok 15. Gunum bugun ins adet gelmez bebegim gelir asilamadan sora iki veya uc defa iliski oneriyolar gun asiri yada asidan sora uc gun ust uste iliski demisti drum oyle yap istersen ama test gunune kadar sakin iliski olmasin zarar vere bilir zaten faydasida olmaz ignedensora bi hafta onemli canim hayirlisi olsun hakkimizda

inşallah güzel sonuç alırsın canım da benim de 12. günde böyle olmuştu gittim kan verdim gebelik çıkmadı ama testte 2. çizgi hafifte olsa görünüyodu. doktorum da ilaçlardan olduğunu söylemişti

Hayirlisi canim ins pozitif olur sonuc bilmiyorum iki testi ayni gun yaptigim icin ilactan olsa kandada cikmasi lazimdi idrar testi yanlis sonuc vermistir ilacin etkisi 14. Gun kalmasi imkansiz ins kan testi yanlis cikmis olsun diyorum

ah canım arkadaşım... önceki hikayeni hatırlıyorum, uzun ve zorluydu. benim de kafam karıştı şimdi. 14. günde ilaç etkis olmaz. bildiğim kadarıyla 2. çizgi çıktıysa var demektir, ama kan tahlılin de çok yüksek değil. yaman bir çelişki yani. dua edelim de değerin artsın canım. Allah yardımcın olsun

Saol canim evt iklemde kaldim iyice 14. Gun sabah erken test yaptim belirgin ikinci cizgi cikti ben olsam sadece goren hayal goruyom bana oyle gelmistir derim esim ve kardesimde gordu olmasi gereken yerde ikinci cizgi belirgin cikmisti cok sevindik hic bole cikmamisti daha once sadece kimyasal gebeligimde cikmisti aynisi kanda degerim 16 cikmisti bundada oyle bisey beklitodum sabah sonucu aldim sok oldum bide asidan uc gun sora baslayan akinti vardi gece lavaboya kaltim az bi akinti olmustu pembe kahvemsi cok azdi adet basliyo sandim hala bisey yok buda cok umutlandirdi beni drumu aradim pembe akinti gebelik belirtisidir dedi devami olmazsa testide soledim idrarda ciktigini bekle bisey olmazsa bide gel hastanede test yaptir yanlis cikmis olabilir test dedi ins yanlis cikmistir kan sonucu diyorum kafam karisti iyice hic net bi sonuc alamadim bu gune kadar hep sorunlu hakkimizda hayirlisi olsun ins canim duani eksik etme ins sonuc pozitif olurr

canım benim, bilmez miyim hiç arada kalmanın ne zor olduğunu, Allahım sabrının mükafatını hayırlısıyla versin inşallah
gözüm üstünde... güzel haberlerini bekliyorum güzel yürekli kardeşim

Saol canim iins bu yolda olan emek veren butun arkadaslarin ve bizim ugraslarimizin mukafatini versin tez vakitte rabbim hayirlisiyla inss canim guzel haberler alirim burada paylasirim bi an once

Canm mrb bende gecen sene bir dusugum. Oldu 5 yilik evliym cok tedavi oldum yine de olmadi ve bu ay asilama denicem insallah tutar sen de bence yaptir insallah olur sen kac yilik evlisin?

Canm mrb bende gecen sene bir dusugum. Oldu 5 yilik evliym cok tedavi oldum yine de olmadi ve bu ay asilama denicem insallah tutar sen de bence yaptir insallah olur sen kac yilik evlisin?
benimde 4,5 yıl oldu evleneli canım..bu ayda tutmadı adetim geçsin kontrole gidicem zaten koydum kafama..yumurtlama testi yapıp o günlerde çalışıyoruz genede tutturamadık..seninde inşallah tutar bi an önce.doktor bende tedavi edilecek bir problem bulamadı herşeyin normal diyor başka bişey demiyor.doktorum değişecek bu gidişle

Bende de hicbir problem yok ben ozelde yaptircam cok.arastiriyorum cogu tutmamis benimde acaba tutarmi bu arada sen nerelisin?

Bende de hicbir problem yok ben ozelde yaptircam cok.arastiriyorum cogu tutmamis benimde acaba tutarmi bu arada sen nerelisin?
EĞER YAPTIRIRSAM BENDE ÖZELDE YAPTIRICAM ZATEN ÖZEL HASTANEYE GİDİYORUM DOKTORUM ÖZELDE..İZMİRLİYİM BEN. ÇİĞLİ KENT HASTANESİNE GİDİYORUM..DOKTORUM 1 KERE TEKLİF ETTİ BEN DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN ÜSTÜNDE DURMADIM HİÇ ARAŞTIRMADA YAPMADIM..

Cnm cnm bende izmirdeyim alsanca gidiyorum dr ozlem gultekin drum bana eyer devlet hstesinde yaptirsan sansin % 20 ise ozelde ise %40 50 dedi bence dr unu ii secmeliyz

Cnmcnm bende izmirdeyim alsanca gidiyorum dr ozlem gultekin drum bana eyer devlet hstesinde yaptirsan sansin % 20 ise ozelde ise %40 50 dedi bence dr unu ii secmeliyz
BEN KENTTE NİHAL DANAOĞLUNA GİDİYORUM FAKAT HERKES FUNDA GÖDEDEN DE ÇOK MEMNUN..ŞU AN İKİSİ ARASINDA KALDIM..UZUN ZAMANDIRDA NİHAL HANIMA GİDİYORUM AMA DURUMDA Bİ GELİŞME OLMADIGI İÇİN FUNDA HANIMA GEÇİCEM BU GİDİŞLE

Cnm funda hnm nerde drum beni her halde smeyrinaya gondericek peki sen karar verdinmi nerde ve ne zaman yaptircan ?

CANIM BEN AŞILAMA TARAFI OLMADIĞIM İÇİN ŞİMDİYE KADAR YAPTIRMAYI DÜŞÜNMEDİM.AMA SON KEZ MUAYENEYE GİDİCEM DOKTORUM İLLA AŞILAMA YAPALIM DERSE O ZAMAN YİNE KENTTE YAPTIRIRIM HERALDE..ME-ASRAF NE KADAR GİDİYOMUŞ Bİ BİLGİN VARMI

Hayirlisi canim ins pozitif olur sonuc bilmiyorum iki testi ayni gun yaptigim icin ilactan olsa kandada cikmasi lazimdi idrar testi yanlis sonuc vermistir ilacin etkisi 14. Gun kalmasi imkansiz ins kan testi yanlis cikmis olsun diyorum
Canım progesteron i fitil olarak mı kullanıyosn yoksa hap olarak mı ben fitil olarak alıyorum ama sanki hepsi geliyor gibi akıyor yani normalmi

Canım progesteron i fitil olarak mı kullanıyosn yoksa hap olarak mı ben fitil olarak alıyorum ama sanki hepsi geliyor gibi akıyor yani normalmi
ilk 13 gun a gizdan aldim abdesti engeller die filan dusundugum icin dua okuyodum namaz filan boyle leke olunca alttan kullaniyorum ben pek kalkmadigim icin cikmiyo bugun sabah koydum ustune ayaga kalktim lacaboya gittim filan tekrar cikti koydugun zaman gece yatmazdan once koy sabahta erken koy ustune yat iki uc saat filan cikmiyo zaten dort saat filan gectikten sora ciksada bi sorun olmaz cunku emiyo yeterince orada kalan fazlalik etkisi geciyo sorun olmuyomus canim

Canim bende kiliyorumda hani camasirimi deisiriom geldi zaman ama fitil geliyor ya hani pis bişi değil namaz olur diye düşünüyorum

Canim bende kiliyorumda hani camasirimi deisiriom geldi zaman ama fitil geliyor ya hani pis bişi değil namaz olur diye düşünüyorum
Evt aslinda bi sorun olmaz bencede sonucta mecburi saglik icin ama ben yinede garanti olsun die ikiside ayni etkiyi ediyo die agizdan aldim simdi lekem oldugu icin dedim abdes yok namaz kilamiyom fitilgibi kullaniyom aslinda bi hocaya sormak lazim yinede bence hassas bi konu rabbim biliyo ins kabul eder kendi ibadetlerimizi canim arastirdim kimi dr fitil olarak daha iyi diyomus mide asiti etkisini bitiriyomusfitil olarak dogrudan rahme etki ediyomus

Merhaba canım bende kente gidiyorum pazartesi 2.asilamam yapildi tum islem 700tl tutuyor bakalim tutacak mi? Ben hic vakit kaybetmeyin derim suan her 5 ciftten 4ü tedavi görüyor artik günümüzde. Bizde ilk kendimiz deneyelim dedik o dr bu dr derken yillar cabucak geciyor. Hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…