Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yoğun bir hafta geçirdiö buraya bakmaya zamanım olmadı. hem güzel hem üzücü haberler alanlar olmuş. sirer in gözü aydın olumsuz sonuç alanlar denemeye devam :) ben de ikinci aşılama için iğneye başladım yeniden. geçen aşılamada tek yumurtam vardı doktor yumurta sayısını 2 ye çıkarmamız lazım ama 2 nin üstüne de çıkarsa aşılama iptal olur tüp bebeğe geçilir kabul ederseniz demişti. 75 lik merional kullanmıştım geçen ay. 100e çıkardı dozu puregona başladım. bugün 7. gündü kontrole gittim. ben kendimi 3-4 yumurta varsa doktoru aşılama yapmaya nasıl ikna ederim konuşmalarına hazırlarken yumurta sayısı 11 çıktı tüp bebek kesinleşti yani. normalde aşılamayı da 2 iğneli aşılama sonrası devlet 3 tüp bebeği ödediği için kabul etmiştik. aşılama iptal edip tüp bebek yapmaya rescue ivf diyorlar ve hastane indirim uyguluyor devlet desteğiylr aynı fiyata geliyor tüp bebek ücreti. umarım gerek olmaz ama böylece devlet destekli 4 tüp bebek hakkımız olmuş oldu. sonuç olarak her kötünün içinde bir iyi çıkıyor. olumsuzluklar yıldırması. hiç birimizi

sakıncası yoksa neden tüp bebek denemiyorsunuz da bu kadar çok aşılama yaptınız şans düşük sonuçta
Ne sakincasi olcak canim, ben ankarada oturuyordum ve ordaki doktor canima okudu 5 ilacli asilamayi o yapti, su an mersindeyiz ve yeni hastane yeni baslangic, digerlerinin kaniti elimde belgesi yok birde indirim rapor icin igneli asilama mecburi, ondan oturu proseduru uyguluyoruz ve birde sorunsuz oldugumuzdan bu doktorlar bide biz deneyelim oldu ondan

Yaa hiç duymamistim duasini duydum da suyu ne ise yarıyor acaba
Canim hamile kalmayi kolaylastiriyomus allahin hikmetine inandim rabbime kalms gecen ay yne kullandm ve icimden butun pisligi attm adetliyken hani icimizden biseyler dusuyo ya resmen onun kuru sekli dokuldu icimden ve resmen bagirsaklari temizliyo ay blmiyrm canm inanarak iciyrm esimde iciyo bakalm yararini gorucekmiyiz

Neeee 11mu.iğnenin adı ne.kaclık doz vurundun.6gun az degil mi.ben puregon 75lik 14 gün vurundun.iki yumurta olustu
Canım puregon 100 lük vuruldum 6 gün. Geçen ay ilk aşılamada 75lik merional kullandım 11 tane.tek yumurtayla yapıldı aşılamam. Bu ay böyle oldu. Kaliteleri iyidir inşallah. Her yeni tedavide farklı bir umutla başlıoruz :) herkesin vücudu farklı doza farklı tepki verior. Hatta aynı kişi için bile değişior. Çok yumurta olması da aşılamayı iptal ettiriyor. İstenen zaten 2 tane olması seninki daha iyi yani üzülme. Bu arada geçen ay 6 tane 75lik merional sonrası yumurtalar ultrasonda bile çıkmamıştı. Kanda bakıp var dediler 5 doz daha vurdum. Bu sefer 6. Günde hem 11 tane hem de 10mm den 14mm e kadar büyükler

Anladım canım. Benim de aynısını tüp bebek merkezine ilk gitmek istediğimde yaptılar. Önceki doktorum bu hastanede güvendiği bi arkadaşına yönlendirdi. Ben spontan hamile kalabileceğine inanıorm diyerek beni en baştan 4 ay takip etti hiçbie tedavi uygulamadan. Sonra tüp bebeğe gönderdi. 4 ayım çöpe gitti. Ben de adanadayım keşke imkanınız varsa buraya başkente gelseniz çok memnunum doktorumdan

Kizlarbu arada meryem ana otu var blmiyrm hic duydunuzmu onu ustumde tasimaya basladm. Bide suya koydum iciyorum insallah sebep olur
Duydum da canim hic denemek aklima gelmedi bu ay sut buhari denedim bakalim faydasi olursa

bril hilal1907 ben de vardım 6 gün iğne yaptım bugün kontrol vardı aşılama iptal tüp bebeğe döndü bizimki yumurta sayım 11 geçen ay aşılamada 1 taneydi
Masallah canim 11 yum cok iyii bende puregon kullandim bu ay 100luk 7 gun kullandim ben 5-6 tane var dedi yum dun agrilarim oldu lekelenme falan bi kaci catlamis 3-4 tane var dedi bu gun bakti oglen catlatma ignesini vurdu yarin da asilama yapilcak ogleye dogru hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Aaa aynı gunuz :)
Evet canim birlikte beklicez artik benim adet tarihim 4 mart ve o gun dogum gunum insallah insallah kirmizi kart gormem de hayatimin en guzel hediyesini alirim

Kızlar maalesef 5şubatta yaptırdığım ilk aşılamam tutmadı. bugün adet oldum.bugün doktoruma kontrole gittim ve önümüzdeki ay tüp bebek denemeye karar verdik.hakkımızda hayırlısı.

Kızlar maalesef 5şubatta yaptırdığım ilk aşılamam tutmadı. bugün adet oldum.bugün doktoruma kontrole gittim ve önümüzdeki ay tüp bebek denemeye karar verdik.hakkımızda hayırlısı.
merhaba canım aşılamalarımız aynı gündü malesef benimkide tutmadı okumuşsundur gecmişt idrar yolu enfeksiyonuda cabası oldu ama ben hala adet olmadım kullandığım antibiyotiklerden mi acaba

merhaba canım aşılamalarımız aynı gündü malesef benimkide tutmadı okumuşsundur gecmişt idrar yolu enfeksiyonuda cabası oldu ama ben hala adet olmadım kullandığım antibiyotiklerden mi acaba
Sağol cnm.evet iyi haber veremedik birbirimize.adet günün geçti mi.ben bir gün erken oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…