Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
@aybirgen ben bu sayfadan sıkıldım bize uğur getirmedi sen bize martda aşılama yapacak olanlar diye yeni bi sayfa acsana
Evet yaa bu sayfa cok ugursuz oldu ama ben martta asilama yaptirmiycam cok buyuk ihtimalle, yaptiracak biri varsao acsin

İnşallah canım ben de bol bol dua etmeye çalışıyorum allah gönlümüze gore versin

Maşallah canım çok iyi

İnşallah canım hakkımızda hayırlı olsun gonlumuzdekini bize nasip etsin

Evet yaa bu sayfa cok ugursuz oldu ama ben martta asilama yaptirmiycam cok buyuk ihtimalle, yaptiracak biri varsao acsin
galiba bende.. çünkü eşim işten izin alamıyor gecenkinde binbir türlü yalanla geldi örnek vermeye oda tutmadı bakalım bide yazın yıllık iznini alınca anca yaptırabiliriz

Canim ben ilk adana baskentte esra hocaya gidiyordum, polip ameliyati yapti bana ve sonrasinda tup bebege baslancakti ama benim egitimle alakali sehirden uzaklasmam gerekli oldu ve maddi yonden beklemek zorunda kaldik, sonra burdaki acildi ve maddi olarak burasi uygundu, ben begendim hastaneyi doktorlari ve calisanlari, olacaksa heryerde olur buna inanirim, adanaya gelmemle olacak olmuyo malesef, ankarada tup begi poxitif olan hamis arkadasim kimsenin begenmedigi ssk da yaptirdi ve oldu, yani hakkimizda ne hayirli ise bakacagiz artik canim

Ben de esra hocaya gidiyorum da. Ssknın beğenilmeme durumu ilgisizlik ve randevu süresidir diye düşünüyorum yoksa olacaksa oluyor tabi ama bazı küçük özel hastaneler veya küçük tüp bebek merkezlerinin bir çoğu para tuzağı.işin ehlini bulma imkanı varken güvenilmez bu insanlara. Başkente de bu kadar para verioruz ama doktorumla aşılama sürecinde hiç adam akıllı konuşma imkanım olmadı. Yoğun olduğu için akıl kurcalayan danışmak isteyeceğin her konuda hemşireler yardımcı oluyor. Ssk da bundan daha kötüdür bilgi alamamak falan. Bu açıdan beğenilmiordur :)

daha önce bende de oluştu bi sefer. ilaçsız sonraki ay geçmişti takma onu kafana
Tsk ederim cnm icimi rahatlattin.umarim gecer.sana bi sorum olacak.ben de bu asilamadan sonra tutmazsa tup bebek isticem.bu tutmayan asilamalar icin bi kagit falan vermediler.bu belge gerekli mi.

Tam tersi canim ssk nin yada ankaradaki ssk nin tup bebek merkezi gayet ozel gibi diyordu arkadadim, yoksa ozel doktora ve hastanelerede gitti ve tamamen tesaduf basladi oraya, cok guzel ilgilenilmus ve her soruya cevap verilmis, baskenti neden sevemedim, danismadakiler bilgisiz yogunlugu cabasi doktora yada hemsireye soru sormak icin atla karayi seciyorduk syrica zaten doktorla program yapicam mesela muayene olmayacagim illa ucreti yatirmadan goremiyosun, orda basimiza geldi sinir oldum ve sonrasinda ben adanada degilim birseyleri mecbur tel den sormam lazim ama ben begenmedim tavirlari davranislari

Tsk ederim cnm icimi rahatlattin.umarim gecer.sana bi sorum olacak.ben de bu asilamadan sonra tutmazsa tup bebek isticem.bu tutmayan asilamalar icin bi kagit falan vermediler.bu belge gerekli mi.
Canim rapor varsa oraya isleniyordur tam bilmiyorum ama ole olmasi lazim cunku bana raporda ilk asilama hakkin bir hak daha var sonradin 3 tup hakki var diyorlar, baska hastaneye gitsen belki kanit isterler diye dusunuyorum

Ben sayfa açmayı bilmiyorum kızlar.bu arada aybirgen cigim acaba rabbi yessir ve la tuassir ne demek canım bi dua mi ben inanirim böyle şeylere öyleyse biz de tekrar edelim

Ben sayfa açmayı bilmiyorum kızlar.bu arada aybirgen cigim acaba rabbi yessir ve la tuassir ne demek canım bi dua mi ben inanirim böyle şeylere öyleyse biz de tekrar edelim
'Rabbim kolaylastir, zorlastirma' Anlamina geliyor. Uzun hali su: Rabbi yessir vela tuassir, rabbi temmim bilhayr.(Allahim kolaylastir zorlastirma, isimi hayirla tamamla.)Hep beni rahatlatan, isimi kolaylastiran bi dua olmustur bu. Tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…