- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.041
testi aşılamanın 11. gün sonrasında yaptırdım 1.20 çıktı olsaydı pozitif olurdu ....çok istedim gü<el haber vermek ama nasipAnladım cnm.daha gününe varmış.güzel haber verme ihtimalin yok mu
Evet yaa bu sayfa cok ugursuz oldu ama ben martta asilama yaptirmiycam cok buyuk ihtimalle, yaptiracak biri varsao acsin@aybirgen ben bu sayfadan sıkıldım bize uğur getirmedi sen bize martda aşılama yapacak olanlar diye yeni bi sayfa acsana
İnşallah canım ben de bol bol dua etmeye çalışıyorum allah gönlümüze gore versinCanim hamile kalmayi kolaylastiriyomus allahin hikmetine inandim rabbime kalms gecen ay yne kullandm ve icimden butun pisligi attm adetliyken hani icimizden biseyler dusuyo ya resmen onun kuru sekli dokuldu icimden ve resmen bagirsaklari temizliyo ay blmiyrm canm inanarak iciyrm esimde iciyo bakalm yararini gorucekmiyiz
Maşallah canım çok iyiCanım puregon 100 lük vuruldum 6 gün. Geçen ay ilk aşılamada 75lik merional kullandım 11 tane.tek yumurtayla yapıldı aşılamam. Bu ay böyle oldu. Kaliteleri iyidir inşallah. Her yeni tedavide farklı bir umutla başlıoruz :) herkesin vücudu farklı doza farklı tepki verior. Hatta aynı kişi için bile değişior. Çok yumurta olması da aşılamayı iptal ettiriyor. İstenen zaten 2 tane olması seninki daha iyi yani üzülme. Bu arada geçen ay 6 tane 75lik merional sonrası yumurtalar ultrasonda bile çıkmamıştı. Kanda bakıp var dediler 5 doz daha vurdum. Bu sefer 6. Günde hem 11 tane hem de 10mm den 14mm e kadar büyükler
İnşallah canım hakkımızda hayırlı olsun gonlumuzdekini bize nasip etsinDuydum da canim hic denemek aklima gelmedi bu ay sut buhari denedim bakalim faydasi olursa
Masallah canim 11 yum cok iyii bende puregon kullandim bu ay 100luk 7 gun kullandim ben 5-6 tane var dedi yum dun agrilarim oldu lekelenme falan bi kaci catlamis 3-4 tane var dedi bu gun bakti oglen catlatma ignesini vurdu yarin da asilama yapilcak ogleye dogru hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Evet canim birlikte beklicez artik benim adet tarihim 4 mart ve o gun dogum gunum insallah insallah kirmizi kart gormem de hayatimin en guzel hediyesini alirim
Amiiin canimİnşallah canım hakkımızda hayırlı olsun gonlumuzdekini bize nasip etsin
galiba bende.. çünkü eşim işten izin alamıyor gecenkinde binbir türlü yalanla geldi örnek vermeye oda tutmadı bakalım bide yazın yıllık iznini alınca anca yaptırabilirizEvet yaa bu sayfa cok ugursuz oldu ama ben martta asilama yaptirmiycam cok buyuk ihtimalle, yaptiracak biri varsao acsin
Canim ben ilk adana baskentte esra hocaya gidiyordum, polip ameliyati yapti bana ve sonrasinda tup bebege baslancakti ama benim egitimle alakali sehirden uzaklasmam gerekli oldu ve maddi yonden beklemek zorunda kaldik, sonra burdaki acildi ve maddi olarak burasi uygundu, ben begendim hastaneyi doktorlari ve calisanlari, olacaksa heryerde olur buna inanirim, adanaya gelmemle olacak olmuyo malesef, ankarada tup begi poxitif olan hamis arkadasim kimsenin begenmedigi ssk da yaptirdi ve oldu, yani hakkimizda ne hayirli ise bakacagiz artik canimAnladım canım. Benim de aynısını tüp bebek merkezine ilk gitmek istediğimde yaptılar. Önceki doktorum bu hastanede güvendiği bi arkadaşına yönlendirdi. Ben spontan hamile kalabileceğine inanıorm diyerek beni en baştan 4 ay takip etti hiçbie tedavi uygulamadan. Sonra tüp bebeğe gönderdi. 4 ayım çöpe gitti. Ben de adanadayım keşke imkanınız varsa buraya başkente gelseniz çok memnunum doktorumdan
Bu tutmaz ise martta denk gelcem ben acarim belki o zamanEvet yaa bu sayfa cok ugursuz oldu ama ben martta asilama yaptirmiycam cok buyuk ihtimalle, yaptiracak biri varsao acsin
Ben de esra hocaya gidiyorum da. Ssknın beğenilmeme durumu ilgisizlik ve randevu süresidir diye düşünüyorum yoksa olacaksa oluyor tabi ama bazı küçük özel hastaneler veya küçük tüp bebek merkezlerinin bir çoğu para tuzağı.işin ehlini bulma imkanı varken güvenilmez bu insanlara. Başkente de bu kadar para verioruz ama doktorumla aşılama sürecinde hiç adam akıllı konuşma imkanım olmadı. Yoğun olduğu için akıl kurcalayan danışmak isteyeceğin her konuda hemşireler yardımcı oluyor. Ssk da bundan daha kötüdür bilgi alamamak falan. Bu açıdan beğenilmiordur :)Canim ben ilk adana baskentte esra hocaya gidiyordum, polip ameliyati yapti bana ve sonrasinda tup bebege baslancakti ama benim egitimle alakali sehirden uzaklasmam gerekli oldu ve maddi yonden beklemek zorunda kaldik, sonra burdaki acildi ve maddi olarak burasi uygundu, ben begendim hastaneyi doktorlari ve calisanlari, olacaksa heryerde olur buna inanirim, adanaya gelmemle olacak olmuyo malesef, ankarada tup begi poxitif olan hamis arkadasim kimsenin begenmedigi ssk da yaptirdi ve oldu, yani hakkimizda ne hayirli ise bakacagiz artik canim
Tsk ederim cnm icimi rahatlattin.umarim gecer.sana bi sorum olacak.ben de bu asilamadan sonra tutmazsa tup bebek isticem.bu tutmayan asilamalar icin bi kagit falan vermediler.bu belge gerekli mi.daha önce bende de oluştu bi sefer. ilaçsız sonraki ay geçmişti takma onu kafana
Tam tersi canim ssk nin yada ankaradaki ssk nin tup bebek merkezi gayet ozel gibi diyordu arkadadim, yoksa ozel doktora ve hastanelerede gitti ve tamamen tesaduf basladi oraya, cok guzel ilgilenilmus ve her soruya cevap verilmis, baskenti neden sevemedim, danismadakiler bilgisiz yogunlugu cabasi doktora yada hemsireye soru sormak icin atla karayi seciyorduk syrica zaten doktorla program yapicam mesela muayene olmayacagim illa ucreti yatirmadan goremiyosun, orda basimiza geldi sinir oldum ve sonrasinda ben adanada degilim birseyleri mecbur tel den sormam lazim ama ben begenmedim tavirlari davranislariBen de esra hocaya gidiyorum da. Ssknın beğenilmeme durumu ilgisizlik ve randevu süresidir diye düşünüyorum yoksa olacaksa oluyor tabi ama bazı küçük özel hastaneler veya küçük tüp bebek merkezlerinin bir çoğu para tuzağı.işin ehlini bulma imkanı varken güvenilmez bu insanlara. Başkente de bu kadar para verioruz ama doktorumla aşılama sürecinde hiç adam akıllı konuşma imkanım olmadı. Yoğun olduğu için akıl kurcalayan danışmak isteyeceğin her konuda hemşireler yardımcı oluyor. Ssk da bundan daha kötüdür bilgi alamamak falan. Bu açıdan beğenilmiordur :)
Canim rapor varsa oraya isleniyordur tam bilmiyorum ama ole olmasi lazim cunku bana raporda ilk asilama hakkin bir hak daha var sonradin 3 tup hakki var diyorlar, baska hastaneye gitsen belki kanit isterler diye dusunuyorumTsk ederim cnm icimi rahatlattin.umarim gecer.sana bi sorum olacak.ben de bu asilamadan sonra tutmazsa tup bebek isticem.bu tutmayan asilamalar icin bi kagit falan vermediler.bu belge gerekli mi.
Canim rapor varsa oraya isleniyordur tam bilmiyorum ama ole olmasi lazim cunku bana raporda ilk asilama hakkin bir hak daha var sonradin 3 tup hakki var diyorlar, baska hastaneye gitsen belki kanit isterler diye dusunuyorum[/QUOTE
Tsk ederim cnm.bende adana balcali hastanesine gidiyorum.burdakiler de ilgisiz.ama yapacak bisey yok.hakkimizda hayirlisi olsun.
Ben sayfa açmayı bilmiyorum kızlar.bu arada aybirgen cigim acaba rabbi yessir ve la tuassir ne demek canım bi dua mi ben inanirim böyle şeylere öyleyse biz de tekrar edelimEvet yaa bu sayfa cok ugursuz oldu ama ben martta asilama yaptirmiycam cok buyuk ihtimalle, yaptiracak biri varsao acsin
'Rabbim kolaylastir, zorlastirma' Anlamina geliyor. Uzun hali su: Rabbi yessir vela tuassir, rabbi temmim bilhayr.(Allahim kolaylastir zorlastirma, isimi hayirla tamamla.)Hep beni rahatlatan, isimi kolaylastiran bi dua olmustur bu. Tavsiye ederim :)Ben sayfa açmayı bilmiyorum kızlar.bu arada aybirgen cigim acaba rabbi yessir ve la tuassir ne demek canım bi dua mi ben inanirim böyle şeylere öyleyse biz de tekrar edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?