Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yazdım canım gün gün tutmuştum bugün hayali ile. Ama bukez gercekten farklı hissediyordum .
Ay canimne guzel yazmissin ya icine dogmus rabbmbizede nasip etsin dua et olrmu allah kucagna almayi nasip etsn bendebu ay yazsammi dusundm vazgectm zaten hastaneye gdicegm gun hep bseyler ckti gtmemm icin ama israrla gttm demekki rabbmolmicak demis yne ilaca basladm cuma gunu kontrolum var ananas falan yedn mi bde asilamadan snra ilackulla dnmi canm

Ananas kivi ve muz yedim hergün . İlaç kullanmana gerek yık dedi doktor. Adetten sonra basladım yemeye bu meyveleri. Gercekten faydasını gördüm sanki. Yiyin yiyin Ben inanamıyorum hala. İnşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız en kısa sürede.

Insallah kuzum bari hemen aldiriym da meyveleri basliym ☺

Canim cok soru soruyorum asilamadan sonra ne kadar yattn bide iliski oldumu o gece ertesi gece ay valla kskra bakma bde senin igneyleydi dmi asilaman bde kac mm ken asilama oldun

Canim cok soru soruyorum asilamadan sonra ne kadar yattn bide iliski oldumu o gece ertesi gece ay valla kskra bakma bde senin igneyleydi dmi asilaman bde kac mm ken asilama oldun
Olsun sor canım ben de cok sordum ve okudum. Ananası aşılamaya başlamadan yemeye basladım yani adetim bittikten hemen sonra. Okumustum tutunmasına yardımcı oluyormus diye. Kiviyide vitamin için yedim. Aşılamadan sonra bir hafta işe gitmedim yattım ama ilk günü yürüdüm biraz . Sonraki günlerde dinlendm.aşılamadan sonra birkez ilişki oldu. Sonra olmadı. 4 yumurtam büyümüştü ve ikinci aşılamamdı.iğneli oldu. Bu kez rahmim daha iyi kalınlaşmıştı gecen sefere göre. Jel yada hap kullanmadım o yüzden. Yumurtalarım 17-18-19-20 mm idiler aşılamamın iki gün öncesinde . Aşılama zamanına kadar 1 yada 2 mm daha büyümüşlerdir cünkü 36 saat sonra aşılama yaptık . Farklı hissettiğimide akıntımdan anladım. Bakalım çoğul gebelik mi tek mi onu haftaya anlayacagız

Ahh saol canmbenim kmisi cevap ble vermiyo ayy insallah ikiz olur ne guzl ikisi brlkte buyur sende pko varmiydi canm ne zamandr bebek istydnz

Bende
Ahh saol canmbenim kmisi cevap ble vermiyo ayy insallah ikiz olur ne guzl ikisi brlkte buyur sende pko varmiydi canm ne zamandr bebek istydnz
bi sorun yoktu biz eşimle 8 yıldır birlikteydik korunmadım ama cocuk içinde cok ugraştık denemezdi. Bu yaz evlendik. ve ben önceden olmadıgı için kasımda hemen doktora gittim. Anlattım oda aşılama önerdi. Direk tüp bebek istemiştim ben cünkü 7 yıl boyunca kazara bile olsa illa bi denk gelirdi diye düşünüyordum. Normal yollada gebe kalabilirsin dedi . Yinede aşılama yaptık . İstiyordum cok. İlki tutmadı ikincisi çok şükür değerlerim daha iyi cıktı.

Canim yogunluga bakacak olursak benimki asiri yogun, hatta yeni hasta kabul etmiyo takip icin ama gicik iste

Hayırlısı olsun canim ben de bugun adet oldum, nasip boyleymis.

doğum kontrol hapı iç bir ay o eritiyo canım. Benimde olmuştu bana bir ay içmemi sonra adet olunca tekrar gelmemi sölemişti gittim kist gitmişti .
Kist icin ilac yazardim ama adetinin ilk gunu gecmis yazamam dedi.peki kendiliginden gecmezmi bu kist.gelecek ay adetinin ilk gunu gel bakim eger gecmezse ilac yazarim dedi.cok sanssizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…