- 19 Ocak 2016
- 109
- 117
- 103
- 40
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.981
Çok saol canım amin. İkimizde inşallahCanım tebrik ederim. Hayırlarla kucağına al inşallah :)
Ay canimne guzel yazmissin ya icine dogmus rabbmbizede nasip etsin dua et olrmu allah kucagna almayi nasip etsn bendebu ay yazsammi dusundm vazgectm zaten hastaneye gdicegm gun hep bseyler ckti gtmemm icin ama israrla gttm demekki rabbmolmicak demis yne ilaca basladm cuma gunu kontrolum var ananas falan yedn mi bde asilamadan snra ilackulla dnmi canmYazdım canım gün gün tutmuştum bugün hayali ile. Ama bukez gercekten farklı hissediyordum .
Ananas kivi ve muz yedim hergün . İlaç kullanmana gerek yık dedi doktor. Adetten sonra basladım yemeye bu meyveleri. Gercekten faydasını gördüm sanki. Yiyin yiyinAy canimne guzel yazmissin ya icine dogmus rabbmbizede nasip etsin dua et olrmu allah kucagna almayi nasip etsn bendebu ay yazsammi dusundm vazgectm zaten hastaneye gdicegm gun hep bseyler ckti gtmemm icin ama israrla gttm demekki rabbmolmicak demis yne ilaca basladm cuma gunu kontrolum var ananas falan yedn mi bde asilamadan snra ilackulla dnmi canm
Insallah kuzum bari hemen aldiriym da meyveleri basliym ☺Ananas kivi ve muz yedim hergün . İlaç kullanmana gerek yık dedi doktor. Adetten sonra basladım yemeye bu meyveleri. Gercekten faydasını gördüm sanki. Yiyin yiyinBen inanamıyorum hala. İnşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız en kısa sürede.
Canim cok soru soruyorum asilamadan sonra ne kadar yattn bide iliski oldumu o gece ertesi gece ay valla kskra bakma bde senin igneyleydi dmi asilaman bde kac mm ken asilama oldunAnanas kivi ve muz yedim hergün . İlaç kullanmana gerek yık dedi doktor. Adetten sonra basladım yemeye bu meyveleri. Gercekten faydasını gördüm sanki. Yiyin yiyinBen inanamıyorum hala. İnşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız en kısa sürede.
Olsun sor canım ben de cok sordum ve okudum. Ananası aşılamaya başlamadan yemeye basladım yani adetim bittikten hemen sonra. Okumustum tutunmasına yardımcı oluyormus diye. Kiviyide vitamin için yedim. Aşılamadan sonra bir hafta işe gitmedim yattım ama ilk günü yürüdüm biraz . Sonraki günlerde dinlendm.aşılamadan sonra birkez ilişki oldu. Sonra olmadı. 4 yumurtam büyümüştü ve ikinci aşılamamdı.iğneli oldu. Bu kez rahmim daha iyi kalınlaşmıştı gecen sefere göre. Jel yada hap kullanmadım o yüzden. Yumurtalarım 17-18-19-20 mm idiler aşılamamın iki gün öncesinde . Aşılama zamanına kadar 1 yada 2 mm daha büyümüşlerdir cünkü 36 saat sonra aşılama yaptık . Farklı hissettiğimide akıntımdan anladım. Bakalım çoğul gebelik mi tek mi onu haftaya anlayacagızCanim cok soru soruyorum asilamadan sonra ne kadar yattn bide iliski oldumu o gece ertesi gece ay valla kskra bakma bde senin igneyleydi dmi asilaman bde kac mm ken asilama oldun
Ahh saol canmbenim kmisi cevap ble vermiyo ayy insallah ikiz olur ne guzl ikisi brlkte buyur sende pko varmiydi canm ne zamandr bebek istydnzOlsun sor canım ben de cok sordum ve okudum. Ananası aşılamaya başlamadan yemeye basladım yani adetim bittikten hemen sonra. Okumustum tutunmasına yardımcı oluyormus diye. Kiviyide vitamin için yedim. Aşılamadan sonra bir hafta işe gitmedim yattım ama ilk günü yürüdüm biraz . Sonraki günlerde dinlendm.aşılamadan sonra birkez ilişki oldu. Sonra olmadı. 4 yumurtam büyümüştü ve ikinci aşılamamdı.iğneli oldu. Bu kez rahmim daha iyi kalınlaşmıştı gecen sefere göre. Jel yada hap kullanmadım o yüzden. Yumurtalarım 17-18-19-20 mm idiler aşılamamın iki gün öncesinde . Aşılama zamanına kadar 1 yada 2 mm daha büyümüşlerdir cünkü 36 saat sonra aşılama yaptık . Farklı hissettiğimide akıntımdan anladım. Bakalım çoğul gebelik mi tek mi onu haftaya anlayacagız
bi sorun yoktu biz eşimle 8 yıldır birlikteydik korunmadım ama cocuk içinde cok ugraştık denemezdi. Bu yaz evlendik. ve ben önceden olmadıgı için kasımda hemen doktora gittim. Anlattım oda aşılama önerdi. Direk tüp bebek istemiştim ben cünkü 7 yıl boyunca kazara bile olsa illa bi denk gelirdi diye düşünüyordum. Normal yollada gebe kalabilirsin dedi . Yinede aşılama yaptık . İstiyordum cok. İlki tutmadı ikincisi çok şükür değerlerim daha iyi cıktı.Ahh saol canmbenim kmisi cevap ble vermiyo ayy insallah ikiz olur ne guzl ikisi brlkte buyur sende pko varmiydi canm ne zamandr bebek istydnz
Canim yogunluga bakacak olursak benimki asiri yogun, hatta yeni hasta kabul etmiyo takip icin ama gicik isteyani o doktora bende sinir oldum valla bakda şöyle sıra bulmanın zor olduğu bir doktor sec bizim millet en iyisini bilir orda toplanır merak etme burda bi doktor var 3 gün sonraya anca sıra buluyon ama benim gittiğimde iyi sayılır çok kalabalık bende memnundum ama herkes 36 saatte aşılama yaparken 48 saatte yapana kadar
Hayırlısı olsun canim ben de bugun adet oldum, nasip boyleymis.Çift çizgi bi kenara dursun adam karısından oluyordu gece sabaha kadar idrara gittim geldim sabah da kan geldi idrarımdan o korkuyla acile koştuk idrar yolu iltihabı mesane iltihabı aşırı derecede varmış serum ilaç yatıyorum şimdi ggoğus şişkinliği de geçti adet yakındır...kaş yaparken göz çıkardık kısaca
Gozun aydin canim, hayirli olsun :)Kızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Saol canım darısı başınıza inşallah.inancınızı kaybetmeyin .Gozun aydin canim, hayirli olsun :)
Hayırlısı canim, ben de bugun oldumMalesef bugün adet oldum çok Üzgünüm
maşallah canımmmm yaaaa ayyy sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Hayırlı olsun çok sevindiiiimmÇok saol canım amin. İkimizde inşallah
Tebrik ederim.hayirli ugurlu olsun cnm.Kızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Gozun aydin canim, hayirli olsun :)
doğum kontrol hapı iç bir ay o eritiyo canım. Benimde olmuştu bana bir ay içmemi sonra adet olunca tekrar gelmemi sölemişti gittim kist gitmişti .Bende bugun tekrar 2.asilama diyecektim ama kist oluşmuş 3cm.ilac da yazmadi.
İnşallah canım çok mutlu oldum İnşallah Rabbim hepinize bu sevinci yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza alalımmaşallah canımmmm yaaaa ayyy sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Kist icin ilac yazardim ama adetinin ilk gunu gecmis yazamam dedi.peki kendiliginden gecmezmi bu kist.gelecek ay adetinin ilk gunu gel bakim eger gecmezse ilac yazarim dedi.cok sanssizim.doğum kontrol hapı iç bir ay o eritiyo canım. Benimde olmuştu bana bir ay içmemi sonra adet olunca tekrar gelmemi sölemişti gittim kist gitmişti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?