- 19 Ocak 2016
- 109
- 117
- 103
- 40
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.001
Kendiliğinden de gidermiş canım..Kist icin ilac yazardim ama adetinin ilk gunu gecmis yazamam dedi.peki kendiliginden gecmezmi bu kist.gelecek ay adetinin ilk gunu gel bakim eger gecmezse ilac yazarim dedi.cok sanssizim.
Insaallah gecer cnm.zaten bu ay iptal oldu.diger ay da iptal olmasin asilamam.Kendiliğinden de gidermiş canım..
Hayirli olsun canim tebrik ederimmOlsun sor canım ben de cok sordum ve okudum. Ananası aşılamaya başlamadan yemeye basladım yani adetim bittikten hemen sonra. Okumustum tutunmasına yardımcı oluyormus diye. Kiviyide vitamin için yedim. Aşılamadan sonra bir hafta işe gitmedim yattım ama ilk günü yürüdüm biraz . Sonraki günlerde dinlendm.aşılamadan sonra birkez ilişki oldu. Sonra olmadı. 4 yumurtam büyümüştü ve ikinci aşılamamdı.iğneli oldu. Bu kez rahmim daha iyi kalınlaşmıştı gecen sefere göre. Jel yada hap kullanmadım o yüzden. Yumurtalarım 17-18-19-20 mm idiler aşılamamın iki gün öncesinde . Aşılama zamanına kadar 1 yada 2 mm daha büyümüşlerdir cünkü 36 saat sonra aşılama yaptık . Farklı hissettiğimide akıntımdan anladım. Bakalım çoğul gebelik mi tek mi onu haftaya anlayacagız
Karamsar olma cnm.olacak diye dusun.INSAALLAH olur.kızlar valla 22 şubata az kaldı, hiç olumlu düşüncem yok, hiç bir hissim yok, tutmayacak gibi ya bakalım
umut her zaman olmalı. Umudunu yitirme canım olur inşallahkızlar valla 22 şubata az kaldı, hiç olumlu düşüncem yok, hiç bir hissim yok, tutmayacak gibi ya bakalım
İnsallah canim, 6. Asilama olunca ve hic bisey hissetmeyince direk olumsuz dusunuyorum, bole olunca genelde dusincelerim cikiyo benim ya iyi dusuneyim bari yada hic dusunmemek en iyisiKaramsar olma cnm.olacak diye dusun.INSAALLAH olur.
İmsallah canim, umutlu olmam lazim ama 6. Asilama biraz umut sonuk kaliyoumut her zaman olmalı. Umudunu yitirme canım olur inşallah
Canim tekrar baslaniyor mu seninKizlar yokmu bu ay asilama yaptircak olan ya bana arkadas
Allah tan hayırlısıni dile canimm benimde prs olacak asilamamkızlar valla 22 şubata az kaldı, hiç olumlu düşüncem yok, hiç bir hissim yok, tutmayacak gibi ya bakalım
Ben varım canım perşembe olacak inşallahKizlar yokmu bu ay asilama yaptircak olan ya bana arkadas
Basladik canim kist yokmus bende cuma yumurta takibimvarCanim tekrar baslaniyor mu senin
Asilamn mi olcak canim senin erken olcakmis benm haftaya persembe cuma gbi tahmn ediyrm ama cuma doktora gtczo zaman belli olck bakalmBen varım canım perşembe olacak inşallah
Kizlar yokmu bu ay asilama yaptircak olan ya bana arkadas
bende varim yarin kontrol persembede buyuk ihtimal asilamam olcak benimdeBen varım canım perşembe olacak inşallah
bende varim yarin kontrol persembede buyuk ihtimal asilamam olcak benimde
Kizlarbu arada meryem ana otu var blmiyrm hic duydunuzmu onu ustumde tasimaya basladm. Bide suya koydum iciyorum insallah sebep olurbende varim yarin kontrol persembede buyuk ihtimal asilamam olcak benimde
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Sen çok belirti yazmıştın arada yorumlarda da . 4 yumurtayla aşılama yapmaalrı çok iyi olmuş. Şimdi ayrı bir yorum olarak bu ay yaşadıklarımı yazcam. Gittiğim hastane 2 yumurtadan fazlasına aşılama yapmayı kesinlikle kabul etmiyor baya katılar kurallar konusunda.kendine çok dikkat etOlsun sor canım ben de cok sordum ve okudum. Ananası aşılamaya başlamadan yemeye basladım yani adetim bittikten hemen sonra. Okumustum tutunmasına yardımcı oluyormus diye. Kiviyide vitamin için yedim. Aşılamadan sonra bir hafta işe gitmedim yattım ama ilk günü yürüdüm biraz . Sonraki günlerde dinlendm.aşılamadan sonra birkez ilişki oldu. Sonra olmadı. 4 yumurtam büyümüştü ve ikinci aşılamamdı.iğneli oldu. Bu kez rahmim daha iyi kalınlaşmıştı gecen sefere göre. Jel yada hap kullanmadım o yüzden. Yumurtalarım 17-18-19-20 mm idiler aşılamamın iki gün öncesinde . Aşılama zamanına kadar 1 yada 2 mm daha büyümüşlerdir cünkü 36 saat sonra aşılama yaptık . Farklı hissettiğimide akıntımdan anladım. Bakalım çoğul gebelik mi tek mi onu haftaya anlayacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?