- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.081
ben de 15 dakika aşılama somrası yattım. bugün spora bile gidebilirsin yatma önermiyoruz kan dolaşımının hızlanması için hareket daha iyi dedi ben yine de bir gün yattım birkaç gün de dinlendim çoğunlukla ama tutmadı ne yazık. kiMerhaba hayirli ugurlu olsun. İnsallah saglikla buyur. Merak ettigim bir sey var. Asilama yapildiktan sonra kac saat yatiyorsunuz. Yani enjeksiyondan sonra birkac saat yatiriyorlar mi?
Merhaba canım sadece 15 dakika hastanede yatar pozisyonda kalıyorsun sonra evine gönderiyorlar. Ben sonrasında evde dinlendim hiçbir iş yapmadım. Bir hafta rapor aldım işede gitmedim. Strese girmym diye. Bol meyve yedim . Hamur işinden uzak durdum. Ananasın rahim zarı kalınlaşmama yardımcı oldugunu düşünüyorum hergün yedim 1 aydır.tavsiyem sizde yiyinMerhaba hayirli ugurlu olsun. İnsallah saglikla buyur. Merak ettigim bir sey var. Asilama yapildiktan sonra kac saat yatiyorsunuz. Yani enjeksiyondan sonra birkac saat yatiriyorlar mi?
canım benim Rabbim ol demeden ilaç jel hikaye velhasıl en kısa zamanda dualarımız kabul olsun inşallah. Benim bu 3. Aşılama bir de negatifle sonuçlanan tüp bebek. Buna rağmen herşeyi sorasım geliyor.öncesinde doğal yoldan 3 kez hamile kaldım 2 si düşük bir de kuzım var. İnan bana hiçbiride planlı bi gebelîk değildi. Ama işte olmayınca böyle zorluyo insanıbenim doktor nasl bi aşılama yapıyorsa hiç öyle jel miş ilaçmış bişi vermedi zaten tutmadıda
Ben de esra hocaya gidiyorum da. Ssknın beğenilmeme durumu ilgisizlik ve randevu süresidir diye düşünüyorum yoksa olacaksa oluyor tabi ama bazı küçük özel hastaneler veya küçük tüp bebek merkezlerinin bir çoğu para tuzağı.işin ehlini bulma imkanı varken güvenilmez bu insanlara. Başkente de bu kadar para verioruz ama doktorumla aşılama sürecinde hiç adam akıllı konuşma imkanım olmadı. Yoğun olduğu için akıl kurcalayan danışmak isteyeceğin her konuda hemşireler yardımcı oluyor. Ssk da bundan daha kötüdür bilgi alamamak falan. Bu açıdan beğenilmiordur :)
Hayırlısı olsun canım benim ilk aşılamamdada ağrım oldu ilaçlardan galiba ama tutmadı. Belli olmaz inşallah sürpriz olur sana ağrısız sızısızkızlar 22 şubata bişiy kalmadı, aşılamanın sonucu belli olacak ama bende ne bir adet ağrısı ne bi belirti hiiiiiiççç bişiy yok garip bir şekilde beklemedeyim, hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu? ayyyy normal hamile kalındığında bilmiyosun ya şimdi bize işlem yapıldığından beklemek nolacak diye çok daha gıcık bir süreç oooffffşu cuma günü inşallah hepimizin istekleri olur Allahım, bu olmazsa mart aşılaması benimde olacak sanırım
ben ilaç milaç hiç bişiy kullanmadım canım valla, ara ara sadece kasıklara doğru sanki hafiften yanıyomuş oluyor ama çok böle beni rahatsız etmiyor, ama ben ilk defa bu aşılamadan sönre yataklık derecede grip oldum daha yeni geçti, ilaç kullanamadım artık dudaklarıma kadar yara oldu, sonuca az kaldı bugün başım zonkluyo ben gene her ihtimale karşı ağrıkesici kullanmıyorum, ayyy beklemek valla zor, yaaa benim gıcık olduğum 7 yıllık evlilik hayatımda hiç korunmadım hiçde hamile kalmadım bide üstüne 6 kere klomenle tedavi ve 5 kere klomenle aşılama oldum, artık bu 6. aşılama ama farkı bu iğne ile oldu, buda olmazsa bir 7. si olacakmış ondan sonrada olmaz ise sonu tüp bebekHayırlısı olsun canım benim ilk aşılamamdada ağrım oldu ilaçlardan galiba ama tutmadı. Belli olmaz inşallah sürpriz olur sana ağrısız sızısız
Benimde bir kızım var uç yasında.hiç korunmadim.hiç mi sekmez hiç mi kazara olmaz.olmadı.dün arkadaşım ilk çocuğu kız olanların uzun sure çocuğu olmaz derler dedi.biraz canım sıkıldı açıkçası.hepimizin yüzü Gülsün inşcanım benim Rabbim ol demeden ilaç jel hikaye velhasıl en kısa zamanda dualarımız kabul olsun inşallah. Benim bu 3. Aşılama bir de negatifle sonuçlanan tüp bebek. Buna rağmen herşeyi sorasım geliyor.öncesinde doğal yoldan 3 kez hamile kaldım 2 si düşük bir de kuzım var. İnan bana hiçbiride planlı bi gebelîk değildi. Ama işte olmayınca böyle zorluyo insanı
Pztsi mi belli olacak hadi hayırlısı olsun canimkızlar 22 şubata bişiy kalmadı, aşılamanın sonucu belli olacak ama bende ne bir adet ağrısı ne bi belirti hiiiiiiççç bişiy yok garip bir şekilde beklemedeyim, hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu? ayyyy normal hamile kalındığında bilmiyosun ya şimdi bize işlem yapıldığından beklemek nolacak diye çok daha gıcık bir süreç oooffffşu cuma günü inşallah hepimizin istekleri olur Allahım, bu olmazsa mart aşılaması benimde olacak sanırım
evet canım pazartesi tahlile gelceksin demişti doktor ayın 22 sine, nötrüm valla hiç böle bazıları yazıyor ya içimde bir his vardı kıpır kıpırdım, bende hiiiiiiiiiçççç bişiy yok valla, gitcem tahlil vercem sonrasında doktor tekrar başlayacak tedaviye kesin diyorum, genelde öle çıkıyor, tekrar aynı süreçler mi yaşamamız gerekiyorsa yaşarız, bu bebişler gelene kadar ne kadar iğne ilaç varsa hayırımız olmayacak valla, gücümün yettiği yere kadar devam ederim yıkılmadan Allahın izniylePztsi mi belli olacak hadi hayırlısı olsun canim
korkarım arkadaşın haklı kızım yaklaşık 12 yaşında bende hiç korunmadım inşallah kimse benim kadar beklemezBenimde bir kızım var uç yasında.hiç korunmadim.hiç mi sekmez hiç mi kazara olmaz.olmadı.dün arkadaşım ilk çocuğu kız olanların uzun sure çocuğu olmaz derler dedi.biraz canım sıkıldı açıkçası.hepimizin yüzü Gülsün inş
Ben garanti olsun diye 12 saat falan kalmam heralde :) Oda ücretini vereyim de kalayım derim :)Merhaba canım sadece 15 dakika hastanede yatar pozisyonda kalıyorsun sonra evine gönderiyorlar. Ben sonrasında evde dinlendim hiçbir iş yapmadım. Bir hafta rapor aldım işede gitmedim. Strese girmym diye. Bol meyve yedim . Hamur işinden uzak durdum. Ananasın rahim zarı kalınlaşmama yardımcı oldugunu düşünüyorum hergün yedim 1 aydır.tavsiyem sizde yiyin
Benimde bir kızım var uç yasında.hiç korunmadim.hiç mi sekmez hiç mi kazara olmaz.olmadı.dün arkadaşım ilk çocuğu kız olanların uzun sure çocuğu olmaz derler dedi.biraz canım sıkıldı açıkçası.hepimizin yüzü Gülsün inş
Ben kullandim ama bi ise yaramadi cnmKizlar preseed jel kullanan var mi araniz da.
Kizlar preseed jel kullanan var mi araniz da.[/QUOTE bana doktor tüp bebekte teansferden sonra vermişti canım
Bende alacaktim nerdeyse.saol cnmBen kullandim ama bi ise yaramadi cnm
canım her ne kadar bize hamilelik yada onu kolaylaştıracak bir etki yapmadıysada doktorun söylediyse mutlaka kullan ben doktor yazdığı için kullandım tüp bebekte benim negatif ama pozitifi gören bir sürü kadın vardıBende alacaktim nerdeyse.saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?