- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.121
Ne güzel 5 yumurtayla aşılama yapıorlar. İnşallah uğraşmazsın daha fazla ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla tüp bebek süreci de aşılamadan çok farklı değil. Tabi maddi açıdan da daha masraflı... Başa ne gelirse çekeceğiz artkkKizlar dun yum. Takibine gttm 5 yumurtam gelismis sali gunu tekrar cagirdi 12-11 mm civariydi sanirim persem e yada cuma olucak asilamam bu 3. Asilamam olmazsa tup bebege yelken acicaz
Evet canım duyduk Allaha şükür.valla aşılamanın 15.gunu öğrendim bi hafta sonrasına çağırdı yani on gün sonra gittiğimde karından ultrasonla gözüktü. 9 mm dedi dr gayet iyi dedi . Daha sonra iki hafta sonra çağırdı . O zamanda kalp atışına baktık canım.fazi93 canım kalp atışlarını duydunuz mu bebişin? Bu arada keseyi kaç haftalıkken gördünüz? Biz bu önümüzdeki cuma göreceğiz inşallah
Bn 70 kiloyum canım ama ilaçlar yüzünden 73 kiloya kadar çıktım.. Genellikle 64 -72arası gezerim sürekli.aşılama %15-20 civarı bi yuzdesi var demişti dr. Normal ilişkiyle aynı. Ama sperm direkt rahme enjekte ediliyor buda spermin kalitesini yukseltiyo. Olay tutunmada kalıyo. Genellikle dolleniyomuş ama tutmazsa adet olunuyo.cnm bende pkoluyum kilo durumun ne ben cok heyecan yapiyorm gelecek ay asilama yap m pko hastasi olup tutma yuzdesi kac acaba benm esimin sperm sayisida yuksek
Bende 12. Günde lekelenme başlamıştı. 13. Gün sabah kan verdim. Daha sonucu almadan kanama başladı. Doktor tahlil için 15. Günü söylemişti aşılamanın 15. Günü adetin de 3-4. Gününe denk gelmiş oldu o güne randevu aldım ikinci aşılama için iğneye başladk. Aşılama sonrasında adet belirtileri her zamanki düzenle olmayabiliormuş. Ben iki üç gün adet oluor gibi hisseder öyle olurdum. Belirtisiz geldi o ay.Kizlar pazartesi son nokta, tahlil yapilcak, pozitif minegatif mi gorcez, ama bugun belimde muthis yanma var, dojtora gidene kadar adet olan oldu mu?
Bekleyecegim gorecegim canim bakalim diyorum ama hicbiyerimde sisme yok bisiy yok buda tutmadi diyom ama bakalimBende 12. Günde lekelenme başlamıştı. 13. Gün sabah kan verdim. Daha sonucu almadan kanama başladı. Doktor tahlil için 15. Günü söylemişti aşılamanın 15. Günü adetin de 3-4. Gününe denk gelmiş oldu o güne randevu aldım ikinci aşılama için iğneye başladk. Aşılama sonrasında adet belirtileri her zamanki düzenle olmayabiliormuş. Ben iki üç gün adet oluor gibi hisseder öyle olurdum. Belirtisiz geldi o ay.
cnm ins bebegini saglikla kucagina alirsin senin hastaligin neydiBn 70 kiloyum canım ama ilaçlar yüzünden 73 kiloya kadar çıktım.. Genellikle 64 -72arası gezerim sürekli.aşılama %15-20 civarı bi yuzdesi var demişti dr. Normal ilişkiyle aynı. Ama sperm direkt rahme enjekte ediliyor buda spermin kalitesini yukseltiyo. Olay tutunmada kalıyo. Genellikle dolleniyomuş ama tutmazsa adet olunuyo.
cnm insallah insallah pozitiftirKizlar pazartesi son nokta, tahlil yapilcak, pozitif minegatif mi gorcez, ama bugun belimde muthis yanma var, dojtora gidene kadar adet olan oldu mu?
Ilk defa bu kadar yum oldu canim hep 2 falan olrdu o da biri gelismeye devam ederdi bu sefer iyi beslendim ondan sanirim bde kismet tabi aynen maddi yonden daha agir tup bebek ama benm korkum tutmamasindan o kadar uzun surecten snra bde cevremde arkadasm tup bebek yaptiriyo su anda ve o igneler o kadar canini acitiyo ki adet acisi ne diyo ama bebek icin katlaniyoyeterki olsun diye rabbim ins bize onlari yasatmaz bu ay bebishaberini alirizNe güzel 5 yumurtayla aşılama yapıorlar. İnşallah uğraşmazsın daha fazla ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla tüp bebek süreci de aşılamadan çok farklı değil. Tabi maddi açıdan da daha masraflı... Başa ne gelirse çekeceğiz artkk
Hadi hayırlısı güzel l haberlerle don inşKizlar pazartesi son nokta, tahlil yapilcak, pozitif minegatif mi gorcez, ama bugun belimde muthis yanma var, dojtora gidene kadar adet olan oldu mu?
Nasıl beslendin canimIlk defa bu kadar yum oldu canim hep 2 falan olrdu o da biri gelismeye devam ederdi bu sefer iyi beslendim ondan sanirim bde kismet tabi aynen maddi yonden daha agir tup bebek ama benm korkum tutmamasindan o kadar uzun surecten snra bde cevremde arkadasm tup bebek yaptiriyo su anda ve o igneler o kadar canini acitiyo ki adet acisi ne diyo ama bebek icin katlaniyoyeterki olsun diye rabbim ins bize onlari yasatmaz bu ay bebishaberini aliriz
Ya işte ekstradan ne iğnesi oluor bilmiorm ama bugüne kadar en çok acı veren iğne içlerinden gonapeptyl idi. O da beş on dakika sadece hafif yakma yapıp geöti hem de iki tane vuruldum o iğneden. Son iğnelerimdi toplamda 4 iğne oldum kendim yapmıorum diye mi bilmiorm ama hiç acımıyor zaten kıl gibi bir iğne. Sen ilaçlı mı yaptırıordun aşılamayı? Çatlatma iğnesinin aynısı yani iğneler. Kimsenin olumsuz yorumuna kulak asma. Hep söylüorum bazen insanlar o kadar abartıor ki... Acı eşiği çok çok düşük, canı çok tatlı bi insan olarak bu süreçte canım sadece kan alınırken acıyor o da damarlarımı çok zor buluorlar o yüzden. Acıyı falan takma kafana inşallah da gerek kalmaz ama. :)Ilk defa bu kadar yum oldu canim hep 2 falan olrdu o da biri gelismeye devam ederdi bu sefer iyi beslendim ondan sanirim bde kismet tabi aynen maddi yonden daha agir tup bebek ama benm korkum tutmamasindan o kadar uzun surecten snra bde cevremde arkadasm tup bebek yaptiriyo su anda ve o igneler o kadar canini acitiyo ki adet acisi ne diyo ama bebek icin katlaniyoyeterki olsun diye rabbim ins bize onlari yasatmaz bu ay bebishaberini aliriz
Sağol canım benim. Bnde pko vardı o yüzden olmuyodu.cnm ins bebegini saglikla kucagina alirsin senin hastaligin neydi
30 yumurta mı dedin? 30 yumurta ne demek biliyor musunuz? Doğurgan yıllarınızdan giden 30 ay demek. Yani menopoza 30 ay daha yaklaştınız demek.Artık doktorlar böyle fazla yumurtlamaktan hoşnut değiller. Hem kadının aylarından çalıyor hem de aşılamad çoğul gebelik riaki oluşturuyor hem de yumurta kalitenizi üşürüyor. Bence doktorunuz size ağır ilaçlar vermiş ki 30 yumurta gelişmiş.Kızlar selam. İkinci aşılama niyetiyle iğneye başlamıştık ama 11 yumurta olunca ya aşılamam iptal olacaktı ya da tüp bebekle devam edecektik bu yumurtalarla. Bugün yine kontrolüm vardı. Çarşamba kontrolden sonra 100 lük puregona devam etmemi söylemişti doktor. Bir de orgalutran diye yumurta baskılayıcı bir iğne daha vermişti. Bu sabah gittim. 11 olan yumurta sayısı 30 a çıkmış. Çok iyi dedi doktor. Pazartesi yumurta toplanacak. Hayırlısı artık beklemediğim bi anda tüp bebeğe geçtiğimiz için ne hissedeceğimi bile bilmiyorum. Akşam üstü bi iğne oldum. Gece 3 iğne daha olcam. Şimdiye kadar rahatsız olduğum canımı yakan bi durum olmadı. Aşılama sonrası tüp bebek niyeti var çoğunluğun. Korkulacak bir şey olmadığını anlatmak istedim. :)
30 yumurta mı dedin? 30 yumurta ne demek biliyor musunuz? Doğurgan yıllarınızdan giden 30 ay demek. Yani menopoza 30 ay daha yaklaştınız demek.Artık doktorlar böyle fazla yumurtlamaktan hoşnut değiller. Hem kadının aylarından çalıyor hem de aşılamad çoğul gebelik riaki oluşturuyor hem de yumurta kalitenizi üşürüyor. Bence doktorunuz size ağır ilaçlar vermiş ki 30 yumurta gelişmiş.
Ne kadar çok bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz? Burda yapılacak son şey tüp bebek tedavisi gören birine böyle moral bozacak şeyler söylemek. Allahtan cahil değilim de kulak asmıyorum. Aksine okuyacak kadar ilgi ve dikkat sahibi olsaydınız 100 mg ilaçla oluştuğunu yani dozun çok düşük olduğunu görürdünüz. Pcos okmam nedeniyle zaten ilaç kullanmadığım sürece yumurtam oluşmuyor. Yani ona bakarsanız hayatımda yumurta rezervimin yerinde saydığı yılları karşılamaz bile bu sayı. Yine bu kadar çok yumurta oluş ması zaten aşırı duyarlılıkllarak adlandırılıyor ve pcosu olanlarda görülüyor. Aman siz ya aylarım giderse diye sakın ilaç falan kullanmayın bir ömür bekleyin bir gün kendi kendine hamile kalır mıyım diye. Gerçekten iyi ki slaak bir insan değilim de saat 10 da opuya girecek bir insan olarak bi saat önce böyle bir yorum okuyup moralimi bozmuyorum.30 yumurta mı dedin? 30 yumurta ne demek biliyor musunuz? Doğurgan yıllarınızdan giden 30 ay demek. Yani menopoza 30 ay daha yaklaştınız demek.Artık doktorlar böyle fazla yumurtlamaktan hoşnut değiller. Hem kadının aylarından çalıyor hem de aşılamad çoğul gebelik riaki oluşturuyor hem de yumurta kalitenizi üşürüyor. Bence doktorunuz size ağır ilaçlar vermiş ki 30 yumurta gelişmiş.
Sana katılıyorum canım. Sakın moralini bozma. Bir kadının zaten hazırda 400.000 yumurtası oluyo doğduğunda . Bunun hadi 100.000 i adet dönemine kdar duşsun geri kalanın hepsin vücut menepoza kadar atamıyo ve çoğu menepozdan sonra kayboluyo yada vucutta kalıyo. O yüzden bnce sen kimseyi dinleme rahat kafayla yaptır işlemlerini canım. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah.Ne kadar çok bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz? Burda yapılacak son şey tüp bebek tedavisi gören birine böyle moral bozacak şeyler söylemek. Allahtan cahil değilim de kulak asmıyorum. Aksine okuyacak kadar ilgi ve dikkat sahibi olsaydınız 100 mg ilaçla oluştuğunu yani dozun çok düşük olduğunu görürdünüz. Pcos okmam nedeniyle zaten ilaç kullanmadığım sürece yumurtam oluşmuyor. Yani ona bakarsanız hayatımda yumurta rezervimin yerinde saydığı yılları karşılamaz bile bu sayı. Yine bu kadar çok yumurta oluş ması zaten aşırı duyarlılıkllarak adlandırılıyor ve pcosu olanlarda görülüyor. Aman siz ya aylarım giderse diye sakın ilaç falan kullanmayın bir ömür bekleyin bir gün kendi kendine hamile kalır mıyım diye. Gerçekten iyi ki slaak bir insan değilim de saat 10 da opuya girecek bir insan olarak bi saat önce böyle bir yorum okuyup moralimi bozmuyorum.
Canim yeni gordum ksura bakma ben keciboynuzu pekmezi yedim her gun bi kac kasik bide bol bol incir kru kayisi findikfalan yedim ama en önemlisi de meryem ana otunu suya koydum onun suyunu ictim bencebuyukihtimal ondan kaynakliNasıl beslendin canim
Sağol canım teşekkürler :)Canim yeni gordum ksura bakma ben keciboynuzu pekmezi yedim her gun bi kac kasik bide bol bol incir kru kayisi findikfalan yedim ama en önemlisi de meryem ana otunu suya koydum onun suyunu ictim bencebuyukihtimal ondan kaynakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?