Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dr degil bi arkadas onerdi cnm.bizde herseyden medet umar olduk valla.su bebisler gelsede cok gecmeden kurtulsak.

Bnce Arkadaşın yanlış söylemiş. Gorumcemin kızı 1.5yaşondayken hamile kaldı. Ki bi arkadaşımda 10aylık kızı varken hamile kaldı.

Kizlar dun yum. Takibine gttm 5 yumurtam gelismis sali gunu tekrar cagirdi 12-11 mm civariydi sanirim persem e yada cuma olucak asilamam bu 3. Asilamam olmazsa tup bebege yelken acicaz

Kizlar dun yum. Takibine gttm 5 yumurtam gelismis sali gunu tekrar cagirdi 12-11 mm civariydi sanirim persem e yada cuma olucak asilamam bu 3. Asilamam olmazsa tup bebege yelken acicaz
İnşalah gerek kalmaz tüpbebeğe canım. Bol bol dinlen aşılamadan sonra .inşallah tutunur bu kez bebişlerin

İnşalah gerek kalmaz tüpbebeğe canım. Bol bol dinlen aşılamadan sonra .inşallah tutunur bu kez bebişlerin
Canim bu sefer bende dedign gbi ilk3 gun yatmayi dusunuyrm sadece wc icin kalkcam insallah gerek kalmaz bu sefer cok korkyyrm ya olmazsa dye hic byle olmamistm

cnm bende pkoluyum kilo durumun ne ben cok heyecan yapiyorm gelecek ay asilama yap m pko hastasi olup tutma yuzdesi kac acaba benm esimin sperm sayisida yuksek

Canim bu sefer bende dedign gbi ilk3 gun yatmayi dusunuyrm sadece wc icin kalkcam insallah gerek kalmaz bu sefer cok korkyyrm ya olmazsa dye hic byle olmamistm
İnşallah olur canım benim ilk asilamam ama aynı korkular içindeyim allahimiza siginip bol bol dua edelim yapacak bisey yok

Allah sanadakolaylk versn canmbasladn mi ignelerine ne zaman gtcen yum takibine
Aşılama perşembe oldu.aynı gün crinone jele başladım ama bana ne zaman baslamam gerektigini soylemedi acaba iki gün sonra mi baslasaydim ilişkide spermler etkilenir mi jelden ilişkiden 5-6 saat önce kullanıyorum ama.kasık agrim var.dune kadar sol çok agriydu.dünden itibaren o geçti sağ agriyo şimdi de.sanıyorum bi sağda bi solda yumurta var.Dr söylemedi hangisinde ne var.sadece iki tane olduğunu biliyorum

bende bugün doktora gittim çatlamış yumurtaların hersey çok güzel neden tutmadı ki bu aşılama diye dokorda hayıflanmaya başladı :) sonra bu ay aşılama yapmayalım dedi takip edelim yine yumurtayı falan dedi klomen verdi ...nasip artık

O zaman bisolda bi sagda var canm onlar agri yapiyodr ben hc kullanmadm asilamadan sonra bisey tam bilemiyrm canm o yzuzden insallah hayirli haberlerini aliriz yorma kendini

Nasip deg
Nasip degilmis demekki canm doktor banada teklif etti yum tak. Ama ben istemedim asilama olsun dedim zaten 2 senedir olmuyo vakit kaybedemem eger bu ayda tutmazsa tup bebege gecicrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…