- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.101
Ben aldım ama düzenli kullanamadım kaldı öylece duruyor o kadar verdiğim paraya yazık oldu ama olumlu sonuç alan vardır eminim bana mantıklı geldi ama Dr lar pek bilmiyor bu jeli ben dene derimKizlar preseed jel kullanan var mi araniz da.
Aynen öyle buraya bakınca karamsarlığa kapiliyorumson duruma bakıyorum da bu ay aşılaması tutanlar bir elin parmağını geçmemiş yazık bizeeeeeeeeeeeeeçektiğimizle kaldık valla
Sağol canım uzun ara vermekle alakalı olabilir belkiHic kulak asma canim gorumcemin de kizi var ilk denemede ikinci de tuttu o da kiz allah bagislasin sacmalamislar
Dr degil bi arkadas onerdi cnm.bizde herseyden medet umar olduk valla.su bebisler gelsede cok gecmeden kurtulsak.canım her ne kadar bize hamilelik yada onu kolaylaştıracak bir etki yapmadıysada doktorun söylediyse mutlaka kullan ben doktor yazdığı için kullandım tüp bebekte benim negatif ama pozitifi gören bir sürü kadın vardı
Eşinizin sonuçlarına. Netten tahlil sonuçları yazıp tc ve doğum tarihiyle sonuçları oğrenebilirsiniz. Ama devlete ait hastanalerdeysenizNeye bakicaz TC ile canim
Arkadaşın yanlış söylemiş. Gorumcemin kızı 1.5yaşondayken hamile kaldı. Ki bi arkadaşımda 10aylık kızı varken hamile kaldı.Benimde bir kızım var uç yasında.hiç korunmadim.hiç mi sekmez hiç mi kazara olmaz.olmadı.dün arkadaşım ilk çocuğu kız olanların uzun sure çocuğu olmaz derler dedi.biraz canım sıkıldı açıkçası.hepimizin yüzü Gülsün inş
Valla bizimki 5 sene sonra kaldi kizi 5 yasindaSağol canım uzun ara vermekle alakalı olabilir belki
İnşalah gerek kalmaz tüpbebeğe canım. Bol bol dinlen aşılamadan sonra .inşallah tutunur bu kez bebişlerinKizlar dun yum. Takibine gttm 5 yumurtam gelismis sali gunu tekrar cagirdi 12-11 mm civariydi sanirim persem e yada cuma olucak asilamam bu 3. Asilamam olmazsa tup bebege yelken acicaz
Canim bu sefer bende dedign gbi ilk3 gun yatmayi dusunuyrm sadece wc icin kalkcam insallah gerek kalmaz bu sefer cok korkyyrm ya olmazsa dye hic byle olmamistmİnşalah gerek kalmaz tüpbebeğe canım. Bol bol dinlen aşılamadan sonra .inşallah tutunur bu kez bebişlerin
Bnce
Arkadaşın yanlış söylemiş. Gorumcemin kızı 1.5yaşondayken hamile kaldı. Ki bi arkadaşımda 10aylık kızı varken hamile kaldı.
cnm bende pkoluyum kilo durumun ne ben cok heyecan yapiyorm gelecek ay asilama yap m pko hastasi olup tutma yuzdesi kac acaba benm esimin sperm sayisida yuksekMerhaba canım. Bnm eşimin değeri ilk aşılamada yıkama sonrası 27 milyon civarıydı ileri %85 di idrara sıkışık aşılama oldum tek yumurta vardı tutmamıştı . İkinci aşılamamda eşimin değeri yıkama sonrası 66milyon civarıydı %90 ileriydi. İki yumurtam büyük uç falan yumurtam vardı. İdrarada sıkışık değildim dayanamayıp yapmıştım ve on onbeş dakika sonra bni almışlardı içeri. İkisinde de yarım saat yatmıştım. Allaha şukur ikincisi tuttu. . Bizimkinde sorun bndeydi pkoluyum bn eşimin değerleri normaldi.
Üniversite hastanesi canım sanıyorum ogrenilmiyo çünkü vermiyoruz sonuçları dedi hemşireEşinizin sonuçlarına. Netten tahlil sonuçları yazıp tc ve doğum tarihiyle sonuçları oğrenebilirsiniz. Ama devlete ait hastanalerdeyseniz
İnan dinlenilmiyor rutin ev işi çocuğun işleri derken oturmuyorumİnşalah gerek kalmaz tüpbebeğe canım. Bol bol dinlen aşılamadan sonra .inşallah tutunur bu kez bebişlerin
İnşallah olur canım benim ilk asilamam ama aynı korkular içindeyim allahimiza siginip bol bol dua edelim yapacak bisey yokCanim bu sefer bende dedign gbi ilk3 gun yatmayi dusunuyrm sadece wc icin kalkcam insallah gerek kalmaz bu sefer cok korkyyrm ya olmazsa dye hic byle olmamistm
Allah sanadakolaylk versn canmbasladn mi ignelerine ne zaman gtcen yum takibineİnşallah olur canım benim ilk asilamam ama aynı korkular içindeyim allahimiza siginip bol bol dua edelim yapacak bisey yok
Aşılama perşembe oldu.aynı gün crinone jele başladım ama bana ne zaman baslamam gerektigini soylemedi acaba iki gün sonra mi baslasaydim ilişkide spermler etkilenir mi jelden ilişkiden 5-6 saat önce kullanıyorum ama.kasık agrim var.dune kadar sol çok agriydu.dünden itibaren o geçti sağ agriyo şimdi de.sanıyorum bi sağda bi solda yumurta var.Dr söylemedi hangisinde ne var.sadece iki tane olduğunu biliyorumAllah sanadakolaylk versn canmbasladn mi ignelerine ne zaman gtcen yum takibine
O zaman bisolda bi sagda var canm onlar agri yapiyodr ben hc kullanmadm asilamadan sonra bisey tam bilemiyrm canm o yzuzden insallah hayirli haberlerini aliriz yorma kendiniAşılama perşembe oldu.aynı gün crinone jele başladım ama bana ne zaman baslamam gerektigini soylemedi acaba iki gün sonra mi baslasaydim ilişkide spermler etkilenir mi jelden ilişkiden 5-6 saat önce kullanıyorum ama.kasık agrim var.dune kadar sol çok agriydu.dünden itibaren o geçti sağ agriyo şimdi de.sanıyorum bi sağda bi solda yumurta var.Dr söylemedi hangisinde ne var.sadece iki tane olduğunu biliyorum
Nasip degilmis demekki canm doktor banada teklif etti yum tak. Ama ben istemedim asilama olsun dedim zaten 2 senedir olmuyo vakit kaybedemem eger bu ayda tutmazsa tup bebege gecicrmbende bugün doktora gittim çatlamış yumurtaların hersey çok güzel neden tutmadı ki bu aşılama diye dokorda hayıflanmaya başladı :) sonra bu ay aşılama yapmayalım dedi takip edelim yine yumurtayı falan dedi klomen verdi ...nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?