Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yarın benim test günüm şu an stresim yok sadece kasığımda ağrı var çünkü yarın aynı zamanda adet günüm bakalım ne olacak:)) Allah gönlümüze göre versin hayırlısıyla inşallah

Aynen canm ben ilacla asilama oluyrm iste millet abartiyodedigi gbi ama ne bliymumduumu yitirmemeye calisiyrm ama olmuyo cevrende goruyrm burda okuyrm asilamasi tutan ck az

Cnm ne oldu ne yaptin.merak ediyorum.

Cnm ne oldu ne yaptin.merak ediyorum.
canım merhaba gittim sabah test için kan verdim ve negatifi gördüm bir kez daha, tüp bebeğe geçildi bende, hatta adetin olsun 2. günü gel dedi doktor ve hastaneden çıkıp eve geldikten sonra adet oldum yarın gene gidiyorum doktora başlıyoruz iğnelere felan yarın sanırım bir aksilik olmaz ise, direk tüp bebek artık aşılamayla uğraşmayacağım, bi daha yapsaydı 7. olacaktı

Hadi inşallah güzel haberler alalimda bizimde yüzümüz Gülsün bizde pozitif olan var diyelim

Sağlığın yerinde olsun canım bozma moralini bugünlerde de geçecek

Uzulme cnm insallah tup bebekte olacak.gec olsun saglikli olsun.bende cok istiyorum tup bebek.ama once bi sefer daha asilama yaptirmam lazimmis.ben asilamadan hic bi beklentim yok zaten.sebepsiz infertilite de tup bebek den baska care yok gibi geliyor bana.

canım bende hep öle düşündüm, sebepsiz infertifite bizimki ve çok düşük ihtimal aşılama oranı ve ben bir sürü ümitlerle bekliyorum ve bile bile yıkılıyorum her seferinde, nedeni belli olmaması daha kötü, tüp bebekte şans daha yüksek en azından ve sana yumurtanın spermin durumunu birleşimini embriyonu söylüyorlar ve bi adım daha üstte, bakalım inşallah bu tüp tutacak buna inancım çok çok yüksek

Insallah cnm bu sefer olur.bende senin gibiyim.heralde bildigim kadariyla 2 inci asilamadan sonra gecerler tüp bebege.sebepsizlik beni bitirdi zaten.her ay hic aksatmadan görüyorum kirmiziyi.umarim dualarimiz pozitifle sonuclanir.

hadi hayırlı olsun canım Allah ikiz versin diyelim mi :)

Hadi inşallah güzel
haberler alalimda bizimde yüzümüz Gülsün bizde pozitif olan var diyelim
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

K

Kaçıncı gün oluyo test günü n canım 12.mi 14.mu
12. Günüm yarın

Bu kadar kızacağınızı tahmin etmemiştim. Hakkınızda hayırlısı olsu . inşallah bebeğinizi çok beklemeden sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Kızlar benim sonucum negatif inşallah sizlerin pozitif olur. Allahın her gününe ve yaşattığı herşeye şükürler olsun. Bir kaç ay dinlenip sonra bir kez daha tüp bebek denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…