- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.141
Aynen canm ben ilacla asilama oluyrm iste millet abartiyodedigi gbi ama ne bliymumduumu yitirmemeye calisiyrm ama olmuyo cevrende goruyrm burda okuyrm asilamasi tutan ck azYa işte ekstradan ne iğnesi oluor bilmiorm ama bugüne kadar en çok acı veren iğne içlerinden gonapeptyl idi. O da beş on dakika sadece hafif yakma yapıp geöti hem de iki tane vuruldum o iğneden. Son iğnelerimdi toplamda 4 iğne oldum kendim yapmıorum diye mi bilmiorm ama hiç acımıyor zaten kıl gibi bir iğne. Sen ilaçlı mı yaptırıordun aşılamayı? Çatlatma iğnesinin aynısı yani iğneler. Kimsenin olumsuz yorumuna kulak asma. Hep söylüorum bazen insanlar o kadar abartıor ki... Acı eşiği çok çok düşük, canı çok tatlı bi insan olarak bu süreçte canım sadece kan alınırken acıyor o da damarlarımı çok zor buluorlar o yüzden. Acıyı falan takma kafana inşallah da gerek kalmaz ama. :)
Cnm ne oldu ne yaptin.merak ediyorum.kızlar 22 şubata bişiy kalmadı, aşılamanın sonucu belli olacak ama bende ne bir adet ağrısı ne bi belirti hiiiiiiççç bişiy yok garip bir şekilde beklemedeyim, hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu? ayyyy normal hamile kalındığında bilmiyosun ya şimdi bize işlem yapıldığından beklemek nolacak diye çok daha gıcık bir süreç oooffffşu cuma günü inşallah hepimizin istekleri olur Allahım, bu olmazsa mart aşılaması benimde olacak sanırım
canım merhaba gittim sabah test için kan verdim ve negatifi gördüm bir kez daha, tüp bebeğe geçildi bende, hatta adetin olsun 2. günü gel dedi doktor ve hastaneden çıkıp eve geldikten sonra adet oldum yarın gene gidiyorum doktora başlıyoruz iğnelere felan yarın sanırım bir aksilik olmaz ise, direk tüp bebek artık aşılamayla uğraşmayacağım, bi daha yapsaydı 7. olacaktıCnm ne oldu ne yaptin.merak ediyorum.
Hadi inşallah güzel haberler alalimda bizimde yüzümüz Gülsün bizde pozitif olan var diyelimKızlar yarın benim test günüm şu an stresim yok sadece kasığımda ağrı var çünkü yarın aynı zamanda adet günüm bakalım ne olacak:)) Allah gönlümüze göre versin hayırlısıyla inşallah
Sağlığın yerinde olsun canım bozma moralini bugünlerde de geçecekcanım merhaba gittim sabah test için kan verdim ve negatifi gördüm bir kez daha, tüp bebeğe geçildi bende, hatta adetin olsun 2. günü gel dedi doktor ve hastaneden çıkıp eve geldikten sonra adet oldum yarın gene gidiyorum doktora başlıyoruz iğnelere felan yarın sanırım bir aksilik olmaz ise, direk tüp bebek artık aşılamayla uğraşmayacağım, bi daha yapsaydı 7. olacaktı
Kaçıncı gün oluyo test günü n canım 12.mi 14.muKızlar yarın benim test günüm şu an stresim yok sadece kasığımda ağrı var çünkü yarın aynı zamanda adet günüm bakalım ne olacak:)) Allah gönlümüze göre versin hayırlısıyla inşallah
Uzulme cnm insallah tup bebekte olacak.gec olsun saglikli olsun.bende cok istiyorum tup bebek.ama once bi sefer daha asilama yaptirmam lazimmis.ben asilamadan hic bi beklentim yok zaten.sebepsiz infertilite de tup bebek den baska care yok gibi geliyor bana.canım merhaba gittim sabah test için kan verdim ve negatifi gördüm bir kez daha, tüp bebeğe geçildi bende, hatta adetin olsun 2. günü gel dedi doktor ve hastaneden çıkıp eve geldikten sonra adet oldum yarın gene gidiyorum doktora başlıyoruz iğnelere felan yarın sanırım bir aksilik olmaz ise, direk tüp bebek artık aşılamayla uğraşmayacağım, bi daha yapsaydı 7. olacaktı
canım bende hep öle düşündüm, sebepsiz infertifite bizimki ve çok düşük ihtimal aşılama oranı ve ben bir sürü ümitlerle bekliyorum ve bile bile yıkılıyorum her seferinde, nedeni belli olmaması daha kötü, tüp bebekte şans daha yüksek en azından ve sana yumurtanın spermin durumunu birleşimini embriyonu söylüyorlar ve bi adım daha üstte, bakalım inşallah bu tüp tutacak buna inancım çok çok yüksekUzulme cnm insallah tup bebekte olacak.gec olsun saglikli olsun.bende cok istiyorum tup bebek.ama once bi sefer daha asilama yaptirmam lazimmis.ben asilamadan hic bi beklentim yok zaten.sebepsiz infertilite de tup bebek den baska care yok gibi geliyor bana.
Insallah cnm bu sefer olur.bende senin gibiyim.heralde bildigim kadariyla 2 inci asilamadan sonra gecerler tüp bebege.sebepsizlik beni bitirdi zaten.her ay hic aksatmadan görüyorum kirmiziyi.umarim dualarimiz pozitifle sonuclanir.canım bende hep öle düşündüm, sebepsiz infertifite bizimki ve çok düşük ihtimal aşılama oranı ve ben bir sürü ümitlerle bekliyorum ve bile bile yıkılıyorum her seferinde, nedeni belli olmaması daha kötü, tüp bebekte şans daha yüksek en azından ve sana yumurtanın spermin durumunu birleşimini embriyonu söylüyorlar ve bi adım daha üstte, bakalım inşallah bu tüp tutacak buna inancım çok çok yüksek
hadi hayırlı olsun canım Allah ikiz versin diyelim mi :)canım merhaba gittim sabah test için kan verdim ve negatifi gördüm bir kez daha, tüp bebeğe geçildi bende, hatta adetin olsun 2. günü gel dedi doktor ve hastaneden çıkıp eve geldikten sonra adet oldum yarın gene gidiyorum doktora başlıyoruz iğnelere felan yarın sanırım bir aksilik olmaz ise, direk tüp bebek artık aşılamayla uğraşmayacağım, bi daha yapsaydı 7. olacaktı
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahHadi inşallah güzel
haberler alalimda bizimde yüzümüz Gülsün bizde pozitif olan var diyelim
12. Günüm yarınK
Kaçıncı gün oluyo test günü n canım 12.mi 14.mu
Bu kadar kızacağınızı tahmin etmemiştim. Hakkınızda hayırlısı olsu . inşallah bebeğinizi çok beklemeden sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Ne kadar çok bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz? Burda yapılacak son şey tüp bebek tedavisi gören birine böyle moral bozacak şeyler söylemek. Allahtan cahil değilim de kulak asmıyorum. Aksine okuyacak kadar ilgi ve dikkat sahibi olsaydınız 100 mg ilaçla oluştuğunu yani dozun çok düşük olduğunu görürdünüz. Pcos okmam nedeniyle zaten ilaç kullanmadığım sürece yumurtam oluşmuyor. Yani ona bakarsanız hayatımda yumurta rezervimin yerinde saydığı yılları karşılamaz bile bu sayı. Yine bu kadar çok yumurta oluş ması zaten aşırı duyarlılıkllarak adlandırılıyor ve pcosu olanlarda görülüyor. Aman siz ya aylarım giderse diye sakın ilaç falan kullanmayın bir ömür bekleyin bir gün kendi kendine hamile kalır mıyım diye. Gerçekten iyi ki slaak bir insan değilim de saat 10 da opuya girecek bir insan olarak bi saat önce böyle bir yorum okuyup moralimi bozmuyorum.
diğelim canım inşallah ikiz olur ilkinde olur biter :)hadi hayırlı olsun canım Allah ikiz versin diyelim mi :)
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
12. Günüm yarın
Benim de 12.günüm haftaya pzrtsihadi hayırlı olsun canım Allah ikiz versin diyelim mi :)
12. Günüm yarın
Canım ne yaptın belli oldu muhadi hayırlı olsun canım Allah ikiz versin diyelim mi :)
12. Günüm yarın
yok canım aradım bugün doktoru yarın gel bi gün daha bekleyelim diye fikir değiştirdi yarına kaldıCanım ne yaptın belli oldu mu
Hayırlısı olsun canım hayat devam ediyorKızlar benim sonucum negatif inşallah sizlerin pozitif olur. Allahın her gününe ve yaşattığı herşeye şükürler olsun. Bir kaç ay dinlenip sonra bir kez daha tüp bebek denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?