- 31 Aralık 2015
- 290
- 243
- 18
- 31
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.201
Canım geçen salı 12+3duk bugünde 13+4 deyiz. Bakalım nasipde kız mı var erkek mi :) ama gönlüm önce hayırlı sağlıklısını sonra da kız olmasını istiyo ne yalan söyleyeyim. Eşimle ismini bile belirledik eğer kızımız olursa Zeynep Gülce koyacaz . :) nasip bakalım az kaldı 16 haftalık olmaya .yakın görünce tairhleri belki bellidir dedim :d 10 günü var daha. ama erkek olunca çabuk belli oluor. kız baya bekletior emin olmak için. hayırlısı olsun hepsinin tadı başka. 2 erkek yeğenim var kız diye öldük ikisinde de ama erkek çıktı ama baldan tatlı ikisi de
Heyecan hiç bitmior :) sağlıkla sevinçle inşallah hangisi hayırlıysa.Canım geçen salı 12+3duk bugünde 13+4 deyiz. Bakalım nasipde kız mı var erkek mi :) ama gönlüm önce hayırlı sağlıklısını sonra da kız olmasını istiyo ne yalan söyleyeyim. Eşimle ismini bile belirledik eğer kızımız olursa Zeynep Gülce koyacaz . :) nasip bakalım az kaldı 16 haftalık olmaya .
Öyle canım ya.hakkımızda hayırlısı. :)Heyecan hiç bitmior :) sağlıkla sevinçle inşallah hangisi hayırlıysa.
ben kullanmıyorum ama aynı belirtiler bende de var.Asilama olalı 6 gün oldu ama bel kasık agrısı sanki adet olacakmişim gb..gögüslerimde sertleşme de var progestan kullanıyorum acaba ondan mı
Kızlar selam içime doğdu bence ikinizin ki kesin tutucak. Bu belirtilerin olması iyi bence hiç belirti olmamasından daha iyi. Aşılaması tutan kişilerin ağrılarıyla aynı gibi inşallah bu ay güzel haberleri hep beraber alırızben kullanmıyorum ama aynı belirtiler bende de var.
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin. Baştan beri senin aşılama durumun hakkındaki belirtilerini yazılarını okuyorum. Ozaman içime doğdu bu kızın kesin tuttu diye. Ama ümitlendirmek istemedim. İnşallah bu sevinci bizde yaşarız canım. İnan senin adına çok mutlu oldum. İnşallah herkezden güzel haberler alırız.Selam canım ben sana vereyim o zaman ikiz müjdesiBenim ikiz oldu bebişlerim. İnşallah sağlıkla alırım ikisinide birgün kucağıma
Sirer' cim sana bişey sormak istiyorum. Ben ananas yemeğe bugün başladım. Senden duydum gerçi sen adetin ilk günü başlamışsın yemeğe ben orayı iyi anlamamışım. Hergün bir bütün ananas yemek mi lazım yoksa 2 veya 3 dilim yesek olur mu? Sen nasıl yedin.Kusura bakma seni rahatsız ediyorum.Selam canım ben sana vereyim o zaman ikiz müjdesiBenim ikiz oldu bebişlerim. İnşallah sağlıkla alırım ikisinide birgün kucağıma
inşallah ağzından bal damlıyor.Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim.Kızlar selam içime doğdu bence ikinizin ki kesin tutucak. Bu belirtilerin olması iyi bence hiç belirti olmamasından daha iyi. Aşılaması tutan kişilerin ağrılarıyla aynı gibi inşallah bu ay güzel haberleri hep beraber alırız
Rica ederim canım yeni gördüm hamilelik biraz zor geçiyor o yüzden telefona cok bakamıyorum. Ananasa inandım yedim valla hergün yarım ananas yedim bir ananası 2 günde yedim:) bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormus diye okumuştum bende. Sende ye. İnşallah Rabbim sizede nasip ederSirer' cim sana bişey sormak istiyorum. Ben ananas yemeğe bugün başladım. Senden duydum gerçi sen adetin ilk günü başlamışsın yemeğe ben orayı iyi anlamamışım. Hergün bir bütün ananas yemek mi lazım yoksa 2 veya 3 dilim yesek olur mu? Sen nasıl yedin.Kusura bakma seni rahatsız ediyorum.
İnşallah canımTebrik ederim canım. Allah emeklerinizi boşa çıkarmamış. Evlatlarını sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin. Sende bize dua et Allah bize de bu mutluluğu yaşatsın.
Teşekkür ederim canım. Kendine iyi bak. İnşallah hamilelik sürecin bundan sonra iyi geçer.
Rica ederim canım yeni gördüm hamilelik biraz zor geçiyor o yüzden telefona cok bakamıyorum. Ananasa inandım yedim valla hergün yarım ananas yedim bir ananası 2 günde yedim:) bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormus diye okumuştum bende. Sende ye. İnşallah Rabbim sizede nasip eder
Canim gözün aydin ilk asilama yaptirdiginda cok soru sormustum sana .. Bende baskent has. Gitmeye karar verdim .. hemende aldim randevuyu ilk adetle asilamaya basliyacagiz..yakın görünce tairhleri belki bellidir dedim :d 10 günü var daha. ama erkek olunca çabuk belli oluor. kız baya bekletior emin olmak için. hayırlısı olsun hepsinin tadı başka. 2 erkek yeğenim var kız diye öldük ikisinde de ama erkek çıktı ama baldan tatlı ikisi de
Sağol canım darısı başına olsun. Hangi doktora aldın randevuyu? Benim mecburen öyle oldu yumurta sayısı fazla olunca aşılama yapmadılar. Hayırlısı da doğrusu da böyleymiş. Şükürler olsun daha fazla yıpranmadık. Çok doğru bi karar vermişsin ama. Bana göre hem uzmanlık hem de maddi olarak bir numara başkentCanim gözün aydin ilk asilama yaptirdiginda cok soru sormustum sana .. Bende baskent has. Gitmeye karar verdim .. hemende aldim randevuyu ilk adetle asilamaya basliyacagiz..
Senin ikinci asilama tüp bebek olmus ama iyikide olmus
Ben ilk aşılamadan 12 gün sonra adet oldum. Aşılamanın 15. Günü adetimin de 3. Günüydü o gün yeniden iğnelere başladım 2. Aşılama için. Ama eğer senin rahmini hazır bulmadıysa doktor o sebeple ara vermek istemiş olabilir. Her ne kadar fikir alışverişi yapsak da herkesin durumu bambaşka oluyor haliyle doktorlar da başka yollar izlior. Farklı bişi yapması doktorunun doğru veya yanlış bişi yaptığını göstermez. Her zaman en önemli tavsiyem güvendiğiniz bir doktor bulun. Böyle endişeleriniz olmayacaktır o zaman. Ben her acaba doğru mu yapılıyor düşüncesine girdiğimde hayır ya doktorum bir numara kesinlikle doğrusunu yapıor diyordum kendi kendimearkadaşlar ilk aşılamam tutmadı .doktorum ikinci aşılama için iki ay beklememiz gerektiğini söyledi.Siz de ikinci aşılamaya veya tüp bebeğe geçerken beklediniz mi böyle?
Aşılamayla tek seferde bile hamile kalanlar oluyor. Ama aşılamayla ilgili bilmen gereken en önemli şey şansın çok düşük olduğu. Çok fazla umutlanıp olmazsa hayal kırıklığı yaşama. Gerçi kendi kendine kaç tane gebelik yaşamışsın şansın başkalarına göre daha yüksektir ama dediğim gibi sonuç olumsuz olursa yılma, doktorunun yönlendirdiği şekilde ne gerekiorsa yapmaya devam et. İnşallah ilk seferinde olur. Bir sürü üzüntü yaşamışsın son bulur üzüntülerin :)merhaba kızlar bende 27 aydır bebiş istiyorum . 3 kimyasal gebelik oldu 4. de bebek yerine et parçası oluştuğu için 6 haftalıkken kürtaj oldum .kürtaj sonrası 3 ay korundum .ve 5-6 aydır da hamile kalamadım ve aşılama deniycez ilk defa .çok heyecanlıyım ve bu topikte mesajları okurken baya hamilelik takvimi oluşan ları da görünce iyice umutlandım. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş .aşılama için bana önerebileceğiniz bişeyler var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?