Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tayfun beye aldim .. tum kontroller yapildi adeti bekliyorum heyecanla :)
Amin canim insallah .. Seni burdan hatirliyorum ama gulsahin topiktede varmisin isim mi tanidik geldi :)
Senin icinde en hayirlisi olmus birden tup bebege gecmek saglikla al kucagina insallah..

Evet biliyorum cnm şansın çok düşük olduğunu zaten Rabbinden hayırlısı ne zaman ise o zaman olucaktır .bu zamana kadar hayırlı olucak olsa o kadar olumsuzluklar yaşamazdım. Biz kullar olarak çok sabirsiziz ve hemen hersey olsun istiyoruz bizim için o An hayırlı mi bilmeden. Yinede umutluyum şimdilik içimde bi olmaz mı acaba duygusu yok .ama mesela olumsuz olduğunda da hemen 2. Aşılamaya da geçmek istiyorum hayal kırıklığını hemen geride bırakıp yeni umutlarla başlamak için.hepimiz için hakkımızda hayırlısı inş . Sende meleğini sağlıkla kucağına al inş cnm .senin ilk aşılaman mıydı?

Merhaba kizlar benim 2. Asilamam ve test yaptirdim ilk test sonucu pozitif ancak testi tekrarlamam gerekiyormus pazartesi tekrarlicam ins. Bir aksilik olmaz bende adana baskentte yaptirdim cok sukur rabbim kismet etti

Merhaba kizlar benim 2. Asilamam ve test yaptirdim ilk test sonucu pozitif ancak testi tekrarlamam gerekiyormus pazartesi tekrarlicam ins. Bir aksilik olmaz bende adana baskentte yaptirdim cok sukur rabbim kismet etti
Hayirli olsun canim.. Deger iyi yukseliyor mu diye bakacaklar ..
Insallah degerlerin kat kat artsin saglikla kucagina al

Ben de ilk takip için hangi hastaneye hangi doktora gideceğime hala karar veremedim. Esra hanım zaten takip yapmıor. Tayfun bey yapıormuş bu hafta için ona randevu aldım. Bakalım sonrası için artık. Hamile kaldıktan sonra görmüştüm orayı birkaç sefer bilgi vereyim soranlara diye yazmıştım. Sitede ilk yazdığım başlık burası :)

Herkes kendi kendine kalsa biz de bu kadar acele etmeyiz belki ama sorulması devamlı, çocuk niye düşünmğyoruz denmesi... Ben ocak ayında bi aşılama yaptırdım tek yumurta oluşmuştu zaten 75 lik iğneyle. Tutmadı şubatta ikinci aşılama için başladım yine iğnelere. Doktor yumurta sayısı artsın diye dozu 100e çıkardı. Bende 32 yumurta oluştu. Öyle olunca aşılama iptal edildi tüp bebek yaptık yumurta fazla olunca toplandı. Çok şükür tuttu o da. :)

Kaç çıktı canım sonuç bir de kaçıncı günde yaptırdın? İlk kan verdiğin günden iki gün sonra yine aynı saatte kan vermeye özen göster tam 48 saat olsun iki tahlil arasında. Hayırlı olsun artar inşallah :)

Baskente devam et ilk aylar onemli sonucta ikili uclu testler vs..
Tayfun bey cok iyi icin rahat guvenebilirsin ona .. sonrasi Allah buyuktur
Anladim ben ismini gorunce ordan mi hatirliyorum diye sordum :)

Baskente devam et ilk aylar onemli sonucta ikili uclu testler vs..
Tayfun bey cok iyi icin rahat guvenebilirsin ona .. sonrasi Allah buyuktur
Anladim ben ismini gorunce ordan mi hatirliyorum diye sordum :)
Esasen hem doçent hem de tüp bebekte de başarılı bir doktor diye ondan aldım randevuyu ama eşim duyunca o infertilite uzmanı diil mi bi perinatologdan falan alsaydın daha sağlam olurdu dedi. kafamı karıştırdı biraz o yüzden ama, zaten 12. Hafada gideriz perinatologa diye düşündüm. Artık bir sonraki randevuda tayfun beyden almam dedim .bakalım medline düşünüorm

Emin ol perinatolagdan daha bilgili hep yurt disinda egitimde surekli kendini gelistiriyor..
Hayirlisiyla hersey yolunda gitsinde gerisi kolay

Emin ol perinatolagdan daha bilgili hep yurt disinda egitimde surekli kendini gelistiriyor..
Hayirlisiyla hersey yolunda gitsinde gerisi kolay
Evet canım sağlıklı devam etsin de gebeliğim... Başka bi dileğim yok. Esasen ben ekimde başkentte ameliyat oldum. Kadın doğum katında yatırıolar ameliyat olanları olacakları da... Pek beğenmedim odaları ilgiyi falan. Çok kalabalık, çok görültülü... Devlet hastanesi gibi aynı... Takibi sürdürüp de doğum aşamasında başka yere gitmek de sıkıntı oluyor. Kabul etmiyor çoğu hastanr ve doktor kendi takip etmediği hastanın doğumunu...

Evet malesef iki doktorla bastan gideceksin yada tek bir doktor secip sonuna kadar onunla gideceksin..
Ben rahim filmi icin o hastaneye gittim dedigin gibi kalabalik ve yogun orasi tüp bebek merkezi gibi olsa keske ne rahat bir yer..
Neyse artik bi ilk git sonrasi Allah buyuk rabbim banada nasip etsin de insallah sanirim bende takip icin baska yer secerim ..

Asilamadan 15 gün sonra 68 cikti 2 gun sonra 144 cikti

Kızlar bugün hastaneye gittim ve bebişimin erkek olacağını öğrendim :):) biraz şaşırdım ama :)

Kızlar bugün hastaneye gittim ve bebişimin erkek olacağını öğrendim :):) biraz şaşırdım ama :)
Yaaa canım çok sevindim hayırlı olsun. Bana da herkes kesin erkek dior ama şans yüzde elli :) ben de geç öğreniosun diye kız olduğunu düşünmüştüm senin maşallah oğluşuna :)

Yaaa canım çok sevindim hayırlı olsun. Bana da herkes kesin erkek dior ama şans yüzde elli :) ben de geç öğreniosun diye kız olduğunu düşünmüştüm senin maşallah oğluşuna :)
Sağol canım benim :) bi ay oncekinde dr belli olmaz demişti dünde gayet kesin bi sekilde erkek bebek dedi . Bn yine ruyalarımın etkisiyle kız bekliyordum . Annem, görümcem ve eşim erkek diyordu :) bnde alıştım artık oğluşuma :) bugun annemle mavileri aldık bile. :)

Hayırlı olsun canım. Neye aş erdin belirtilerin nelerdi
Sağol canım :) çikolata hastası ben çikolata yemedim. Öyle aşermem olmadı.tek bi erik gördüm rüyamda iki gündür yediğim eriğin hesabı yok :) bide canım hiç bulantım olmadı bnm annemde senin kalçan kuçulmuş oğlun olacak diyordu. Kızda kalça ve basenler buyuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…