- 19 Mart 2015
- 717
- 434
- 303
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.161
sorun yok diyolar yıllardır canım bizde anlamadık ben eskişehirde özel bi klinikte yaptırdımsvd1910 sorun varmıydı sizde peki birde nerde yaptırdınız aşılamayı ?
hangi ilaç ve kaçlık doz olduğuna göre çok değişir o. il ay 11 kutu merinal kullandım tanesi 35 sanırım bir de çatlatma iğnesi. o da sanırım 110. ama ikinci ay puregona geçtik 100lük. 300lük kutusu 230 lira. toplamda 3 kutu kullandım 690+ çatlatma iğnesi yapıor ki bunlar en düşük dozlar günde 300lük olan da var...Kizlar asilama ilaclariniz ne kdr tuttu acaba raporsuz
merhaba benim de eşimin değeri düşüktü hemen ameliyat oldu-cok hafif bir ameliyattı-sadce baş ağrısı yaptı- değerler belli sayıların altındaysa aşılama da tüp bebek de yapamıyorlarYa arkadaslar özellikle
Aşılaması tutanlar esinizin değerleri
Neydi dusuk
Olan ve hamile kalan oldu mu aşılamayla ?
Merhaba canım. Nasıl gidiyo hamilelik. .kızlar merhaba hep takip ediyorum yazdıklarınızı unutmadım sizi hiç de unutmayacağım Allahın izniyle çocuğuma da anlatacağım.siz ve bu grup bana uğurlu geldiniz hepinizi çok seviyorum.
bugün muayene vardı cnm ikili test yapıldı iyiyiz çok şükür sen nasılsın?Merhaba canım. Nasıl gidiyo hamilelik. .
Bnde iyiyim canım çok sağol. Bnde 15inde gidecem kontrole bakalım. Drun mu istedi ikili testi yoksa kendin mi yaptırmak istedinbugün muayene vardı cnm ikili test yapıldı iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
doktor istedi cnm 12 haftalıkken yapılıyormuş.bütün değerler normal çıktı çok şükür bir de kıza benziyor dedi:)bi daha ki gidişe organ taraması yapılacakmış cinsiyeti de tam belli olacak ikimiz de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:)Bnde iyiyim canım çok sağol. Bnde 15inde gidecem kontrole bakalım. Drun mu istedi ikili testi yoksa kendin mi yaptırmak istedin
Aayy maşallah cinsiyette belli oluyo öyle mi. Ya bnde gelecek hafta salı günü gidecem 11haftalık olacamm. Bakar mı ki bana da. Bn çok merak ediyorum cinsiyetini.:) ciciler almak örmek için illaki gerekiyo . Hayırlısı bakalım.baya Bi beklettiler varsın bekleyelim. Eşim kızım çok var daha eylül e diyo bana da :) Allah hayırlarla kucağımıza aldırsın inşallahdoktor istedi cnm 12 haftalıkken yapılıyormuş.bütün değerler normal çıktı çok şükür bir de kıza benziyor dedi:)bi daha ki gidişe organ taraması yapılacakmış cinsiyeti de tam belli olacak ikimiz de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:)
cnm tahminde bulunabiliyor ama doktor 16-20 hafta arasında kesin belli olur dedi bende bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama kesin sonucu bekliyorum.Aayy maşallah cinsiyette belli oluyo öyle mi. Ya bnde gelecek hafta salı günü gidecem 11haftalık olacamm. Bakar mı ki bana da. Bn çok merak ediyorum cinsiyetini.:) ciciler almak örmek için illaki gerekiyo . Hayırlısı bakalım.baya Bi beklettiler varsın bekleyelim. Eşim kızım çok var daha eylül e diyo bana da :) Allah hayırlarla kucağımıza aldırsın inşallah
Ah ahh neyse sabreden derviş muradına ermiş . İkili testte kanla ultrason mu baktılarcnm tahminde bulunabiliyor ama doktor 16-20 hafta arasında kesin belli olur dedi bende bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama kesin sonucu bekliyorum.
Canimmm tebrik ederim seni, mutlu sona ulasmissin, darısı basimiza :)hangi ilaç ve kaçlık doz olduğuna göre çok değişir o. il ay 11 kutu merinal kullandım tanesi 35 sanırım bir de çatlatma iğnesi. o da sanırım 110. ama ikinci ay puregona geçtik 100lük. 300lük kutusu 230 lira. toplamda 3 kutu kullandım 690+ çatlatma iğnesi yapıor ki bunlar en düşük dozlar günde 300lük olan da var...
Çok teşekkür ederimm aşılamam tutmamıştı. İkinci aşılamada yumurta fazla olunca iptal edip tüp bebek yapıldı çok şükür tuttu. Darısı tüm arkadaşlara :)Canimmm tebrik ederim seni, mutlu sona ulasmissin, darısı basimiza :)
bugün aldığım en güzel haber bu oldu çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederimm aşılamam tutmamıştı. İkinci aşılamada yumurta fazla olunca iptal edip tüp bebek yapıldı çok şükür tuttu. Darısı tüm arkadaşlara :)
Sağol canım amin. Hamile haberini almakla da bitmiormuş iş... Şimdi kalp atışı günün beklioruz. İnşallah yolunda gider hee şey :) bekleyen herkesi sevinsirsin rabbimbugün aldığım en güzel haber bu oldu çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım. Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç yum. La oldu işlem.Sağol canım amin. Hamile haberini almakla da bitmiormuş iş... Şimdi kalp atışı günün beklioruz. İnşallah yolunda gider hee şey :) bekleyen herkesi sevinsirsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?