- 26 Kasım 2015
- 47
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.181
Allahın izniyle hamilesin canım hayırlı olsunKizlar asilama sonucu 14.gun 80 hamilemiyim.
Sagol canim cok.bekledim yillardir bu haberi almayi Allah im herkese mubarek evlat nasip etsin bizedeAllahın izniyle hamilesin canım hayırlı olsun
Hayirli olsunKizlar asilama sonucu 14.gun 80 hamilemiyim.
Tek embriyo transfer edildi canım. 5. Gün blastokistti. Çok sağol :)Çok sevindim canım. Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç yum. La oldu işlem.
Acaba ikiz mujdesi olur mu demiştim :) hayırlı olsun canım tekrardan. Bnde çok korkmuştum ultrasona girdim keseyi gördüm bebeği gördüm bi rahatladım. iki hafta sonrada kalp atışını gördüm.seni anlıyorum insanı bi korku salıyo hadi boşsa hadi kalp atışı olmazsa die . Sen stres yapma bebeği hissetmesin . :) Allah hayırlı haberlerle kucağına aldırsın inşallahTek embriyo transfer edildi canım. 5. Gün blastokistti. Çok sağol :)
Acaba ikiz mujdesi olur mu demiştim :) hayırlı olsun canım tekrardan. Bnde çok korkmuştum ultrasona girdim keseyi gördüm bebeği gördüm bi rahatladım. iki hafta sonrada kalp atışını gördüm.seni anlıyorum insanı bi korku salıyo hadi boşsa hadi kalp atışı olmazsa die . Sen stres yapma bebeği hissetmesin . :) Allah hayırlı haberlerle kucağına aldırsın inşallah
Bnde geçen hafta çektim canım. Öksürmekten hapşırmaktan karnı. Değil kasıklarım acıyordu .dayanamadım aile hekimine gittim oda ilaç yazdı bir kere içtim sonra bişey olur diye korktum içmedim. Böyle olunca ne bitki çayı ne ilaç kullanabiliyorsun. Yeni yeni duzeldim. Geçmiş olsun sanada canım. O zaman senin hepsine birden bakacak canım kese bebek kalp atışı. Ondan sonrada bir suru kan tahlili idrar tahlili :)Sağol canım inşallah öyle olur. Öksürük problemim var o korkutuor ya zarar verirse diye . 23 martta kalp atışı dinlicez kese için ayrı çağırmadılar
ayy doğru söylüosun ama doktor ıhlamur içsin bol bol demiş hemşire aradı haber verdi. öyle yapıorum. elma ve tarçın da atıorum içine. ılıkken içiorm. bal zencefil tozu karıştırdım bir de aklında bulunsun boğazımı şalla sarıorum sürekli evde bileBnde geçen hafta çektim canım. Öksürmekten hapşırmaktan karnı. Değil kasıklarım acıyordu .dayanamadım aile hekimine gittim oda ilaç yazdı bir kere içtim sonra bişey olur diye korktum içmedim. Böyle olunca ne bitki çayı ne ilaç kullanabiliyorsun. Yeni yeni duzeldim. Geçmiş olsun sanada canım. O zaman senin hepsine birden bakacak canım kese bebek kalp atışı. Ondan sonrada bir suru kan tahlili idrar tahlili :)
Selam canım ben sana vereyim o zaman ikiz müjdesiAcaba ikiz mujdesi olur mu demiştim :) hayırlı olsun canım tekrardan. Bnde çok korkmuştum ultrasona girdim keseyi gördüm bebeği gördüm bi rahatladım. iki hafta sonrada kalp atışını gördüm.seni anlıyorum insanı bi korku salıyo hadi boşsa hadi kalp atışı olmazsa die . Sen stres yapma bebeği hissetmesin . :) Allah hayırlı haberlerle kucağına aldırsın inşallah
canımm hayırlı olsun. sen aşılamayla hamile kalmıştın. bir daha bu stresleri çekmezsin artık ikinci çocuk istediğinde. :)Selam canım ben sana vereyim o zaman ikiz müjdesiBenim ikiz oldu bebişlerim. İnşallah sağlıkla alırım ikisinide birgün kucağıma
Ayyy çok sevindim canım :) hayırlarla kucağına alırsın inşallah. Bnde bugun kontrolden geldim .bebişimin ellerinş ayaklarını gördüm :)Selam canım ben sana vereyim o zaman ikiz müjdesiBenim ikiz oldu bebişlerim. İnşallah sağlıkla alırım ikisinide birgün kucağıma
Ben atlattım artık canım. Bu seferde eşim hasta .inşallah bir daha geri gelmez bana. Bugun drada sordum kullansaydın olurdu bi sıkıntı olmazdı dedi.ayy doğru söylüosun ama doktor ıhlamur içsin bol bol demiş hemşire aradı haber verdi. öyle yapıorum. elma ve tarçın da atıorum içine. ılıkken içiorm. bal zencefil tozu karıştırdım bir de aklında bulunsun boğazımı şalla sarıorum sürekli evde bile
Fazii senin cinsiyet belli olmadı mı daha :)Ben atlattım artık canım. Bu seferde eşim hasta .inşallah bir daha geri gelmez bana. Bugun drada sordum kullansaydın olurdu bi sıkıntı olmazdı dedi.
Allah hayırlı uzun ömürler versin canım :) pembişleri hazırla artıkkızlar bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kızım olacak
Ahh ahh :) nerde canım. Geçen hafta gittiğimde daha belli olmaz dedi dr. 16.hafta da söyleyecek.tabiki bizim ki gosterirse . :)Fazii senin cinsiyet belli olmadı mı daha :)
yakın görünce tairhleri belki bellidir dedim :d 10 günü var daha. ama erkek olunca çabuk belli oluor. kız baya bekletior emin olmak için. hayırlısı olsun hepsinin tadı başka. 2 erkek yeğenim var kız diye öldük ikisinde de ama erkek çıktı ama baldan tatlı ikisi deAhh ahh :) nerde canım. Geçen hafta gittiğimde daha belli olmaz dedi dr. 16.hafta da söyleyecek.tabiki bizim ki gosterirse . :)
Tebrik ederim canım. Allah emeklerinizi boşa çıkarmamış. Evlatlarını sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin. Sende bize dua et Allah bize de bu mutluluğu yaşatsın.Yazdım canım gün gün tutmuştum bugün hayali ile. Ama bukez gercekten farklı hissediyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?