Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende geçen hafta rahim filmi çektirdim şükür temiz 2 buçuk yildir bekliyoruz 5 yıllıkta evliyiz 27 yaşındayım mayista eşim varikoselden ameliyat oldu sperm sayısı yeterli dedi doktor aşılama yapalım dedi ama ortalam ne kadar tutuyor devlet hastanesinde ilaçlar filan bu arada bende de prolaktin yüksek 44 çıktı dostinex kullaniyorum önce yumurtlama takibi yapsam çatlama iğnesi filan yoksa direk aşılama mi bilemedim bi akıl verin kızçeler

cnm doktorun doğrusunu yapmış fazla aşırı yumurta oluşursa riskli olur ve tedavi yarıda kesilir bende olmuştu ben her gün 75 den 450 ml di ama aşırı fazla yumurta oluştu ve ohss oldu öleceğimi sandım bir an o yüzden hiç dert etme bana aşılama yapılmadı ohss olunca

Merhaba canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. Bnde devlet hastanesinin tup bebek merkezinde yaptırdım aşılamamı aşılama için hiç bi ucret odemiyorsun eğer sağlık guvenceniz varsa. Eğer yoksa eşin sperm verirken ortalama 90lira veriyo. Tabi sağlık guvencen varsa. Hiç birsey vermiyorsun. Yaşın evlilik yılın ilaca rapor çıkartıyo. İlaçları önce parayla alıyosun sonra raporla kesilip geri kalanı alıyosun die biliyorum ( ben ilaçlarımı parayla aldığım için aklım fazla ermiyo ) bn iki kutu 300luk puregona 300 lira ovitrelleye 50lira ve crinone jele de30 lira verdim canım. Devlette sadece ilaca para veriyorsun

bende ayni durumdayim cnm bekliyorum bu gun yarin olcak ben adini ekleyim ne zaman yaptirirsan tarihini ekleriz

• İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
  6. @avucdolusudua ---------- 1.dnm --------------- 06.02.2016 ----------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 --------------- 2.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm --------------- 05.01.2016 ----------------- 22.01.2016 ------------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie ----------------------
  12. deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 -----------------
  14. fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ----------------
  15. hilal1907 ------ 1.dnm ----------------
  16. derendefne -------------- 1.dnm ----------------
  17. gamzebb ----------------- 1.dnm ---------------- 02.01.2016 -----------------
  18. P prenses0101 ------------- 1.dnm ----------------
  19. Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
  21. G gipsyy -------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 ----------------- 09.01.2016 ---------------
  22. @Ageve -------------------- 2.dnm --------------- 03.01.2016 ----------------- 16.01.2016 ---------------
  23. Z zeynep_xx -------------- 1.dnm ----------------
  24. H hcaazram2007 --------- 2.dnm ----------------

kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm

Adet sokturucu bittikten sonra 15gun içinde gelmesi bekleniyo canım . Drum bi hastaya böyle demişti. Kadın onbeş gün sonra adetim grlmedi die gelmişti ve hamile olduğunu oğrenmişti.
İNŞALLAH Bİ AN ÖNCE GELİR DE AŞILAMA SERÜVENİM BAŞLAR CNM SAĞOL :)

çok geçmiş olsun canım. çok sağol cevabın için gerçekten rahatlatı beni. çok panik oldum o kadacık ilaçla nasıl gelişecek diye. 3 gün 75 vuruldum 5 gün d e37,5 vurulup kontrole gidecem. umarım bu ay olumlu haberler yazarız birbirimize

çok geçmiş olsun canım. çok sağol cevabın için gerçekten rahatlatı beni. çok panik oldum o kadacık ilaçla nasıl gelişecek diye. 3 gün 75 vuruldum 5 gün d e37,5 vurulup kontrole gidecem. umarım bu ay olumlu haberler yazarız birbirimize

RİCA EDERİM İNŞALLAH CNM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ:)

Kızlar yarın kan testi yapılcak ama ben sabah birtane erken testlerden bir tane ucuz testlerden yaptım çıkmadı.halbuki çok umutluydum

Kızlar yarın kan testi yapılcak ama ben sabah birtane erken testlerden bir tane ucuz testlerden yaptım çıkmadı.halbuki çok umutluydum
Insallah testler yaniltmistir canim ama yine de hakkinda hayirlisi olsun demekten baska bisey yapamiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…