Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu crinone jeli nasıl kullanıyorsunuz. Zaman ve hareket olarak
canım o jelden bende kullandım benim dr günde 1 defa demişti bazıları iki fefa flan diyo dr ne derse öle hazır bişedi yatıyosun ordan ittiriyorsunn dikkat et tahriş etme sakın yavaş yavaş it içine sıkıyosunn 15 dk kalkmıyosun sonra biraz yürü yayılsın dıye bi kısmını atıyo vucut peynir gibi bişe geliyo

Yok canım biliyorum bnde gece yatmadan sıkıyordum yattığım yerden bisiklet surme gibi hareketler yapıyordum . Dr yine aynı devam dedi. Ama bazıları sıkıp yuruyo bazıları da sıkıp yatıyom dedi. Bide sabah mı kullanmak daha avantajlı yoksa gece mi. Bide sanki emilmeden çıkıyo gibi .

arkadaşlar merhaba. pazartesi gonal f başladık 75 lik. kasıklarım çok ağrıyor ve midem bulanıyor. göğüslerim sızlamaya başladı. 3 günde normal mi bu. daralıyorum resmen değişik bi his var. bugün 3.30 da görecez dr u. aşılama yapılack ym lar büyürse. pko var bi de

Canim bnmki ilk deneme

Normal canim bir de stres yapmssndr onlarin da etkisi vardir benm de catlatma ignesinden sonra goguslerm cok fena patliyo resmen hayirlisi olsn insallah guzelce buyumstr yumurtalar bende 1 yumurta vardi tutmazsa ki insallah tutar dozu artirmak isteyecegm doktora daha fazla gelissn diye

Ewet canım bendede mide bulantısı yapmıştı içime sıkıntı veriyo hala öyleyim

bende gonalf kullandım 2 ay önce iğnenin etkisi cnm bende de oldu aşırı şişlik oldu ve de .

Be
Beni unutmuşsun canım benimde 2. Deneme 3 ocakta oldum. Test tarihim 16 ocak benimde eklermisin

sabah akşam farketmiyo canım saatinde kullan yeterli ben akşam 8 de yapıyodum biraz yatıp biraz evin içinde dolanıp uyuyodum sonra ama onu baya ittirmen gerekiyo ucundan sıkarsan olmaz

yan etkileri oluyor canım öle benimde karnım çok sisiyodu bide gaz oluyo cok fazla midem bulanmıyodu ama digerleri oluyodu

• İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. Siyetem --------------------- 1.dnm ---------------
  6. @avucdolusudua ---------- 1.dnm --------------- 06.02.2016 ----------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 --------------- 2.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm --------------- 05.01.2016 ----------------- 22.01.2016 ------------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie ----------------------
  12. deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 -----------------
  14. fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ----------------
  15. hilal1907 ----- 1.dnm ----------------
  16. derendefne ------------- 1.dnm ----------------
  17. gamzebb ---------------- 1.dnm ---------------- 02.01.2016 -----------------
  18. P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
  19. Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
  21. G gipsyy --------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 ----------------- 09.01.2016 ---------------
  22. Agave --------------------- 2.dnm --------------- 03.01.2016 ----------------- 16.01.2016 ---------------

kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm

canım ben henüz adet olmadım olunca muhtemelen ocak ayının 21 i falan olurum o zaman doktora gidicem aşılamam şubatı bulur sanırım şimdilik karşısı ya boş kalsın yada bu ayki listeden beni çıkarabilrisn ocak ayına yetişmeyebilir

bende gonalf kullandım 2 ay önce iğnenin etkisi cnm bende de oldu aşırı şişlik oldu ve de .
canım benimki 37.5 luğa düşürdü bu kadar dozla gelişir mi sence. sen ne kadarlık kullandın. bugün kontrolde düşürdü.salı günü tekrar gel dedi. hızlı ve çok yum gelişmesini istemiyorum dedi. aşılama mı yapmıştın sen? şimdi yine mi yaptıracaksın

ben de ilk denemeyi yapacam. tarih belli değil şu an gonal f kullanıyorum yum takibi yspılıyor.

Merhaba arkadaşlar bende 19 aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı 3 ocakta adet oldum 2. Aşılama için ignelere başladım inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur

Merhaba arkadaşlar bende 19 aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı 3 ocakta adet oldum 2. Aşılama için ignelere başladım inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım inşallah bu sefer kavusursun minigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…