Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yarın kan testi yapılcak ama ben sabah birtane erken testlerden bir tane ucuz testlerden yaptım çıkmadı.halbuki çok umutluydum
İnşallah testin bozuktur kanda cikar sen yine moralini bozma umudunuda kesme rabbimin vardir bi bildigi anlaşılan bu bebekler cok değerli olacaklar benim negatif bi tup bebek denemem de var simdi aşılama denicem

Kızlar yarın kan testi yapılcak ama ben sabah birtane erken testlerden bir tane ucuz testlerden yaptım çıkmadı.halbuki çok umutluydum
Cnm idrarda çıkma ihtimali düşük ya bu kadar erken bence umutsuzluğa kapılma ben idrarda yapmıştım negatif çıkmıştı aynı gün kanda verdim 3 haftalık hamileydim ama düştü

Cnm idrarda çıkma ihtimali düşük ya bu kadar erken bence umutsuzluğa kapılma ben idrarda yapmıştım negatif çıkmıştı aynı gün kanda verdim 3 haftalık hamileydim ama düştü
inşallah öyledir canım kendimi o kadar çok inandırmışım ki hamile olduğuma.senin kaybına da çok üzüldüm daha öncede kimyasal yaşamıştım.hayırlısı böyleymiş demekki.

Kızlar aklımı kemiren sorular var yardımcı olur musunuz?

Doktorum yumurtalarimin büyümesi için ilaç iğne vs vermemişti ama iki yumurtam buyudu 18-19 mm oldular catlatmayi iğnesi verdi ve aşılama oldum burda okuyorum asilamadan sonra jel ilaç iğne vermiş doktor benimki niye vermesi neden riske attı ?Ocak 6 da asilamam oldu sancim ve lekelenmem oluyo aşılama sırasında çok az acı hissettim sizde oluyo mu? Bu gün 3m gün ve hala sancim var gece bile leke gordum şimdi birsey yok.

Canim leke normal bende de geldi sancilar da normal bnm 6. Gun hala hafif hafif oluyo skma canini bnmki de alttan progestan kullandiriyo snnki niye vermedi qcaba dedign gbi ulasma sansn varsa sor istersen yada al bi progestan yada jel kullan

Canim leke normal bende de geldi sancilar da normal bnm 6. Gun hala hafif hafif oluyo skma canini bnmki de alttan progestan kullandiriyo snnki niye vermedi qcaba dedign gbi ulasma sansn varsa sor istersen yada al bi progestan yada jel kullan

Ulaşma şansım var ama 3. Gün bu gün şimdi başlarda bi etkisi olur mu ki

Bana vermedi jel bu 2. Aşılamam ilkindede vermemişti. Benimde 3 gün lekelenmem oldu normal bu canım. 5. Günüm hala adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor

Bana vermedi jel bu 2. Aşılamam ilkindede vermemişti. Benimde 3 gün lekelenmem oldu normal bu canım. 5. Günüm hala adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor

İlaç verdi mi peki? Destekleyici bir ilaç gerekmiyor mu? Allahin izniyle insallah tutunuyolardir onun sancisidir. Peki dinleniyor musunuz? Neler yapiosunuz?

İlaç verdi mi peki? Destekleyici bir ilaç gerekmiyor mu? Allahin izniyle insallah tutunuyolardir onun sancisidir. Peki dinleniyor musunuz? Neler yapiosunuz?
Hiç bir ilaç vermedi destekleyici. bunun normal ilişkiden tek farkı spermin tüplere yakın bi yere bırakılması dedi. İlk aşılamada normal hayatına devam et dedi hiç dinlenmedim ama tutmadı. Bunda dikkat et bi kaç gün dinlen ağır kaldırma dedi bir haftadır evden çıkmadım. Bugünde bütün vücudum ağrıyor grip mi olucam yoksa aşılamadan mı bilmiyorum

Canim konuyu ben actim ama benim de yetismeyecek ocak ayina :). Listemize devam edelim subatta olsa.

Bak doktor bana dinlen demedi sadece eve gidince geceye kadar uzan bacakların yukarda bir şekilde bekle dedi sonra kalkıp gunluk hayatına devam et yarın düş al sıcak olmayan suyla dedi ama gel gor ki kocam kalkmama izin vermiyo surekli altimda yastık bi vaziyette uzaniyorum sadece WC ve yemek işten 5 günlük izin aldı evde tek olsaydık bana bakmasına gerek olmayacaktı ama kayınvalidem bizde :) aşırı ozeniyo. Bir de şey dediler ananas ve kabak çekirdeğini önerdi bi arkadaş döllenmeyi kolaylastiriyomus

Ne kadar şanslısın 2.aşılamam oldu kimse böyle ilgilenmedi.ailem uzakta.eşime sabah test yapıcam dedim dün bugün sonuç ne oldu diye sormadı bile.kan testinin gününü bile bilmiyor.neyseki kardeşim destekcim.

Canım benim yaa aşılama oldun ve kan testi gununu mu bekliyosun neden bu kadar ilgisiz peki ? Allahım muhabbetinizi arttirsin insallah dalginliktan iş temposundan yogunluktan unutmuştur ne durumdasın peki.? Belirtilerin var mi?

Canım benim yaa aşılama oldun ve kan testi gununu mu bekliyosun neden bu kadar ilgisiz peki ? Allahım muhabbetinizi arttirsin insallah dalginliktan iş temposundan yogunluktan unutmuştur ne durumdasın peki.? Belirtilerin var mi?
36yaşımdayım hiç çocuğum yok eşim çocuk istemiyor sadece ben istiyorum diye tmm dedi ama eminim her olumsuz sonuçta içten içe mutlu oluyor.zaten zor ikna etmiştim boşanmayla bile tehtit etmek zorunda kaldım.yaşım geçiyor sonradan pişman olmak istemiyorum.adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı baya şiddetliydi.kasık batmaları,gögüs şişkinliği son günlerde de sümüksü bir akıntım vardı bel ağrısı aşırıydı.kesin hamileyim diyordum ama bugün belirtilerin heosi kayboldu.belki kimyasal yaşadım bilmiyorum.yarın ki kan testi sonucu kesinleşir heralde

Ben hava şartlarından dolayı çıkmadım hiç yoksa durmazdım bu kadar yürüyüş yapmayı çok severim. O kadar uzun süre dinlenmek şansı artırmıyor. Ananası bende duymuştum. Hakkı'mızda hayırlısı olsun artık

Canım ablam yaa Allahım önce kimseyi eşiyle imtihan etmesin inşallah çok zor tek taraflı istemek cunku bir kisinin üstesinden geleceği birşey değil sonuç itibariyle Allahım bu hayırlı günde duamizi kabul eylesin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu ay hayırlı haberler alırsın bebisin mucizen seninledir insallaaaah bütün kalbimle diliyorum

Tabiki de sansimizi arttırmayo ama normal gebeligimiz zaten olusmyo normal hallerimizden daha çok dikkat etmemiz gerekiyo vücudumuzu dinlendirmemiz lazım kendi fikrim çünkü ben çok aşırı hareketliyim yerimde durmam illa birşeyler yaparım yuruyusum bile hızlıdır :) kocam da birşey yaptık elimizden geleni yapalım artık Allaha emanet diyo bence haklı da fakat çok aşırı ozeniyo. Yarından sonra işlerini gorurum. Gebelik 6 günde dolleniyomus bizimde yardımcı olmamiz lazım bu olaya :))) Ananas ve kabak çekirdeğini aşılama günü tüketim :)

İn
İnşallah canım inşallah dualarım hepimiz için

CNM DİLERİM HAMİLESİNDİR HABER VER BİZE MUTLAKA:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…