- 7 Nisan 2015
- 185
- 282
- 53
- 44
- Konu Sahibi huzurolsun
-
eşine inat inşallah bebeğin seninledir Can'ım benimİn
İnşallah canım inşallah dualarım hepimiz için
Ananası keşke hergün yeseydin hem döllenmeyi hem yerleşmeyi kolaylaştırıyormuş. Biz elimizden geleni yaptık Rabbim ol derse olacak artık inşallahTabiki de sansimizi arttırmayo ama normal gebeligimiz zaten olusmyo normal hallerimizden daha çok dikkat etmemiz gerekiyo vücudumuzu dinlendirmemiz lazım kendi fikrim çünkü ben çok aşırı hareketliyim yerimde durmam illa birşeyler yaparım yuruyusum bile hızlıdır :) kocam da birşey yaptık elimizden geleni yapalım artık Allaha emanet diyo bence haklı da fakat çok aşırı ozeniyo. Yarından sonra işlerini gorurum. Gebelik 6 günde dolleniyomus bizimde yardımcı olmamiz lazım bu olaya :))) Ananas ve kabak çekirdeğini aşılama günü tüketim :)
Ananası keşke hergün yeseydin hem döllenmeyi hem yerleşmeyi kolaylaştırıyormuş. Biz elimizden geleni yaptık Rabbim ol derse olacak artık inşallah
Tabiki yarın 1 gibi sonuç çıkar haber veririmCNM DİLERİM HAMİLESİNDİR HABER VER BİZE MUTLAKA:))))
Rabbim sana nasip ettiyse Bebek hayırlısıyla olur inşallah Can'ım ananası takma kafana. Seninle aynı gün test tarihimiz inşallah hayırla sonuçlanır hepimizinTuh ananasi bilmiyodum keske bilseydm kizlr bgn iste cok yoruldm kasiklarm cok agridi insallah bi sknti olmamstr 6. Gndu bgn haftya cuma Allah nasip ederse kan vericem
Keçiboynuzu nu tam yaptık biz sabah akşam.3 ay sonra yüzde sıfırdan yüzde 30 a Ulaştı ileri hızlı sperm sayısı.Rabbime bin şükür.Rabbim isterse herşey oluyor çok şükür....Bende bu ayın son günlerine doğru aşılama yaptircam. Esimde ileri hızlı Sperm sayısı yüzde 3 çıktı vitaminler verdi doktor bide ben eşime keçi boynuzu kürü uygulayacagim. Sizin eslerinizde Sperm sonuclari nasıldı. Bu arada sayısı 47 milyon
Insallah canim mutlu haberlerrRabbim sana nasip ettiyse Bebek hayırlısıyla olur inşallah Can'ım ananası takma kafana. Seninle aynı gün test tarihimiz inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin
Benim aşılama yaklaşık 20 gün sonra yapılacak ya spermlerde değişiklik olur mu ki ? Hareketli yüzde 21 ileri hızlı hareketli yüzde 3Keçiboynuzu nu tam yaptık biz sabah akşam.3 ay sonra yüzde sıfırdan yüzde 30 a Ulaştı ileri hızlı sperm sayısı.Rabbime bin şükür.Rabbim isterse herşey oluyor çok şükür....
İyiymiş canim benimya biz daha yatırmadık aşılama inş düşünüyoruz senin durum ne peki sonuç canimMerhaba canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. Bnde devlet hastanesinin tup bebek merkezinde yaptırdım aşılamamı aşılama için hiç bi ucret odemiyorsun eğer sağlık guvenceniz varsa. Eğer yoksa eşin sperm verirken ortalama 90lira veriyo. Tabi sağlık guvencen varsa. Hiç birsey vermiyorsun. Yaşın evlilik yılın ilaca rapor çıkartıyo. İlaçları önce parayla alıyosun sonra raporla kesilip geri kalanı alıyosun die biliyorum ( ben ilaçlarımı parayla aldığım için aklım fazla ermiyo ) bn iki kutu 300luk puregona 300 lira ovitrelleye 50lira ve crinone jele de30 lira verdim canım. Devlette sadece ilaca para veriyorsun
Anladim canim başka ilaç verdi mi doktor bazilarina jel vermiş bide bu yumurtlama için mi çatlama iğnesini mi bu dediğin iğne canimPuregon iğne kullanıyorum 300 luk 2 adet kullandım 320 tl tuttu geçen ayAlways_My_Hearth
Sorun neydi canım. Herhangi Bi ilaç kullandın mıKızlar bana yardm edrmsnz ben subatta asilama yaptiricam. Adetimin 2.gunu gdp bn asilama yaptrmak istyrm mu dyim oncdn gdiyim mi ben napiyim
Esimin sayısı az cnm kullanmadm ilaçSorun ne canım. Bi de ilaç kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?