- 31 Aralık 2015
- 290
- 243
- 18
- 31
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Yok cnm pazartesi gidicem hastaneye. Cesaret de edemiyorum ewde test yapmaya.Test yaptin mi canim, insallah olumlu sonuc alirsin.
Hakkında hayırlısı olsun canım.bnde 12.gündeyim ve bugun adet ağrısı gibi ağrım var. Sende adet ağrısı olmuşmuydu.Benim aşılama tutmadı kızlar. Aşılamanın 11. Gününde adet oldum geçen seferde böyle olmuştu. Umarım diğer arkadaşların tutar hayırlısıyla
Adet olacağımı hissettim zaten Can'ım Ağrı'larım vardıHakkında hayırlısı olsun canım.bnde 12.gündeyim ve bugun adet ağrısı gibi ağrım var. Sende adet ağrısı olmuşmuydu.
Bnde bekliyordum daaa adet ağrısı gibi ağrım var yaaaaa
Belirtin varmıydı hiç gebeliğe dair.Adet olacağımı hissettim zaten Can'ım Ağrı'larım vardı
haaaaa tmm o zaman :) bn sonuç bekliyonn sanmıştım.caanım sen oldun o zaman aşılamayı :) ben daha pazartesi olacam . ondan sonra 14 gün nasıl bekleyecem onu bilmiyorum işte :)
İşi haaaaa tmm o zaman :) bn sonuç bekliyonn sanmıştım.
Hiç bir belirtim yoktu Can'ım gebeliğe dairBelirtin varmıydı hiç gebeliğe dair.
tsuzluğa kapılma. Bir çok kişinin tek yumurtayla bebeği oldu . Çoğu kişinin de 2-3uumurtası varken olmadı. Nasip kısmet bu işler . Allahım alnına yazdıysa olur. Sen hiç merak etme bol bol dua et .sonuç beklerken napacam onu bilmiyorum :)) ama tek yum var oyüzden umuudm yok(
Hımm anladım canım. Hakkında hayırlısı bi daha ki seferde gelir bebeğin inşallah.Hiç bir belirtim yoktu Can'ım gebeliğe dair
Kullandığımız ilaçlar yüzünden hep. Umutlandırıyor bizleri .sonra husran oluncada ağla sıkıl üzül dur .Ben de aralik basinda asilama yaptirmistim. Tutmadi. Ocagin ilk haftasi ameliyat oldum. Bu ay korunup subatta yeniden asilama yaptircam.
Benim de ameliyattan sonra akintim basladi, hic agrimayan gogus uclarim agrimaya basladi, kasiklarimda batma ve bel agrim oldu, sabahlari midem bulandi vs vs. Sanirim rahme her mudahalede vucut hamilelik olsun olmasin ayni tepkileri veriyo. Bundan sonra asla ama asla su belirtim var hamile miyim diye dusunmem. Cunku sifir ihtimalde hamilelik belirtilerini birebir yasadim
sonuç beklerken napacam onu bilmiyorum :)) ama tek yum var oyüzden umuudm yok(
Fazi93 aynen benimde dün adetimin 1 günüydü. olmadım ama bugun az bir kahverengilik geldi akıntımla birlikte. elim ayağım titredi. ikide bir tuvalete gidip geliyorum bakıyorum varmı bişey diye. dayanamadım test yaptım tek cizgi çıktı :-( Arkadaşım erken diyor adetinden 3 veya 4 gün sonra çıkıyor diyor. Pazartesiye kadar adet olmazsam inşallah olmam. ilk idrar testi yaparım sonrada kan vermeye giderim. Dua ediyorum inşallah bu ay hamile kalırız.Bnde bekliyordum daaa adet ağrısı gibi ağrım var yaaaaa
Ayy unuttum yazmayi kuzum olmadi maalesef tupe geciyoruzCanim sonuc zamanin gelmis, insallah guzel haberler verirsin bize.
ha gelen giden yok ama uyuşuk bir ağrı var. Belime de vuruyo. Pazartesi test tarihim hala güzel rüyalar görüyorum ama bu ağrıdan sonra da iyice modum duşmeye başladı.inşallah senin de adetin gelmez pazartesi kanda çıkar bebişin.Fazi93 aynen benimde dün adetimin 1 günüydü. olmadım ama bugun az bir kahverengilik geldi akıntımla birlikte. elim ayağım titredi. ikide bir tuvalete gidip geliyorum bakıyorum varmı bişey diye. dayanamadım test yaptım tek cizgi çıktı :-( Arkadaşım erken diyor adetinden 3 veya 4 gün sonra çıkıyor diyor. Pazartesiye kadar adet olmazsam inşallah olmam. ilk idrar testi yaparım sonrada kan vermeye giderim. Dua ediyorum inşallah bu ay hamile kalırız.
Umurtsuzluğa kapılma. Bir çok kişinin tek yumurtayla bebeği oldu . Çoğu kişinin de 2-3uumurtası varken olmadı. Nasip kısmet bu işler . Allahım alnına yazdıysa olur. Sen hiç merak etme bol bol dua et .
Canim GT acilden şöyle bakarlar ben tedavi görüyorum de ama diğer asilamamda doktor bana her akinti yum. Akintisi degldr dedi benim de sennki gbi olmuştu gttm acilden doktor catlamamis dedi daha catlicak büyüklükte değil kendini dinleme dedi kendini dinleme Rabbim.izin verirse olucak vermezse ne yaparsak yapalım olmicak biz vaktinizi bekliyrzcanım ya kafama şimdi de ne takıldı :) sabah yumurta akı gibi bir akıntı geldi. arkadaşım öyle bir akıntı gelirse yum çatlamıştır o günü değerlendirin dedi. bu gece 12 de çatlatma iğnesi yapacaz pzt öğl de aşılama. ama şimdi yum çatladıysa zaten bi taneydi pzt geç olmaz mı çatlatma iğnesini olmam da saçma olmaz mıbugünü değerlendirsek ilişki olsa desem pzt sabah sperm yıkama işlemi yapılacak ondan önce 3 gün falan perhiz olması gerek bu sefer de onu bozmuş oluruz. kafamdaki sorular gitsiiiiinnnnnnn ((( hastaneye gitsem acilde söylesem bakarlar mı ki yum çatlamış mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?