Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef 3 tane olumsuz sonucumuz var insallah guzel haberler de gelir.

Canim sana kolay bir yöntem söyleyeyim ilk sayfaya ekle bu listeyi herkes direk görur ordan .. Düzenlemeyide ordan hep yaparsin .Böyle kimse göremez bulamaz her istediginde

Valla canim dr tek yumurtayla sansimiz cok az dedi o yuzden yukseltti pazartesi gidicem bakalim cevap vericekmi ignelere
Geçmiş olsun canım. Kendini kastıysan eğer o mahvediyor. Bnde bi kere kasmıştım bacağımı bile kaldıramıyordum
. Şimdi bile havalar soğuyunca kalçalarımda iğne yerleri ağrı yapıyo
Sagol canim kestim galiba bilemiyorum esim ucunda da bi sorun olabilir dedi belki beni kandirdi :)
boyle olmasi daha iyi herhalde canim du not ettiklerimi bende bole ekleyim

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

@aybirgen-ilk deneme
@safiskus-2. Deneme
hayallergercekolsa -ilk deneme
ahsen su -Ilk deneme
@arsinli -ilk deneme
@avucdolusudua -ilk deneme
S sevil19 -ilk deneme
eylem008 -2. Deneme- 2 ocak
B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak
E elifecem16 -5. Deneme
deffnem -ilk deneme
dddd8999 -2. Deneme-4ocak
fazi93 -2. Deneme-4 ocak
hilal1907 - ilk deneme
derendefne -ilk deneme
gamzebb -ilk deneme-2 ocak-malesef negatif
P prenses0101 -ilk deneme- Asilama için adet olmayı beklerken hamile kaldı
Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
B Begum275 -ilk deneme
G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- malesef Negatif
@Ageve -2. Deneme- 3 ocak
Z zeynep_xx -ilk deneme
H hcaazram2007 -2. Deneme
elasen -ilk deneme-4 ocak
S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak
C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak
B benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak

Canlar hata ya da eksik varsa soyleyin lutfen.

Canim sana kolay bir yöntem söyleyeyim ilk sayfaya ekle bu listeyi herkes direk görur ordan .. Düzenlemeyide ordan hep yaparsin .Böyle kimse göremez bulamaz her istediginde
Ilk sayfada sürekli duzenleme yapilabiliyosa öyle yapayim tabi, sagol canim

Mrb kizlar asilama yaptiranlar pozitif görsün inş asilama için gün sahalarda çabucak gecsn günler Rabbim önce gobisinizi sonra kucagimizi doldurduk Benice araniza alirmisinz ben birşey daniamak istyrm bu ay 2.asilamam yapilcak klomen kullanicam üne doktor 5gun kulluan ilaç btnce 1-2 gün içinde gel yumurta tak. Yapicam dedi ama ben anca 3.günü gdebilirim sorun olumu ya akil verin diğer asilmam ağustos ayndaydi hc hatrlamiyrm ne zaman gttigmi

Klomeni daha önce kullandiysan yumurtalarin cok asiri tepki vermiyorsa 3.gun gidebilirsin sorun olmaz .. Fakat bazi insanlarda asiri tepki verip yumurta cok buyudugu icin en gec 5gun kullanip 6yi kullanmadan gitmen lazim ..

Klomeni daha önce kullandiysan yumurtalarin cok asiri tepki vermiyorsa 3.gun gidebilirsin sorun olmaz .. Fakat bazi insanlarda asiri tepki verip yumurta cok buyudugu icin en gec 5gun kullanip 6yi kullanmadan gitmen lazim ..
Yok canm şairi tepki verkiyo daha önce 6defa kullandm

Kızlar ben 4 ocakta aailamami yaptirdim ama ben de hiçbir belirti yok benim gibi hiç belirti yasamayan var mi?

Bende öyle söylüyorum vakti gelmedi daha diyorum ama çok duygulandım kendimi tutamadım bir türlü
ÇOK İYİ ANLIYORUM CNM AMA BANA ÇOK DEDİLER KAFAYA TAKARSAN OLMAZ DÜŞÜNÜRSEN OLMAZ DİYE ELİMDE DEĞİL DEDİM DURDUM TAM 2 SENE GÖRMEDİĞİM TEDAVİ İĞNE KALMADI TAM AŞILAMA YAPILACAK ZATEN DİĞER AY DEDİM HİÇ AMA HİÇ DİKKAT ETMEDİM HATTA KESİNLİKLE HAMİLE OLAMAM DİYORDUM AMA NASIL OLMUŞSA OLMUŞ EMİN OL ÇOK ETKİSİ VAR BEYNİNİ BOŞALTMAK ZORUNDASIN ZOR AMA O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK EMİN OL CNM

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Beyin nasıl bişey bilmiyorum çok etkiliyor gerçekten çoğu kişiden duyuyorum en olmadık zamanda hamile kaldıklarını. Aslında bıraktım tedaviyi bi süre ara vermek istiyorum o süre zarfında kafamı toplamak daha iyi gelecek İyiki KK var iyiki sizler varsınız canlar

Kızlar ben 4 ocakta aailamami yaptirdim ama ben de hiçbir belirti yok benim gibi hiç belirti yasamayan var mi?
Daima belirti olacak die bişey yok canım. Bnde belirti varda noluyo. Ümitlenip duruyomm. Sonra negatifi goruncede damdan düşer gibi oluyorum. Bnce hiç duşunmemek ama eldede değil

canimm hosgeldinnn nasilsinnn ben lamb-h :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…