- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canim GT acilden şöyle bakarlar ben tedavi görüyorum de ama diğer asilamamda doktor bana her akinti yum. Akintisi degldr dedi benim de sennki gbi olmuştu gttm acilden doktor catlamamis dedi daha catlicak büyüklükte değil kendini dinleme dedi kendini dinleme Rabbim.izin verirse olucak vermezse ne yaparsak yapalım olmicak biz vaktinizi bekliyrz
Yk canm catlamamistr doktor ona gore ayarlamistr onu için rahat etsn ama ynrde gdeblrsen GT bakalım ne dcek yada ara şöyle böyle bi durum oldugunusagol canım ya kendimizi çok dinliyoruz gerçekten. perşembe 18 mmm ydi yumurtam o gün akşam son kez 37,5 gonal f oldum bu gece 12 de ovitrelle olacam. inşallah çatlamamaıştır eşim gelsin de olmazsa bi gidelim acile.
Canım bak benimde aşılamam pazartesi yapıldı. Ondan bir hafta öncesi dra gittiğimde perşembe akşamı ve cumartesi ilişki pazar günü boş geçin dedi. Cumartesi akşamda çatlatma iğne mi olmuştum. Yani pazartesi günü de hem spermler yıkandı hemde aşılamam oldu. Zaten erken çatlama ihtimaline karşı aşılamaya iki gün kala falan ilişki yaptırıyolar. Bi de bnm drum aşılamadan sonra da gün aşırı ilişki dedi. Ama bnm ağrım çok olunca fazla tutmadık o sözü :)canım ya kafama şimdi de ne takıldı :) sabah yumurta akı gibi bir akıntı geldi. arkadaşım öyle bir akıntı gelirse yum çatlamıştır o günü değerlendirin dedi. bu gece 12 de çatlatma iğnesi yapacaz pzt öğl de aşılama. ama şimdi yum çatladıysa zaten bi taneydi pzt geç olmaz mı çatlatma iğnesini olmam da saçma olmaz mıbugünü değerlendirsek ilişki olsa desem pzt sabah sperm yıkama işlemi yapılacak ondan önce 3 gün falan perhiz olması gerek bu sefer de onu bozmuş oluruz. kafamdaki sorular gitsiiiiinnnnnnn ((( hastaneye gitsem acilde söylesem bakarlar mı ki yum çatlamış mı diye
Canım bak benimde aşılamam pazartesi yapıldı. Ondan bir hafta öncesi dra gittiğimde perşembe akşamı ve cumartesi ilişki pazar günü boş geçin dedi. Cumartesi akşamda çatlatma iğne mi olmuştum. Yani pazartesi günü de hem spermler yıkandı hemde aşılamam oldu. Zaten erken çatlama ihtimaline karşı aşılamaya iki gün kala falan ilişki yaptırıyolar. Bi de bnm drum aşılamadan sonra da gün aşırı ilişki dedi. Ama bnm ağrım çok olunca fazla tutmadık o sözü :)
Olmaz die biliyorum. Bize özellikle demişti dr. Ama bnm eşimde sorun yok. Ondanda belki bişey dememiş olabilir canım. Ama bildiğim kadarıyla da aşılamada iki gün yeterli.o zman yıkama işlemi için engel olmaz bugün ilişki :)
Olmaz die biliyorum. Bize özellikle demişti dr. Ama bnm eşimde sorun yok. Ondanda belki bişey dememiş olabilir canım. Ama bildiğim kadarıyla da aşılamada iki gün yeterli.
Hayırlısı olsun canımAyy unuttum yazmayi kuzum olmadi maalesef tupe geciyoruz
Tüh yaaaBenim aşılama tutmadı kızlar. Aşılamanın 11. Gününde adet oldum geçen seferde böyle olmuştu. Umarım diğer arkadaşların tutar hayırlısıyla
Var canım, ilk sayfada sürekli güncelliyorum ben.bizim bi listemiz vardı kızlar güncel hali varmı
Bnde ovitrelle vurundum ama bana sağlık kuruluşunda kolundan yaptır dediler bnde gece 11de hastanenin acilinde yaptırmıştım iğne mi. Sen kendin mi yapacaksın ? Sana kendileri mi söyledi öyle yap dieaz önce geldi benimki çok yorgunmuş yattıartık yumurta çatlamadı inşallah diye düşünecez :) canım ovitrelle verdi dr göbekten diye duymuştum o yüzden sormadım dr soylediyse bi şey hatırlamıyorum panik olup unutuyorum her şeyi. sen nasıl yaptın göbekten mi
Ovit
Bnde ovitrelle vurundum ama bana sağlık kuruluşunda kolundan yaptır dediler bnde gece 11de hastanenin acilinde yaptırmıştım iğne mi. Sen kendin mi yapacaksın ? Sana kendileri mi söyledi öyle yap die
Bn üç kere yaptırdım uçundede kolumdan vurdular. Ama drun nasıl dediyse öyle yaptır canım. Ha gerçi saat 1olmuş çoktan yapmışsındır iğneni :) bende yangı yapmıştı ilk on dakika falan sonra yawas yawas gidmişti ağrısı.canım gece12 de vurulacaksın dedi ama göbekten dedi mmi hatırlamıyorum hep aklımda bu ilaç göbekten diye kalmış
N kendin mi yaptın yoksa hastane de mi yaptırdın iğnemi canım.canım gece12 de vurulacaksın dedi ama göbekten dedi mmi hatırlamıyorum hep aklımda bu ilaç göbekten diye kalmış
Bnde de iki gündür adet ağrısı gibi ağrı var. Sürekli tuvalete gidiyorum. Gelmeyince seviniyorum.bakalım nolacak. Sende pazartesi test yaptırcan demi bu arada.Kizlar bende kist ağrısına benzer bi ağrı başladıhamilelik beklerken kist oluşuyor galiba (((
Bu arada ben de ovitrelle yi göbekten yaptırdım Dr öle demişti.
Bn tuuttum kendimi :) herkes yap yap dedi bnde çıkmaz deyip ertelettim hepp.şimdi onlarda üzülmesin erkenden negatif çıkarsa.Dr'um salı dedi canim. Kan tahlilini salı yaptircam ama p.tesi evde gebelik testi yapmayı dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?