Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sagol canım ya kendimizi çok dinliyoruz gerçekten. perşembe 18 mmm ydi yumurtam o gün akşam son kez 37,5 gonal f oldum bu gece 12 de ovitrelle olacam. inşallah çatlamamaıştır eşim gelsin de olmazsa bi gidelim acile.

Yk canm catlamamistr doktor ona gore ayarlamistr onu için rahat etsn ama ynrde gdeblrsen GT bakalım ne dcek yada ara şöyle böyle bi durum oldugunu

Canım bak benimde aşılamam pazartesi yapıldı. Ondan bir hafta öncesi dra gittiğimde perşembe akşamı ve cumartesi ilişki pazar günü boş geçin dedi. Cumartesi akşamda çatlatma iğne mi olmuştum. Yani pazartesi günü de hem spermler yıkandı hemde aşılamam oldu. Zaten erken çatlama ihtimaline karşı aşılamaya iki gün kala falan ilişki yaptırıyolar. Bi de bnm drum aşılamadan sonra da gün aşırı ilişki dedi. Ama bnm ağrım çok olunca fazla tutmadık o sözü :)

o zman yıkama işlemi için engel olmaz bugün ilişki :)

Olmaz die biliyorum. Bize özellikle demişti dr. Ama bnm eşimde sorun yok. Ondanda belki bişey dememiş olabilir canım. Ama bildiğim kadarıyla da aşılamada iki gün yeterli.

az önce geldi benimki çok yorgunmuş yattı artık yumurta çatlamadı inşallah diye düşünecez :) canım ovitrelle verdi dr göbekten diye duymuştum o yüzden sormadım dr soylediyse bi şey hatırlamıyorum panik olup unutuyorum her şeyi. sen nasıl yaptın göbekten mi

Benim aşılama tutmadı kızlar. Aşılamanın 11. Gününde adet oldum geçen seferde böyle olmuştu. Umarım diğer arkadaşların tutar hayırlısıyla
Tüh yaaa Kimsenin aşılaması tutmuyo malesef, 5 kişinin sonucu belli oldu, 5 i de negatif İnşallah sen de tez zamanda kavuşursun bebeğine.

İlk 5 sonucumuz ne yazık ki negatif İnşallah güzel haberler almaya başlarız.

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak
13) fazi93 -2. Deneme-4 ocak
14)@kuzuma hasretim- ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
22) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24) elasen -ilk deneme-4 ocak
25)@shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak
26)@CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) bril -2. Deneme
29) Gokcenn -ilk deneme-6 ocak
30) Seydadgnkrgz -ilk deneme

Ovit Bnde ovitrelle vurundum ama bana sağlık kuruluşunda kolundan yaptır dediler bnde gece 11de hastanenin acilinde yaptırmıştım iğne mi. Sen kendin mi yapacaksın ? Sana kendileri mi söyledi öyle yap die

Ovit
Bnde ovitrelle vurundum ama bana sağlık kuruluşunda kolundan yaptır dediler bnde gece 11de hastanenin acilinde yaptırmıştım iğne mi. Sen kendin mi yapacaksın ? Sana kendileri mi söyledi öyle yap die

canım gece12 de vurulacaksın dedi ama göbekten dedi mmi hatırlamıyorum hep aklımda bu ilaç göbekten diye kalmış

Kizlar bende kist ağrısına benzer bi ağrı başladı hamilelik beklerken kist oluşuyor galiba (((
Bu arada ben de ovitrelle yi göbekten yaptırdım Dr öle demişti.

canım gece12 de vurulacaksın dedi ama göbekten dedi mmi hatırlamıyorum hep aklımda bu ilaç göbekten diye kalmış
Bn üç kere yaptırdım uçundede kolumdan vurdular. Ama drun nasıl dediyse öyle yaptır canım. Ha gerçi saat 1olmuş çoktan yapmışsındır iğneni :) bende yangı yapmıştı ilk on dakika falan sonra yawas yawas gidmişti ağrısı.

Kizlar bende kist ağrısına benzer bi ağrı başladı hamilelik beklerken kist oluşuyor galiba (((
Bu arada ben de ovitrelle yi göbekten yaptırdım Dr öle demişti.
Bnde de iki gündür adet ağrısı gibi ağrı var. Sürekli tuvalete gidiyorum. Gelmeyince seviniyorum.bakalım nolacak. Sende pazartesi test yaptırcan demi bu arada.

Dr'um salı dedi canim. Kan tahlilini salı yaptircam ama p.tesi evde gebelik testi yapmayı dusunuyorum.
Bn tuuttum kendimi :) herkes yap yap dedi bnde çıkmaz deyip ertelettim hepp.şimdi onlarda üzülmesin erkenden negatif çıkarsa.

Aynen ben de kendimle savaştım resmen. Rabbim artık yüzümuzu guldurur insalllahhh. O kadar olumsuz sonuçla karailastim ki adet belirtileri de olsa umut etmesi bile güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…