Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben bugun kanda beta hcg baktırdım negatif çıktı erken oldu biliyorum ama yinede çok moralim bozuldu

ben bugun kanda beta hcg baktırdım negatif çıktı erken oldu biliyorum ama yinede çok moralim bozuldu

canım daha çok çok erken değil mi ama
anlıyorum seni bende deli gibi sabırsızlanıyorum
insan bir an evvel öğrensin istiyor ama işte sabretmek lazım
şimdi yapsamda bi sonuca varamıcam ki o yüzden beklemek en güzeli
belki pozitife dönecek tam zamanında yaptırdıgın zaman
lütfen sakin olmaya çalış canım
ve test gününe kadar yeniden test yapma tamam mı

Canim insalkah bebisin habercisidir.Benim birde göğüslerim şiş ve acı var.ilacın etkisi mi ki

bnm geçen ayki kimyasal gebeliğimde de göğüslerimde bi belirti olmadıgı için
şahsen bi belirti beklemiyorum
regl zamanım geldiğinde regl olacakmışım hissi vardı sadece
bel ve kasık agrısı gibi ve üşütmüşüm gibi sürekli bi gaz vardı
başkada bi belirtim olmadı canım
şimdi o belirtileri baz alarak tahmini sonuç elde etmeye çalışıyorum
reglime dha oldugu için adet olacakmış hissi yok
ama gaz var yine
bide her hamilelik belirtisi farklı oldugu gibi herkadının vucududa aynı belirtiyi vermiyor tabi
hakkımızda hayırlısı

Kızlar test gunum cuma günü inşallah iyi sonuc alırım o arada farkli karışık rüyalar görüyorum sizde var mi öyle bişey ben kötü rüyalar görünce olmuyo korkuyorum.

bende öyle rüyalar görüyorum ya
Rabbim hayırlara çıkarsın canım
bnmde test günüm cuma
ama cuma yaparsam sonuç pzrtesi çıkacagı için
ben perşembe kan vericem cuma öğrenmek için
araya hasta sonu girerse çatlarım meraktan :)
yakında devlet hast yok her yer kar buz sağlık ocagında vericem kanı bnde o yüzden 1 güncük erken vermiş olucam

Kozlar gunaydn feci şekilde grip oldm kolunu kaldirmaya halim yok yarn yim tak gtcem grip olmam yumurta kalotemi dusururmu çok korkuyrm ne yapiymda kendime geliym ne olr akil vern

Kozlar gunaydn feci şekilde grip oldm kolunu kaldirmaya halim yok yarn yim tak gtcem grip olmam yumurta kalotemi dusururmu çok korkuyrm ne yapiymda kendime geliym ne olr akil vern
canım benim de haftasonu bademcikler şişiyo gibi oldu ilk gün full yattım ve kivi portakal elma muz meyve yedim çok şükür iyiyim, doğal şekilde dinlenme ve mevye takviyesi ile iyi olmaya çalıştım sen de dinlen güzel bir çorba iç mevye ye sıcak tut kendini inşallah iyi olursun. Ulaşabiliyorsan doktoruna bi sor belki daha faydalı bişi söyler. Geçmiş olsun.

Halim yk canm kalkip çorba kaynatmaya eşim gelince artık doktoruma ulaşamadım şimdi portakal yedim yarım umarm yarina kadar iyi olurum yoksa bu halde gdemem doktora

Merhaba arkadaşlar,ben de 22ocak ta aşılama oldum şimdi jel kullanıyorum ve beklemedeyim..8 şubat büyük gün hayırlısıyla..Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

tamam canım bidaha yaptırmayacağım ayın 30 una kadar sabır sabır inşallah pozitife döner aynı gün mutlu haberi alırız

Evet canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor.ayrıca geçmiş olsun. Adet belirollerini den farkı yok.belirtilerle tahmin etmek yanıtlıyor. Bazen her ay farklı belirtiler oluyor ama sonuç çıkmıyor. Birazda çok düşünmekten oluyor.
Sanırım adet olucagim gece sıtma tutuyor ve bas agrilarim var adetimde de oluyor du bunlar.allah Hayırlısı nı versin ama bu ay tutmadı gibi geliyor.

Mrb. Beni de ekler misiniz listeye? bugün aşılama günüm; ilk aşılamamı yaptırıyorum. sebepsiz infertilite dolayısıyla. İnş. hayırlı haberler alırız...

ya canım sıkıldı ya tahminen aşılama nın olduğu günlerde direksiyon eğitimiyle çakışma söz konusu olacak bu aşılamadan sonra direksiyon eğitimine gidilmez dimi ben napıcam yaw

Kızlar ocakta ben de aşılama olacaktim. Başına gelmeyen kalmadı.önce 4senedir olmadığım halde mantar ve idrar yolları enfeksiyonu oldum.kutu kutu ilaç kullandım.ardından bir hafta sonra hiç olmadfim kadar ağır bir grip geçirdim.yine kutu kutu ilaç.anlayacağınız iyi mi oldu kötü mu bilmiyorum.yasmin bitecek adet olacam sonra aşılama ilaçları offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…