Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bende bu gun kontrole gittim 3 yumurtam yok olmus 2 tanesi duruyo carsamba asilama oyapilcak hayirlisiyla artik
İnşallah allah gonlune gore versin benimde muayne bugundu 15 adet menepur igne kullandim yarin çatlatma ignesi vurcam çarşamba gunu ikinci aşilamam olcak benimde hakkimizda hayirlisi

Asilama yaptıracak olan arkadaşlar asilama yapılma asamasinda ve dinlenme sonradinda basinizi kaldirmayin fazla hareket ettir meyin .sıvıların disariya cikmasina neden oluyor bilginize. ..
Aşılama da 8.günüm bugün çok Üşüyorum sıtma tutuyor geceleri.
benim gibi yaşayan varmı? ?

Valla canım benim 5. Gunum ama deli gibi Üşüyorum bi türlü isinamadim 2 gündür . Bi de kasık ve karın ağrım devam ediyo ara ara artiyoo

Valla canım benim 5. Gunum ama deli gibi Üşüyorum bi türlü isinamadim 2 gündür . Bi de kasık ve karın ağrım devam ediyo ara ara artiyoo

Ağrılar ben de var canım. .benim 8. Gün deyim..yeni başladı Üşümek. .
Geceliğimi giderken bile sıtma tutuyor, inşallah bebisin belirtileri dir...

Son düzenleme:
Ağrılar ben de var canım. .benim 8. Gün deyim..yeni başladı Üşümek. .
Geceliğimi giderken bile sıtma tutuyor, inşallah bebisin belirtileri dir...
Ayy inşallah oyledir :) bide bende acayip bi sag bacak ağrısı var acaba olan var mı bende adete yakin olur bu agri

üşüme iyi bir belirti mi oluyor ben zaten normalde de üşürüm ama :) eşime diyorum çok soğuk abartıyosun diyo

Beklemek ne zor geçmiyor günler... Hala kasıklarımda ağrı var..sanırım bu jelin etkisi...

Benim 3. Gunum yinede korkuyorum
anlıyorum seni ama çok ekstra bir durumun yoksa korkma canım olacağı varsa olacak zaten yoksa da hayırlısı dicez
sonuçta normal şekilde hayatınıza devam edin diyo doktor bi bildiği var muhakkak içimizi ferah tutalım ve olmama olasılığını da unutmadan ama Rabbim den dualar ile hayırlı sağlıklı ve sıhhatli bebişler dilemeye devam edelim :)

Öyle tabi herseyin hayırlısı balim

Nasil yok oluyo ki canim anlamadim ben, catlamis mi yani, kacinci gunundesin ki sen?
Cuma 11. Gundu gittim solda 13 14 mm sagda 14 14 15 mm yum vardi. Pazartesi tekrar gel dedi canim gitiim sagda 24 mm solda 19 mm iki yum var dedi. Gerisi ya geriledi yada catladi onu bilemeyiz dedi. Bakalim dun gece catlatma ignesi oldum yarin oglen asilama olcam cok korkuyorum bu karisiklik yuzunden de gic umudum kalmadi cnm

Bence yumurta durumun çok iyi canım hiç bozma moralini iki yumurta aşılama için gayet yeterli bir miktar bence hiç umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…