Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben de bugün aşılama yaptırdım. ilk aşılamam. adana başkent hastsnesinde oldu.

bugün ilk defa aşılama oldum. dün geceye kadar da hiç okumamıştım nasıl yapıldığını yine dayanamadım son anda baktım kanama ve aürım oldu diyenler vardı. rahim filmi çekimi gibi diyenler de vardı. ben rahim filmiyle ilgili okuduğum şeyler yüzünden snestezili randevu aldım. filmi çeken doktor boşa anestezi alacaksın deneyelim bi canın acırsa anestezi uzmanını çağırcam dedi ve hiç canım acımadan film çekildi. bugün aşılamada da hiçbir şey hissetmedim ne acı ne sızı. ne kanama... bu alanda en iyi proflardan birine gidiyorum. aksine yatmanın olumsuz etkisi olduğunu söylediler. hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın. sporun varsa burdan çıkıp spora da gidebilirsin dedi. takmayın kafanıza

benim 10. günde 6 iğneden sonra ultrasonda bile görünmedi yumurtalarım. kanda çıkınca doktor dozu değiştirmeden 5 iğne daha verdi. 15. günde 18mm idi akşamına iğne oldum bugün de aşılama yapıldı. gittiğin doktora güveniyorsan hiç takma kafana zaten güvenmiyorsan da ne işin var orda di mi

Hayirli olsun doktorunuz kim ? Birde ne kadar ödediniz ilaclara asilamaya ?
esra bulgan kılıçdağ doktorum. ilaçlar için eczanede 111 lira çıktı. aşılama 61 lira. muayenesi de 122. ayda yaklaşık iki sefer de muayene ücreti ödeniyor

Canim sonuc negatif anlaşılan banada progestan bitince adet olacaksin diyorlardi bende 1 hafta önceden adet oluyordum ilac bitmeden
Üzgünüm ama bu ay malesef olmamiş..
kanama sürüyor mu? yumurta çatladıüında da bazen kanama olabiliyor. benim bhcg 0ın üstünde hiç çıkmadı şimdiye kadar :)

esra bulgan kılıçdağ doktorum. ilaçlar için eczanede 111 lira çıktı. aşılama 61 lira. muayenesi de 122. ayda yaklaşık iki sefer de muayene ücreti ödeniyor
Cok uygunmus burada raporlu 500 sadece asilama ücreti ödüyorsun..
Peki igne mi kullandin hangi igneyi verdi..
Çok soru soruyorum ama bende doktorumu degistirmeyi adanaya gitmeyi düsünüyorum tayfun çok'u önerdiler banada .. Sanirim oda baskent hastanesinde

kanama sürüyor mu? yumurta çatladıüında da bazen kanama olabiliyor. benim bhcg 0ın üstünde hiç çıkmadı şimdiye kadar :)
Yumurta çatladıgında hafif leke tarzi oluyor gecen ay onu yasadim cunku benimki adet kanamasina döndü lekelerden sonra..

rica ederim ne demek. ben daha önce başkentte uzman doktora gidiyordum hakan kalaycı. o 4 ay takip ettikten sonra tayfun beye yönlendirdi. o zaman tayfun bey yrd doc idi ben daha garanti hissettiğim için tanıdık vasıtasıyla esra hanımdan randevu aldırdım. şu an tayfun bey doc oldu. bir arkadaşım da tayfun beye gitmeye başladı hatta evet onu da çok övüyorlar. iğne olarak merional kullandım. devlet 13 tane 75mg lığı karşıladı. ben toplamda 11 tane kullandım bu ay. 2 ilacım kaldı. eğer doz artırmak gerekirse 13 ün üzerini kendiniz karşılıyorsunuz. raporsu aşılama ücreti bile 470 sanırım başkentte. ama ilaclar da biner üzerine. ilacın tanesi 35miş sanırım. bir de ovitrelle çatlatma iğnesi var içinde. aşılamadan çok ilaçlar tutuyor yani. aslında şans düşük diye direkt tüp bebek istemiştik. doktorumuz iki aşılama yaparsan tüp bebeklerini devlet karşılYacak hem debir denemiş oluruz tutabilir de dedi. doktor değişt,rsen bile bir sefer randevu alıp gel görün başkente. başka yerlerde bulunamayan sorunları anında teşhis ediyorlar. iki yıldır doktlra gidiyorum bugüne kadar çıkmayan insülin direnci, gizli şeker, hipotroidi ve rahimde şekil bozukluğu teşhisi koydular. operasyon geçirdim önce. ve bu hastalıkları belirtiye istinaden değil tedbiren endokrine yönlendirildiğimde öğrendim. randevu almak zaten uzun sürüyor. şubatta arayıp mart için randevu alın diyeceklerdir. bir kere hastası oldunuz mu her şekilde randevularınzıı ayarlıyorlar ama. bir an önce arayın derim

Cook tesekkür ederim canim..
Allah hayirlisiyla tez vakitte yavruna kavustursun seni..

Ama burda fazla secenegim yok canim bi kac dr var birini secmek zorundayim kucuk bi yerde yasiyorum millet paraci olmus oylesine de gidesim gelmiyor gozune baka baka yalan soyluyolar

Benim biraz kasiklarimda ağrı var inşallah tutar bu defa seninde ilk ve son olsun bebeğini kucağına alırsın inşallah sen nasıl hissediyorsun ?

İnsallah dedigin gibi ilk ve son olur canim herkese rabbim hayirlisiyla nasip etsin
Asilamayi yaptigindan beri benimde adet agrisi gibi agrim var arada geciyo tekrar basliyo az once de biraz kan geldi korktum yattim geri

Sağol canım inşallah tutar aşılamalarımız....rahim filmini anestezili çekildim ama bunda düşünmüyorum anestezi almayı inşallah canım yanmaz öyleyse direksiyon eğitimine gidebilirim sıkıntı olmaz heralde

Kuşlar bisi sorcam yumurta kaç mm ulasinca catlTma iğnesi vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…