- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.041
Aynen canim ötekiler küçük kalmis atağa geçebilirler dedi ama bu kadar gripken buyumzler herhalde hayrlisi olan kuzum bakalm benim asilamam ne zaman olckAnamm seninde mi obursuler gitmiss ben ondk once oldum asilamami yatiyorum hala kaldirmadilar @aybirgen bu gunun tarigini de at bana :)
İyi beslen cnm c vitamini al bol bolAynen canim ötekiler küçük kalmis atağa geçebilirler dedi ama bu kadar gripken buyumzler herhalde hayrlisi olan kuzum bakalm benim asilamam ne zaman olck
Ayni gun olduk cnm asilamayii nasilsin neler hissediyosunn hoş deneyimlisinn benim ilk dahaBende bugün 3. aşilamami oldum benide ekler misiniz listeye Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Gelin bu heyecani birlikte yaşayalım, insallah guzel haberlerimizi paylasalim, hadi gelin de listemizi de olusturalim :)
Bismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç
1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)Siyetem -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
13)@fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
14)hilal1907 - ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24)@elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
25)@shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
26)@CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28)bril -2. Deneme
29) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak
30) @Seydadgnkrgz-ilk deneme
31) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
32) @devasuuu- ilk deneme-18 ocak
33) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
35) @mellooo- 19 ocak
36) @shalalaSU -18 ocak
37) @sissy06-ilk deneme-22 ocak
38) @cey_cey6
39)nazarnur
Hayirli olsun doktorunuz kim ? Birde ne kadar ödediniz ilaclara asilamaya ?merhaba ben de bugün aşılama yaptırdım. ilk aşılamam. adana başkent hastsnesinde oldu.
hımm sağol cnm başka önerilerin varsa yine paylaşır mısın ben ehliyet kursuna gidiyorum da sanırım direksiyon dersleri aşılama ile çakışıyor bi sıkıntı olur mu ...bide aşılama da ağrı sızı oluyor mu anesteziye gerek var mı
benim 10. günde 6 iğneden sonra ultrasonda bile görünmedi yumurtalarım. kanda çıkınca doktor dozu değiştirmeden 5 iğne daha verdi. 15. günde 18mm idi akşamına iğne oldum bugün de aşılama yapıldı. gittiğin doktora güveniyorsan hiç takma kafana zaten güvenmiyorsan da ne işin var orda di miCuma 11. Gundu gittim solda 13 14 mm sagda 14 14 15 mm yum vardi. Pazartesi tekrar gel dedi canim gitiim sagda 24 mm solda 19 mm iki yum var dedi. Gerisi ya geriledi yada catladi onu bilemeyiz dedi. Bakalim dun gece catlatma ignesi oldum yarin oglen asilama olcam cok korkuyorum bu karisiklik yuzunden de gic umudum kalmadi cnm
esra bulgan kılıçdağ doktorum. ilaçlar için eczanede 111 lira çıktı. aşılama 61 lira. muayenesi de 122. ayda yaklaşık iki sefer de muayene ücreti ödeniyorHayirli olsun doktorunuz kim ? Birde ne kadar ödediniz ilaclara asilamaya ?
rapor çıktığı için fiyatlar böyle yalnız . teşekkür ederim bu aradaHayirli olsun doktorunuz kim ? Birde ne kadar ödediniz ilaclara asilamaya ?
kanama sürüyor mu? yumurta çatladıüında da bazen kanama olabiliyor. benim bhcg 0ın üstünde hiç çıkmadı şimdiye kadar :)Canim sonuc negatif anlaşılan banada progestan bitince adet olacaksin diyorlardi bende 1 hafta önceden adet oluyordum ilac bitmeden
Üzgünüm ama bu ay malesef olmamiş..
Cok uygunmus burada raporlu 500 sadece asilama ücreti ödüyorsun..esra bulgan kılıçdağ doktorum. ilaçlar için eczanede 111 lira çıktı. aşılama 61 lira. muayenesi de 122. ayda yaklaşık iki sefer de muayene ücreti ödeniyor
Yumurta çatladıgında hafif leke tarzi oluyor gecen ay onu yasadim cunku benimki adet kanamasina döndü lekelerden sonra..kanama sürüyor mu? yumurta çatladıüında da bazen kanama olabiliyor. benim bhcg 0ın üstünde hiç çıkmadı şimdiye kadar :)
rica ederim ne demek. ben daha önce başkentte uzman doktora gidiyordum hakan kalaycı. o 4 ay takip ettikten sonra tayfun beye yönlendirdi. o zaman tayfun bey yrd doc idi ben daha garanti hissettiğim için tanıdık vasıtasıyla esra hanımdan randevu aldırdım. şu an tayfun bey doc oldu. bir arkadaşım da tayfun beye gitmeye başladı hatta evet onu da çok övüyorlar. iğne olarak merional kullandım. devlet 13 tane 75mg lığı karşıladı. ben toplamda 11 tane kullandım bu ay. 2 ilacım kaldı. eğer doz artırmak gerekirse 13 ün üzerini kendiniz karşılıyorsunuz. raporsu aşılama ücreti bile 470 sanırım başkentte. ama ilaclar da biner üzerine. ilacın tanesi 35miş sanırım. bir de ovitrelle çatlatma iğnesi var içinde. aşılamadan çok ilaçlar tutuyor yani. aslında şans düşük diye direkt tüp bebek istemiştik. doktorumuz iki aşılama yaparsan tüp bebeklerini devlet karşılYacak hem debir denemiş oluruz tutabilir de dedi. doktor değişt,rsen bile bir sefer randevu alıp gel görün başkente. başka yerlerde bulunamayan sorunları anında teşhis ediyorlar. iki yıldır doktlra gidiyorum bugüne kadar çıkmayan insülin direnci, gizli şeker, hipotroidi ve rahimde şekil bozukluğu teşhisi koydular. operasyon geçirdim önce. ve bu hastalıkları belirtiye istinaden değil tedbiren endokrine yönlendirildiğimde öğrendim. randevu almak zaten uzun sürüyor. şubatta arayıp mart için randevu alın diyeceklerdir. bir kere hastası oldunuz mu her şekilde randevularınzıı ayarlıyorlar ama. bir an önce arayın derimCok uygunmus burada raporlu 500 sadece asilama ücreti ödüyorsun..
Peki igne mi kullandin hangi igneyi verdi..
Çok soru soruyorum ama bende doktorumu degistirmeyi adanaya gitmeyi düsünüyorum tayfun çok'u önerdiler banada .. Sanirim oda baskent hastanesinde
Benim biraz kasiklarimda ağrı var inşallah tutar bu defa seninde ilk ve son olsun bebeğini kucağına alırsın inşallah sen nasıl hissediyorsun ?Ayni gun olduk cnm asilamayii nasilsin neler hissediyosunn hoş deneyimlisinn benim ilk daha
Cook tesekkür ederim canim..rica ederim ne demek. ben daha önce başkentte uzman doktora gidiyordum hakan kalaycı. o 4 ay takip ettikten sonra tayfun beye yönlendirdi. o zaman tayfun bey yrd doc idi ben daha garanti hissettiğim için tanıdık vasıtasıyla esra hanımdan randevu aldırdım. şu an tayfun bey doc oldu. bir arkadaşım da tayfun beye gitmeye başladı hatta evet onu da çok övüyorlar. iğne olarak merional kullandım. devlet 13 tane 75mg lığı karşıladı. ben toplamda 11 tane kullandım bu ay. 2 ilacım kaldı. eğer doz artırmak gerekirse 13 ün üzerini kendiniz karşılıyorsunuz. raporsu aşılama ücreti bile 470 sanırım başkentte. ama ilaclar da biner üzerine. ilacın tanesi 35miş sanırım. bir de ovitrelle çatlatma iğnesi var içinde. aşılamadan çok ilaçlar tutuyor yani. aslında şans düşük diye direkt tüp bebek istemiştik. doktorumuz iki aşılama yaparsan tüp bebeklerini devlet karşılYacak hem debir denemiş oluruz tutabilir de dedi. doktor değişt,rsen bile bir sefer randevu alıp gel görün başkente. başka yerlerde bulunamayan sorunları anında teşhis ediyorlar. iki yıldır doktlra gidiyorum bugüne kadar çıkmayan insülin direnci, gizli şeker, hipotroidi ve rahimde şekil bozukluğu teşhisi koydular. operasyon geçirdim önce. ve bu hastalıkları belirtiye istinaden değil tedbiren endokrine yönlendirildiğimde öğrendim. randevu almak zaten uzun sürüyor. şubatta arayıp mart için randevu alın diyeceklerdir. bir kere hastası oldunuz mu her şekilde randevularınzıı ayarlıyorlar ama. bir an önce arayın derim
benim 10. günde 6 iğneden sonra ultrasonda bile görünmedi yumurtalarım. kanda çıkınca doktor dozu değiştirmeden 5 iğne daha verdi. 15. günde 18mm idi akşamına iğne oldum bugün de aşılama yapıldı. gittiğin doktora güveniyorsan hiç takma kafana zaten güvenmiyorsan da ne işin var orda di mi
Benim biraz kasiklarimda ağrı var inşallah tutar bu defa seninde ilk ve son olsun bebeğini kucağına alırsın inşallah sen nasıl hissediyorsun ?
Sağol canım inşallah tutar aşılamalarımız....rahim filmini anestezili çekildim ama bunda düşünmüyorum anestezi almayı inşallah canım yanmaz öyleyse direksiyon eğitimine gidebilirim sıkıntı olmaz heraldebugün ilk defa aşılama oldum. dün geceye kadar da hiç okumamıştım nasıl yapıldığını yine dayanamadım son anda baktım kanama ve aürım oldu diyenler vardı. rahim filmi çekimi gibi diyenler de vardı. ben rahim filmiyle ilgili okuduğum şeyler yüzünden snestezili randevu aldım. filmi çeken doktor boşa anestezi alacaksın deneyelim bi canın acırsa anestezi uzmanını çağırcam dedi ve hiç canım acımadan film çekildi. bugün aşılamada da hiçbir şey hissetmedim ne acı ne sızı. ne kanama... bu alanda en iyi proflardan birine gidiyorum. aksine yatmanın olumsuz etkisi olduğunu söylediler. hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın. sporun varsa burdan çıkıp spora da gidebilirsin dedi. takmayın kafanıza
Biraz sancı var kasiklarim da bugunde belimin ortasindada var sancı hayırlısı bakalım hiçbi ise el surmuyorunSelam kızlar Nasılsıniz asilama sonrası nasıl gidiyor ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?