Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
17 18 diye biliyorum ama 16 da da vurduran doktorlar oluyo
Şimdi şöyle bsey var canm benim dun 15 mm di doktor cuma tekrar gel dedi günde 1.5 buyuyo diye bliyorm cuma 19.5 olck o aksam catlatma iğnesi vurdursam pazar asilama olacak sanirim ya pazartesi olursa esim pazartesi mumkunati yk izin alamaz alirda 4den sonra of napcz blmiyrm ya sanirim asil ama olmicak moralm çok bozk

Cuma yeterli büyüklüge ulasirsa pazar gunu yapar asilamayi ..
Cuma catlatma ignesini vurdurur 36 saat sonrada asilama olur .. pazartesi mumkun degil 4den önce diyorsanda catlatma ignesini ona gore ayarlar saatini..

Biraz sancı var kasiklarim da bugunde belimin ortasindada var sancı hayırlısı bakalım hiçbi ise el surmuyorun
Sanirim senin 3. Günün idi.dinlenme kle iyi yapıyorsun.benim de ilk zaman agrilarim olmuştu. Benim 10. Gün deyim ümidim yok olacağına. Çünkü bu işlerde moral motivasyon önemli. Bende hiç biri yoktu.hala yok sağolsun eşime.

Test konusunda benimde sicilim pek iyi değil :) Ama 12. günü bekle hiç değilse.Bende en erken 12. gün çok çok silik çıkmıştı.Bu testler acayip psikoloji bozuyor.İnşallah bebeğin seninledir..
Canim sonucun belli mi, insallah umut verici güzel haberlerini aliriz.

Kızlar aşılama yapanlar belirti his agri var mi ? Ben 7. Gunumu bitiriyorum kasik agrilarim var bi tek

Cuma yeterli büyüklüge ulasirsa pazar gunu yapar asilamayi ..
Cuma catlatma ignesini vurdurur 36 saat sonrada asilama olur .. pazartesi mumkun degil 4den önce diyorsanda catlatma ignesini ona gore ayarlar saatini..
Ay saol canm rahatladm bakalım yarn ne dicek

kızlar daha hamile olup olmadığım belli değil haliyle ama iş yerinde x-ray dan geçiyorum sıkıntı olur mu ki?
Allahım neleri kafaya takıyorum belki hamile bile değilim ama

Canim morelini bozma zaten ignenin üstünden en az 28 29 saat geçmek zorunda cuma akşam vurun san zaten ertesi gün hemen yapmaz asilamani canım doktorunla konuş saatini beraber ayarlayın benim esimde şoför bizde zor ayarladik ama sakın stres yapma bu süreçte önemli olan morel

kızlar bugün 7. günüm hiçbir belirti yok, olmalı mı sizce
asilamanin 7. Günü mu canim daha çok çok erken belirtiler için kendini dinleme hem belirti yaşamadan da hamile kalabilirsin bunyeden bünyeye degisiyo yani şeytan aklımıza sokuyo gece bende biraz düşündüm sonra saçmalama nazar yat uyu dedim kendi kendime

Ben cumartesi gündüz saat 2 de vurdu doktorum igneyi pazar günü saat 7 30 gibiydi asilamami yaptı arada kaç saat var bak

Öyle kötü düşünme canım benim Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah tutar bebisin hayırlısıyla gelir bugün 5. Gunum yariladim sayılır allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…