- 5 Ocak 2015
- 203
- 61
- 68
- 42
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.081
Aynen dediğin gibi kendimizi dinliyoruz gerçekten . Ama insanın elinde değil maalesef . Oram buram ağrısın midem bulansin diye bekliyorum şaka gibiasilamanin 7. Günü mu canim daha çok çok erken belirtiler için kendini dinleme hem belirti yaşamadan da hamile kalabilirsin bunyeden bünyeye degisiyo yani şeytan aklımıza sokuyo gece bende biraz düşündüm sonra saçmalama nazar yat uyu dedim kendi kendime
Sağol Can'ım hayırlısı ise olsun Allah var cok iyi değilim sürekli aglıyasım geliyor vajinal jel in yan etkilerini yaşıyormu sunuşuzÖyle kötü düşünme canım benim Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah tutar bebisin hayırlısıyla gelir bugün 5. Gunum yariladim sayılır allahın izniyle
kızlar daha hamile olup olmadığım belli değil haliyle ama iş yerinde x-ray dan geçiyorum sıkıntı olur mu ki?
Allahım neleri kafaya takıyorum belki hamile bile değilim ama
Canim inan elindeki telefon ondan cok cok daha tehlikeli. X-ray dedigin kapi dedektorumu metale duyarli olan hani bu cantalarimizi gecirdigimiz cihazdan geciyosan endiselenkızlar daha hamile olup olmadığım belli değil haliyle ama iş yerinde x-ray dan geçiyorum sıkıntı olur mu ki?
Allahım neleri kafaya takıyorum belki hamile bile değilim ama
Canim inan elindeki telefon ondan cok cok daha tehlikeli. X-ray dedigin kapi dedektorumu metale duyarli olan hani bu cantalarimizi gecirdigimiz cihazdan geciyosan endiselen
Baya gec yumurtluyomussun cnmCanim bugün adetmn 17.GNU sanirim 20.GNU falan olacak tam blmiyrm ki
Kuzum o cihazlarin egitimini aldim ben gorevliler yandan gecmenize izin veriyorlar sirf bisi olurda bizden bilirler diye. Sadece canta bavul konulan icini goruntuleyen cihazlarda var radyasyon. Havalimanlarinda yada baska yerlerde dillat edin yabancilar kendileri de cocuklarinida hamileleride gecer hic bisi demeden bizim vatandaslarimizin pimpirikliginden cikan bi olay buhani avmlerde de geçiliyor ya onlardan canım
Jel vermedi sadece progestan verdi canım onu da ağızdan alınca mahvoldum gözumu acamadim şimdi vajinal yolla kullaniyorumSağol Can'ım hayırlısı ise olsun Allah var cok iyi değilim sürekli aglıyasım geliyor vajinal jel in yan etkilerini yaşıyormu sunuşuz
Ya canm ywterki pazartesiye gelmesin BN gider gtmz soyliym DMİ bunu yda o gün verincemi soyliymBen cumartesi gündüz saat 2 de vurdu doktorum igneyi pazar günü saat 7 30 gibiydi asilamami yaptı arada kaç saat var bak
Benim bu zaman kdr 4.doktora canim diğerleri hc doğru düzgün yum tak yapmamslrdi bi kere bktilr 15 dediler 12mm de bile ctltma iğnesi vurdurdulr dmkki bnm yum GC gelişiyor inş. Güzel sonuçlar alirmBaya gec yumurtluyomussun cnm
çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum ben. benim de biraz geç gelişti sanırım 9.günde yumurta görünmedi 5 iğne daha yapıp gittim 18. veya 19 mm idi. o gün pazartesiydi ve gece tam 12 de çatlatma iğnesini yapmamı, çarşamba da 8.30 da gelmemi istediler. 8.30 da spermi aldılar 2 saat işlem süresi var. ondan sonra eşin gidebilir örneği verip. izin almasına da gerek olmaz böylece. 10.30 da aşılamam yapıldı. toplamda 15 dk sürmemiştir benim işim de. rahat olmamı çıkıp spora bile gidebileceğimi söyledi doktorum. daha erken gitmek isterseniz örneği daha erken verniş olur aşılama da yine daha erken saatte yapılır. çatlatma iğnesini de ona göre ayarlarlar yine sıkmayın canınızı. en kötü iğnenii olup normal ilişkiye girersiniz iğneler boşa gitmemiş olur hayırlısı her şeyinYa canm ywterki pazartesiye gelmesin BN gider gtmz soyliym DMİ bunu yda o gün verincemi soyliym
çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum ben. benim de biraz geç gelişti sanırım 9.günde yumurta görünmedi 5 iğne daha yapıp gittim 18. veya 19 mm idi. o gün pazartesiydi ve gece tam 12 de çatlatma iğnesini yapmamı, çarşamba da 8.30 da gelmemi istediler. 8.30 da spermi aldılar 2 saat işlem süresi var. ondan sonra eşin gidebilir örneği verip. izin almasına da gerek olmaz böylece. 10.30 da aşılamam yapıldı. toplamda 15 dk sürmemiştir benim işim de. rahat olmamı çıkıp spora bile gidebileceğimi söyledi doktorum. daha erken gitmek isterseniz örneği daha erken verniş olur aşılama da yine daha erken saatte yapılır. çatlatma iğnesini de ona göre ayarlarlar yine sıkmayın canınızı. en kötü iğnenii olup normal ilişkiye girersiniz iğneler boşa gitmemiş olur hayırlısı her şeyin
Bliyrm canm ama iste pazartesi 4e KDE çıkamaz işyerinden bakalım yarn belli olacak nasıl yapczçatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum ben. benim de biraz geç gelişti sanırım 9.günde yumurta görünmedi 5 iğne daha yapıp gittim 18. veya 19 mm idi. o gün pazartesiydi ve gece tam 12 de çatlatma iğnesini yapmamı, çarşamba da 8.30 da gelmemi istediler. 8.30 da spermi aldılar 2 saat işlem süresi var. ondan sonra eşin gidebilir örneği verip. izin almasına da gerek olmaz böylece. 10.30 da aşılamam yapıldı. toplamda 15 dk sürmemiştir benim işim de. rahat olmamı çıkıp spora bile gidebileceğimi söyledi doktorum. daha erken gitmek isterseniz örneği daha erken verniş olur aşılama da yine daha erken saatte yapılır. çatlatma iğnesini de ona göre ayarlarlar yine sıkmayın canınızı. en kötü iğnenii olup normal ilişkiye girersiniz iğneler boşa gitmemiş olur hayırlısı her şeyin
Gidince söyle canım planını ona göre yapsın
Tmm cnm bakalım m hycanliym cokGidince söyle canım planını ona göre yapsın
amin canim insallahBenim bu zaman kdr 4.doktora canim diğerleri hc doğru düzgün yum tak yapmamslrdi bi kere bktilr 15 dediler 12mm de bile ctltma iğnesi vurdurdulr dmkki bnm yum GC gelişiyor inş. Güzel sonuçlar alirm
Canım merhaba aynı yastayiz benim bir kızım var ilk asilamam olacak adetimi bekliyorum ihtimal dusuk ancak prosedür u uyguluyoruz ilaçlı iğneli aşılama nedir canım.çatlatmak iğneli değil mimerhabalar arkadaşlar
bende aşılama yaptırmaya başladım, iğneler başladı, bugün 2. iğnemi oldum, ama size kısaca hikayemi anlatayım 7 yıllık evliyim, 5 kere ilaçlı aşılama yapıldı ve hepsi negatif, artık tüpbebek yaptırmaya karar verildi, yaş 36 bu arada, ben tüp bebek için gittiğimde doktorum beni iğneli aşılama bir tane yapmak istiyorum diye ikna etti, ilaçlının hiçbir anlamı olmadığını ama bir tane aşılamadan sonra tüp bebeğe geçelim dedi ve bende bu aşılama zincirine katıldım, şanslar düşük biliyorum ama iğneli daha farklıymış diyorlar arkadaşlar, bakalım kısmet belki bu tutar inşallah
canım aşılama yapılmadan önce yumurtaların gelişinde ya iğneyle yada ilaçla yapılıyor, çatlatma iğnesi en son yumurtalar tam kıvama geldiğindeki aşama canım, çatşatma yapıldıktan sonra aşılama yapılıyorCanım merhaba aynı yastayiz benim bir kızım var ilk asilamam olacak adetimi bekliyorum ihtimal dusuk ancak prosedür u uyguluyoruz ilaçlı iğneli aşılama nedir canım.çatlatmak iğneli değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?