Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim sonuc negatif anlaşılan banada progestan bitince adet olacaksin diyorlardi bende 1 hafta önceden adet oluyordum ilac bitmeden
Üzgünüm ama bu ay malesef olmamiş..

bnmde progestan hapım pzartesi bitecekti
adet olsam da pzrtesiden sonra olurum diyordum ama
malefes bu sabah lekelenme oldu
hemde daha aşılanamanın üzerinden 14 gün bile geçmedi

Bana

Jel vermedi sadece progestan verdi canım onu da ağızdan alınca mahvoldum gözumu acamadim şimdi vajinal yolla kullaniyorum

aynen bende de çok uyku yaptı o hap yaa
eşim diyordu ne oldu sana sürekli uyuyorsun

kızlarrr bnm gece lekelenmem olmuş sabah böyle uyandım ve büyük bi şok yaşadım
kan testi yaptırmaya gitmek hiiiiç içimden gelmedi
bende evde idrar testlerinden yaptım ve negatif çıktı
çok ama çok üzgünüm
Allah ım sabır versin çok umutluydum ama yanılmışım

progestan hap kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum onda da yanılmışım
üstelik 16 ocakta aşılama oldum daha 14.gün bile değil
yrn sağlk ocagına gidip kan vericem ama sonuç pzrtesi çıkıcak diye(evime yakın)
belki üniversite hastanesine de gidebilirim bilmiyorum(evime uzak baya)
hiç bişey yapmak istemiyorummmmmmmm

ve lekelenme wc den sonra peçeteye hafif hafif devam ediyor

Hayırlı olur inşallah canim senin için bebisinin sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına
Aminnn inşallah canım doktor baya baya ileri polikistik sin dedi öncekine gore şimdi daha da kötü aşılama ve sonrası artık dedi

kızlar ya ben 18 ocakta oldum aşılamayı aslında çok umutluydum ara ara kasık bel sancım oluyordu ama bi saattir daha değişik tam adet olmadan hemen önceki sancılara benze bi ağrı oluştu. galiba kırmızıları görecem çok yakında. bi de ba yerlerde 12. gün kana çıkar diye okudum sizce? dr iki hafta sonra adet olmazsan gel test yapalım ei aşılamanın ilk gününü e sayıyor musnuz artık akikaları sayacam nereyse çatladım yeminle

Sakin ol asilamanin ilk gununu saymiyorlar sanirim.. Birde adet belirtileriyle ayni belirtilerdir gebelik belirtileride strest yapma belli oluyor 10 gunden sonrada ama 14.gun kesin olur bekle derim ben zaten varsa var yoksa umut etmezsin 14gunden sonra yoksa bir daha versem mi der durursun..

aslına haklısın ya 14. gün zaten yapılacak varsa bile değer düşük çıkar bi de yükselmesni beklemek var bi kere o da oldu ben de değer 25 çıktı sonra düştü kimyasal gebelikmiş sonra hiç beklemediğim bir zaman tam tarlusal alacakken 7000 çıktı da gelişmedi kürtaj oldum

Pazartesini bekle sabret dua et kafani baska seylere ver canim..
Varsa zaten cikacak yani Allah ol derse hic birsey engel degil

Canim yogun bi sekilde devamigelmezse yerlesme kanamasidir cnm umutsuz olma

Kuzumm asilama tarihlerine gore siralasan ya listeyi test zamani gelenleri daha rahat takip ederiz

Canım ümitsizliğe kapılma bnde 13.gunden test gününe kadar adet ağrısı çektim. Wcye korkarak gidiyordum . İnşallah seninde sonucun pozitif olur. Bn hala ara ara çekiyorum kasık ağrısı ama seviniyorum artık. Bebeğim büyüyor die :)

Canım a 15. Gün test yaptırmıştım bn ve çıkmıştı. Sende aşılama gununden itibaren say ve 15. Gun test yaptır

Canım bişi soracağım şimdi bana doktor adetin 5. Günü ilaç a başla 5 günde biter ilaç dedi ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi buda ayın 4 üne denk geliyor çünkü ilaç bugün bitiyor geç kalmış olmaz mıyız acaba çünkü 15. Gün oluyor adetin ovulasyon zamanı yyumurtayı nasıl takip edecek ya o zaman a kadar çattlamışsa hem eşiminde hazır olması gerekmez mi cinsel pehriz olarak

12. Gun git canim bencee ben yasadim bu ay bunuu bi anda buyuduler yarisi kayboldu igne gec vuruldu flan garantiye al sen erken geldin derse agrilarim oldu flan de

İğneli olunca neden farkli oluyo ki acaba, dr bana adetin 3. gunu bi tane gonal f 75 igne yaptirdi, sonra 5 gun klomen kullandim sabah 1 aksam 1, onemli olan yumurtalarin olusmasi degil mi, igne ya da hap fark eder mi bilmiyorum.

Canim haklisin bence de gec olur, bana 3. gun baslatti ilaci 8. Gun ilacim bitti ve ilac bittikten 3 gun sonra kontrole cagirdi, yani 11. gun.

12. Gun git canim bencee ben yasadim bu ay bunuu bi anda buyuduler yarisi kayboldu igne gec vuruldu flan garantiye al sen erken geldin derse agrilarim oldu flan de
Evet canim senin 3 tane yumurtan erken catladi bence de. Diger 2 yumurtan bebis olur insallah.

Kızlar benim aşılamamın 11.günü ve kanamam başladı. 3 gündür hastanelik olacak kadar büyük sancım vardı. 2 gündür progestan almayi bıraktım kanama başladı.test yapıldı sonucu bekliyorum nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…