- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.301
Hayirli olsun ben de hamilelik günlüğü ekleyenlere çok ozeniyorum darısı başımıza
çok sağol canım inşallah hepimiz için iiy olur. ben de çok özeniyordum yaparken de terddür ettim kalp aışını falan beklesem mi diye ama dayanamadım :)
canım benim bu sabah 10 da iğnemi yaptırdım cuma sabah 9 da aşılamam yapılacak aşılama tarihi 5 şubatBismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi –Sonuç
1) @prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
2) @gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
3) @eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
4) @gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
5) @Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
6) @Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
7) @CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
8) @elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
9) @dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
10) @fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
11) @bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
12) @avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
13) @shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
14) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
15) @benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak --------------------------> ???????
16) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
17) @elifecem16 -5. Deneme-14 ocak --------------------------> ???????
18) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
19) @devasuuu- ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
20) @shalalaSU -18 ocak --------------------------> ???????
21) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
22) @mellooo- 19 ocak
23)sissy06 -ilk deneme-22 ocak
24) @gul_cann-3. Deneme-27 ocak
25) @breakfast -ilk deneme-27 ocak
26) @kuzuma hasretim- ilk deneme-27 ocak
27) @yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
28) @aybirgen-ilk deneme
29) @safiskus-2. Deneme
30) @hayallergercekolsa-ilk deneme
31) @ahsen su-Ilk deneme
32)Siyetem -ilk deneme
33) S sevil19 -ilk deneme
34) @derendefne -ilk deneme
35) @Begum275 -ilk deneme
36) @hcaazram2007 -2. Deneme
37)bril -2. Deneme
38) @Seydadgnkrgz-ilk deneme
39) @cey_cey6
40) @nazarnur
41) @deffnem -ilk deneme
42) @artniyetizm - 7. Deneme
test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bidirin lütfennn
Canım 6 gün çok uzun bi süre bence. Doktorum bana esimle en Son birlikte olduğumuz tarihi sormuştu aşılama için gün belirlerken. Sen bi doktoruna sorsana.kızlar bugün adetimin 14. günüydü doktora gittim biri sağda biri solda 2 yumurta var dedi hemen iğne yazim sana yaptır iğneyi dedi , iğnem 2 adet 5000 lik preglyn 2 sini birleştirdi bi seferde vuruldum.. yani 10000lik oldu . cuma sabah 9 da eşinle birlikte gel dedi allahtan hayırlısı artık ....bu arada eşimle en son afedersiniz pazar sabahı birlikte olmuştuk cuma sabahına kadar spermler ölmez dimi
Bildigim kadariyla 36 saat civarında bir süre geçmesi gerekiyorbu arada sanırım 48 saat sonraya geliyo aşılama geç olmaz mı acaba
5 gün oluyor ama sordum o konuda bişi demedi bizde hep perhizi olsun diye bekliyorduk ama zaten yıkanacak spermler canlıları hızlıları secilecekmiş bi sorun olmaz inşallahCanı
Canım 6 gün çok uzun bi süre bence. Doktorum bana esimle en Son birlikte olduğumuz tarihi sormuştu aşılama için gün belirlerken. Sen bi doktoruna sorsana.
evet ama 36 saat sonrası gece 10 a geliyor o yüzden sabaha attı ama inşallah gecikmeyizBi
Bildigim kadariyla 36 saat civarında bir süre geçmesi gerekiyor
Aşılama gunduze denk gelsin diye iğnem geceleyin olmuştum. Ama doktorun bişey demwdi gine göre bi bildiği vardır canım hayırlısı olsunevet ama 36 saat sonrası gece 10 a geliyor o yüzden sabaha attı ama inşallah gecikmeyiz
5 gün oluyor ama sordum o konuda bişi demedi bizde hep perhizi olsun diye bekliyorduk ama zaten yıkanacak spermler canlıları hızlıları secilecekmiş bi sorun olmaz inşallah
Aşılama
Aşılama gunduze denk gelsin diye iğnem geceleyin olmuştum. Ama doktorun bişey demwdi gine göre bi bildiği vardır canım hayırlısı olsun
sağol canım insan çok tedirgin oluyor bu süreçte inşallah rabbim nasip eder hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarAynen öyle spermleri hizlandirmak için işlemden geçiriyorlar
Canim bak iyi ki 1 gun erken gitmissin, esinin de 5 gun gecmis oluyo, sperm sayisi artar ama haraketlilik azalabilir. Sperm yikama islemiyle hareketlilik artiriliyo zaten. Cok kafana takma bundan sonra. Siz elinizden geleni yapiyosunuz, bundan sonrasi da nasip artik.kızlar bugün adetimin 14. günüydü doktora gittim biri sağda biri solda 2 yumurta var dedi hemen iğne yazim sana yaptır iğneyi dedi , iğnem 2 adet 5000 lik preglyn 2 sini birleştirdi bi seferde vuruldum.. yani 10000lik oldu . cuma sabah 9 da eşinle birlikte gel dedi allahtan hayırlısı artık ....bu arada eşimle en son afedersiniz pazar sabahı birlikte olmuştuk cuma sabahına kadar spermler ölmez dimi
Aslinda igneyi biraz gec vurunabilirdin canim, ben anlayamadim senin doktorunu pek ama simdi doktoruna guvenmek zorundasin, yumurtalarin durumuna göre de degisebiliyo aradaki zaman, bana 28 sa sonra yapildi asilama ve doktor yumurtan catlamis dedi, ben de neden erken yapiliyo diye kafama takiyodum. Doktorlara guvenmek zorundayiz, yapacak bisey yok.evet ama 36 saat sonrası gece 10 a geliyor o yüzden sabaha attı ama inşallah gecikmeyiz
valla doktor bile şaşırdı bu yumurtalar olmuş der gibi bi ifade vardı adamda :) inşallah sorun olmaz sperm boşalma olsa cünkü cuma sabahına 1-2 günlük olur dediğin gibi nasip artık bu işler hemen iğneyi yaptır dedi bende hemen yaptırdım umarım 48 saat gec olmaz ...gerçi nasipde varsa gelir çinden yemeneden derler ya ...hayırlısıCanim bak iyi ki 1 gun erken gitmissin, esinin de 5 gun gecmis oluyo, sperm sayisi artar ama haraketlilik azalabilir. Sperm yikama islemiyle hareketlilik artiriliyo zaten. Cok kafana takma bundan sonra. Siz elinizden geleni yapiyosunuz, bundan sonrasi da nasip artik.
Canım aynen öyle. Olacağı varsa olur zaten olmayacaksa da ağzımizla kuş tutsak da gene olmaz ben artık anladım bunu.valla doktor bile şaşırdı bu yumurtalar olmuş der gibi bi ifade vardı adamda :) inşallah sorun olmaz sperm boşalma olsa cünkü cuma sabahına 1-2 günlük olur dediğin gibi nasip artık bu işler hemen iğneyi yaptır dedi bende hemen yaptırdım umarım 48 saat gec olmaz ...gerçi nasipde varsa gelir çinden yemeneden derler ya ...hayırlısı
yumurta catladıktan sonra 24 saat daha yaşıyorya o payıda mı hesap etti sevgili kibar doktorum ...hayırlısı artık canımCanım aynen öyle. Olacağı varsa olur zaten olmayacaksa da ağzımizla kuş tutsak da gene olmaz ben artık anladım bunu.
Canm geven aksam mantar gördüm o da büyük mantar erkek çocuk küçük mantar kiz çocuk demekmiş ama hatrlamiyrm büyük mu küçük mu gördüm ondan önceki akşamda kirmizi bi çiçek gordum dn akşamda okuldaydimNas
Nasıl rüyalar goruyosun cnm.
Zeynepcim bebeğinin doğumu nasıl kasımın onuna geliyor tahmini doğum tarihi sitelerine giriyorum son adetimi.kızlar aşılamanın 14. günü beta hcg 484 çıkmıştı bugün tekaralamamı istedi dr. bugün de 16. gün. kan verdim yarım saat falan sonra çıkar çok heyecanlıyım ya
Canim aslinda bende de pko var ama asilama sebebimiz esimin spermleriydi, gerci o da tedavi sonrasi normale dondu. Canim ilk gunlerde agrin sancin falan olmus muydu?Canım eğer problem sizde değilde dr jel yada hap vermiyo. Genellikle problemin kadında olduğu durumlarda veriyo.misal bn pkoluyum crinone jel kullanıyorum daha da kullanacakmışım 12haftaya kadar ama bni mafetti. Sırf bebeğim için kullanmak zofundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?