Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün adetimin 14. günüydü doktora gittim biri sağda biri solda 2 yumurta var dedi hemen iğne yazim sana yaptır iğneyi dedi , iğnem 2 adet 5000 lik preglyn 2 sini birleştirdi bi seferde vuruldum.. yani 10000lik oldu . cuma sabah 9 da eşinle birlikte gel dedi allahtan hayırlısı artık ....bu arada eşimle en son afedersiniz pazar sabahı birlikte olmuştuk cuma sabahına kadar spermler ölmez dimi

canım benim bu sabah 10 da iğnemi yaptırdım cuma sabah 9 da aşılamam yapılacak aşılama tarihi 5 şubat

Canı
Canım 6 gün çok uzun bi süre bence. Doktorum bana esimle en Son birlikte olduğumuz tarihi sormuştu aşılama için gün belirlerken. Sen bi doktoruna sorsana.

Canı

Canım 6 gün çok uzun bi süre bence. Doktorum bana esimle en Son birlikte olduğumuz tarihi sormuştu aşılama için gün belirlerken. Sen bi doktoruna sorsana.
5 gün oluyor ama sordum o konuda bişi demedi bizde hep perhizi olsun diye bekliyorduk ama zaten yıkanacak spermler canlıları hızlıları secilecekmiş bi sorun olmaz inşallah

Aşılama
evet ama 36 saat sonrası gece 10 a geliyor o yüzden sabaha attı ama inşallah gecikmeyiz
Aşılama gunduze denk gelsin diye iğnem geceleyin olmuştum. Ama doktorun bişey demwdi gine göre bi bildiği vardır canım hayırlısı olsun

Aşılama

Aşılama gunduze denk gelsin diye iğnem geceleyin olmuştum. Ama doktorun bişey demwdi gine göre bi bildiği vardır canım hayırlısı olsun

Aynen öyle spermleri hizlandirmak için işlemden geçiriyorlar
sağol canım insan çok tedirgin oluyor bu süreçte inşallah rabbim nasip eder hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar

Canim bak iyi ki 1 gun erken gitmissin, esinin de 5 gun gecmis oluyo, sperm sayisi artar ama haraketlilik azalabilir. Sperm yikama islemiyle hareketlilik artiriliyo zaten. Cok kafana takma bundan sonra. Siz elinizden geleni yapiyosunuz, bundan sonrasi da nasip artik.

evet ama 36 saat sonrası gece 10 a geliyor o yüzden sabaha attı ama inşallah gecikmeyiz
Aslinda igneyi biraz gec vurunabilirdin canim, ben anlayamadim senin doktorunu pek ama simdi doktoruna guvenmek zorundasin, yumurtalarin durumuna göre de degisebiliyo aradaki zaman, bana 28 sa sonra yapildi asilama ve doktor yumurtan catlamis dedi, ben de neden erken yapiliyo diye kafama takiyodum. Doktorlara guvenmek zorundayiz, yapacak bisey yok.

valla doktor bile şaşırdı bu yumurtalar olmuş der gibi bi ifade vardı adamda :) inşallah sorun olmaz sperm boşalma olsa cünkü cuma sabahına 1-2 günlük olur dediğin gibi nasip artık bu işler hemen iğneyi yaptır dedi bende hemen yaptırdım umarım 48 saat gec olmaz ...gerçi nasipde varsa gelir çinden yemeneden derler ya ...hayırlısı

Canım aynen öyle. Olacağı varsa olur zaten olmayacaksa da ağzımizla kuş tutsak da gene olmaz ben artık anladım bunu.

Nas
Nasıl rüyalar goruyosun cnm.
Canm geven aksam mantar gördüm o da büyük mantar erkek çocuk küçük mantar kiz çocuk demekmiş ama hatrlamiyrm büyük mu küçük mu gördüm ondan önceki akşamda kirmizi bi çiçek gordum dn akşamda okuldaydim

kızlar aşılamanın 14. günü beta hcg 484 çıkmıştı bugün tekaralamamı istedi dr. bugün de 16. gün. kan verdim yarım saat falan sonra çıkar çok heyecanlıyım ya
Zeynepcim bebeğinin doğumu nasıl kasımın onuna geliyor tahmini doğum tarihi sitelerine giriyorum son adetimi.
bir şubat bana yedi kasım diyor

Canim aslinda bende de pko var ama asilama sebebimiz esimin spermleriydi, gerci o da tedavi sonrasi normale dondu. Canim ilk gunlerde agrin sancin falan olmus muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…