- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.281
Hayirliai olsun canim Rabbim ilkinde yüzünü guldurshnBenimde iğnelerim bügün itibariyle bitti.doktor kontrol etti.iki yumurtam gelişmiş.yarın gece çatlatma iğnesi vurulacağım,kısmetse cuma günü de ilk aşılamamı olucam.inş. güzel haberleri sizinle paylaşmak bana da nasip olur.
Hayirlisi olsun canim, yeni ayla yeniden umutlar baslar, bebegin insallah bu ay gelir.
slm kızlar. bnde bu ay ılk asılamamı oldum we bugun 7. gunum bı hfta daha beklemedeyız baakalm. rabbm herkese hayrlısını versınn
CNm hayirlisi olsun allah gonlundekine kavuştursun seni bende ocagin 27 sinde ikinci aşilamami ooldum bugun 7. Günümdeyim sende belirti falan varmi ben birşeey hissetmiyorum sadece karnim çok ağriyo geceleri uyaniyorum agridan başka hiç bir belirti yok. Şubat 10 tahlil yapicam. Hakkimizda hayirlisi:) :)
Ilk sayfadaki listemize ekliyorum kizlar sizi de.Merhaba bana da 22 ocakta aşılama.yapıldı. sonuç için bekliyorum
İnşallah isteyen herkese Rabbim evlat nasip eder.
Sevinirim eklersen.Ilk sayfadaki listemize ekliyorum kizlar sizi de.
Amin Canım.hepimizin yüzü gülsün en kısa zamanda.Hayirliai olsun canim Rabbim ilkinde yüzünü guldurshn
Canm beni kaydet 30nda oldum asilamayiIlk sayfadaki listemize ekliyorum kizlar sizi de.
Ilk sayfadaki listemize ekliyorum kizlar sizi de.
Benim de klomenle oldu, bana da ne jel verdi ne progestan.cnm asılaman ıgneylemı oldu.. bnm klomenle oldu ve dktr progestan vermedı hapla etkısıolmuyo dıye.
Benim de klomenle oldu, bana da ne jel verdi ne progestan.
Canım ya bişi soracağım ben de hap kullandım kaç gündür batışmalar oluyodu bugün yok batışma falan dünde uzayan akıntım vardı bugün o da yok yarın sabah doktor a gideceğim geç kalmış olabilir miyim doktor o gün gel dedi ne yaptığını biliyordur herhalde of sıkıntı bastı
Kozlar asilama olup besleyenler belirtilerinin neler bugün 4.günüm sabah kasik agrim.oluyor o kdr sizin neler oluyo
Yk canm bende pek sallamiyrm ama rüyalar rüyalar gecen asimadan tecrubeliym ama iste düşünmeden de yapamiyrm bakalım daha çok varcnm sana tavsıyem belrtı arayıp kfanı bulandrma her agrıyıda gebelk belrtısı sanma . gunn geldgnde negatf gorrsen daha ck uzulrsun cunku. bnmde . gnum pek lstrmamaya calısıyorm kendmı
Klomen cuma günü bitti canım doktor ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi yarın sabah a randevu aldım bugün adetimin 13.günüsen su anda klomenmı kullanıyosun anlamadım kancı gunn. yada kulandnd bıttımı
Insallah gec kalmamissindir canim benim 14. gunde asilama yapildi ama benim klomen 8. gunde bitmisti, rahat ol yarin tam zamani olur senin icin.Klomen cuma günü bitti canım doktor ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi yarın sabah a randevu aldım bugün adetimin 13.günü
İnşallah canım ya hayırlısıyla bir geçse bu günler ben de son klomeni adetin 9. Gunu içmişimInsallah gec kalmamissindir canim benim 14. gunde asilama yapildi ama benim klomen 8. gunde bitmisti, rahat ol yarin tam zamani olur senin icin.
Nasıl rüyalar goruyosun cnm.Yk canm bende pek sallamiyrm ama rüyalar rüyalar gecen asimadan tecrubeliym ama iste düşünmeden de yapamiyrm bakalım daha çok var
Canım eğer problem sizde değilde dr jel yada hap vermiyo. Genellikle problemin kadında olduğu durumlarda veriyo.misal bn pkoluyum crinone jel kullanıyorum daha da kullanacakmışım 12haftaya kadar ama bni mafetti. Sırf bebeğim için kullanmak zofundayımBenim de klomenle oldu, bana da ne jel verdi ne progestan.
Aynı gün olmuş ikimizin de canım nasıl hiç belirtin var mı? Doktorum bugün için kan testi yaptır demişti bana,ama yaptirmicam çünkü hiçbir şey hissetmiyorum hevesim kalmadı yaniMerhaba bana da 22 ocakta aşılama.yapıldı. sonuç için bekliyorum
İnşallah isteyen herkese Rabbim evlat nasip eder.
Hayirli olsun ben de hamilelik günlüğü ekleyenlere çok ozeniyorum darısı başımızakızlar aşılamanın 14. günü beta hcg 484 çıkmıştı bugün tekaralamamı istedi dr. bugün de 16. gün. kan verdim yarım saat falan sonra çıkar çok heyecanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?