Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirliai olsun canim Rabbim ilkinde yüzünü guldurshn

slm kızlar. bnde bu ay ılk asılamamı oldum we bugun 7. gunum bı hfta daha beklemedeyız baakalm. rabbm herkese hayrlısını versınn

Merhaba bana da 22 ocakta aşılama.yapıldı. sonuç için bekliyorum
İnşallah isteyen herkese Rabbim evlat nasip eder.
Ilk sayfadaki listemize ekliyorum kizlar sizi de.

sen su anda klomenmı kullanıyosun anlamadım kancı gunn. yada kulandnd bıttımı

Kozlar asilama olup besleyenler belirtilerinin neler bugün 4.günüm sabah kasik agrim.oluyor o kdr sizin neler oluyo

cnm sana tavsıyem belrtı arayıp kfanı bulandrma her agrıyıda gebelk belrtısı sanma . gunn geldgnde negatf gorrsen daha ck uzulrsun cunku. bnmde . gnum pek lstrmamaya calısıyorm kendmı

cnm sana tavsıyem belrtı arayıp kfanı bulandrma her agrıyıda gebelk belrtısı sanma . gunn geldgnde negatf gorrsen daha ck uzulrsun cunku. bnmde . gnum pek lstrmamaya calısıyorm kendmı
Yk canm bende pek sallamiyrm ama rüyalar rüyalar gecen asimadan tecrubeliym ama iste düşünmeden de yapamiyrm bakalım daha çok var

Klomen cuma günü bitti canım doktor ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi yarın sabah a randevu aldım bugün adetimin 13.günü
Insallah gec kalmamissindir canim benim 14. gunde asilama yapildi ama benim klomen 8. gunde bitmisti, rahat ol yarin tam zamani olur senin icin.

Insallah gec kalmamissindir canim benim 14. gunde asilama yapildi ama benim klomen 8. gunde bitmisti, rahat ol yarin tam zamani olur senin icin.
İnşallah canım ya hayırlısıyla bir geçse bu günler ben de son klomeni adetin 9. Gunu içmişim

Benim de klomenle oldu, bana da ne jel verdi ne progestan.
Canım eğer problem sizde değilde dr jel yada hap vermiyo. Genellikle problemin kadında olduğu durumlarda veriyo.misal bn pkoluyum crinone jel kullanıyorum daha da kullanacakmışım 12haftaya kadar ama bni mafetti. Sırf bebeğim için kullanmak zofundayım

Merhaba bana da 22 ocakta aşılama.yapıldı. sonuç için bekliyorum
İnşallah isteyen herkese Rabbim evlat nasip eder.
Aynı gün olmuş ikimizin de canım nasıl hiç belirtin var mı? Doktorum bugün için kan testi yaptır demişti bana,ama yaptirmicam çünkü hiçbir şey hissetmiyorum hevesim kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…