Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zeynepcim bebeğinin doğumu nasıl kasımın onuna geliyor tahmini doğum tarihi sitelerine giriyorum son adetimi.
bir şubat bana yedi kasım diyor

canım benim sat 1 ocak. adetin 18. günü yumurtladım ama o yüzden dögü 28 güne değil 32 güne çıktı. o yüzden sat ı bi kaç gün geç yazdım hesaplarken. ama kasım değil ekim 11 canım

Allah hayırlara getirsin canım. Bnde aşılamadan sonra bir sürü rüya görmüştüm. İnşallah senin kide çıkar

E
Canim aslinda bende de pko var ama asilama sebebimiz esimin spermleriydi, gerci o da tedavi sonrasi normale dondu. Canim ilk gunlerde agrin sancin falan olmus muydu?
ewet ya çok ağrım oldu özellikle üç gün. Kanamam falan olmadı ama 15 gün boyunca kasık ağrısı ve batma hissettim ben

canım 3 gün perhiz yetiyor.
Bnde anlamadım senin kini canım ya dr bana çatlatma iğnesini gece yaptırttı ve o gece muhakkak ilişki dedi aşılamadan bi buçuk gün önce yani. Aşılama gunude spermler gayet iyiydi Allah a şükür. Eşine bal tarçın çörek otu yedir hareketi ve hızı yukseltiyo .

canım galiba yanlış yazdın. ben bi arkadaşa cevap yazmıştım :) benim değil onun sorusuydu perhiz

Klomen cuma günü bitti canım doktor ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi yarın sabah a randevu aldım bugün adetimin 13.günü

cnm bnde adetmn 13. gnı gıttım 3 adet yumrtam olmstu ıkısı 20mm bırı 12 mm o gn catlatma ıgnesı verdı dktr o gece 10.30da acılde vuruldm pazartesydı. crsamba sabh 8de hastanedeydık asılama için tam 10.30da yanı catlatma ıgnesnden 36 saat snra asılamam oldu...gec kalmamıssın bnce tam zamanı senn

Allah hayırlara getirsin canım. Bnde aşılamadan sonra bir sürü rüya görmüştüm. İnşallah senin kide çıkar
İnşallah canm burada bi arkadasmda vardi o da öyle görmüştü ve hamile olduğunu öğrendik doğurdu hatta 5ayll kixi su anda inş benmde yüzüm guler

E ewet ya çok ağrım oldu özellikle üç gün. Kanamam falan olmadı ama 15 gün boyunca kasık ağrısı ve batma hissettim ben
Benim hic agrim falan olmuyo, yatiyorum devamli, bilmiyorum ya insallah tutar.

Canm asilaman igneylrmo ilaclami ne gbi değişiklikler oldu
Benim ara sora adet olcakmisim gbi kasiklarm ve belim agriyo o kdr gerçi daha ck var test yapmicam bu sefer haftaya cumartesi direk kan vericrm.kismet bakalım

Canm asilaman igneylrmo ilaclami ne gbi değişiklikler oldu

iğneyle oldu. gonal f kullandım. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi. 36. saate aşılama yapıldı. kanama falan olmadı bende. ama kasık ve bel ağrısı çok oldu. bi kaç gündür de sabahları metal tadı vardı ağzımda. turşu yemeye başladım bolca :) ksıklarımdan bacağıma doğru sızlama batma şeklinde ağrı oldu bi de.

O kasiklardan bacağa agri benmde oluyo canm ama hc onaun üstüne dusmedm ara ara agrm oluyo ay şimdi adet olcam dyorm ama daha var gunume sen gününden oncemi ogrendn

Senin de agrin cok olmus muydu canim ilk gunler, bi de asilama sonrasi iliski oldu mu, sperm sayisi haraketi nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…