Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah cnm yaa emeklerimiz boşa gitmez beklemek cok zor birde negatifi gorunce off off yikiliyor insan. Aslindaa fazla takmamak gerekiyo ama ne yapalim elden birşey gelmiyor. Benim 8 swne oldu evlilik 32 yaş.şu toplum baskisida olmasaa daha iyi olurda bu piskoloji yikiyorinsani benimle ayni zamanda evlwnenleein 2 şer 3 er tane var ne olcak halimiz.

HC TKMA KAFANA CANIM O 2 3 COCUGU VAR DEDIKLERNN HAYATI DORT DORTLUKMU HIC SANMIYORM. RABBM HERKESE BI SINAV VERMS BIZMKIDE SU ANDA BU. BOLE DUSUN ISYAN ETME BNCE. O ETRAFI ZATEN ALLAH BLDGI GBI YAPSN KARSIDAKI UZULRMU KIRILRMI DIYE DUSUNEN YOK... BIZIM TEDAVMIZI KMSEY BLMIYO ESMEN AILESNDEN. BEMDE HALLARM BLIYO SADECE 6 AYDR GIDIP GELDK HASTANE BSKA MSE BLMIYO DAHA. BIDE MILLETE HER GORDGMDE HESAP VEREMEM WALLA. BNCE SIZDE ANLATMAYN FZLA

umudunu-kaybetiğnest: 44967065 .!.:
sen klomenlemı oldn cnm ıgneylemı ...
Ben ilk aşilamamda da iğne kullandim ikincisinde de menepur igne gobekten yaptim tedavim uzun surdu geç yumurtlama oluyo benim pko var o yuzden dr um cocuk olmamasina engel degil diyo eşimin degerleride iyi ama kendiliğinden olmuyoo

Vallah doğru diyon cnm buda olmasa tup bebek yapcam gizli yapcam :)

allah kolaylk versn cnm hersey allahtan derdıde devasıda.. bnmde ılk asılamam hapla oldu ıyı gelstı yumrtam ck sukur 2 tan 20 mm oldu btan 12 mm oldu bakalm gerısı takdırı ılahı....

Pkoyu hiç dert etme bnde de var kuzenimdede teyzemdede. Kuzenim ve teyzem klomenle hamile kalmışlardı teyzemin ilk çocuğundan sonra 3 çocuğu daha oldu hepside kendiliğinden. Bnm ki aşılama bu ikinci aşılamam ve tuttu Allaha şükür. Bana dr çok kilolu olmamama rağmen spor yap dedi kırmızı ağırlıklı beslen dedi. Hergun yuruyuş yaptım alışamadan önce. Bide ysşım 22 biraz küçük olunca dr umitliydi. Hatta çoğu hemşire bana kızıyordu yaşın küçük ne aşılaması yaptırıyon die. Ama istiyoduk bi evladımız olsun. Allaha şükür sevindik hayırlarla kucağımıza alırız. Ama sana tavsiyem kendine sıkıntı yapma çok etkisi oluyo. İnan sen . Allahım elbet sanada evlat verecek bu topikteki herkese verecek sadece biraz zaman ve bol bol sabırla duaa.

canım tüp bebek için rapor çıkartmak için hangi şartlar gerekiyor. ben özel doktora gidiyorum, ben de çıkartabilir miyim yoksa devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor
Canim devlet tup bebegi karsilamak icin evlilikte 3 yilini doldurmus olmani istiyor birde en az iki defa igneli asilama yaptirmis olman lazim ozelde yaptirdiysan imzali belgeyle kanitlaman lazim. Yumurtalik rezervin az ise yada esinin sperm sayisi cok az ise direk tup bebege yonlendiriyolar

Kozlar asilama olup besleyenler belirtilerinin neler bugün 4.günüm sabah kasik agrim.oluyor o kdr sizin neler oluyo

Asilamam yapildi kizlarr, dr iyi bi aşılama dedi, umitliyim, insallah olur hayirlisiyla. Bekleme surecindeyim artik ben de :) Allahim bekleyislerimizi hayirla sonlandirsin. Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Aminn.

briGünüm cnm st: 44968554 .!.:
Kozlar asilama olup besleyenler belirtilerinin neler bugün 4.günüm sabah kasik agrim.oluyor o kdr sizin neler oluyo
Benimde 8. Gunum cnm hiç belirtin yok kazıklar taş var sanki ole hissediyorum o kadar

allah kolaylk versn cnm hersey allahtan derdıde devasıda.. bnmde ılk asılamam hapla oldu ıyı gelstı yumrtam ck sukur 2 tan 20 mm oldu btan 12 mm oldu bakalm gerısı takdırı ılahı....
Canım ya bişi soracağım ben de hap kullandım kaç gündür batışmalar oluyodu bugün yok batışma falan dünde uzayan akıntım vardı bugün o da yok yarın sabah doktor a gideceğim geç kalmış olabilir miyim doktor o gün gel dedi ne yaptığını biliyordur herhalde of sıkıntı bastı

Doktor ona gore ayarlamistr canm her akonti yumurtlama akintisi dildir yumurtan büyüdüğü için batmalar vardır

kızlar bugün iğnemin son günüydü, yarın muayeneye gidiyorum , inşallah güzel şeyler söylemeye devam ederse cumaya kadar aşılamam olur sanırım

benim 0.100 cıktı yaptırdım doktor adet olmayı bekle dedi olursam ikinciye başlıycaz kasıklarda agrı falan oluyor goguslerde ignelerin etkisi gebelikle alakası yok bende yaşadım onlara ümitlenip hayal kırıklıgı yaşamayın ben oyle oldum

Hayirlisi olsun canim, yeni ayla yeniden umutlar baslar, bebegin insallah bu ay gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…