- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.361
Evet benim doktorum da cok yogunn, bi de sinirli bi bayan, soru sormaya bile korkuyorum, simdilik guvenmek zorundayim, insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz.doktor bişi demedi ki o kadar cok hastası varki biraz aceleci davranıyor haliyle hemde özel hastane devlete mi gitsek artık bilemedim valla yumurtaları görünce aa yumurtlar cok güzel hemen iğneni yapalım dedi bu kadar ....of allahım nasip etsin hepimize çok sıkıntılı bir dönem valla
Hayirlisi olsun canim, tez zamanda bebegine kavusursun Insallah.Canım ben bugün kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Akşam eşim ile konuşucam. Tüp bebek yaptıralım diyecem.
hayırlısı olsun artık yapcak bişi yok dua etmekten başkaTKMA KAFANA CNM TAM SAATNDE CATLADYSA YUMRTA. ASILAMADA CATLADITAN 12SAAT SNRA OLCK DEMEKKI DNK GERL YINE ALLAHN IZNYLE STRES YPMA SEN
özlem giderecektir belkiBenim doktorum asilamanin 9. ya da 10. gunu kontrole cagirdi sizce ne icin cagirdi, acaba kan tahlili mi yapilacak, biraz erken degil mi?
Bn aşılamadan bir gün sonra yapmıştım canım. Normal ılık suyla yaptım ve çok uzatmadım banyoyu.
Evet biz de tatmin olmak istiyoruz, kafamizin rahat olmasi onemli sonucta. Bi de hassasiyet bekliyoruz dr dan, bazen cok onemsemiyolar bazi seyleri. 9. gunume randevu aldim ben, erkenden belli olacak o zaman, hadi hayirlisi bakalim.özlem giderecektir belkiya doktorlarıda anlıyorum hergün aynı şeyle uğraşıyolar ama biz hayatımızda ilk defa böyle şeyler yaşadığımız için biraz pinpirikli oluyoruz şöle yavaş yavaş ayrıntılı olarak tane tane anlatsalar ne olur yani canım belki 10 gün sonra iğnenin etkisi geçmiş olur belli olur kanda
Benim doktorum asilamanin 9. ya da 10. gunu kontrole cagirdi sizce ne icin cagirdi, acaba kan tahlili mi yapilacak, biraz erken degil mi?
Kizlar bugun muayene oldum solda bisiy yok sagda yumurtalar olmus, 2 tane dedi doktor ama bugun ve yarin gene igne devam cuma gene kontrol ve doktor buyuk ihtimalle pazartesi asilama olacak
haknda hayrlısı olsun
Evet benim doktorum da cok yogunn, bi de sinirli bi bayan, soru sormaya bile korkuyorum, simdilik guvenmek zorundayim, insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz.
Evet canim özel, ben de anlamadim neden cagirdigini, ignenin etkisi gecmis olur mu ki?ozelmı cnm ondanmı cagrdı acaba. nrmalde adet gnnde adet olmazsn gel kan testı yaptr derler yada adet olrsanda gel muayene ol derler ama sennkı nıe cagrdı acep
Benim bugun 2. gunum ama banyo yapmadim hala. Namaz da kilamiyorum ama habire arastirdigim icin bi yerde okudum en erken 3. gun banyo diyodu.dktrlar ılk gn bano onermıyo. dıger gnlrde 5 dk dkda gırıp cık demslerdı bana. fzla sıcak suda kllanma demslerdı
Canim yumurta catlayip rahim kalinlasmaya başlamış dye cagrmistr diğer asilada benide cagrmisti bakar bakmaz aslında anlamisti tutmadigni ama bsi demedi adetni bekle dediBenim doktorum asilamanin 9. ya da 10. gunu kontrole cagirdi sizce ne icin cagirdi, acaba kan tahlili mi yapilacak, biraz erken degil mi?
Benim bugun 2. gunum ama banyo yapmadim hala. Namaz da kilamiyorum ama habire arastirdigim icin bi yerde okudum en erken 3. gun banyo diyodu.
9 ya da 10.gune randevu alin dedi, 10. gun kontrol surem doluyo diye 9. gune aldim randevuyu.tam bılemıcem onu ama gebelk olstysa kan degernde dusukte olsa cıkar bnce. kontrol amaclı cagrmstr bnce ozelya ondan
kızlar sizdeki sorun ne benim eşimin spermleri hareketsiz o yüzden aşılama denemeye başladık doktor bugün yine diyoki aşılama yapalım mı bu ay şansınız yüksek içimden töbe töbe cektim olsa bunca zaman olurdu diye yok yapalım aşılamayı dedim ..belliki bu spermler kendi kendine yolu bulamıyor olmuş kaç sene bunca zaman bulaydılar dimi amaEvet biz de tatmin olmak istiyoruz, kafamizin rahat olmasi onemli sonucta. Bi de hassasiyet bekliyoruz dr dan, bazen cok onemsemiyolar bazi seyleri. 9. gunume randevu aldim ben, erkenden belli olacak o zaman, hadi hayirlisi bakalim.
9 ya da 10.gune randevu alin dedi, 10. gun kontrol surem doluyo diye 9. gune aldim randevuyu.Hadi hayirlisi bakalim
şu muayene ücretinden hiç bi şekilde kurtulamıyorum nedense hep 10 gün dolmuş oluyo ...güzel mantıkmış 9. gün :)
9 ya da 10.gune randevu alin dedi, 10. gun kontrol surem doluyo diye 9. gune aldim randevuyu.Hadi hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?