- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.661
Ben kendimde hic belirti bulamiyorum canim, yanlis anlama da belirti aramak icin cok erken degil mi? Bu kadar erken belirti yasanir mi acaba?Evet 6 oluyormus dikkatli sayınca Sabırsızlığıma ver günler hemen geçsin istiyorsam demekki
Göğüslerinde mi acımıyor yani? Bu kadar erken test yapılabiliyorsa belirtide olabilir canım. Baş dönmesi mide bulantısı sık idrara gitme gibi gebeliğin kesin belirtilerinden bahsetmiyoruz ki..Rahim içi hazırlık ve döllenme belirtileride vardır illaki. Bunlarda hormonal olarak hissedilebiliyor. Döllenme olsada illaki tutunacak diye birsey yok. döllenen yumurta rahimde tutunursa hamilelik belirtilerinden bahsedebiliriz zaten. Tutunamazsa bu belirtilerde geçer. Bir çok kadın yerleşmesini bile hissedebilir batmalar ve kasılmalarla. Bunu en iyi aşılaması tutanlar anlatabilir meselaBen kendimde hic belirti bulamiyorum canim, yanlis anlama da belirti aramak icin cok erken degil mi? Bu kadar erken belirti yasanir mi acaba?
Goguslerimin uclari catlatma ignesiyle verilen hormona bagli bikac gun hassasti, her yumurtlamamin ardindan oyle olur zaten. Bu kadar erken test yapiliyor ama kana yeni gecmis oluyor, belirtilerin olusmasi icin degerin biraz daha yukselmesi gerekir gibi geliyo bana, bas donmesi, sık idrara cikma, mide bulantisi da kesin belirti degil ki, onlar da psikolojik olabilir. Bana biraz da zihnimizin oyunu gibi geliyo bazi belirtiler. Gercek anlamda belirti olmasi icin en azindan adete 2-3 gun kalmali diye dusunuyorum ama yaniliyo da olabilirim bilemiyorum :)Göğüslerinde mi acımıyor yani? Bu kadar erken test yapılabiliyorsa belirtide olabilir canım. Baş dönmesi mide bulantısı sık idrara gitme gibi gebeliğin kesin belirtilerinden bahsetmiyoruz ki..Rahim içi hazırlık ve döllenme belirtileride vardır illaki. Bunlarda hormonal olarak hissedilebiliyor. Döllenme olsada illaki tutunacak diye birsey yok. döllenen yumurta rahimde tutunursa hamilelik belirtilerinden bahsedebiliriz zaten. Tutunamazsa bu belirtilerde geçer. Bir çok kadın yerleşmesini bile hissedebilir batmalar ve kasılmalarla. Bunu en iyi aşılaması tutanlar anlatabilir meselafazi93 test yapmadan önce neler hissediyordu anlatsın bize
De öyle bulantım başdonmem olmadı ama yeni yeni kokulardan kaçmaya başladım. Bnm sol kasıkta batma oldu hergun nerdeyse. 10.-12.gun ler arası ıslaklık oldu. Aşırı gazım vardı. Göğüslerim ozellikle uçları acıyordu. Arada sanki rahmimin içini çırmıklıyolar gibiydi. Bacaklarım ve belim ağrıyordu. Birde bigun boyunca hiç geçmeyen bir kafa ağrım vardı.normal de kafa ağrım olmazdı şukur şimdide yok. Hatta bi arkadaşım geldi aşılama olduğumu bilmiyordu demiştim kafam ağrıyor die oda hamilemisin bndede oldu demişti.Göğüslerinde mi acımıyor yani? Bu kadar erken test yapılabiliyorsa belirtide olabilir canım. Baş dönmesi mide bulantısı sık idrara gitme gibi gebeliğin kesin belirtilerinden bahsetmiyoruz ki..Rahim içi hazırlık ve döllenme belirtileride vardır illaki. Bunlarda hormonal olarak hissedilebiliyor. Döllenme olsada illaki tutunacak diye birsey yok. döllenen yumurta rahimde tutunursa hamilelik belirtilerinden bahsedebiliriz zaten. Tutunamazsa bu belirtilerde geçer. Bir çok kadın yerleşmesini bile hissedebilir batmalar ve kasılmalarla. Bunu en iyi aşılaması tutanlar anlatabilir meselafazi93 test yapmadan önce neler hissediyordu anlatsın bize
İnşallah canım umudun hep olsunKizlar bugun asilamam olduuuuu, belim kasik agrim var, dua ediiinnn insallah olur, doktor cok guzel seyler dedi ama
Bnm
De öyle bulantım başdonmem olmadı ama yeni yeni kokulardan kaçmaya başladım. Bnm sol kasıkta batma oldu hergun nerdeyse. 10.-12.gun ler arası ıslaklık oldu. Aşırı gazım vardı. Göğüslerim ozellikle uçları acıyordu. Arada sanki rahmimin içini çırmıklıyolar gibiydi. Bacaklarım ve belim ağrıyordu. Birde bigun boyunca hiç geçmeyen bir kafa ağrım vardı.normal de kafa ağrım olmazdı şukur şimdide yok. Hatta bi arkadaşım geldi aşılama olduğumu bilmiyordu demiştim kafam ağrıyor die oda hamilemisin bndede oldu demişti.
Yk canim 2. Asilamm bende bu sefer çok umutluym bende cumartesi günü yaptiricam kan testi doktordan randevu aldm tam asilamamin 15.günü olxak çok heycanliymSenin ilk aşılaman mı? İnşallah tutar canım. Bende 15 şubatta test yapacagum. Bu kez umutluyum sanki Allah büyük inşallah yüzümüz güler
Asilaman hayirli olsun canimKizlar bugun asilamam olduuuuu, belim kasik agrim var, dua ediiinnn insallah olur, doktor cok guzel seyler dedi ama
Canim 4 yumurtan varmis, bence de sansin yuksek, sperm degerleriniz nasildiO zaman inşallah bendede böyle bi baş ağrısı oluryani sonuç olarak aşılamadan sonra bişiler hissettin ve sonunda iyi haberler aldın. İlk aşılamam tutmadı demiştin, ondada böle belirtiler hissetmişmiydin?
Evet tam 4 büyük yumurtam oldu inşallah canım tutunur biri yada bir kaçı.. Sperm değerleride normal. Normal yoldan gebe kalabilirsiniz diyo doktor ama ben acele ediyorum biraz 30 yaşındayım ve bian önce anne olmak istiyorum. 6 aylık evliyim ama korunmasakta olmadı işte.. İlk aşılamamda 2 yumurtam vardı ama endometrium 8mm idi . Sanırım rahim zarı kalınlıgıda önemli . Bu kez 9.6 mm oldu inşallah tutunurlar ben sadece umutlu olmak istiyorum.ilkinde pek umudum yoktu ama bu kez umut olsun diye hep olumlu düşünüyorumCanim 4 yumurtan varmis, bence de sansin yuksek, sperm degerleriniz nasildi
Hayırlı olsun canımKizlar bugun asilamam olduuuuu, belim kasik agrim var, dua ediiinnn insallah olur, doktor cok guzel seyler dedi ama
Aynenn canım. İlk aşılamamda sadece goğuslerim ağrımıştı. Böyle batma ıslaklık kafa kasık bel ağrısı falan olmadı. Hatta iki günde ayağa kaldım hopladım koştum merdivenlere hiç dikkat etmedim öyle ağrım sızım olmayınca yatmamıştımda . Ama bu seferkinde sürekli kasık ağrısı çektim.O zaman inşallah bendede böyle bi baş ağrısı oluryani sonuç olarak aşılamadan sonra bişiler hissettin ve sonunda iyi haberler aldın. İlk aşılamam tutmadı demiştin, ondada böle belirtiler hissetmişmiydin?
İçimden bi ses hamile kalacaksın dedi okurken vallaEvet tam 4 büyük yumurtam oldu inşallah canım tutunur biri yada bir kaçı.. Sperm değerleride normal. Normal yoldan gebe kalabilirsiniz diyo doktor ama ben acele ediyorum biraz 30 yaşındayım ve bian önce anne olmak istiyorum. 6 aylık evliyim ama korunmasakta olmadı işte.. İlk aşılamamda 2 yumurtam vardı ama endometrium 8mm idi . Sanırım rahim zarı kalınlıgıda önemli . Bu kez 9.6 mm oldu inşallah tutunurlar ben sadece umutlu olmak istiyorum.ilkinde pek umudum yoktu ama bu kez umut olsun diye hep olumlu düşünüyorum
dikkat et kendine. Ağır kaldırma. Yapay şeyler yeme. Merdivene dikkat et yavaş in yavaş çık.ani hareket yapma. Wcde fazla ıkınma. Ve bol dua et rabnim bi kolaylık verir inşallah :)Evet tam 4 büyük yumurtam oldu inşallah canım tutunur biri yada bir kaçı.. Sperm değerleride normal. Normal yoldan gebe kalabilirsiniz diyo doktor ama ben acele ediyorum biraz 30 yaşındayım ve bian önce anne olmak istiyorum. 6 aylık evliyim ama korunmasakta olmadı işte.. İlk aşılamamda 2 yumurtam vardı ama endometrium 8mm idi . Sanırım rahim zarı kalınlıgıda önemli . Bu kez 9.6 mm oldu inşallah tutunurlar ben sadece umutlu olmak istiyorum.ilkinde pek umudum yoktu ama bu kez umut olsun diye hep olumlu düşünüyorum
İnşallah canım saol iyi düşüncen içinİçimden bi ses hamile kalacaksın dedi okurken valla
Tamam canım dikkat ediyorum cok. Evde merdiven var ama yavaş inip çıkıyorum napym yatak odası üst katta. Duada ediyorum inşallah Rabbim nasip eder bu kezSen
dikkat et kendine. Ağır kaldırma. Yapay şeyler yeme. Merdivene dikkat et yavaş in yavaş çık.ani hareket yapma. Wcde fazla ıkınma. Ve bol dua et rabnim bi kolaylık verir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?