- 13 Ocak 2016
- 48
- 18
- 3
- 41
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.701
Canim gebelik testin yokmu evde yapsana merak ettmKizlar benim 13. Gunum yarinn tahlil yapacagim. İnşallah olur hepimiz hamiş oluruz.
Canim hayirlisi olsun, tez zamanda bebegine kavusursun Insallah
İnsallah vardir canim bebis dualarim sizinle su hamis sayisi artsinda bizede umut olsunn
İnsallah yukselir canim varsa bile daha cok yenidir bekle iki gun sonra tekrar baktir
Ayy canim insallah hayirlisiyla bi hamis olaydikİnşallah bu kez olucak ve tüp bebek için uğraşmamızada gerek kalmicak benimde ikinci aşılamam canım .
İnsallah canim cuma kontrole gidicem bakalim haftaya olur asilamamHadi insallah bu sefer tutar canim, hayirli olsun asilaman.
Hayirli olsun canimmKizlar bugun asilamam olduuuuu, belim kasik agrim var, dua ediiinnn insallah olur, doktor cok guzel seyler dedi ama
Devami gelmediyse bu iyi bisey canim benim fena sokuldu lekeden sonra dehset bi agri oldu karnimda sonra kocaman bi parca geldi ve devam etti kanama dun kontrolde bakti dr ultrasonla rahmin temislenmis dedi aslinda bekleyin bi ay yapmayalim dedi ama ben kabul etmedim gelecek ay memlekete gidicem ve 1 ay kalcamcanım bende bugün lekelenme başladı ama hiç regl olacakmışım gibi sancım olmadı öncesinde. normalde bi iki gün önceden oluyor gibi hissederim. lekelenme devam edince tahlile gitme isteğim kabardı ama 11. günde zonucu çıkmayan çok kişi varmış. kan verirlen de çok sıkıntı yaşıyorum damarlarımı patlatıyorlar... o yüzden sabretcem sanırım perşembeye kadar. doktor senin kesin hamile olmadığına nası ikna oldu bu kadar erkenden. üstüne görme de oluyor olamaz mı?
Sabir canim yapacagimiz sadece buAMIN CNM HEP HAYRLISI DIYORZYA HAYLI ZAMAN BU AY DEGLMS DEMEKKI VARDR MEVLAMIN BI BILDIGI..
Cnm yok ama yaparsam cikarmi bilmiyorm bende supriz olsun diye yapmadimCanim gebelik testin yokmu evde yapsana merak ettm
Gercekci olmamiz olumsuza da hazir olmamizi saglayacak, daha kolay atlatiriz ola ki tutmazsa. Ama insallah tutunmustur bebegin canimmm
O zaman yarn sürpriz olsun canm yapmaya.kaçta gtcrnCnm yok ama yaparsam cikarmi bilmiyorm bende supriz olsun diye yapmadim
Kozlar içim uyuyo ya gözlem aciyo kendim mi yapiyrm acaba dyorum ama yk bu kadar yapamm herhalde gozlerm aciyi resmen nasıl dayanicam cunartesiye kdr sabah test yaptm bozuk ckti bi tane daha var ama korkuyrm yapmaya
Canim cumartesi istedi doktor nasıl dayanicam blmiyrmBence kan ver canimm insallah pozitifdirr yap onu da yapp
Bana doktor 10. Gün kkan testi dedi cumartesi günü kaçıncı gün oluyor seninCanim cumartesi istedi doktor nasıl dayanicam blmiyrm
Ayin 12snde dedi ama o gün müsait deglm 13.nde gdicem cumartesi tam 15.günüm oluyor asilamaninBana doktor 10. Gün kkan testi dedi cumartesi günü kaçıncı gün oluyor senin
Ooo çok sabırlısın valla zaten o zaman a kadar adet olmazsan teste gerek yok kesin olarak hamilesin....rabbim nasip etsin hepimizeAyin 12snde dedi ama o gün müsait deglm 13.nde gdicem cumartesi tam 15.günüm oluyor asilamanin
Yaaaa gerçekten mi olurum.DMİ normalde asilamanin 12.günü gel dedi biz onu ayin 12si yapalim dedi 14olcak bende 1gun geç gtcem 15 ilacij etkisinden olurum DMİ ay heycanlandirdin beniOoo çok sabırlısın valla zaten o zaman a kadar adet olmazsan teste gerek yok kesin olarak hamilesin....rabbim nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?