- 19 Ocak 2016
- 109
- 117
- 103
- 40
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.921
bölgeden bölgeye ve hastaneden hastaneye değişmekle birlikte bide tabi kısırlığın durumuna göre artıyo eğer yumurtlama problemi yoksa bi kutu klomen 10 lira ama varsa bi iğne 80 lira *7 =560 lira sonra sperm yıkama doktor a da ayrı para muayene e bide çatlatma iğneleri var onlarda da fiyat farkı olabiliyor derken en az 600-2000 arası devlet destekli özel hastanelerde aşılama yapılabilir ... tüp bebek konusunu henüz bilmemek le ve inşallah öğrenmeye gerek kalmamakla beraber 6000 liradan başladığını duymuştum ....devlet hastaneleri raporlar falan bi bilgim yokAsilama veya tup bebek hakkinda ucreti bilen varmi
Evet sehir sehir degisiyor ama ben tip fskultesinde igneli asilamama ignelere 90 tl hastaneye 151 tl verdim ve tup bebek icin igne ne tutar bilmiyorum ama tup bebek icin hastane 2042 tl istiyor, tabi bu raporluyabölgeden bölgeye ve hastaneden hastaneye değişmekle birlikte bide tabi kısırlığın durumuna göre artıyo eğer yumurtlama problemi yoksa bi kutu klomen 10 lira ama varsa bi iğne 80 lira *7 =560 lira sonra sperm yıkama doktor a da ayrı para muayene e bide çatlatma iğneleri var onlarda da fiyat farkı olabiliyor derken en az 600-2000 arası devlet destekli özel hastanelerde aşılama yapılabilir ... tüp bebek konusunu henüz bilmemek le ve inşallah öğrenmeye gerek kalmamakla beraber 6000 liradan başladığını duymuştum ....devlet hastaneleri raporlar falan bi bilgim yok
Eminim iyi niyet le yazıyorsunuz düşüncelerinizi. Fakat yuzyuze iletişim olmadigindan ses tonu ve mimik kullanılmadığından yanlış anlaşılıyor diye düşünüyorum. Söylediklerinizin çoğuna katıliyorum ancak heyecan stres mutluluk ve hüzün gibi duyguları daha rahat paylaşıyor insan burada çünkü kimse tanımıyor daha iyi hissediyosun kendin gibi olanları bilinceSöylediklerinizin her birinde çok haklısınız. Sebepsiz infertiliteden de haberim var bahsettiğiniz yüzdelik oranlardan da. Uzun süredir burayı takip ediyorum ve herkesin her kaygısının da aynı olduğunu görüyorum. Gün saymak herkes için olduğu gibi benim için de çok zor. Ancak günlük muhabbetleri okumak çok yorucu. Biraz daha bilgiye yönelik şeyler paylaşsak herkes kendi durumu hakkında akıl yürütebilse. Yine regl belirtileriyle hamilelik belirtilerimizi birbirine karıştıralım. Bilgi ćöplüğüne dönüştürmeyelim. Bana tavır takınıp aslında her şeyin ne de güzel paylaşıldığı bir platform olduğunu söylemeniz gerek yok. Bu benim fikrim. Yüzdelik oranı sizin gibi degil kendim gibi görmek istiyorum. Aşılama hangi sorunu olanlarda tutmmamıs; hangi sorunu olanlarda tutmuş bilmek istiyorum.
allah iyiliğini versin kızKızlar diş eti şişmesi damağın şişmesi ağız içi acıma da hamilelik belirtisi olabilir mi
Herseyi ona yoruyoruz artık .Burun tıkanması kol bacak ağrısıallah iyiliğini versin kız
bebeğim olunca herkese kazara oldu diycem..en büyük hayalimHerseyi ona yoruyoruz artık .Burun tıkanması kol bacak ağrısı
canım nerelerdesinDr erken dedi, olsa bile çıkmaz dedi ama bilemiyorum. Bu arada dr beni tam istedigim gibi tatmin edemiyor. Kaliteli 2 yumurtan var demisti ama bugun kiste donusmus baska yumurtalar da var gibiydi
bebeğim olunca herkese kazara oldu diycem..en büyük hayalim
Kalbim ağrıyo artık belirti aramaktanZaten istemesek olurdu 4 tane simdiye kadar. İstediğimiz için olmuyo
pazartesi kan vercem sen de ver varsa çıkar hem sen benden 2 gün öncesinKalbim ağrıyo artık belirti aramaktan
Bende pzrtesi vercem ama inancım yok pekpazartesi kan vercem sen de ver varsa çıkar hem sen benden 2 gün öncesin
Buralardayim canim, bu aydan tamamen umudumu kestim, kisa sureli depresyona girdim ciktimcanım nerelerdesin
önce inanmak lazım ama çok umut edincede yıkım büyük oluyorBende pzrtesi vercem ama inancım yok pek
çık çık depresyon hiç iyi bir yer değil ....nasipBuralardayim canim, bu aydan tamamen umudumu kestim, kisa sureli depresyona girdim ciktimHer seyin hayirlisi
Ay bide bisey diycem, bu kadar yildir tedavim var 6. Asilamam ve hicbir zaman asilamadan sonra bana ilac jel su bu vermedi doktorlar, ay okuyorum jeller ilaclar havada ucuyo, neden soyluyorum mesela tutunmasi icin jel diyorlar felan falan ama benim hep asilamam oldu bekle babam bekle, boyle iyi mi kotu mu anlamadim
Kızlar diş eti şişmesi damağın şişmesi ağız içi acıma da hamilelik belirtisi olabilir mi
bebeğim olunca herkese kazara oldu diycem..en büyük hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?