Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde kasıgım ağrıyo adetime 3 gün kaldı. Belimde ağrıyo. Bacaklarımda ağrıyo.akıntım devam ediyo..ama umutsuzum yinede En azından kendimizi 14 gün bu belirtilerle avutuyoruz

Asilama veya tup bebek hakkinda ucreti bilen varmi
bölgeden bölgeye ve hastaneden hastaneye değişmekle birlikte bide tabi kısırlığın durumuna göre artıyo eğer yumurtlama problemi yoksa bi kutu klomen 10 lira ama varsa bi iğne 80 lira *7 =560 lira sonra sperm yıkama doktor a da ayrı para muayene e bide çatlatma iğneleri var onlarda da fiyat farkı olabiliyor derken en az 600-2000 arası devlet destekli özel hastanelerde aşılama yapılabilir ... tüp bebek konusunu henüz bilmemek le ve inşallah öğrenmeye gerek kalmamakla beraber 6000 liradan başladığını duymuştum ....devlet hastaneleri raporlar falan bi bilgim yok

Evet sehir sehir degisiyor ama ben tip fskultesinde igneli asilamama ignelere 90 tl hastaneye 151 tl verdim ve tup bebek icin igne ne tutar bilmiyorum ama tup bebek icin hastane 2042 tl istiyor, tabi bu raporluya

Eminim iyi niyet le yazıyorsunuz düşüncelerinizi. Fakat yuzyuze iletişim olmadigindan ses tonu ve mimik kullanılmadığından yanlış anlaşılıyor diye düşünüyorum. Söylediklerinizin çoğuna katıliyorum ancak heyecan stres mutluluk ve hüzün gibi duyguları daha rahat paylaşıyor insan burada çünkü kimse tanımıyor daha iyi hissediyosun kendin gibi olanları bilince

Kızlar diş eti şişmesi damağın şişmesi ağız içi acıma da hamilelik belirtisi olabilir mi

cnm asılaman klomenle oluyosa klomene vermıyo dktrlar sanrm bnmkıde vermedı cnku ıgnede verılıyo demstı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…